Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LightsabeR
HV veteran

|
05.02.2009 15:58:30
|
|
|
Dom ära mine pöördesse nüüd, inimestel on ju õigus vinguda (ok, arvamust avaldada), selle jaoks ju foorumid ongi. Ega nendest, kes graafika ja muu jura pärast kurdavad poleks nagunii DF mängijaid saanud. Neid ei meelita full loot ja FFA PvP, neid ei meelita sandbox maailm. Las nad jäävad oma mängude juurde.
Ühesõnaga, don't feed the trolls.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Afnoks
HV vaatleja
|
05.02.2009 16:17:21
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
graafika on pask....full loot...FFA PvP...sandbox |
kõik fanboyd ajavad sama juttu
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crocs
HV vaatleja

|
05.02.2009 16:35:36
|
|
|
Dominus kirjutas: |
Carebearid ja trollid hoos jälle. Video kvaliteeti ei anna ingame mänguga võrreldagi.
Betapvp videot on drastiliselt muudetud, et bani mitte saada.
Crocs on muidugi ehe näide carebearist. Kui selline asi ei istu - ära mängi. Lapsed? Mäng on PG 18+
Darkfallis pole mingit auto-aimi, auto-selecti ja muud jama. Ise pead sihtima oma nooled ja maagia. Kui sa sihtida ja vaenlase liikumist ennustada ei oska, sitt lugu. Mängi wow'i edasi. |
Jah tgelikult nii ta on, igaühele oma meelelahutus No ei mängi WOW-i, kuid see polegi vist oluline. Lihtsalt see oli üks kommentaar, mängu kohta, mida antud vidode põhjal sain näha. Kas mõni siin tuututajatest mängib ka seda, või lihtsalt kommenteeivad, kommide põhjal? No jah mulle ei meeldiks tõesti sihtida ja ainult sihtida. Sest märgile pihtasaamine oli selles vidos rohkem, kui küsitav. Kuna ründajaid oli rohkem, siis lõpuks sai vaene mees ikka ära ka hakitud, just nii tundus tema haavade järgi. See liikumine ka kummaline. Ise pean seda väga oluliseks, kuna aeg on ikka edasi läinud võiksid tegelased ka loomulikumalt joosta ja kõndida. Selle koha pealt teevad pilukad oma mängudes, seda tõesti hästi (Perfect World, ArchLord), Isegi Diablo. Mis auto-aim ja auto-select, ma veidi tume selles vallas, seni ikka ise olnud sihtija rollis, kui seda ei teeks sured ju.
Ja mis on carebearist.
.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
05.02.2009 16:49:23
|
|
|
Afnoks kirjutas: |
graafika on piix....full loot...FFA PvP...sandbox |
kõik fanboyd ajavad sama juttu  |
Esiteks, ma pole DF "fanboy".
Mul on teised põhjused, miks mulle DF ei meeldi. Minu jaoks on halenaljakas, et inimesed kurdavad DF'i graafika üle. Mängul on igasugused teisi, palju tõsisemaid probleeme, kuid osa suur osa inimesi nutab ainult graafika ja animatsioonide pärast. Kas tõesti on siis tänapäeva mängurid nii pealiskaudsed, et tahavad ainult ilusat pilti vahtida? Kurb, lihtsalt kurb.
Crocs, sa vist hästi ei saa aru, mis seal videos toimus. Kui sa oled ainult "click-target" mänge mänginud, siis pole seal ka midagi imestada. Kui sulle ei meeldi ise sihtida ja tahad, et mäng kogu töö sinu eest ära teeb, siis pole DF sinu jaoks.
Rääkides loomulikest animatsioonidest, jah, tõepoolest, see on silmailu külje pealt DF'i nõrgeim külg. Kuid ma ei saa aru, miks kõik sellest mängu suurima probleemi teevad. Kurat küll, loeb ju gameplay, mitte kui kena su tegelane välja näeb.
viimati muutis LightsabeR 05.02.2009 16:54:24, muudetud 1 kord |
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
05.02.2009 16:52:53
|
|
|
Mängul on igasugused teisi, palju tõsisemaid probleeme, kuid osa suur osa inimesi nutab ainult graafika ja animatsioonide pärast. Kas tõesti on siis tänapäeva mängurid nii pealiskaudsed, et tahavad ainult ilusat pilti vahtida? Kurb, lihtsalt kurb.  |
Äkki räägid meile siis nendest probleemidest? Me ei näe ju muud, kui graafikat mõnes juutuubi videos, sest kõik "tähtis" on NDA all.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
05.02.2009 17:03:03
|
|
|
Minu arvates on hetkel arutelu selle mängu ümber kergelt öeldes mõttetu. 20 päeva releasini jäänud veel, eks siis igaüks kaeb üle, kui sensatsiooniline ja teistest 100x parem MMO Darkfall ka on.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
05.02.2009 17:12:16
|
|
|
Scart kirjutas: |
Mängul on igasugused teisi, palju tõsisemaid probleeme, kuid osa suur osa inimesi nutab ainult graafika ja animatsioonide pärast. Kas tõesti on siis tänapäeva mängurid nii pealiskaudsed, et tahavad ainult ilusat pilti vahtida? Kurb, lihtsalt kurb.  |
Äkki räägid meile siis nendest probleemidest? Me ei näe ju muud, kui graafikat mõnes juutuubi videos, sest kõik "tähtis" on NDA all. |
Loe betaleake. Muidugi ei tasu kõike mida seal räägitakse 100% tõena võtta, kuid aimu saab asjast küll (mul on õnneks paar sõpra betas, kes mu kahtlusi ka kinnitavad).
Minu jaoks on kõige suurem probleem võrdlemisi nõrk combat system, sest minu silmis peaks PvP mäng sellel põhinema. Jah, beta leak videotes on näha vaid algajate characteride vahelist võitlust, kuid nii palju kui mina olen kuulnud, ei lähe asi väga palju paremaks ka siis, kui sa oma characteri skillid üles töötad.
Teine suur probleem, mis mulle PvP juures on kõrva jäänud, on fakt, et väga palju sõltub sellest, kellel on rohkem stamina/health potioneid. Sisuliselt on võitja see, kes rohkem potioneid kaasa tirib.
Kolmandaks pidi blocking system olema täiesti kasutu. Mõttekam on lihtsalt ringi joosta ja vastast hakkida, kui üritada tema lööke blockida.
Sisuliselt on väga lihtsakoeline see PvP seal mängus. Muidugi vajab ta rohkem mängija oskust, kui enamus "click-target" MMO'sid, kuid see ei ole mingi kompliment.
Siin väike tsitaat ühest teisest developmendis olevast MMO'st, mis sisaldab killukese infot sellest, kuidas neil praegu combat välja näeb: Link. Igastahes tundub palju huvitavam ja mängija oskustel rajanev, kui see, mida DF praegu pakub.
See siis PvP kohta, mul on veel paar asja, mis eriti meelt mööda pole, kuid ei viitsi praegu rohkem kirjutada.
Edit:
Lühidalt võib veel mainida, et helid on ka jubedad. Kuid õnneks on neid lihtne vahetada/täiendada.
viimati muutis LightsabeR 05.02.2009 17:16:45, muudetud 1 kord |
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crocs
HV vaatleja

|
05.02.2009 17:16:15
|
|
|
Algne postitaja: LightsabeR
Crocs, sa vist hästi ei saa aru, mis seal videos toimus. Kui sa oled ainult "click-target" mänge mänginud, siis pole seal ka midagi imestada. Kui sulle ei meeldi ise sihtida ja tahad, et mäng kogu töö sinu eest ära teeb, siis pole DF sinu jaoks
_____________________________________________________________________________________________________
Kas see nii, et paned sihiku paika, enne kui päästikule jõuad vajutada, on sihtmärk asukohta vahetanud. Ja kui ma oma kangete jalgade ja liigestega uuesti ta sihikule saan...
Tõesti, tõesti siis tuleb see koht, mil ma tahaksin omada automaati, miinipildujat või aatombommi.
.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
05.02.2009 17:26:53
|
|
|
Crocs kirjutas: |
Kas mõni siin tuututajatest mängib ka seda, või lihtsalt kommenteeivad, kommide põhjal? |
Isegi kui nad on betas siis nad ei saaks seda sulle öelda. NDA(Non-Disclosure-Agreement) on üsna jõhker Darkfallil. Niipalju on teada, et enamus Darkfalli foorumist on betas sees. Alates 2001-2009a kasutajatest.
Crocs kirjutas: |
Selle koha pealt teevad pilukad oma mängudes, seda tõesti hästi (Perfect World, ArchLord) |
Kolmandaks pidi blocking system olema täiesti kasutu. Mõttekam on lihtsalt ringi joosta ja vastast hakkida, kui üritada tema lööke blockida. |
See parandati viimases patchis ära.
Ahaha. Muideks. Paistab, et Aventurine suutis http://betaleaks.blogspot.com/ maha võtta. Kahju. Aga noh, mul omal lähedased allikad olemas
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
05.02.2009 17:38:20
|
|
|
Ahaha. Muideks. Paistab, et Aventurine suutis http://betaleaks.blogspot.com/ maha võtta. Kahju. Aga noh, mul omal lähedased allikad olemas  |
Neil on vist prioriteedid paigast ära, kui raisatakse kolm nädalat enne release'i aega selle peale, et potentsiaalseid ostjaid eemale peletada.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
05.02.2009 17:58:08
|
|
|
Neil on vist prioriteedid paigast ära, kui raisatakse kolm nädalat enne release'i aega selle peale, et potentsiaalseid ostjaid eemale peletada. |
Ma pole kindel kas just Aventurine lasi lehe maha võtta aga igatahes on see neile parem. Seal jagati siiski erinevat tundlikku infot. Mõned vennad said omale ka beta clienti ja kräkkisid seda nt.
edit: Paistab, et betaleaks admin kustutas lehe ise ära. Drama queen
http://s1.zetaboards.com/betaleaks/topic/1188526/1/
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sbz
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
05.02.2009 23:55:39
|
|
|
Also, HD-versions of all 4 videos can be found at the links provided, so be sure to watch 'em in HD for full enjoyment
Part1
http://www.youtube.com/watch?v=fTk5211H-Hc
Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=tgN3VJ3s4bA
Part 3
http://www.youtube.com/watch?v=88s-MR3Qjns
Part 4
http://www.youtube.com/watch?v=X5IZVwea5PU
Need lingid on siit kindlasti läbi käinud, aga võiks öelda, et senistest videodest, annavad just need päris hea ülevaate sellest, mida mäng on ja ei ole. Näha on see, et vibuga või spelliga tuleb sihtida, mis ei ole küll raske inimestele, kes on FPS'e mänginud, aga siiski tore lisa senisesse peamiselt click click click MMO maailma.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
06.02.2009 10:04:43
|
|
|
Ahaha. Muideks. Paistab, et Aventurine suutis http://betaleaks.blogspot.com/ maha võtta. Kahju. Aga noh, mul omal lähedased allikad olemas  |
Neil on vist prioriteedid paigast ära, kui raisatakse kolm nädalat enne release'i aega selle peale, et potentsiaalseid ostjaid eemale peletada. |
3 nädalat enne releasi peaks NDA ka ammu kadunud olema, nad kas ei releasi õigel ajal või on toode nii sitt,
et nad loodavad lollidelt papi välja pumbata ja plehku.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
06.02.2009 11:28:39
|
|
|
piimaPAKK kirjutas: |
3 nädalat enne releasi peaks NDA ka ammu kadunud olema, nad kas ei releasi õigel ajal või on toode nii sitt, et nad loodavad lollidelt papi välja pumbata ja plehku. |
Mulle täitsa meeldivad väited nagu "peab", "kui ei juhtu nii, siis juhtub nii, sest mina ütlen", "taevas kukub". Keskteed ei ole eks? On ainult ideaal, millele ükski toode ei vasta ja on "epic fail".
Miks nii dramaatiline?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
06.02.2009 12:34:56
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Mulle täitsa meeldivad väited nagu "peab", "kui ei juhtu nii, siis juhtub nii, sest mina ütlen", "taevas kukub". Keskteed ei ole eks? On ainult ideaal, millele ükski toode ei vasta ja on "epic fail".
Miks nii dramaatiline? |
Nad kardavad, et keegi varastab nende imelised ideed ja releasib MMO enne neid ning et nende eepiline stoori spoilitakse foorumites ära ennem kui inimesed mängu osta saavad.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
09.02.2009 00:38:16
|
|
|
kas keegi UUSIMA patchi PVP videosi kaa näinud on juba kusagil rippumas? seal pidi ju aktiivne blokkimine vms ära parandatud olema
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
white
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jancool
HV kasutaja

|
09.02.2009 19:33:41
|
|
|
See nägi juba päris soliidne välja huvitav on ka see, et õhustik paistab jube elutu.. ja siis ühtäkki tuleb kolle igast nurgast.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
10.02.2009 23:18:41
|
|
|
Spoiler 
leakfallist
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
-sSs-
HV kasutaja
|
10.02.2009 23:27:20
|
|
|
maailm on ikka väga igav ja tühi imo.. ei tea kas mängitavus selle puudujäägi korvab ka..
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.02.2009 23:37:39
|
|
|
-sSs- kirjutas: |
maailm on ikka väga igav ja tühi imo.. ei tea kas mängitavus selle puudujäägi korvab ka..  |
Praegu on beta ja debug mode, asjad ei peagi kõik olemas olema kaks nädalat enne launchi.
Spoiler 
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |