Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
londiste
HV Guru

|
01.02.2009 04:33:52
|
|
|
oeh, mis kuradi maania nende podcastidega on. lugemine on kordades kiirem kui kuulamine ffs.
keegi miski kokkuvõtte viitsib teha?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.02.2009 11:02:58
|
|
|
londiste kirjutas: |
oeh, mis kuradi maania nende podcastidega on |
Küll see möödub 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
etk
HV kasutaja

|
01.02.2009 13:23:20
|
|
|
tiba OT-d minu poolt ka seoses selle üleliigse pahna kohapealt. Ma olen tegelikult täiesti nõus, et on liigapalju pealesunnitud ja mõttetut pahna windows 7-s. Ma olen enam kui kindel, et pooled(kui mitte rohkemad) Win7 kasutajad ei kasuta pooli kaasapandud tarkvaralisi võimalusi niiet need istuvad seal niisama ilupärast ja võtavad ära kettaruumi või opetariivmälu. Jah võib esitada vastuväite, et kõvaketta ruum ning RAM on odavamad kui piim aga see ei ole sugugi alati nii. Jätkuvalt leidub arvutiedi(isegi rüperaale) millel ei ole kõvaketta maht suurem kui 80GB, mõnel isegi 20GB(pean silmas neid mini note vms millel on SSD kettad) ja kui sellest kettamahust läheb juba ~10GB OS peale kuigi sa vajaksid ainult vb ~3GB siis on see minu arvates täiesti üleliigne raiskamine. Näiteid asjadest mida suure tõenäosusega paljud ei kasuta: Fax süsteemid, Ease of Access, (need, kes eelsitavad teisi meedia edastajaid) WMP, Media Center, sisse ehitatud Sound Recorder programm(kasulikum võtta internetist mõni vabavara mis teeb tööd poole paremini). Nimekiri läheb aina edasi ja edasi kui asjaüle järgi hakata mõtlema. Minge Control Panelisse ja vaadake sealt üle mis on seal tegelikult mida sa ei kasuta elusees?
Minu arvamus on tõesti see, et peaks vähemaks võtma neid "peale sunnitud" programme, kasvõi panna nad plaadile aga anda kasutajale hiljem võimalus neid selat vajadusel installida....(ma ei tea, ei ole veel näinud, et sedasi saaks teha.....)
btw, WLM juurde jõudes, siis WLM 2009 on esimene, mis ei kasuta default browserina IE-d meilikonto avamiseks vaid kasutad sinupoolt üldkasutatavat default browserit.
BTW, this OT is lame.....
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.02.2009 13:37:39
|
|
|
etk, add/remove programs ja hilisemad analoogid?
wlm 2009 esimene? miks mul mingi 8.5 vms ilusasti safaris, chromes või operas on suvatsenud avada. vastavalt default olevas siis.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
.:RAITZ::.
HV kasutaja

|
01.02.2009 13:48:38
|
|
|
Oskab keegi aidata? BS.Playeriga video käima pannes on pilt must aga subtiitrid on näha, mida teha?
_________________ Kui ei ole rauas asi, siis on format ikka abiks :p! |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
01.02.2009 13:59:08
|
|
|
Donut kirjutas: |
XYZ kirjutas: |
Need käsukorras pealesundimised, mida sa tahad propageerida... |
Nu vot... minuarust sunnib just MS ostma 4000 krooni eest OS-i, millest ma kasutan 10%, kas hind ei võiks siis ka olla 400 krooni - st. ma ei taha osta endale prügiautot koos prügimäega. Ja ma ei teadnud, et kellelegi võib olla vabavara propageerimine vastukarva. |
Vastukarva on see kui KÄSUKORRAS ainult sulle miskipärast meeldivat peavad kõik kasutama ja ise vabalt valida ei tohi
Arukad inimesed panevad oma masinasse isegi mitu programmi ja kasutavad vastavalt vajadusele nendest konkreetses situatsioonis kõige meeldivamat. Ja opsüssi sees vabalt kaasasolevad võivad mõnikord osutuda just kõige optimaalsemaks antud hetke lahenduseks. Neid sunniviisiliselt välja kärpida - äärmine totrus, muud midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DonNiger
HV Guru

|
01.02.2009 14:01:24
|
|
|
Mis see RTFFP tähendab
_________________ Müüa EOS 50D |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
01.02.2009 14:01:54
|
|
|
etk kirjutas: |
tiba OT-d minu poolt ka seoses selle üleliigse pahna kohapealt. Ma olen tegelikult täiesti nõus, et on liigapalju pealesunnitud ja mõttetut pahna windows 7-s. Ma olen enam kui kindel, et pooled(kui mitte rohkemad) Win7 kasutajad ei kasuta pooli kaasapandud tarkvaralisi võimalusi niiet need istuvad seal niisama ilupärast ja võtavad ära kettaruumi või opetariivmälu. Jah võib esitada vastuväite, et kõvaketta ruum ning RAM on odavamad kui piim aga see ei ole sugugi alati nii. Jätkuvalt leidub arvutiedi(isegi rüperaale) millel ei ole kõvaketta maht suurem kui 80GB, mõnel isegi 20GB(pean silmas neid mini note vms millel on SSD kettad) ja kui sellest kettamahust läheb juba ~10GB OS peale kuigi sa vajaksid ainult vb ~3GB siis on see minu arvates täiesti üleliigne raiskamine. Näiteid asjadest mida suure tõenäosusega paljud ei kasuta: Fax süsteemid, Ease of Access, (need, kes eelsitavad teisi meedia edastajaid) WMP, Media Center, sisse ehitatud Sound Recorder programm(kasulikum võtta internetist mõni vabavara mis teeb tööd poole paremini). Nimekiri läheb aina edasi ja edasi kui asjaüle järgi hakata mõtlema. Minge Control Panelisse ja vaadake sealt üle mis on seal tegelikult mida sa ei kasuta elusees?
Minu arvamus on tõesti see, et peaks vähemaks võtma neid "peale sunnitud" programme, kasvõi panna nad plaadile aga anda kasutajale hiljem võimalus neid selat vajadusel installida....(ma ei tea, ei ole veel näinud, et sedasi saaks teha.....)
btw, WLM juurde jõudes, siis WLM 2009 on esimene, mis ei kasuta default browserina IE-d meilikonto avamiseks vaid kasutad sinupoolt üldkasutatavat default browserit.
BTW, this OT is lame..... |
Kui kettaruumi on liiga vähe, siis tuleb kas seda suurendada või valida rauale vastav tarkvara. Ja MS või mitte MS on seejuures täiesti kõrvaline jutt. Oma valik ju mis raua oled muretsenud ja vali tarkvara siis ka vastav!
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
01.02.2009 14:02:40
|
|
|
DonNiger kirjutas: |
Mis see RTFFP tähendab  |
Kästakse esimemest posti lugeda
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
01.02.2009 14:10:08
|
|
|
read the fucking first post. jama on see, et sellest saavad aru ainult selle lühendi autorid ise
kas kellegi sellist probleemi on olnud, et kui IE-l avada mingeid lehti uues tab-is, siis need tab-id jäävad tühjaks ja uus netileht ei lae end sinna?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
01.02.2009 14:17:26
|
|
|
.:RAITZ::. kirjutas: |
Oskab keegi aidata? BS.Playeriga video käima pannes on pilt must aga subtiitrid on näha, mida teha? |
Aga pöördu BS helpdeski poole äkki aitavad
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
01.02.2009 14:18:48
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
read the fucking first post. jama on see, et sellest saavad aru ainult selle lühendi autorid ise
kas kellegi sellist probleemi on olnud, et kui IE-l avada mingeid lehti uues tab-is, siis need tab-id jäävad tühjaks ja uus netileht ei lae end sinna? |
uhh, õnneks on nad sellest probleemist ise teadlikud
https://connect.microsoft.com/IE/feedback/ViewFeedback.aspx?FeedbackID=405970
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
01.02.2009 14:24:19
|
|
|
windows 7 lastakse siis kuskil sügisel välja jah?
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
01.02.2009 14:25:00
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Küll see möödub 8)  |
Ei mõõdu see midagi
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.02.2009 18:23:08
|
|
|
d3t kirjutas: |
Küll see möödub 8)  |
Ei mõõdu see midagi  |
Möödub nagu möödusid RSS feed mania.Sotsiaalvõrgustike maania ja varsti ka youtube maania
|
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
01.02.2009 19:10:48
|
|
|
.:RAITZ::. kirjutas: |
Oskab keegi aidata? BS.Playeriga video käima pannes on pilt must aga subtiitrid on näha, mida teha? |
options - preferences - video - video rendering - rendering mode - internal rendering RGB overlay (seal valikuid mitu, üks nendest näitas veidi sakilist pilti, teine oli ilus. ise vali millist tahad)
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
01.02.2009 19:18:43
|
|
|
d3t kirjutas: |
Küll see möödub 8)  |
Ei mõõdu see midagi  |
Möödub nagu möödusid RSS feed mania.Sotsiaalvõrgustike maania ja varsti ka youtube maania  |
Mina kasutan kõiki eelnevaid. Ilma RSS mina elada ei oska, 90% uudistest tuleb selle kaudu. YouTube on naljaklippide vaatamiseks väga hea. Sotsiaalvõrgustikud on mõnusad, peale mingit üritust lüüd esi ja perenime sisse ja sul on kontaktid käes. Ning Podcastid on mõnus tänaval kõndides kuulata.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
mats198
HV vaatleja
|
02.02.2009 00:09:47
|
|
|
Probleem siis sellin et mängides vahest lampi viskab kinni/sleepi läpaka vistaga sellist probleemi ei olnud.kas probleem võib olla selles et windows 7 mega läheb kuumemaks või on madalamal seal see temp pandud mille pealt ta v2lja lülitab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
02.02.2009 02:23:51
|
|
|
Seda asja üldjuhul reguleerib BIOS/saab sealt asja muuta. Sleepi ta ei tohiks visata, kui liiga kuumkas läheb. Kas on mingi konkreetne mäng, millega kinni viskab või suvalisega? Mis tempid on? Kui kõrged, kas siis on tolmust puhastatud?
edit: R6V2: mina istun 7 otsas ja sõber xp all, kuid co-op'i ei saa teha. Kellelgi kogumest asjaga äkki?
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
02.02.2009 11:32:03
|
|
|
taikonaut, erinev dx versioon? näiteks nagu crysisega, dx9 mehed dx10 servusse ei saa. ma ei tea kas see r6v2 puhul kehtib üldse.
kas tegu LAN'ga? firewall/pordid avatud/forwarditud?
kui n*ssida ei viitsi, võite alati läbi hamachi pelada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
02.02.2009 12:14:08
|
|
|
Lan jah. Firewall ei tohiks segada. A Dx probleem võib küll olla.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
02.02.2009 14:39:45
|
|
|
mats198 kirjutas: |
Probleem siis sellin et mängides vahest lampi viskab kinni/sleepi läpaka vistaga sellist probleemi ei olnud.kas probleem võib olla selles et windows 7 mega läheb kuumemaks või on madalamal seal see temp pandud mille pealt ta v2lja lülitab? |
Mis settingud sul biossis on ?
Mis temp pealt ta pillid kotti paneb ?
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
02.02.2009 15:01:53
|
|
|
Samas läpakal vist ei saagi bios'ist neid temp seadeid muuta. Vähemalt minu Dell D630 küll ie luba. Samas lauakal saad muuta küll.
|
tagasi üles |
|
 |
|