Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 120, 121, 122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 25.01.2009 00:17:29 vasta tsitaadiga

Tellisin ka Saturn Neo ehk siis 5/5 ära interneti teel. Näis, mis saama hakkab icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
juh
HV vaatleja

sõnum 25.01.2009 00:44:35 vasta tsitaadiga

kotmarjak kirjutas:
või all vasakul pool on, kas kollane või roheline kolmnurk, mis näitab ka sisse-välja ühendusi, selle peale klikkides saad ka sama .

Jah, see kolmnurk on kollane ja ütleb no incoming connections.
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 25.01.2009 01:35:46 vasta tsitaadiga

juh kirjutas:
kotmarjak kirjutas:
või all vasakul pool on, kas kollane või roheline kolmnurk, mis näitab ka sisse-välja ühendusi, selle peale klikkides saad ka sama .

Siis on pordid kinni või ei tule ühtegi ühendust läbi.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
juh
HV vaatleja

sõnum 25.01.2009 02:14:49 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
juh kirjutas:
kotmarjak kirjutas:

Siis on pordid kinni või ei tule ühtegi ühendust läbi.

Seda minagi, aga paar lehekülge käis siit läib, et Saturnil peaks kõik pordid lahti olema v.a 25, 135-139, 445 ning küsisin ka Tartus esindusest üle, seal öeldi sama. Nagu siit nüüd kuulda on ei ole Tallinna omadel probleemi, aga on siis keegi ka Tartust siin, kes saaks öelda, et tal on pordid lahti?
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 25.01.2009 02:26:06 vasta tsitaadiga

Eile siis pandi mlle STV nett ja telekas sisse...
Täitsa piix noh teleka pilt on nagu ma ei tea kust välja tulnud.... väga ebakvaliteetne pilt, läksin elioni pealt üle kuna käis närvidele see Digitv jokutamine, nüüd veel hullem.
Proovin starmani zuumi ka ära, vaatan mis see teeb eeldatavasti lähen elioni tagasi :S

Corwin
Kreisi kasutaja
Corwin

sõnum 25.01.2009 14:45:31 vasta tsitaadiga

STV tavaline kaabel on 0 kvaliteediga, aga Digi on hea, naq ikka. Iseenesest meeldib mulle STV digibox rohkem kui Starmani oma, mugavam kasutada.
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 105
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 25.01.2009 18:00:15 vasta tsitaadiga

Corwin kirjutas:
STV tavaline kaabel on 0 kvaliteediga, aga Digi on hea, naq ikka. Iseenesest meeldib mulle STV digibox rohkem kui Starmani oma, mugavam kasutada.

okey...
Mis resoga need pilti üldse edasi annavad, DTV siis ?

vortex
HV veteran
vortex

sõnum 25.01.2009 18:36:30 vasta tsitaadiga

Ilmselt ikka standardresoga. 720x576 siis, mõned üksikud ehk ka 544x576.
Mina olen kuulnud STV DTV kohta igasugu õuduslugusid, sellepärast võtsin hiljuti STV interneti, aga DTV jätsin Starmani oma...
Edit:
Mis boxi STV siis kasutab? Siiani on jäänud mulje et nii STV, Starman kui ka Elioni kaabelvõrk kasutavad pemiselt Humaxi boxe. Mina olen küll Humaxi CX-Fox C boxi kasutusmugavusega rahul, kasvõi võrreldes Handani boxi või Kaoni Zoomboxidega.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 25.01.2009 20:16:35 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
Ilmselt ikka standardresoga. 720x576 siis, mõned üksikud ehk ka 544x576.
Mina olen kuulnud STV DTV kohta igasugu õuduslugusid, sellepärast võtsin hiljuti STV interneti, aga DTV jätsin Starmani oma...
Edit:
Mis boxi STV siis kasutab? Siiani on jäänud mulje et nii STV, Starman kui ka Elioni kaabelvõrk kasutavad pemiselt Humaxi boxe. Mina olen küll Humaxi CX-Fox C boxi kasutusmugavusega rahul, kasvõi võrreldes Handani boxi või Kaoni Zoomboxidega.

Mul eelmises korteris oli starmani digibox ja sellega jäin väga rahule kuna mittevajalikud kanalid sai kustutada mida elioni DTVga ei saa icon_sad.gif

Corwin
Kreisi kasutaja
Corwin

sõnum 25.01.2009 21:47:15 vasta tsitaadiga

STV vahend http://www.meanta.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=1_14&products_id=27
Starmani vahend http://www.nettimarkkina.com/viewItem.php?updtFav=Y&id_item=569898&sitelang=1

Ehk siis STV ei kasuta Humaxi boxi^^
Seda ma oskan öelda et STV Box haiseb icon_razz.gif. Otseselt, 2 päeva ma üritasin välja mõelda MIS julla kumba arvuti juures nüüd kärssab. Lõpuks avastasin et see on STV digibox.
Oleks ta siis uus, aga stv kontorist saades oli ta imho küll kasutatud,igastahes lahti tehtud karp ja patakad on puldil surnud.
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 25.01.2009 22:09:10 vasta tsitaadiga

Okey...
Eks see stv ole jah selline teise klassi firma imo, tahtsin tellida omale netti ja kaablit koju siis sain helistada miskisele 6erinevale nrile ennem kui õige inimeseni sain, eelviimase kõne juures küsisin kas te suunata ei saa "for the love of god" icon_biggrin.gif vastus: Ei meil ei ole selliseid võimalusi icon_eek.gif thumbs_up.gif
Mis siis ikka

NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 28.01.2009 20:44:23 vasta tsitaadiga

Pandi mulle ka lõpuks Saturn Neo sisse. Kõik on ilus ja tore, 5 mega käib nagu ludinal, kuid nett on ainult siis, kui kaabel on otse arvutis. Kui wifi ruuter vahel, siis ei pääse netti. Ruuteriks Linksys WRT54GL dd-wrt softiga. Muide, mingit PPPoE värki see ühendus ei nõua, lihtsalt kaable arvutile järgi, annab miski IP ja kärab. Ruuterile tegin mac klooni ka, saab samamoodi DHCP-lt sama IP ja DNSi, mis arvutigi, kuid ei ole tolku midagi. Keegi oskab seletada miskit?
Tehnikud siin murdsid ka pead, et miks ruuteriga ei tööta, kuid ei saanud nemadki targemaks.
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 28.01.2009 21:07:26 vasta tsitaadiga

vot pppoed ta just tahabki, olen üritanud neile seal selgeks teha et kasutagu mingit muud autenitmist, sest ei saa määrata fixvõrke ja igavene kammajaa on selle nendepoolse poega. nii et oma ruuteris pead poe püsti panema
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 28.01.2009 21:21:41 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
vot pppoed ta just tahabki, olen üritanud neile seal selgeks teha et kasutagu mingit muud autenitmist, sest ei saa määrata fixvõrke ja igavene kammajaa on selle nendepoolse poega. nii et oma ruuteris pead poe püsti panema

Mismoodi? Et WAN settingutes valin DHCP asemel PPPoE? Aga mida ma kasutajanimeks ja parooliks panen? Lepingus pole kuskil sellest sõnagagi juttu, küsisin tehnikutelt veel ülegi, et kas ühendus käib üle PPPoE, nad vastasid, et ei käi, tuleb niisama.
Kuidagi tahaks ikkagi seda asja toimima saada.
tagasi üles
Anna tooli

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.01.2009 21:25:21 vasta tsitaadiga

Casanova kirjutas:
Aga mida ma kasutajanimeks ja parooliks panen? Lepingus pole kuskil sellest sõnagagi juttu

Vaata liitumislepingu puntk 3. Teenused andmed ja lahtri Sat.login/telefon all peaks olema kasutaja, Sat.password aga salasõna

heikis
HV Guru

sõnum 28.01.2009 21:26:23 vasta tsitaadiga

no pppoe puhul pead ju igakord ühenduse uuesti üles tõmbama. kui temal piisab lihtsalt kaabli taha suskamisest, siis on selge, et tegu pole pppoe
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 28.01.2009 21:39:09 vasta tsitaadiga

Mis möllad, kirjutas:
Casanova kirjutas:
Aga mida ma kasutajanimeks ja parooliks panen? Lepingus pole kuskil sellest sõnagagi juttu

Vaata liitumislepingu puntk 3. Teenused andmed ja lahtri Sat.login/telefon all peaks olema kasutaja, Sat.password aga salasõna

See lahter on tühi. Kõik muu on ilusti paigas, alla on joonitud Saturn ja paketiks Neo. Ma sain ka enne aru, et see ühendus käib üle pppoe, kuid ei tea, miks mul niisama käib...
tagasi üles
Corwin
Kreisi kasutaja
Corwin

sõnum 28.01.2009 21:44:38 vasta tsitaadiga

Mul käisid ja seadistasid ühes arvutis ühenduse ära. Ütlesid et "utebja trendnet, eto prostoi". Kahjuks jamasin u. 30min, kuigi ruuterid just väga must ala pole. Üks hetk niiöelda "hakkas tööle" kuigi midagi settingutest ei muutnud otseselt. Aga ühesõnaga sulle tiriti koridorist cat5-ga net sisse, telefoni ka võtsid vms ? ( mitte et see rolli mängiks ) ja stv vanamehed ütlesid et täiesti vabalt lükkad taha ja peaks töötama ?icon_razz.gif
tagasi üles
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 28.01.2009 21:48:18 vasta tsitaadiga

Corwin kirjutas:
Aga ühesõnaga sulle tiriti koridorist cat5-ga net sisse, telefoni ka võtsid vms ? ( mitte et see rolli mängiks ) ja stv vanamehed ütlesid et täiesti vabalt lükkad taha ja peaks töötama ?icon_razz.gif

Jah, tiriti cat5 sisse, võtsin ainult neti, telefoni ei võtnud. Nad ütlesid jah, et pppoed pole, küsisin ülegi. Ja tõesti ei tundu olema. Ma lihtsalt lükkan kaabli järgi ja nett lippab mis vedel.
tagasi üles
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

sõnum 28.01.2009 21:51:12 vasta tsitaadiga

Arvan et pigem nad confisid selle arvuti ära ja ta logib nüüd ise automaatselt üle pppoe sisse, püüa stv'st saada kasutaja ja password ning confi see ruuter siis selle peale ära. Saturn ühendus peaks olema raudselt pppoe peal...
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 28.01.2009 21:53:25 vasta tsitaadiga

ühenduse properties lahti võtad, siis ju näitab kohe millega tegu.
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
Corwin
Kreisi kasutaja
Corwin

sõnum 28.01.2009 21:57:20 vasta tsitaadiga

Kas sa neile 100% mainisid et sul ruuter järgi tuleb ? Vb vanad mõtlesid et single PC...samas ikkagi,lepingus peaks asi kirjas olema jne...
tagasi üles
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 28.01.2009 21:58:15 vasta tsitaadiga

ZAndlamb kirjutas:
Arvan et pigem nad confisid selle arvuti ära ja ta logib nüüd ise automaatselt üle pppoe sisse, püüa stv'st saada kasutaja ja password ning confi see ruuter siis selle peale ära. Saturn ühendus peaks olema raudselt pppoe peal...

Minu arvutis ei confinud nad midagi, need jorsid oma läpakasse sisestasid küll minu MAC aadressi, selle kloonisin ka ruuterile.
heikis kirjutas:
ühenduse properties lahti võtad, siis ju näitab kohe millega tegu.

Näeb välja täpselt nagu iga teinegi LAN ühendus. Address type... assigned by DHCP. IP ise pole küll sisevõrgu oma, vaid väline... sellesama saab ka ruuter, kui talle kaabli järgi suskan. gatewayd ja DNSid ka kõik samad.
Corwin kirjutas:
Kas sa neile 100% mainisid et sul ruuter järgi tuleb ? Vb vanad mõtlesid et single PC...samas ikkagi,lepingus peaks asi kirjas olema jne...

Nad ise nägid seda ruuterit ja murdsid samuti pead, et miks läbi ruuteri ei tule. Lõpuks nad kehitasid vaid õlgu ja läksid oma teed.

viimati muutis NoMilleks 28.01.2009 21:59:20, muudetud 1 kord
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 28.01.2009 21:59:03 vasta tsitaadiga

STV.ee isegi ütleb, et Pärnus ei ole PPPoE.
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

sõnum 28.01.2009 22:05:18 vasta tsitaadiga

Anna siis selle arvuti ipconfig ja ruuteri setupi screenshot vaatame sealt edasi.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 120, 121, 122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.