|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
villu70
HV Guru

|
10.12.2008 23:56:45
|
|
|
| Draax kirjutas: |
| Tupsu kirjutas: |
| Gunstore kirjutas: |
Kuidas on lood poes pildistamisega?  |
Milline seadus seda keelab? |
Seadus ei keelagi (s.t. trahvi selle eest ei saa), aga turvamehed võivad su viisakalt välja eskortida koos oma kaameraga.
Samamoodi on minu teada enamuses kaubanduskeskustes pildistamine keelatud. |
Mina klõpsutan moblaga päris tihti kui tahan uut suuremat (pc, tv,jne) vidinat osta. Pole keegi veel kõrri karanud.
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AplE
HV vaatleja
|
13.12.2008 21:13:42
|
|
|
küsimus, kas klicki koduleheküljel polegi enam võimalik jälgida arvuti remontimise kulgu või midagi sellist?
varasemalt sai seda teha nii, et valid vasakult reast: "sinu toode töös" ja sinna teatud numbrid sisestades sai seda näha, aga enam mitte..
äkki on kuskilt veel võimalik vaadata?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1148 loe/lisa |
   |
3 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AplE
HV vaatleja
|
13.12.2008 21:25:41
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| AplE, miks sa sinna kasti viisid üldse? |
kuna garantii veel kehtib siis viisin sinna, viimane uudis, siis kui "sinu toode töös" veel töötas oli, et arvuti edasi saadetud ordi esindusse ja rohkem pole midagi kuulda..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
13.12.2008 22:35:45
|
|
|
| AplE kirjutas: |
| laurx kirjutas: |
| AplE, miks sa sinna kasti viisid üldse? |
kuna garantii veel kehtib siis viisin sinna, viimane uudis, siis kui "sinu toode töös" veel töötas oli, et arvuti edasi saadetud ordi esindusse ja rohkem pole midagi kuulda.. |
Tundub, et mingi bug on seal.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.12.2008 10:58:21
|
|
|
kui ordi garantii siis miks viisid Klicki... oleks ka ju otse ordisse saanud - ja oleks ise asjade käiku jälgida saanud.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AplE
HV vaatleja
|
14.12.2008 16:35:50
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
| kui ordi garantii siis miks viisid Klicki... oleks ka ju otse ordisse saanud - ja oleks ise asjade käiku jälgida saanud. |
arvuti on ostetud klickist, seepärast viisin sinna ja sealt edasi saadeti see ordi esindusse.
Tegemist on ordi arvutiga.
anna äkki lingi, kus saab ordi remondi vms asjade käiku jälgida?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Starfield
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
15.12.2008 14:56:58
|
|
|
Selline küsimus, et kui ma ostsin suve lõpus ühe läpaka klickist. Ja tal ilmnes viga nüüd, fan ei tööta. Kas ma saan taotleda raha tagastust koheselt?
_________________ 58017968 |
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
123 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
15.12.2008 15:09:22
|
|
|
| l2bukast kirjutas: |
| Selline küsimus, et kui ma ostsin suve lõpus ühe läpaka klickist. Ja tal ilmnes viga nüüd, fan ei tööta. Kas ma saan taotleda raha tagastust koheselt? |
Minu teada on müüjal õigus kõigepealt tekkinud puudus likvideerida (parandada, osa välja vahetada, toode välja vahetada). Kui müüja seda ei suuda, või ei saa sellega hakkama mõistliku aja jooksul, saad raha tagasi nõuda.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
15.12.2008 15:44:55
|
|
|
| Selline küsimus, et kui ma ostsin suve lõpus ühe läpaka klickist. Ja tal ilmnes viga nüüd, fan ei tööta. Kas ma saan taotleda raha tagastust koheselt? |
Minu teada on müüjal õigus kõigepealt tekkinud puudus likvideerida (parandada, osa välja vahetada, toode välja vahetada). Kui müüja seda ei suuda, või ei saa sellega hakkama mõistliku aja jooksul, saad raha tagasi nõuda. |
aga mis on mõistlik aeg?
|
   |
123 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
15.12.2008 18:12:41
|
|
|
Minu teada on müüjal õigus kõigepealt tekkinud puudus likvideerida (parandada, osa välja vahetada, toode välja vahetada). Kui müüja seda ei suuda, või ei saa sellega hakkama mõistliku aja jooksul, saad raha tagasi nõuda. |
aga mis on mõistlik aeg? |
Tarbijakaitseameti mõistes vist oli kaks kuud? Võin nüüd puusse panna siinkohal. Kui keegi kindlalt teab, võib parandada.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.12.2008 19:47:34
|
|
|
| AplE kirjutas: |
| painkillah kirjutas: |
| kui ordi garantii siis miks viisid Klicki... oleks ka ju otse ordisse saanud - ja oleks ise asjade käiku jälgida saanud. |
arvuti on ostetud klickist, seepärast viisin sinna ja sealt edasi saadeti see ordi esindusse.
Tegemist on ordi arvutiga.
anna äkki lingi, kus saab ordi remondi vms asjade käiku jälgida? |
saan aru, et mõtlesid "mis minu asi joosta on", kuid paneks kõigile tahapaneku mõttes ette, et pöörduge ordi masinatega ordi poole. seal saavad tehnikud juba masina küljes oleva kleepsu seerianumbri põhjal masina garantiisse võtta (kui garantii kehtib ), saad ise garantiitalongi (saad ise jälgida töö käiku) ja jääb ära see debiilne Klicki vahelüli, mis kindlasti ei vii, ega too su arvutit ordist sama kiirelt kui sa sellega ise hakkama saad. pealegi vahet pole ju kas sõita ksaluuni poodi või ordi omasse...
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marion23
HV kasutaja
|
16.12.2008 15:53:04
|
|
|
[quote="Draax"]
aga mis on mõistlik aeg?[/quote
Tarbijakaitseameti mõistes vist oli kaks kuud? Võin nüüd puusse panna siinkohal. Kui keegi kindlalt teab, võib parandada. |
Nad üritavad kõigepealt anda uut samasugust ja kui see katki läheb, siis püüavad anda midagi muud sama raha eest, aga raha tagasisaamine oli vähemalt ksaluunist eluraske
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
16.12.2008 22:22:56
|
|
|
ma maksaks kasvõi juurde 500 ja saaks uue lenovo s10.
|
   |
123 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
24.01.2009 19:26:50
|
|
|
Lähen mina täna röömsalt torupilli selverisse võrgukaablit ostma ja ohhimet. Kartulisalong kadunud
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
24.01.2009 19:31:49
|
|
|
| Steff. kirjutas: |
Lähen mina täna röömsalt torupilli selverisse võrgukaablit ostma ja ohhimet. Kartulisalong kadunud  |
Oleksid pidanud minema turule, seal neid kartulisalonge palju.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
25.01.2009 01:49:06
|
|
|
Steff., see on juba paar nädalat sealt kadunud jah, ma ei saa oma 2 toorikut enam sealt ostmas käia
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
30.01.2009 14:43:07
|
|
|
tige kala, Sul on vist raha liiga palju: Verbatim 25tk DVD+R Prismas 129EEK Click-is aga 199EEK
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
30.01.2009 14:48:57
|
|
|
Hapuks läheb seal klickis..
30.01.2009 seisuga on maksuvõlg 1 973 872 krooni
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
01.02.2009 17:40:39
|
|
|
| Ramm kirjutas: |
30.01.2009 seisuga on maksuvõlg 1 973 872 krooni |
Oh see pole midagi
Hapu on siis kui see summa 5x on !
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
| Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
328 |
|
| tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
01.02.2009 19:34:48
|
|
|
| Prostituut kirjutas: |
| Ramm kirjutas: |
30.01.2009 seisuga on maksuvõlg 1 973 872 krooni |
Oh see pole midagi
Hapu on siis kui see summa 5x on ! |
Eks siis ootame veel. Tuleb meelde:
PC Kaubamaja --> PC Mouse --> köh-köh...
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
02.02.2009 22:13:34
|
|
|
Konseptsioon minu meelest ei tööta... kasumit suudeti vaid headel aegadel teenida ja nüüd pandi ämbrisse ka meeletult näruse toorikute ja mängude valikusse jätmisega. Puhtalt soodukatega seda "kuuti" püsti ei hoia ja kui toodete valik läheneb oma vähemuselt juba mõnele "pesumasina müüja" poele ja hind taotleb hoopis muud, siis
Viimasel ajal ei tõmba mind sinna isegi toorikud... mis on suht halb näitaja, sest varem olin neil seal toorikute osas täitsa hea valik
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
02.02.2009 22:49:22
|
|
|
| Magic kirjutas: |
Konseptsioon minu meelest ei tööta... kasumit suudeti vaid headel aegadel teenida ja nüüd pandi ämbrisse ka meeletult näruse toorikute ja mängude valikusse jätmisega. Puhtalt soodukatega seda "kuuti" püsti ei hoia ja kui toodete valik läheneb oma vähemuselt juba mõnele "pesumasina müüja" poele ja hind taotleb hoopis muud, siis
Viimasel ajal ei tõmba mind sinna isegi toorikud... mis on suht halb näitaja, sest varem olin neil seal toorikute osas täitsa hea valik  |
Klicki kontseptsioonil on hetkel mitu ohtu või nõrkust (W või T, kuidas kellelegi. Või siis mõlemad).
1) Pakutakse sellist igapäevast IT-kaupa (toorikud, patareid vms.) mida leiab juba suvalisest Prismast või Rimist. Jah, need peavad olema (et inimene kes arvutihiirt ostab, ei peaks minema patareisid mujalt ostma) aga nende peale ei saa äri püsti panna.
2) Valik on ääääärmiselt nõrk. Viimati käisin 22"+ monitore vaatamas, mudelivalikus oli tervelt 1 (üks!) 22" monitor ja mitte ühtegi 24". No ma saan aru, et kuskilt netipoest ma tellin kauba ja see siis tuleb, teinekord isegi paar nädalat, kui kohal pole. Aga kogu see laia kauplusteketi eelis variseb kokku, kui kohapeal valikut pole. Ma ei lähe ju 21. sajandil arvutipoodi selleks, et sealt kaupa tellima hakata.
3) Muidugi samad probleemid mis kogu IT-jaeturgu kammitsevad. Marginaalid on madalad, konkurents tihe. Sisendid kallid ja imporditakse. Hinnalanguseks ruumi väga ei ole ja seetõttu võib arvata, et potentsiaalseid arvutiostjaid on lähiajal oluliselt vähem kui varem. Ja hapumaks läheb - kevad/suvi läheneb ja järgmise suure müügiajani (kooli algus) on kõvasti aega.
Positiivne on see, et klient on veel hinnatundlikum kui siiani. Kui Klick on odavam Enterist ja Elionist, siis see võib neid vee peal hoida.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
03.02.2009 13:55:56
|
|
|
Ega patareide, hiiremattide ja muu pudipadi müügiga ei üritagi keegi rikkaks saada. Oluline on see, et klient saaks poest terviklahenduse, et ta ei peaks konkurendi juurest ostma puuduolevat seadet. 100% ei ole see teostatav, aga enamikel juhtudel peaks see olema. Näiteks, kui müüd hiire, aga patareisid pole, siis ostab klient need mujalt ja hiljem ka hiire sealt.
Praegusel ajal on lisaks tihedale konkurentsile ka majandussurutis, mis toob rahvast vähem poodidesse, samas marketites käies pole nagu seda märgata väga. Eks paistab mis saab tulevikus.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |