Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  3D monitorid. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wifebeater
HV vaatleja

sõnum 06.02.2009 10:19:30 3D monitorid. vasta tsitaadiga

kas tln-s kuskil neid näha saab? muidu juba mõnda aega mitmel firmal mitmeid mudeleid seeriatootmises ja hinnad pole üldse röögatud, aga eestisse vist müüki toodud pole? 3D telekate kohta ma parem ei hakka küsimagi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
recent
HV veteran
recent

sõnum 06.02.2009 11:12:00 vasta tsitaadiga

3d telekad peaks isegi varsti tulema ma usun, kuna juba vändatakse ju 3d filme.
+ uudistes oli et, esimene 3d porr vilm tehti ka ära icon_razz.gif
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
wifebeater
HV vaatleja

sõnum 06.02.2009 12:51:54 vasta tsitaadiga

3d ready telekad on juba tootmises, mitsul näiteks. huvitav oleks lihtsalt pilk peale visata, aga mitsubishi ei müü oma telereid vist euroopasse üldse, eestist rääkimata. vähemalt ta lasertelerid on küll vaid usa turu jaox tehtud. viimaste hind eesti rahas 100k kandis...
üldiselt uue teleri ostmisega on jama: pole mõtet mingit praegust tippmudelit ostma hakata, kui kahe aasta pärast kekkavad teised oma 3D-teleritega.
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 06.02.2009 12:56:02 vasta tsitaadiga

ma oleks selle 3d teleri võidukäigu suhtes üsna pessimistlik. või oskab keegi mind ümber veenda? minu silmis asjale erilist turgu poleks ning masstootmist lähiaastatel on vast palju loodetud?
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 06.02.2009 12:59:50 vasta tsitaadiga

www.laser-tv.org

aga konkreetselt 3d monitorid ja ekraanid pakuvad mulle ka huvi , jälgin seda teemat. Laser TV esmamulje jättis ka suht asjalise
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
wifebeater
HV vaatleja

sõnum 06.02.2009 16:34:48 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
ma oleks selle 3d teleri võidukäigu suhtes üsna pessimistlik. või oskab keegi mind ümber veenda? minu silmis asjale erilist turgu poleks ning masstootmist lähiaastatel on vast palju loodetud?

ma pakux, et läheb nagu lcd-dega - kuvarid ees, telerid sabas. viimase ajani tootsid 3d kuvareid molude vallas suht vähetuntud tegijad, aga nüüd tuli samsungi oma tootmisesse, kusjuures tehniliste andmeteda võrreldes üldse mitte liiga kallis: http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=4386904&sku=N500-2002&srkey=nvidia+3d+stereo+glasses . mu silmis on turg asjale täiesti olemas, eriti, kui lisaks 3d mängudele ka filme laiemalt pakkuma hakataxe. bluray peal näiteks.

edit: nvidia aktiivsete (patarei toitega) prillide jaox sobivad kõik monitorid ja telerid, mille dvi w hdmi sisend on dual-link (dvi-d, dvi-i ei sobi) ja mis söövad 120hz w kõrgemat kaadrisagedust.
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 06.02.2009 16:42:31 vasta tsitaadiga

wifebeater kirjutas:
heikis kirjutas:

ma pakux, et läheb nagu lcd-dega - kuvarid ees, telerid sabas. viimase ajani tootsid 3d kuvareid molude vallas suht vähetuntud tegijad, aga nüüd tuli samsungi oma tootmisesse, kusjuures tehniliste andmeteda võrreldes üldse mitte liiga kallis: http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=4386904&sku=N500-2002&srkey=nvidia+3d+stereo+glasses . mu silmis on turg asjale täiesti olemas, eriti, kui lisaks 3d mängudele ka filme laiemalt pakkuma hakataxe. bluray peal näiteks.

edit: nvidia aktiivsete (patarei toitega) prillide jaox sobivad kõik monitorid ja telerid, mille dvi w hdmi sisend on dual-link (dvi-d, dvi-i ei sobi) ja mis söövad 120hz w kõrgemat kaadrisagedust.

See sinu pakutud lingi samsung on ju tavaline LCD, ainult 120Hz, et prillidega vaadates sagedus madalaks ei jääks.
3D-telekad on minu arvates hoopis teine tehnoloogia. Või on samamoodi prille vaja? Telekad on ju juba praegu 100Hz peal.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
wifebeater
HV vaatleja

sõnum 06.02.2009 17:47:22 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
wifebeater kirjutas:

..

See sinu pakutud lingi samsung on ju tavaline LCD, ainult 120Hz, et prillidega vaadates sagedus madalaks ei jääks.
3D-telekad on minu arvates hoopis teine tehnoloogia. Või on samamoodi prille vaja? Telekad on ju juba praegu 100Hz peal.

siiamaani on prille vaja. muude tehnoloogiate puhul on olnud vaatenurk väga väike ja 3d kvaliteet mitte parim. telereid on juba selliseid ka müügis, mille sisemine pilditöötlus on 200Hz (sony z4500 konkteecelt) aga hdmi sisend siiski kõigil siiani tüüp a, mitte b (dvi-d -le vastav) ja max sisend 60Hz.
tagasi üles
Andium
HV veteran

sõnum 07.02.2009 02:05:10 vasta tsitaadiga

Tigmal peaks minu teada üks 3D monitor olema. Turgu on kindlasti aga asi alles lapsesussides. Kinos minul küll ajas 3D prillid pea ja kõrvad valutama.
Üks mees kasutas juu Wii remote ja red led tulesid 3D tekitamiseks või midagi sinnapoole. 3D kino on juu väga vana värk.

47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 08.02.2009 01:54:30 vasta tsitaadiga

magage välja, teoreetikud..
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  3D monitorid.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.