Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja

|
09.02.2009 00:58:06
Jaapani keele toega mobiiltelefonid või jaapani keele toe lisamine |
|
|
Kuna on suhtlemist selles keeles kirjalikult (e-mailid) ja vaja ka netist infot lugeda vastavas keeles, siis otsiks telefoni, millel oleks jaapani keele tugi või millele saaks jaapani keele toe peale panna. Seetõttu tahakski küsida, et kas on kellelgi kogemust sellega? Ma tean, et hetkel on vägagi funktsioneeriva jaapani keele toega iphone, aga seda hetkel väga ostma ei kutsu, kuna iphone'l puudub füüsiline qwerty klaver, mida ma oma hetkelise Nokia E70 juures rohkem hindan kui jaapani keele toe puudumist. Proovisin kasutada oma telefonil jaosvarana Symbiani jaoks mõeldud Psiloc Crystal Japanese'i, aga selle programmi nõudmised ja minu telefoni poolt pakutav võimsus (protsessori kiirus ja ehk ka mälumaht) ei olnud just väga heades suhetes. Ehk ühesõnaga kiskus väga aeglaseks, aga põhimõtteliselt töötas küll. Aga täisversioon oleks maksnud ka 90 eurot. Seega küsin, kas keegi teab alternatiive psilogi crystal japanese'le ja iphone'dele? Kas Windows Mobile peal töötavad telefonid ei võimalda jaapani keele tuge? Igasugune abi oleks teretulnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
09.02.2009 00:59:51
|
|
|
Mõnest telefonipoest/teenindusest tasuks küsida. Kindlasti suudavad telefonid ka jaapani keeles kirjutada.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja

|
09.02.2009 01:18:10
|
|
|
Sügisel kui Iphone välja tuli, küsisin, et kas on mõni teine telefon ka olemas, millel japsi tugi oleks, siis jäädi vastus võlgu. EMT esindusega oli tegemist ja nad saatsid küsimuse edasi kuskile klienditoele vms... Võib-olla oleks aeg uuesti küsida? Poole aasta võib üht-teist muutuda. Google'i nutifon, SonyEricssoni Xperia1 ja Nokia N97 või mõni HTC kangelane võiks ju olla head valikud, aga pole neil tuvastanud jaapani keele tuge. Seetõttu mõtlesin foorumist ka lisanõu küsida.
Kirjutusvõimalus jaapani keeles on sama oluline kui meilide lugemisvõimalus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
09.02.2009 01:22:15
|
|
|
Kui sul seal kontakte on, äkki saad mobiili ka sealt maalt hankida?
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja

|
09.02.2009 01:26:50
|
|
|
Olen seal ise 3x käinud ja plaanis ka see aasta minna, aga sealsed telefonid ei aktsepteeri üldse sim-kaarte. Vähemalt ei ole sim-kaardid kliendi poolt vabalt vahetatavad Mul üks nende prepaid telefon on kodus vedelemas, aga sim'i vahetusvõimalust pole, kui just telefoni päris ära ei lammutaks. Pole ka 100% kindel, kas kõikidel telefonidel sim üldse sees ongi. Kui telefoni omale sealt hankisin, siis läks 2h aega, enne kui telefoni kätte sain. Kas siis laaditi sinna mingid minu andmed peale või paigaldati sim-kaart, ma ei tea. Aga sealt ei saa jah. Sooviks siiski telefonile nii eesti kui jaapani keele tuge. Ainult jaapani keele toega on ka natuke nigel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
fredd
Kreisi kasutaja
|
09.02.2009 01:27:49
|
|
|
kaspar00 kirjutas: |
Kui sul seal kontakte on, äkki saad mobiili ka sealt maalt hankida?  |
jaapanis ei kasutata minu teada GSMi
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
09.02.2009 01:30:09
|
|
|
fredd kirjutas: |
kaspar00 kirjutas: |
Kui sul seal kontakte on, äkki saad mobiili ka sealt maalt hankida?  |
jaapanis ei kasutata minu teada GSMi |
kasutavad ikka mingil kujul, aga jah, põhjendati juba ära miks ei sobi see lahendus
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja

|
09.02.2009 01:32:25
|
|
|
enam ei kasutata GSMi jah. 3G ainult või isegi 3,5G juba paljuski. 3G ei ole takistuseks enam praegu ju
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja

|
11.02.2009 14:19:44
|
|
|
See soft istub mul hetkel peal, aga see on üsna bugine. Nii sita softi eest raha maksta küll ei tahaks. 1.55 on veel kuidagi talutav, aga varasemad versioonid olid ikka päris pekkis, osad märgid olid puudu ja ei näinud midagi, vaid ruudukesi. Ja telefoni teeb omajagu aeglasemaks + esineb igasuguseid ägedaid viperusi siin-seal. Seetõttu otsikski alternatiivi sellele. Mingi veel kahtlasema alternatiivi leidsin, mille on koostanud keegi inglise keelt mittevaldav jaapanlane ehk siis instruktsioonid on suhteliselt ajuvabad selle installimiseks ja mingid fondid, mida kuskil saada pole, on ka vajalikud selle jaoks. Jutt käib muidu M-FEP60-st. Windows Mobile peale on tekkinud selline programm nagu Ce-Star, mis peaks võimaldama hiina ja jaapani keelt lugeda ja kirjutada - kogemused aga paraku puuduvad hetkel. Siiani täiuslikem sisestussüsteem, mida ma näinud olen, on muidugi päris jaapani telefonidel ja muidugi ka iphonel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|