Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion DV5-1020en - ei saa installida xp'd märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
activeone
HV kasutaja
activeone

sõnum 23.01.2009 17:58:41 HP Pavilion DV5-1020en - ei saa installida xp'd vasta tsitaadiga

Tsau rahvas!!!
Ma küll pole siin foorumis ei tea mis ajast käiud ja pole ka eriti postitand aga ma loodan et see ei mängi rolli icon_biggrin.gif
Probleemist saate aru vast juba pealkirjast. Ühesõnga probleem on selles et ketast ei leita instali ajal ülesse. Olen proovinud mitmeid variante etc. flopiga ette andnud drivereid, slippinud nlitega ja usb pulgaga proovinud installida. Veel proovisin www.driverpacks.com lehelt kõik driverid ära slippida ja see ka ei aidanud. Biosist ma ei saa SATA kontrollerit ümber lülitada IDE peale. Niipalju kui ma aru olen saanud peaks mul olema AMD sata kontroller. Nende driveritega kui USB flopiga ette annad tunneb ketta ära, saad formati teha, kopeerib ilusti oma failid ära ja peale resa viskab sinist mis sisaldab koodi 0x0000...7B (tähendab et kettale ei saa ligi).
Vista mulle kohe üldse ei meeldi ja seega tuligi mõte et äkki on siin foorumis mõni tark kes oskaks mind aidata. Oleks selle eest väga tänulik icon_smile.gif
Siin siis everesti report kah uurimiseks teile icon_smile.gif Report.htm
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.01.2009 18:08:51 vasta tsitaadiga

Seda teemat lugesid?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=351915
tagasi üles
activeone
HV kasutaja
activeone

sõnum 23.01.2009 23:22:02 Jeps ;P vasta tsitaadiga

Olen selle teemaga täitsa kursis ja sealt ma abi ei leidnud kuna need seda õpetust sai juba proovitud (leidsin kuskilt mujalt foorumist). Esiteks mul ju pole üldse inteli chipset kui sa üldse viitsisid reportit vaadata icon_biggrin.gif
Ainuke asi mida oleks mulle vaja on üks töötav driver. Slippimisega saan ma ise hakkama... vähemalt siiamaani olen saanud icon_smile.gif
Kui kellelgi on vähegi aega uurida seda asja ja soovitada mulle üks töötev lahendus siis oleks ma väga tänulik. Ma olen tõesti sellega tegelenud oma hea mitu päeva... isegi praktikal olles vabast ajast ja selle protsessi käigus on raisatud terve hunnik plaate kuna pole viitsind korduvkasutatavat osta.
Muideks üks küsimus veel et miks on mu teema juba määratud kustutamisele kui ma pole oma pobleemile lahendust leidnud? Kas nii siin see süsteem käibki?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 23.01.2009 23:31:49 vasta tsitaadiga

Kui nüüd seda postitust uskuda, siis on sul nVidia drivereid vaja:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3224052&lang=en
tagasi üles
activeone
HV kasutaja
activeone

sõnum 24.01.2009 12:45:28 vasta tsitaadiga

No ma proovin ja annam teada kuda töötas icon_razz1.gif
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 24.01.2009 12:57:09 vasta tsitaadiga

Betamax, vähe vale mudel pole, millele viitasid? dv5-1020`l on AMD 780G kiibistik, millele nVidia softijupid nigu peale ei lähe.

Võibolla selles pakis leiduvad AMD AHCI draiverid WinXP-le:
link
tagasi üles
activeone
HV kasutaja
activeone

sõnum 26.01.2009 09:20:39 Jepiii!!! vasta tsitaadiga

Wow... see asi töötaski icon_razz.gif
Ma ise olen ka selle AMD AHCI controllerit proovind aga see oli vana verisoon icon_razz1.gif
Aga jah suured tänud sulle et ma sain vistast lõpuks lahti... nüüd sain temperatuuri ka 75 kraadilt 55 peale (prose). Peab 3Dmargiga ka läbi laskma vaatama palju tuleb nüüd. Vistaga sain 1400 punkti (3dmark06) icon_rolleyes.gif
Selle teema võiks ju alles jätta sest kellelgi võib olla sama läpakas!!!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion DV5-1020en - ei saa installida xp'd
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.