Ei no tore küll, peale update on Xbox Live! on maas
Spoiler
sessuhtes, et kui taolised tekstid peaksid ette tulema, tasub Xbox'ile restart teha. Tänagi, olin mõne tunni eest Party's, kui äkitselt viskas mind LIVE'st välja. Proovisin siis tagasi ühendada ennast, kuid viskas sarnast errorit ning seejärel tegin oma xboxile restardi ning uuesti tööle minnes, oli LIVE ühendus olemas.
d3t kirjutas:
Skeptik, peaks proovima millalgi kas ilma vpnita ka töötab. Tasuta konto on nädal aega full service, siis pead otsutama kas tahad jätkata ca 100 eegu eest kuust või loobud. Mingid uuemad filmid on küll olemas, suht kobe valik.
tsitaat:
There are over 12,000 movies & TV episodes available to watch instantly, but very few are new releases. It's a separate, smaller library from our over 100,000 DVD titles.
EDIT: Ilma VPN'ita ei tööta. Seega Netflix vajb: VPN + Ameerika krediitkaart + Ameerika Live!
nii, Ameerika krediitkaardist ja LIVE kontost saan aru, kuid mis asi on VPN?
3. VPN-i loomiseks kasutasin läpparit, mis oma Internetiühenduse sai wifi kaudu ja konsool oli võrgukaabliga läppari küljes.
Skeem: [Xbox 360]----CAT 5 kaabel-----[laptop] ) ) ) wifi leviala ( ( ( [wifi-ruuter]-----Internet-----...
4. Läppari seadistasin nii:
Control Panel -> Network Connections -> New Connection Wizard
Sinna kirjuta serveri aadress, läbi mille soovid ühenduse luua
Kasutajanimi (väikeste tähtedega!) ja salasõne, millega registreerusid
Paremklikk uuel loodud ühendusel ja vali "Properties"
Mine "Networking" tab-ile ja "Type of VPN:" rippmenüüst vali "PPTP VPN"
Mine "Advanced" tab-ile ja tee järgnevad valikud,
et uut loodud VPN-ühendust jagataks edasi konsoolile,
mis on ühendatud võrgukaabli kaudu arvuti külge
Konsoolist peavad kõik võrguseaded "Automatic" olema
Põhimõtteliselt on nii, et kui saab oma soovitud asjad tõmmatud, siis seda kasutajanime ja parooli saaks keegi teine veel kasutada.
ahah, VPN on seega siis 'programm', mille abil saad muuta oma IP sulle vajaliku asukohamaa omaks (antud juhul USA)?
ja kas kellelgi on nii wired kui ka wireless headset'iga kogemusi: kas juhtmevabaga muutub ka minu hääle kvaliteet paremaks? <- LIVE moonutab minu hääle nii ära, et ...
ahah, VPN on seega siis 'programm', mille abil saad muuta oma IP sulle vajaliku asukohamaa omaks (antud juhul USA)?
ja kas kellelgi on nii wired kui ka wireless headset'iga kogemusi: kas juhtmevabaga muutub ka minu hääle kvaliteet paremaks? <- LIVE moonutab minu hääle nii ära, et ...
VPN on siiski privaatühenduskanal, mis näiteks üle Interneti loodud teatud masinate vahel.
mul on mõlemad headsetid olemas. juhtmeta headsetiga kuuleb teisi paremini kui juhtmega headsetiga. aga teised kuulevad sind nati halvemini, kuna mikker ei ulata täpselt suu ette, vaid jääb nati kaugemale põse peale.
KillFrenzy kirjutas:
Pidin üle vpni ainult netflixis regama ja asju instant quesse lisama, xboxil pole ühtgi seadet muutnud ja on otse ruuteri taga.
OK, hea teada seljuhul tuleb Netflix tunduvalt odavam. seega arvuti kaudu regad ja lisad filme (millel on US IP-aadress), aga konsool on ilusti Eesti IP-ga ja saab vabalt filme striimida? millist VPN-i kasutasid või sul tuttav tegi teisel pool lompi? kuidas kvaliteet oli, ühendus HD-d piirama ei hakanud kuidagi?
Skeptik, VPN ühendust on vaja siiski aktiveerimisel minuteada. Vb mul oli eile mingi kala mispärast ta ei töötanud kui VPNi välja lülitasin. Proovin täna uuesti _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Olen jälginud seda Jasperi taga ajamist jne. Aga küsimus kas praegu väljas oleva 60 GB Xboxiga on suurem võimalus saada RRoD, kui uue Jasperiga?
Võimalus RRODiks on koguaeg olemas, Falconiga muutus see juba piisavalt väikeseks, et seda pole vaja enam karta. Aga kui oled paranoiline siis Jasper on natuke rohkem rrodi kindlam jah.
Jändasin selle trialiga nädal tagasi. Kolme päeva jooksul ei saanud kordagi US IP aadressi, vaid andis mulle koguaeg UK oma põhjendusega, et US omad on hõivatud. See trial küll ei kutsu neile eriti raha jagama
Skeptik, VPN ühendust on vaja siiski aktiveerimisel minuteada. Vb mul oli eile mingi kala mispärast ta ei töötanud kui VPNi välja lülitasin. Proovin täna uuesti
Skeptik, Xbox geneerib mingi aktivatsioonikoodi Netflixi aktiveerimsieks. Sellel ajal kui ta seda koodi genereerib oli vist vaja vpni. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Ärge ostke Jasperit. Mõtetult ohtlik ju. Siiski on RRoD võimalus ju liiga suur. Ma ootaks kõigi teie asemel, kes praegu selle pärast muretsevad, Casperi ära.
Ärge ostke Jasperit. Mõtetult ohtlik ju. Siiski on RRoD võimalus ju liiga suur. Ma ootaks kõigi teie asemel, kes praegu selle pärast muretsevad, Casperi ära.
Valhalla, kus CPU ja GPU on ühes kiibis sees, tuleb slim versioon vist .
heh... RROD ei tule enam aga rommid surevad hoopis mingi aja jooksul ära... Mul 2-e konsool juba millel rom trikke teeb. _________________ https://steamcommunity.com/id/okman_est/
Pidin üle vpni ainult netflixis regama ja asju instant quesse lisama, xboxil pole ühtgi seadet muutnud ja on otse ruuteri taga.
OK, hea teada seljuhul tuleb Netflix tunduvalt odavam. seega arvuti kaudu regad ja lisad filme (millel on US IP-aadress), aga konsool on ilusti Eesti IP-ga ja saab vabalt filme striimida? millist VPN-i kasutasid või sul tuttav tegi teisel pool lompi? kuidas kvaliteet oli, ühendus HD-d piirama ei hakanud kuidagi?
Konsool on eesti ip'ga, kasutasin Hotspot Shield'i regamiseks ja queuesse lisamiseks. Pilti ei oska kommenteerida, samasugune nagu viasati pilt, telekas on miski 26" crt, seega erilist kvaliteeti sealt niikui nii ei saa. Pole kahjuks ühtegi seadet käepärast mis toetaks HDCP'd, seega hd pilti testida ei saa.
pmst kui ma saan hidemyip ga US ip mis ma edasi pean tegema? Näitaks kui see on mul läpakas võin ma minna läpakaga xboxi juurde japanna xbox läpakast wifit võtma? Ning saangi doom triali tõmmata?
Suht okei oli isegi, mitte midagi hiilgavat. Konsoolil suht ok pelada kuigi ei saanud aru kuda seda pea venda baasi jätta, ühe nupuga valis kõik üksused üldse, mis kaardil ja healida nagu ei saanud kedagi.
C&C 3 igati parem.
haha noh, infoks siis, et securenetics taas üleval ja sai lihtsalt browserile proxy peale pandud ja igatahes download quesse läksid asjad ilusti. õhtul näeb, kas õnnestub masinasse ka tõmmata. _________________
haha noh, infoks siis, et securenetics taas üleval ja sai lihtsalt browserile proxy peale pandud ja igatahes download quesse läksid asjad ilusti. õhtul näeb, kas õnnestub masinasse ka tõmmata.
Proovisin järgi: tõmbab 100% ja siis ütleb "can't download". Peab ikka läbi VPNi xkastiga tirima minema.
laptopi ja xbox 360 yhendamine wifi jaoks on väga lihtne, võtad neti juhtme paned selle xboxi ja läpaka vahele, siis paned läpakal manage network connetctions, arvan et oskad sinna minna:D, siis edasi võtad properties sellelt wifi networkilt mis sul on seal, avanenud aknas paned ylevalt selle teise tabi (ei mäleta peast mis selle nimi), siis seal on kaks lahtrit alguses on ainult alumises linnuke, sina pead ylemisse ka panema nii et mõlamd oleksid täitetud ja vajutad lõpuks siis ok ning peaks olema yhendus xboxil netiga olemas.
MS ikka üllatab.ei ta kas neil oli liim otsa saanud või mis aga warranty kleepekas oli osaliselt kinni kleepimata nii et kaane sai lahti võtta ilma et kleepekat üldse puutunud või vigastanud oleks.nüüd ei teagi kas see on hea või halb kui garantiid vaja peaks minema .konsool ise oli kinnises pakendis.
MS ikka üllatab.ei ta kas neil oli liim otsa saanud või mis aga warranty kleepekas oli osaliselt kinni kleepimata nii et kaane sai lahti võtta ilma et kleepekat üldse puutunud või vigastanud oleks.nüüd ei teagi kas see on hea või halb kui garantiid vaja peaks minema .konsool ise oli kinnises pakendis.
PeZ, OS X pead ära muutma ju bridgi seaded, et Xbox ja PS3 connectida saaks. Allpool siis õpetus.
tsitaat:
1. Start Internet Sharing if it's not already running.
2. In Terminal, type cp /etc/bootpd.plist /tmp/bootpd.plist
3. Stop Internet Sharing.
4. Open /tmp/bootpd.plist for editing using TextEdit or whatever.
5. Locate this section of the file, near the end:
6. Change the value 4 to 0.
7. In Terminal, type sudo cp /tmp/bootpd.plist /etc
8. Start Internet Sharing.
9. If you want to, check that your change to /etc/bootpd.plist hasn't been reverted.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
viimati muutis d3t 07.02.2009 22:35:08, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.