Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
activeone
HV kasutaja

|
23.01.2009 17:58:41
HP Pavilion DV5-1020en - ei saa installida xp'd |
|
|
Tsau rahvas!!!
Ma küll pole siin foorumis ei tea mis ajast käiud ja pole ka eriti postitand aga ma loodan et see ei mängi rolli
Probleemist saate aru vast juba pealkirjast. Ühesõnga probleem on selles et ketast ei leita instali ajal ülesse. Olen proovinud mitmeid variante etc. flopiga ette andnud drivereid, slippinud nlitega ja usb pulgaga proovinud installida. Veel proovisin www.driverpacks.com lehelt kõik driverid ära slippida ja see ka ei aidanud. Biosist ma ei saa SATA kontrollerit ümber lülitada IDE peale. Niipalju kui ma aru olen saanud peaks mul olema AMD sata kontroller. Nende driveritega kui USB flopiga ette annad tunneb ketta ära, saad formati teha, kopeerib ilusti oma failid ära ja peale resa viskab sinist mis sisaldab koodi 0x0000...7B (tähendab et kettale ei saa ligi).
Vista mulle kohe üldse ei meeldi ja seega tuligi mõte et äkki on siin foorumis mõni tark kes oskaks mind aidata. Oleks selle eest väga tänulik
Siin siis everesti report kah uurimiseks teile Report.htm
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
activeone
HV kasutaja

|
23.01.2009 23:22:02
Jeps ;P |
|
|
Olen selle teemaga täitsa kursis ja sealt ma abi ei leidnud kuna need seda õpetust sai juba proovitud (leidsin kuskilt mujalt foorumist). Esiteks mul ju pole üldse inteli chipset kui sa üldse viitsisid reportit vaadata
Ainuke asi mida oleks mulle vaja on üks töötav driver. Slippimisega saan ma ise hakkama... vähemalt siiamaani olen saanud
Kui kellelgi on vähegi aega uurida seda asja ja soovitada mulle üks töötev lahendus siis oleks ma väga tänulik. Ma olen tõesti sellega tegelenud oma hea mitu päeva... isegi praktikal olles vabast ajast ja selle protsessi käigus on raisatud terve hunnik plaate kuna pole viitsind korduvkasutatavat osta.
Muideks üks küsimus veel et miks on mu teema juba määratud kustutamisele kui ma pole oma pobleemile lahendust leidnud? Kas nii siin see süsteem käibki?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
activeone
HV kasutaja

|
24.01.2009 12:45:28
|
|
|
No ma proovin ja annam teada kuda töötas
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
24.01.2009 12:57:09
|
|
|
Betamax, vähe vale mudel pole, millele viitasid? dv5-1020`l on AMD 780G kiibistik, millele nVidia softijupid nigu peale ei lähe.
Võibolla selles pakis leiduvad AMD AHCI draiverid WinXP-le:
link
|
|
tagasi üles |
|
 |
activeone
HV kasutaja

|
26.01.2009 09:20:39
Jepiii!!! |
|
|
Wow... see asi töötaski
Ma ise olen ka selle AMD AHCI controllerit proovind aga see oli vana verisoon
Aga jah suured tänud sulle et ma sain vistast lõpuks lahti... nüüd sain temperatuuri ka 75 kraadilt 55 peale (prose). Peab 3Dmargiga ka läbi laskma vaatama palju tuleb nüüd. Vistaga sain 1400 punkti (3dmark06)
Selle teema võiks ju alles jätta sest kellelgi võib olla sama läpakas!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|