Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 01.02.2009 04:33:52 vasta tsitaadiga

oeh, mis kuradi maania nende podcastidega on. lugemine on kordades kiirem kui kuulamine ffs.
keegi miski kokkuvõtte viitsib teha?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2009 11:02:58 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
oeh, mis kuradi maania nende podcastidega on

Küll see möödub 8) thumbs_up.gif
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 01.02.2009 12:29:41 vasta tsitaadiga

Muidu tulles piltide resize'imise juurde tagasi, siis kas paint.net ei toetanud filtreeritud pildi suuruse muutmist? icon_razz.gif
tagasi üles
etk
HV kasutaja
etk

sõnum 01.02.2009 13:23:20 vasta tsitaadiga

tiba OT-d minu poolt ka seoses selle üleliigse pahna kohapealt. Ma olen tegelikult täiesti nõus, et on liigapalju pealesunnitud ja mõttetut pahna windows 7-s. Ma olen enam kui kindel, et pooled(kui mitte rohkemad) Win7 kasutajad ei kasuta pooli kaasapandud tarkvaralisi võimalusi niiet need istuvad seal niisama ilupärast ja võtavad ära kettaruumi või opetariivmälu. Jah võib esitada vastuväite, et kõvaketta ruum ning RAM on odavamad kui piim aga see ei ole sugugi alati nii. Jätkuvalt leidub arvutiedi(isegi rüperaale) millel ei ole kõvaketta maht suurem kui 80GB, mõnel isegi 20GB(pean silmas neid mini note vms millel on SSD kettad) ja kui sellest kettamahust läheb juba ~10GB OS peale kuigi sa vajaksid ainult vb ~3GB siis on see minu arvates täiesti üleliigne raiskamine. Näiteid asjadest mida suure tõenäosusega paljud ei kasuta: Fax süsteemid, Ease of Access, (need, kes eelsitavad teisi meedia edastajaid) WMP, Media Center, sisse ehitatud Sound Recorder programm(kasulikum võtta internetist mõni vabavara mis teeb tööd poole paremini). Nimekiri läheb aina edasi ja edasi kui asjaüle järgi hakata mõtlema. Minge Control Panelisse ja vaadake sealt üle mis on seal tegelikult mida sa ei kasuta elusees?
Minu arvamus on tõesti see, et peaks vähemaks võtma neid "peale sunnitud" programme, kasvõi panna nad plaadile aga anda kasutajale hiljem võimalus neid selat vajadusel installida....(ma ei tea, ei ole veel näinud, et sedasi saaks teha.....)

btw, WLM juurde jõudes, siis WLM 2009 on esimene, mis ei kasuta default browserina IE-d meilikonto avamiseks vaid kasutad sinupoolt üldkasutatavat default browserit.

BTW, this OT is lame.....
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 01.02.2009 13:37:39 vasta tsitaadiga

etk, add/remove programs ja hilisemad analoogid?
wlm 2009 esimene? miks mul mingi 8.5 vms ilusasti safaris, chromes või operas on suvatsenud avada. vastavalt default olevas siis.

.:RAITZ::.
HV kasutaja

sõnum 01.02.2009 13:48:38 vasta tsitaadiga

Oskab keegi aidata? BS.Playeriga video käima pannes on pilt must aga subtiitrid on näha, mida teha?
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 01.02.2009 13:59:08 vasta tsitaadiga

Donut kirjutas:
XYZ kirjutas:
Need käsukorras pealesundimised, mida sa tahad propageerida...

Nu vot... minuarust sunnib just MS ostma 4000 krooni eest OS-i, millest ma kasutan 10%, kas hind ei võiks siis ka olla 400 krooni - st. ma ei taha osta endale prügiautot koos prügimäega. Ja ma ei teadnud, et kellelegi võib olla vabavara propageerimine vastukarva.
Vastukarva on see kui KÄSUKORRAS ainult sulle miskipärast meeldivat peavad kõik kasutama ja ise vabalt valida ei tohi icon_exclaim.gif
Arukad inimesed panevad oma masinasse isegi mitu programmi ja kasutavad vastavalt vajadusele nendest konkreetses situatsioonis kõige meeldivamat. Ja opsüssi sees vabalt kaasasolevad võivad mõnikord osutuda just kõige optimaalsemaks antud hetke lahenduseks. Neid sunniviisiliselt välja kärpida - äärmine totrus, muud midagi.
tagasi üles
DonNiger
HV Guru
DonNiger

sõnum 01.02.2009 14:01:24 vasta tsitaadiga

Mis see RTFFP tähendab icon_redface.gif
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 01.02.2009 14:01:54 vasta tsitaadiga

etk kirjutas:
tiba OT-d minu poolt ka seoses selle üleliigse pahna kohapealt. Ma olen tegelikult täiesti nõus, et on liigapalju pealesunnitud ja mõttetut pahna windows 7-s. Ma olen enam kui kindel, et pooled(kui mitte rohkemad) Win7 kasutajad ei kasuta pooli kaasapandud tarkvaralisi võimalusi niiet need istuvad seal niisama ilupärast ja võtavad ära kettaruumi või opetariivmälu. Jah võib esitada vastuväite, et kõvaketta ruum ning RAM on odavamad kui piim aga see ei ole sugugi alati nii. Jätkuvalt leidub arvutiedi(isegi rüperaale) millel ei ole kõvaketta maht suurem kui 80GB, mõnel isegi 20GB(pean silmas neid mini note vms millel on SSD kettad) ja kui sellest kettamahust läheb juba ~10GB OS peale kuigi sa vajaksid ainult vb ~3GB siis on see minu arvates täiesti üleliigne raiskamine. Näiteid asjadest mida suure tõenäosusega paljud ei kasuta: Fax süsteemid, Ease of Access, (need, kes eelsitavad teisi meedia edastajaid) WMP, Media Center, sisse ehitatud Sound Recorder programm(kasulikum võtta internetist mõni vabavara mis teeb tööd poole paremini). Nimekiri läheb aina edasi ja edasi kui asjaüle järgi hakata mõtlema. Minge Control Panelisse ja vaadake sealt üle mis on seal tegelikult mida sa ei kasuta elusees?
Minu arvamus on tõesti see, et peaks vähemaks võtma neid "peale sunnitud" programme, kasvõi panna nad plaadile aga anda kasutajale hiljem võimalus neid selat vajadusel installida....(ma ei tea, ei ole veel näinud, et sedasi saaks teha.....)

btw, WLM juurde jõudes, siis WLM 2009 on esimene, mis ei kasuta default browserina IE-d meilikonto avamiseks vaid kasutad sinupoolt üldkasutatavat default browserit.

BTW, this OT is lame.....
Kui kettaruumi on liiga vähe, siis tuleb kas seda suurendada või valida rauale vastav tarkvara. Ja MS või mitte MS on seejuures täiesti kõrvaline jutt. Oma valik ju mis raua oled muretsenud ja vali tarkvara siis ka vastav!
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 01.02.2009 14:02:40 vasta tsitaadiga

DonNiger kirjutas:
Kästakse esimemest posti lugeda
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 01.02.2009 14:10:08 vasta tsitaadiga

DonNiger kirjutas:

read the fucking first post. jama on see, et sellest saavad aru ainult selle lühendi autorid ise icon_lol.gif

kas kellegi sellist probleemi on olnud, et kui IE-l avada mingeid lehti uues tab-is, siis need tab-id jäävad tühjaks ja uus netileht ei lae end sinna?

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 01.02.2009 14:17:26 vasta tsitaadiga

.:RAITZ::. kirjutas:
Oskab keegi aidata? BS.Playeriga video käima pannes on pilt must aga subtiitrid on näha, mida teha?

Aga pöördu BS helpdeski poole äkki aitavad thumbs_up.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 01.02.2009 14:18:48 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
DonNiger kirjutas:

read the fucking first post. jama on see, et sellest saavad aru ainult selle lühendi autorid ise icon_lol.gif

kas kellegi sellist probleemi on olnud, et kui IE-l avada mingeid lehti uues tab-is, siis need tab-id jäävad tühjaks ja uus netileht ei lae end sinna?

uhh, õnneks on nad sellest probleemist ise teadlikud
https://connect.microsoft.com/IE/feedback/ViewFeedback.aspx?FeedbackID=405970

apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 01.02.2009 14:24:19 vasta tsitaadiga

windows 7 lastakse siis kuskil sügisel välja jah?
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.02.2009 14:25:00 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
londiste kirjutas:

Ei mõõdu see midagi icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 01.02.2009 15:37:53 vasta tsitaadiga

apelsin16, kunagi ennustati 2010 1Q...
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.02.2009 18:23:08 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
tomorrow kirjutas:
londiste kirjutas:

Möödub nagu möödusid RSS feed mania.Sotsiaalvõrgustike maania ja varsti ka youtube maania icon_wink.gif
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 01.02.2009 19:10:48 vasta tsitaadiga

.:RAITZ::. kirjutas:

options - preferences - video - video rendering - rendering mode - internal rendering RGB overlay (seal valikuid mitu, üks nendest näitas veidi sakilist pilti, teine oli ilus. ise vali millist tahad)
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.02.2009 19:18:43 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
d3t kirjutas:
tomorrow kirjutas:
londiste kirjutas:

Möödub nagu möödusid RSS feed mania.Sotsiaalvõrgustike maania ja varsti ka youtube maania icon_wink.gif

Mina kasutan kõiki eelnevaid. Ilma RSS mina elada ei oska, 90% uudistest tuleb selle kaudu. YouTube on naljaklippide vaatamiseks väga hea. Sotsiaalvõrgustikud on mõnusad, peale mingit üritust lüüd esi ja perenime sisse ja sul on kontaktid käes. Ning Podcastid on mõnus tänaval kõndides kuulata.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mats198
HV vaatleja

sõnum 02.02.2009 00:09:47 vasta tsitaadiga

Probleem siis sellin et mängides vahest lampi viskab kinni/sleepi läpaka vistaga sellist probleemi ei olnud.kas probleem võib olla selles et windows 7 mega läheb kuumemaks või on madalamal seal see temp pandud mille pealt ta v2lja lülitab?
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 02.02.2009 02:23:51 vasta tsitaadiga

Seda asja üldjuhul reguleerib BIOS/saab sealt asja muuta. Sleepi ta ei tohiks visata, kui liiga kuumkas läheb. Kas on mingi konkreetne mäng, millega kinni viskab või suvalisega? Mis tempid on? Kui kõrged, kas siis on tolmust puhastatud?

edit: R6V2: mina istun 7 otsas ja sõber xp all, kuid co-op'i ei saa teha. Kellelgi kogumest asjaga äkki? icon_biggrin.gif

DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 02.02.2009 11:32:03 vasta tsitaadiga

taikonaut, erinev dx versioon? näiteks nagu crysisega, dx9 mehed dx10 servusse ei saa. ma ei tea kas see r6v2 puhul kehtib üldse.
kas tegu LAN'ga? firewall/pordid avatud/forwarditud?
kui n*ssida ei viitsi, võite alati läbi hamachi pelada.
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 02.02.2009 12:14:08 vasta tsitaadiga

Lan jah. Firewall ei tohiks segada. A Dx probleem võib küll olla.
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 02.02.2009 14:39:45 vasta tsitaadiga

mats198 kirjutas:
Probleem siis sellin et mängides vahest lampi viskab kinni/sleepi läpaka vistaga sellist probleemi ei olnud.kas probleem võib olla selles et windows 7 mega läheb kuumemaks või on madalamal seal see temp pandud mille pealt ta v2lja lülitab?

Mis settingud sul biossis on ?
Mis temp pealt ta pillid kotti paneb ?

Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 02.02.2009 15:01:53 vasta tsitaadiga

Samas läpakal vist ei saagi bios'ist neid temp seadeid muuta. Vähemalt minu Dell D630 küll ie luba. Samas lauakal saad muuta küll.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.