Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Atlantica Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 13.01.2009 17:14:01 vasta tsitaadiga

vaata ülespoole.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 15.01.2009 00:22:39 vasta tsitaadiga

Siiamaani on esmamuljed päris head.
Momendil siis lv33 mingi 7-mehe partyga, meisterdan sõrmuseid ja mõõku, pappi ka juba 600k+, korralikus Guildis etc aga see grind hakkab vaikselt pinda käima. =o
Keegi Sikyonis asub? Mingi eestlasega ma oma guildis tutvusin aga see polnud siit pärit.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 16.01.2009 13:47:29 vasta tsitaadiga

Kuidas veel mängus raha teha? Üks enamlevinuimad mooduseid, mis küll oma populaarsuse tõttu on hakanud oma tulusust kaotama on Concourt, kes vahetab raamatuid 1k eest. Selleks ostad võimalikult odavalt nt 50-100 skilli raamatut ja vahetad nad Concourt juures ringi. Vastu saad kas modern (beg), medival (int) või siis ancient (adv) raamatukarbi, mida avades saad random korras mingi raamatu. Kuigi enamik saadust ei ole suurt midagi väärt, siis osad adv skillide raamatud maksavad turul vähemalt 500-600k raha, niiet suuremate koguste juures tasub mäng ennast ära. Agaramad teenivad selliselt miljoneid päevas. Concourt ise on pidevalt rändav NPC, tema asukoha saab teada Livingstone käest (asub Bukaresti kõrval).
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.01.2009 14:32:40 vasta tsitaadiga

Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 16.01.2009 14:49:43 vasta tsitaadiga

kui sulle see pilt nii väga meeldib siis võta mäng kätte ja hakka mängima, saad terve päev kasvõi neid puukämmal-jaanalinnujalg-lambakõrv elukaid vahtida
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 16.01.2009 15:19:57 vasta tsitaadiga

Üks rõvedaimaid pilte Antlantica raames mida näinud olen 8)

Mõned nipid ka lahingolukorraks:
- lahingu käigus saab algset mercide paigutust ka muuta. Nt kui eesliinis saab keegi kannatada ja on näha, et järgmises ringis on minek, siis saab teda liigutada (klahv "D") tahapoole. See "maksab" mõned AP-d kuid mõnikord on merci säilitamine tähtsam kui kaotatud käik.
- "guard" kasutamine (klahv "G"). Vaikimisi on käigu alguses aktiivsed vaid viis merci. See ei tähenda veel sugugi seda, et ülejäänusid kasutada ei saa. Nimelt kui mõni aktiivne merc panna "guardi", siis läheb aktiivseks mõni seni passiivne merc. Ainukeseks eelduseks passiivsel on see, et AP-sid on vähemalt 100, aktiivseks muutumine toimub vastavalt AP hulgale (suuremalt väiksemale). Praktikas kasulik nt kui eesliin vajab hädasti tervendamist ja šamaan/ oraakel parasjagu passiivne jne.

Pvp huvililistele on ülalnimetatu valdamine "must have".

tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 19.01.2009 23:48:04 vasta tsitaadiga

Olen ka nüüd 2 õhtut näppinud. Lvl 19 küll alles, kuid päris mõnus tundub. Combati süsteem on ainuke, mis mind siin mängus hoiab. Kuigi on päris mitmeid seiku, millest matsu ei jaga veel.
1. Mul on inventorys ca. 100 seda spirit equiment boxi juba. ei viitsi neid koguaeg lahti teha ja sama jura ühtlaselt saada. Millal mingi vaheldus tuleb sellele, et mis nänni kanda saab?
2. Kas mul on mõtet neid spirit jurakaid enchantida mõne plussiga lisaks terve aja?
3. Kas omab tähtsust mis linnas ma pangakonto avan, ligi pääsen ma sellele ainult sellest linnast või ka mujalt?
4. Craftimise osa on täiesti umbluu. Kust ma selle esimese craftimis skilli saan? Ei ole ju võimalik, et pean iga lvl 1 eest maksma 10 000 kulda.
5. Free league on absoluutselt segaseks jäänud veel.

Muidu on mõnus grindfest siiski, aga väga üksluiseks ei kipu minema. Eks näib, mis edasi saab.

kasutaja on muidu Lumehunt ja serveriks see esimene (myceneae vms)
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 19.01.2009 23:59:03 vasta tsitaadiga

kakuke, kui queste teha siis enamus madala leveli questidest on nagu tutorial, mingi potione õpetati tegema jne. tean ka, et osasid skille saab kaasmängijatelt. minu gildis mõned jagasid skille mis tol aal olid mulle veel suht kasutud.

hiljuti pole viitsimist/aega mängida olnud, ise olen mingi lvl17 vist, macedon servus.
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 20.01.2009 09:55:02 vasta tsitaadiga

kakuke kirjutas:

1. Mul on inventorys ca. 100 seda spirit equiment boxi juba. ei viitsi neid koguaeg lahti teha ja sama jura ühtlaselt saada. Millal mingi vaheldus tuleb sellele, et mis nänni kanda saab?
2. Kas mul on mõtet neid spirit jurakaid enchantida mõne plussiga lisaks terve aja?
3. Kas omab tähtsust mis linnas ma pangakonto avan, ligi pääsen ma sellele ainult sellest linnast või ka mujalt?
4. Craftimise osa on täiesti umbluu. Kust ma selle esimese craftimis skilli saan? Ei ole ju võimalik, et pean iga lvl 1 eest maksma 10 000 kulda.
5. Free league on absoluutselt segaseks jäänud veel.

1. Noh kui varustus olemas endal ja mercidel, siis võid kas kasti või kastidest saadud nänni maha müüa. Eriti raha ei saa nende eest, aga midagi ikka. Või kui ei viitsi, võid minna ka Rooma turule, seal on De LaMere, kelle juures saad õnne proovida. Kui veab, annab spiriti kasti vastu mõne parema....
2. Võid, aga üle +2+3 pole mõtet eriti, kuna kasvad neist suht ruttu välja. Kui tunned, et lahingud kipuvad raskeks, siis muidugi tee ära.
3. Minu teada ei oma, ligi pääseb igast linnast. Ainuke asi on see, et jälgi teenustasu määra. 1% on norm, aga mõned üritavad koorida ja panevad kõrgema.
4. Esimese skilli pead jah ostma. Vähemalt minu teada. Edaspidi aga tasub lasta endale juba kaasmängijatel õpetada. Selleks vali Community (oli vist)-> Artisans ja küsi sealt mõne käest või ka lihtsalt gildist. Enamasti õpetatakse hea meelega... Samas kõiki skille krabada pole mõtet, kui plaanid pikemalt tegeleda vali mõned ja arenda neid. Paljud valivad need, mida saab ise ka kasutada nt food, medicine jms.
5. Free League ma suurt kommida ei oska. See selline pvp üritus, kus mängid omasuguste vastu. Tasuks jagatakse lahingupunkte, mis suuremas koguses annavad tiitleid ning on ka eelduseks kõrgematel levelitel osadesse paikadesse sisenemisel. Samuti jagatakse rahaks vahetatavat nänni jms. Kõrgemates divisionides ei ole kuuldavasti probleemiks poole tunniga nii poolteist milli teenida.

tagasi üles
lawrey
HV kasutaja
lawrey

sõnum 28.01.2009 18:48:48 vasta tsitaadiga

Keegi selles A... servus ka mängib (serverite nimekirjas esimene noh icon_smile.gif) Ise olen Silkydirty nime all (lvl95, archer on main)
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 06.02.2009 21:00:41 vasta tsitaadiga

Uuriks ka veits - keegi kirvemehele mingit ülesehitust ei teaks soovitada? Hetkel lvl 20 ja kaasain ka viikingu, seega seis on Axe/Viiking, Oda/Shaaman, Püss/Vibu.
lawrey
HV kasutaja
lawrey

sõnum 06.02.2009 21:27:41 vasta tsitaadiga

Soovitan munga questi ära teha ja gunneri või archeri asemele munk panna. Aga tegelikult saab suht igasuguse mercide kombinatsiooniga edukalt hakkama. Palju huvitavam ongi panna lihtsalt kokku selline party nagu sulle endale meeldib ja mitte järgida neid igamehe cookiecutter builde.
Kui sa formationit silmas pidasid, siis siin midagi eriti mõelda ei ole, melee/tangid ette, vibu/püss keskele ja maagia kasutajad taha ritta.

legomehike
HV kasutaja
legomehike

sõnum 06.02.2009 21:28:40 vasta tsitaadiga

Kas kiiremat moodust ei ole meeste ravimiseks kui elupottidega jamada icon_question.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
lawrey
HV kasutaja
lawrey

sõnum 06.02.2009 22:07:34 vasta tsitaadiga

kõige lihtsam ja odavam - istu ja oota minut icon_smile.gif
Või siis mine linna ja osta toitu. Marketis vaata Food kategooriat ja otsi Grilled Pork näiteks. Või õpi toidu craftimise skill ja crafti ise.

legomehike
HV kasutaja
legomehike

sõnum 06.02.2009 22:09:45 vasta tsitaadiga

Ma mõtlen et kui nad on surnud.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 06.02.2009 22:11:27 vasta tsitaadiga

veel kiiremat? elu potion on ju instant. kuidas sellest veel kiiremaks oleks võimalik seda saada?
tagasi üles
lawrey
HV kasutaja
lawrey

sõnum 06.02.2009 22:13:01 vasta tsitaadiga

Linnas Hospital all selline funktsioon nagu Revive, aga minu teada tuleb see palju kallim, kui neid Life Potion'eid osta. Pluss veel see, et pead linnas olema, et seda kasutada. Life Potionid suht mugavad ju...
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 07.02.2009 01:59:44 vasta tsitaadiga

Lisaks ei maksa need life potionid sisuliselt midagi...
tagasi üles
aquatic
HV vaatleja

sõnum 07.02.2009 13:13:42 vasta tsitaadiga

Ilmnes mänguga väike probleem. icon_sad.gif Sain ilusti sisse logida ja kasutaja ära teha,aga kui mängu läksin,siis läks pilt mustaks ja ainult muusika jäi mängima.Oskab keegi öelda milles on probleem?
Videokaart on mul ati 9550SE.
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 20.02.2009 15:23:15 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas asi selles, aga proovi mängida aknas. Kuuldavasti olla mõnedel full-screeniga probleeme...

Edit: Viimase pätsiga toodi siis mängu kaks uut maini: "maniac" ja "musician" ning uue mercina "elementalist". Samuti lisandusid mõned uued main-only skillid. Ei hakka siin pätsi täiskirjeldust välja tooma, aga märkimist väärib vast järjekordne üritus mängijate koorimisel: mercury mount, kus random karbikesest on võimalik saada endale kobedate boonustega hõljuv rüü icon_lol.gif

tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 19.03.2009 11:30:11 vasta tsitaadiga

Omalt poolt täielik thumbs up sellele mängule, viimased ööd on suht magamata jäänud selle pärast. thumbs_up.gif
Äärmiselt lahe on see, kuidas mäng soodustab teiste aitamist - küsimustele vastamise eest saab nänni, noobide toetamise eest saab expi jne. Ilmselt see + fakt, et turn-based taktikaline combat natuke ajusid nõuab, on tinginud olukorra, et nii head communityt pole seni üheski MMOs näinud, F2P mängudest rääkimata. Mõneti - eriti UI kohalt - tahab veel kõvasti polishit saada, aga asja olemus on väga viis.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
prohvus
HV vaatleja
prohvus

sõnum 19.03.2009 14:06:44 vasta tsitaadiga

Ütleks omalt poolt ka mõned mõtted AO osas. Minu arust on tegemist ühe parima MMO-ga casual gamerile. Täiesti reaalne on tund või paar päevas - ja seda 3-4 korda nädalas - pühendades jõuda suht kaugele. Ise olen vaikselt teinud vist detsembrist alates ja jõudnud lvl 90ni. Delta, kes alustas pisut hiljem, aga pühendab natuke rohkem aega, on juba lvl 102 - see on AO mõistes juba täitsa korralik tipptase (kuigi teoreetiline lvl cap peaks praegu vist 150 peal olema). Kellel aega kõvasti käes, sellel pole probleem nt 2 nädalaga 65 levelit teha.

Miinuspooltest ka. Nagu siin ka varem on mainitud, ei ole mäng sisuliselt tasuta. Ilma item malli nännita saab küll ka hakkama, aga see nõuab hobuse kannatust. Ei ole lihtne ajada asju ilma telepordita või health checkita, samuti muutub ühel hetkel ilma blessing potionita võitlus suht vaevaliseks. Teiseks - kindlasti oleks hea, kui leitaks häid kompanjone, kellega koos madistada. Kõrgematel levelitel pakitakse maa-alad mobe juba nii tihedalt täis, et peaaegu ei leiagi enam kohta, kus mobidega saaks 1 vs 1 võidelda. Seega party muutub hilisemates faasides juba sisuliselt möödapääsmatuks. Aga see ei pruugi tingimata miinus olla icon_smile.gif .

Nii et kes näiteks HOMMi fännivad, nendele soovitaks soojalt proovida.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 07.05.2009 10:16:32 vasta tsitaadiga

Heheh, näe kes ennast näole andnud 8) Aga muidu jutt kõik õige... Nii palju siiski lisaksin, et kõrgematel levelitel läheb elu rahaliselt märksa lihtsamaks ja põhimõtteliselt saaks kenasti ka item mallita hakkama. Nt blessing potioneid, mis annavad xp ja rünnakuboonust ostan mängu siseselt. Sama saaks ka telepordi jms osas kui tahaks. Raha teha selles mängus on küllaltki lihtne, kõik on suuresti enda viitsimise taga...

Edit: Tänase pätsiga peaks lisanduma ka uus erinevaid servereid ühendav Titan server. See annab võimaluse eri sevreite mängijatel omavahel mõõtu võtta ning tulevikus ka serveriteülese kaubandusega tegeleda. Pätsi kirjeldus ise on SIIN.

Edit2: tundub, et HV kommuunile see mäng peale ei lähe 8) Üldiselt ei tasu asja peljata. Algus on ehk vähe kirju, aga mida edasi, seda paremaks läheb. Ja item mallita saab hakkama küll. Healt Checki asendab artillerymani skill "deep insight". Rünnaku ja kogemuse boonust saad tiitlitest. Ning ka teleport linnade vahel on mängu siseselt olemas. Hiljem, kui vahendeid juba rohkem, saad kõike osta mängu siseturult.

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 07.05.2009 10:47:37 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Kas saan mängus ka selle tegelasena mängida? Mis ta nimi on? Mis ta erivõimed on? Kas ta liha sööb? Kas ta kuulub ainult naistest koosnevasse lindvärdjate rassi?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 07.05.2009 11:42:38 vasta tsitaadiga

Üldiselt on tegemist suht ohutu vennikesega. Tuiab suvaliselt ringi ja poriseb omaette, möödujaid ei tülita. Ainuke häda, et tal tundub olema allergia karuliste suhtes. Nii pea kui läheduses on keegi, kelle nimi viitab karule (mõnikord piisab isegi mõtlemisest karudele), läheb ta berserk modesse, muutub haavamatuks ja pmst notib kõik läheduses maha. Ühed ütlevad, et tegu on bugiga, teised jälle leiavad, et see on normaalne ja nii peabki olema. Mine võta kinni... icon_rolleyes.gif Kangemad PvP vennad on kaalunud siiski tema maha võtmist.

Ajutise lahendusena on devid malli oonud uue itemi, mis peaks tema vastu kaitsma. thumbs_up.gif beer_yum.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Atlantica Online mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.