Nonii, mingi väga imelik anomaalia on aset leidnud. Nimelt kui source käima lükata ja ta alla stardireale panna ja uuesti mäng ette panna, siis viskab selliseks pildi: PILT. Lasin steami ja source'i maha ja uuesti peale, uninstallisin video draiverid, kuid miski ei aita...keegi abiks oskab olla ?
Need kaks esimest tegin juba ammu ära aga seda kolmandat pole proovinud.
Proovin siis. Aga kas ma saan pärast backupiga normaalseks tagasi? _________________ Täielik Noob.
niih CS:S huvilised kelle tuttavail veel see mäng puudu kuid samas soov siis viimane aeg soetada Steami kaudu kuna hetkel kuni 2.01.09 see mäng kõigest 9.99 Tehke siis või sõbrale kingitus (gift), mille aktiveerimisinfo võite saata ka steami mitteomava sõbra meiliaadressile _________________ What ever you say, I do that my way...
Mul on ka netiga viimasel ajal probleeme olnud mängus, umbes 2 sekundiliste vahepausidega läheb ping,loss ja choke kõrgemaks, siis normaalseks jne. Ja juba nii mitu nädalat, ma ei tea nüüd kas see nüüd elioni pärast või omal mingi jama.
Mul muidu kaks arvutit mis kasutavad netti aga selle olen juba kindlaks teinud, et teine arvuti seda ei põhjusta.
Nii, viskasin need kõik asjad peale need rated kui ka ruutri asjad. Ping märgaltavalt küll ei muutunud.
Aga kas need rated pole veits suured mis sa andsid? Choke kipub üles minema nendega. _________________ Täielik Noob.
et ka mure, aga pole abi ikka leid siit, siuke asi siis, et konsool ei tööta peale nimevahetust ja steami ka pole aga kas ilma selleta ei saa konsooli tööle?
Ütleb siis css mulle siukest errorit . avutile resa ära teha siis saab mängida ilusti , aga kui nüüd mängimine pooleli jätta ja pool h midagi muud teha siis hakkab sellist errorit viskama. _________________ World Community Grid
jep .. nüüd sai natuke surfatud netis ja leitud siuke tekst :
Foorumi kasutaja kirjutas :
Hey i have a solution for the problem I've had it for a long time but fixed it easily. Right click on your desktop goto properties. (Display Properties). Goto the Settings tab. Click the Advanced button and goto the Trouble Shoot Tab. There should be a hardware exhilaration slider that has like 6 setting.
None |-|-|-|-|-|Full. The problem is you have it at None |-|-|-|-|-VFull (Full).
Solution. None |-|-|-V-|-|Full Put it where that V is. You are all set no more errors.
ja viga enam pole. Kuigi siiamaani ja ennem on koguaeg full olnud ja koguaeg töötab . Teise masina peal on samamoodi Full ja seal töötab kõik ilusti . millest võiks ikkagi see viga tekkida ? _________________ World Community Grid
1200W, See tundub nagu probleemist jagu saama küll jah... aga see ei tähenda, et ta sul mõne aja pärast uuesti sama jama ette ei viska ja siis peaksid sa juba veelkord "Hardware acceleration"it alla kruttima... ma pigem kahtlustan, et sul kas video driverid nihu kuidagi või siis hakkab videkaart äa surema... _________________ Salamander
Milles võib probleem olla... login steami sisse lähen mängu ja möng lihtsalt jookseb kokku ja seda iga kord esimesel mängu joinimisel ? _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
henri200 Hmm ok... kuid tean et sama mure on ka elisa ühenduse puhul, lisasin ruuterist CS ära aga hetk proovida ei saa kuna kasutan maci ja siia steami kuidagi peale panna ei saa _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
HOIATUSEKS STEAMI OMANIKELE!!!
Liigub ringi GAMES ADDER, kelle kirjutatud tekst on sinine ja puuduvad koolonid(sinisust pole näha), nagu järgnevas
jutuajamises näha. Sellisele heale pakkumisele ei suutnud ma vastu panna ja mängisin kaasa
Spoiler
Never tell your password to anyone.
Games Adder do you want more 10 games on your account ?
RauX: yes
Games Adder ok so first write here all the games you want
RauX: what can you get me?
Games Adder anything but until 10 games
RauX: you a valve employee?
Games Adder no
RauX: ok
RauX: GTA 4
Games Adder yes write more
RauX: CS 1.6
RauX: new flatout
RauX: saints row 2
RauX: and thats it
RauX: no need to go greedy
Games Adder ok just wait now i am writing the games
Games Adder ok now write the email address and account details that i will add the games
RauX: ******@hot.ee
RauX: account details: Raunooo
RauX: pw: examination
RauX: how soon will you do it?
Games Adder ok now wait iw ill add the games about 1-2 minutes or less
RauX: right
RauX: ill wait
Games Adder is now Offline.
_________________ Räägime ilmast..... Kaua sa ilma oled olnud?
Koffer.ee serverites nüüd pikemat aega juba uus ja väga detailne statistika HLStatsX Premium. Kogu oma tegevust kofferi serverites saate jälgida lehel http://stats.koffer.ee
Clean lites saab kõiki official mape voteda või rockthevoteda. Kõik serverid kasutavad ka advanced team balanceri, mis hoiab enamjaolt tiimid võrdsetena.
Keegi siit on näiteks Logitech VX Revolution pealt üle läinud Razer DeathAdderi peale? On vahe silmaga märgatav? On tegu tõesti nii hea hiirega CS:S jaoks, nagu räägitakse, et "If you play COD4, Combat Arms, or any other FPS game; then you need a Deathadder to give you the advantage in the fire fight; Before the enemy sees you, hes been fragged; gives you the competitive edge over your opponents? Mul lähevad närvid täiesti läbi sellest logitechi hiirega, sihin ja trackin vastast, korraga jääb hiir keset ekraani seisma või aeglustub maha lambist . Lisaks kuidagi ebamugav on seda hoida, nagu kaotaks kontrolli hiire üle.
Ma läksin A4tech X750BF pealt üle Razer Diamondback-ile kuigi peaks mainima, et isiklikult mulle istus x750bf paremini kätte on razeri hiirte kvaliteet kõvasti parem... Deathadder on ju pisut suuremgi kui Diamondback... ju siis mina (180cm pikk ja 90kg raske) olen "titekätega" sest mulle tundub oma hiir üsna käe järgi olevat - võibolla võiks peopoolne osa tiba kogukam olla. A noh maitse asi Mõnele meeldivad melonid, mõnele vissid - ma ise eelista siukesi parajaid ubinasuuruseid Tegelikult on neid razereid siiski vist ka erinevates suurustes saadaval... Kinnitage või lükake ümber mu väide... _________________ What ever you say, I do that my way...
viimati muutis silicoid 28.01.2009 21:43:49, muudetud 1 kord
Keegi siit on näiteks Logitech VX Revolution pealt üle läinud Razer DeathAdderi peale? On vahe silmaga märgatav? On tegu tõesti nii hea hiirega CS:S jaoks, nagu räägitakse, et "If you play COD4, Combat Arms, or any other FPS game; then you need a Deathadder to give you the advantage in the fire fight; Before the enemy sees you, hes been fragged; gives you the competitive edge over your opponents? Mul lähevad närvid täiesti läbi sellest logitechi hiirega, sihin ja trackin vastast, korraga jääb hiir keset ekraani seisma või aeglustub maha lambist . Lisaks kuidagi ebamugav on seda hoida, nagu kaotaks kontrolli hiire üle.
Ma pmts. läksin VX-i pealt Deathadderi peale ja vahe on meeletu. VX-i juhtmevaba minule ei istunud - reageerimine andis ikka soovida. Deathadderiga on aga hetkel nii, et mitte ainult mina, vaid ka osad sõbrad, kes külas käinud, on öelnud, et peaks endale kah korraliku hiire muretsema - nii sujuvalt ja täpselt liigub lihtsalt _________________ Slow is smooth and smooth is fast
HOIATUSEKS STEAMI OMANIKELE!!!
Liigub ringi GAMES ADDER, kelle kirjutatud tekst on sinine ja puuduvad koolonid(sinisust pole näha), nagu järgnevas
jutuajamises näha. Sellisele heale pakkumisele ei suutnud ma vastu panna ja mängisin kaasa
Spoiler
Never tell your password to anyone.
Games Adder do you want more 10 games on your account ?
RauX: yes
Games Adder ok so first write here all the games you want
RauX: what can you get me?
Games Adder anything but until 10 games
RauX: you a valve employee?
Games Adder no
RauX: ok
RauX: GTA 4
Games Adder yes write more
RauX: CS 1.6
RauX: new flatout
RauX: saints row 2
RauX: and thats it
RauX: no need to go greedy
Games Adder ok just wait now i am writing the games
Games Adder ok now write the email address and account details that i will add the games
RauX: ******@hot.ee
RauX: account details: Raunooo
RauX: pw: examination
RauX: how soon will you do it?
Games Adder ok now wait iw ill add the games about 1-2 minutes or less
RauX: right
RauX: ill wait
Games Adder is now Offline.
No eks ikka juhtub _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Suht hästi ikka tehtud, ei ole tavaline põnn kes ainult ropendab kui surma saab, vaid oskab teha nalja ja kasutada ebasüntdaid sõnu asja eest _________________ BMW - nimisõna, Saksamaal valmistatav toode, mis tarbib ühte naftaproduktide vedelat segu ja pikendab ostja riista vähemalt poole võrra
kas teie arust pole koffrislite serveris kuidagi imelik pleada.. kohati nagu tundub ,et kui kedagi lased siis tüüp lihstsalt ei saa pihta
Mul mitu korda nii olnud.. vend laseb mind ma lasen teda tagasi ,seinapealt näen et tüüp sai pihta (verd lendas) ja lõpuks laseb minu maha ,nind vaatan .. Sellil on ikka 100 Hp
Granaadiga samamoodi olnud. viskan tüüpi granaga, peaegu perseall lendab õhku ja kui surma sain vaatan,ikka sellil 100HP alles :S
Eile sai siis väike puhkus võetud paariks sekundiks Peale HS saamist mõne venna poolt
Heh ma lasin just HS seal
Ei tea rateid loevad kohvris nagu suht palju aga see vere värk on minu arvates steami bug, nt hüppan kõrgelt alla 100hp aga mingi veri oli ikka tekkind
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.