Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Jaapani keele toega mobiiltelefonid või jaapani keele toe lisamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja
Miyamoto_Musashi

sõnum 09.02.2009 00:58:06 Jaapani keele toega mobiiltelefonid või jaapani keele toe lisamine vasta tsitaadiga

Kuna on suhtlemist selles keeles kirjalikult (e-mailid) ja vaja ka netist infot lugeda vastavas keeles, siis otsiks telefoni, millel oleks jaapani keele tugi või millele saaks jaapani keele toe peale panna. Seetõttu tahakski küsida, et kas on kellelgi kogemust sellega? Ma tean, et hetkel on vägagi funktsioneeriva jaapani keele toega iphone, aga seda hetkel väga ostma ei kutsu, kuna iphone'l puudub füüsiline qwerty klaver, mida ma oma hetkelise Nokia E70 juures rohkem hindan kui jaapani keele toe puudumist. Proovisin kasutada oma telefonil jaosvarana Symbiani jaoks mõeldud Psiloc Crystal Japanese'i, aga selle programmi nõudmised ja minu telefoni poolt pakutav võimsus (protsessori kiirus ja ehk ka mälumaht) ei olnud just väga heades suhetes. Ehk ühesõnaga kiskus väga aeglaseks, aga põhimõtteliselt töötas küll. Aga täisversioon oleks maksnud ka 90 eurot. Seega küsin, kas keegi teab alternatiive psilogi crystal japanese'le ja iphone'dele? Kas Windows Mobile peal töötavad telefonid ei võimalda jaapani keele tuge? Igasugune abi oleks teretulnud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mario.
HV Guru

sõnum 09.02.2009 00:59:51 vasta tsitaadiga

Mõnest telefonipoest/teenindusest tasuks küsida. Kindlasti suudavad telefonid ka jaapani keeles kirjutada.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja
Miyamoto_Musashi

sõnum 09.02.2009 01:18:10 vasta tsitaadiga

Sügisel kui Iphone välja tuli, küsisin, et kas on mõni teine telefon ka olemas, millel japsi tugi oleks, siis jäädi vastus võlgu. EMT esindusega oli tegemist ja nad saatsid küsimuse edasi kuskile klienditoele vms... Võib-olla oleks aeg uuesti küsida? Poole aasta võib üht-teist muutuda. Google'i nutifon, SonyEricssoni Xperia1 ja Nokia N97 või mõni HTC kangelane võiks ju olla head valikud, aga pole neil tuvastanud jaapani keele tuge. Seetõttu mõtlesin foorumist ka lisanõu küsida.

Kirjutusvõimalus jaapani keeles on sama oluline kui meilide lugemisvõimalus.
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 09.02.2009 01:22:15 vasta tsitaadiga

Kui sul seal kontakte on, äkki saad mobiili ka sealt maalt hankida? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja
Miyamoto_Musashi

sõnum 09.02.2009 01:26:50 vasta tsitaadiga

Olen seal ise 3x käinud ja plaanis ka see aasta minna, aga sealsed telefonid ei aktsepteeri üldse sim-kaarte. Vähemalt ei ole sim-kaardid kliendi poolt vabalt vahetatavad icon_smile.gif Mul üks nende prepaid telefon on kodus vedelemas, aga sim'i vahetusvõimalust pole, kui just telefoni päris ära ei lammutaks. Pole ka 100% kindel, kas kõikidel telefonidel sim üldse sees ongi. Kui telefoni omale sealt hankisin, siis läks 2h aega, enne kui telefoni kätte sain. Kas siis laaditi sinna mingid minu andmed peale või paigaldati sim-kaart, ma ei tea. Aga sealt ei saa jah. Sooviks siiski telefonile nii eesti kui jaapani keele tuge. Ainult jaapani keele toega on ka natuke nigel.
tagasi üles
fredd
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.02.2009 01:27:49 vasta tsitaadiga

kaspar00 kirjutas:
Kui sul seal kontakte on, äkki saad mobiili ka sealt maalt hankida? icon_rolleyes.gif
jaapanis ei kasutata minu teada GSMi
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 09.02.2009 01:30:09 vasta tsitaadiga

fredd kirjutas:
kaspar00 kirjutas:
jaapanis ei kasutata minu teada GSMi

kasutavad ikka mingil kujul, aga jah, põhjendati juba ära miks ei sobi see lahendus icon_razz1.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja
Miyamoto_Musashi

sõnum 09.02.2009 01:32:25 vasta tsitaadiga

enam ei kasutata GSMi jah. 3G ainult või isegi 3,5G juba paljuski. 3G ei ole takistuseks enam praegu ju icon_smile.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.02.2009 13:46:47 vasta tsitaadiga

Tundub, et saab mingit tuge lisada, aga selle softi lisamine on krõbeda hinnaga:
http://shop.psiloc.com/en/Application,262315,Psiloc+Crystal+Japanese
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja
Miyamoto_Musashi

sõnum 11.02.2009 14:19:44 vasta tsitaadiga

See soft istub mul hetkel peal, aga see on üsna bugine. Nii sita softi eest raha maksta küll ei tahaks. 1.55 on veel kuidagi talutav, aga varasemad versioonid olid ikka päris pekkis, osad märgid olid puudu ja ei näinud midagi, vaid ruudukesi. Ja telefoni teeb omajagu aeglasemaks + esineb igasuguseid ägedaid viperusi siin-seal. Seetõttu otsikski alternatiivi sellele. Mingi veel kahtlasema alternatiivi leidsin, mille on koostanud keegi inglise keelt mittevaldav jaapanlane ehk siis instruktsioonid on suhteliselt ajuvabad selle installimiseks ja mingid fondid, mida kuskil saada pole, on ka vajalikud selle jaoks. Jutt käib muidu M-FEP60-st. Windows Mobile peale on tekkinud selline programm nagu Ce-Star, mis peaks võimaldama hiina ja jaapani keelt lugeda ja kirjutada - kogemused aga paraku puuduvad hetkel. Siiani täiuslikem sisestussüsteem, mida ma näinud olen, on muidugi päris jaapani telefonidel ja muidugi ka iphonel.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Jaapani keele toega mobiiltelefonid või jaapani keele toe lisamine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.