Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Conan märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 68, 69, 70  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vril
HV veteran

sõnum 15.01.2009 16:21:46 vasta tsitaadiga

Pro ja mina ja veel üks eesti poiss Aquilonias oleme hetkel.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 15.01.2009 20:00:56 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
Mikiki, kas mingis guildis kah sees või rohkem omapead oled?

Praegu ei ole. Suvel jäi L44 peal pooleli praegu tahaks siis 80 ikka kätte saada icon_biggrin.gif
Aga ajaga on lood nagu nad on praegu...
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 16.01.2009 10:45:40 vasta tsitaadiga

Mikiki kirjutas:
vril kirjutas:
Mikiki, kas mingis guildis kah sees või rohkem omapead oled?

Praegu ei ole. Suvel jäi L44 peal pooleli praegu tahaks siis 80 ikka kätte saada icon_biggrin.gif
Aga ajaga on lood nagu nad on praegu...
mis nimega sa mängid?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Inecrom
HV vaatleja
Inecrom

sõnum 19.01.2009 12:38:26 vasta tsitaadiga

Killhoven kirjutas:
või mõtlesid ikka PVE serverist PVP serverisse ? icon_rolleyes.gif

Ikka RP-PVE -> PVE servu kuna seda RP-PVE serverit ei mergetud ja seal on rahvast suht vähe. võrreldes hetkel PVE serveriga.

merge list

English Servers

* Crom (PVE)
* Ymir
* Bori
* Bloodbrand (Ahriman)
* Dagon

* Hyrkania (PVE-RP)

* Fury (PvP)
* Battlescar
* Wildsoul
* Soulstorm
* Twilight

* Aquilonia (PvP-RP)
* Corinthia

Hetkel groupi leida lvl 60+ --- võimatu instance teha võimatu, kuna alas kus oled on mingi 2-3 inimest max kui sedagi, eks see 80 muutub, aga ega eriti aktiivsust näha ei ole, seega ongi kindel plaan minna PVE Crom icon_smile.gif
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 20.01.2009 15:03:42 vasta tsitaadiga

Aquilonias on rahvast igatahes nagu murdu. gankereid vahel igatahes liigagi palju, et hea võimalus PvP praktiseerimiseks.
tagasi üles
Inecrom
HV vaatleja
Inecrom

sõnum 22.01.2009 12:11:05 vasta tsitaadiga

Free Character Transfer on nüüd 1 kuu lahti, kuhu serverisse siis eestlased kogunema hakkavad ?
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 22.01.2009 15:00:35 vasta tsitaadiga

ilgelt mõnus guild on sattunud, ei raatsi kuhugi liikuda
tagasi üles
Marx112
HV kasutaja

sõnum 23.01.2009 12:36:59 vasta tsitaadiga

Tulge ikka Furysse. PvP pärast seda mängu mängitaksegi. Vähemalt mina icon_razz.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.01.2009 18:21:00 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Trialit minu andmetel senini tehtud ei ole, kes proovida tahab peab ostma või sõbra käest kontot laenama.

Nüüd vist saavad aktiivsed accountid seitsemks päevaks sõpra kutsuda.

Inecrom
HV vaatleja
Inecrom

sõnum 26.01.2009 12:39:09 vasta tsitaadiga

Killhoven kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
Trialit minu andmetel senini tehtud ei ole, kes proovida tahab peab ostma või sõbra käest kontot laenama.

Nüüd vist saavad aktiivsed accountid seitsemks päevaks sõpra kutsuda.

Kui huvi siis mul on 5 sellist võtit (CE) ega mul nendega teha pole midagi, saateke PM, saadan võtme

Edit: kõik 5 võtit ära jagatud, otsas icon_sad.gif

viimati muutis Inecrom 03.02.2009 15:49:09, muudetud 1 kord
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 26.01.2009 13:07:56 vasta tsitaadiga

Crom'is mängib vähemalt 5 eestlast. Ühe sealse eestlase mängija nimi "Vanapagan"
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 27.01.2009 13:01:45 vasta tsitaadiga

tulge kõik ikka Aquilonias serverisse guildis mul vähemalt iga päev mingi pvp või pve raid brc hetkel wing 2 kallal töötame minu nimi mängus on lusikas kui kellelgi vaja ühendust saada
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 30.01.2009 10:29:49 vasta tsitaadiga

pro kirjutas:
tulge kõik ikka Aquilonias serverisse guildis mul vähemalt iga päev mingi pvp või pve raid brc hetkel wing 2 kallal töötame minu nimi mängus on lusikas kui kellelgi vaja ühendust saada

kas püramiidi missioonid on ära parandatud? see oli suht alguses... lvl 30-40
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 30.01.2009 10:39:15 vasta tsitaadiga

jah püramiidi questid on korras aga sanctumis ainult 1 quest oli buggine mingi kuu aega tagasi mäletan
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 02.02.2009 23:30:09 vasta tsitaadiga

Tuttav viskas oma triali jooksma ja läksin siis kah kaasa. Homme ehk saate mõned kommentaarid selle kohta, kuidas mängu arendatud ja muudetud on. Senise sõbra poolse jutu põhjal on progress olnud korralik ja Funcom tõesti asja kõvasti silunud.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Inecrom
HV vaatleja
Inecrom

sõnum 03.02.2009 15:58:42 vasta tsitaadiga

Kui mäng välja tuli loobusin suhteliselt kiiresti, kuid 3-4 nädalat tagasi alustasin uuesti täiesti uue tegelasega 0, mis on hetkel 78. Kogu selle aja kohta olen märganud ehk 1-2 vigast questi ja eks mõningaid pisikesi vigasid on veel esile tulnud, kuid algus aja mänguga ei anna seda võrrelda. Kui mäng välja lasti oli see pigem selline väga toores beta, mis oli alfa testid välja jooksnud. Kuid hetkel on asi korras ja väga mõnus mäng, mis võlub oma graafika combode ja väga sõbraliku kommuuniga icon_smile.gif Mina ei kahetse mitte üks raas et tagasi sai aoc mindud ja olen väga rahul, eks kindlasti annab paljusid asju parandada selles mängus, kuid FC tegeleb sellega. PVP armastajate jaoks on vist see mäng veel natuke toores, sest class balance ei ole päris paigas (ei ole ise kogenud seda, sest ma PVE peal väljas), kuid see pidigi olema FC järgmine etapp, kui PVE pool korras. Sellises seisus mängu oleks pidanud FC eelmise aasta kevadel välja laskma ja arvatavasti oleks neil kõik mängijad alles icon_smile.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.02.2009 16:11:21 vasta tsitaadiga

Esialgse kogemuse põhjal tuleb täiesti nõustuda. Siiamaani on kõik olnud väga viisakas ja korras, launchi aja kliendiga ei saa võrrelda eriti muud, kui mängu nime.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 03.02.2009 16:23:07 vasta tsitaadiga

Ehm, triali jaoks peab mul karp olema olemas? Kuskilt tõmmata ei saa? .. või pean mingi public torrent trackeriga nussima ja tõmbab mitu päeva >_>
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 03.02.2009 16:25:01 vasta tsitaadiga

kas keegi võiks mulle ka ühe triali jagada? sai ka kõige alguses proovitud ja nii pettutud, et isegi failcom.com domeeni regasin ( icon_biggrin.gif ), aga nüüd on jutt liiga paljulubav, et uuesti proovimata jätta.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 03.02.2009 16:34:09 vasta tsitaadiga

See regamine on ka eriti imelik, ütleb et Buddy Key aktveeritakse peale regamist ja kõik, ja siis pean all sistesma kediit kaardi andmed ja siis kui palju osta tahan, miks nad peaksid sellist jama küsima Trial regamises, raudselt tahavad kohe kuu peale toppida kui trial läbi? >_>
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.02.2009 16:46:30 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
See regamine on ka eriti imelik, ütleb et Buddy Key aktveeritakse peale regamist ja kõik, ja siis pean all sistesma kediit kaardi andmed ja siis kui palju osta tahan, miks nad peaksid sellist jama küsima Trial regamises, raudselt tahavad kohe kuu peale toppida kui trial läbi? >_>

Tee konto valmis ja siis lihtsalt käntselda payment optsioonide alt icon_smile.gif
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 03.02.2009 21:26:59 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Esialgse kogemuse põhjal tuleb täiesti nõustuda. Siiamaani on kõik olnud väga viisakas ja korras, launchi aja kliendiga ei saa võrrelda eriti muud, kui mängu nime.

Põhiprobleemid, mida ma tean/olen kuulnud:
1. Lõpus kisub igavaks ja nö hardkoor mängijad tahaksid juba, et T2 reidimis bossid tuleks välja, et saaks näiteks ka T2 kiivreid (mida dropivad need, keda ikka fixitakse, kuigi mõned juba kuidagi bugidega ammu aega tagasi suutnud nad ära tappa vist). T3 tuleb arvatavasti suht mitme kuu pärast, sest algselt pidi selle Ymir's passi hiiglane olema üks sealsetest kollidest. Peale selle pole võimalik ka PvP levelit kaugemale kui 5 arendada (mingi ~180k xp peal jääb seisma).
2. Suured siege lahingud viskavad ikka buge, muidugi on nad nüüd juba võimalikud ja nauditavad, aga mõndasid pidi teisse mapi otsa vist ressima ja lihtsalt väike lääg vist.

Muidugi siia veel otsa see, et tahetakse rohkem turviseid jne, aga seda FC lubab. Ei tea, kas "soon" TM kehtib ka uue bossi all.
Ise küll alla L50 praegu. Otsin pidevalt gruppe, et Toirdealbach ära teha. Ei viitsi grindida niisama neid "tapa 30 punajuukselist" queste. Aga praegu jah oleks lihtsalt rohkem rahvast veits madalamatel levelitel vaja.
Veidi tuuri ajas see kui FotD ala mingil grupi questil algul öeldi, et tapke 30 punajuukselist (kes on küll madal level, kuid tehtud nagu oleks mingi epic vms). Seega läksime lambi grupiga terve ala läbi, tapsime bossid ära jne. Pärast kohe järgmine quest: tapa boss...Kuna mapi järgi tundus õige koht läksime padavai uuesti sama bossi juurde tegime ruttu ära...Korraga saame aru, et see, keda vaja hoopis all korrusel! Egas midagi tapsime selle peale mingit 2 wipe ära icon_biggrin.gif Siis tuli aga quest tappa see boss, keda enne juba 2 korda olime maha võtnud...Niisiis hakkasime liikuma, kuni saime aru, et ravitseja on AFK ja korraga haihtus. Seega kedagi uut ei leidnud ja nii jäigi jälle XP saamata. Sellest oli küll kahju.

Muidu endal selliseid pidevaid lag spike ja arvuti kokkujooksmis momente pole, seega täitsa mängitav. Muidugi enda aja puudmise taha jääb hetkel leveldamine, seega kõrgema osa kohta ei oska veel öelda.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 04.02.2009 09:57:03 vasta tsitaadiga

Ega kellelgi veel ühte trial keyd mulle jagada pole? icon_smile.gif
Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 04.02.2009 10:24:55 vasta tsitaadiga

Kust clienti tõmmata saaks ? torrentis nägin 3me seedi ainult
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
tomps01
HV vaatleja

sõnum 04.02.2009 11:00:57 vasta tsitaadiga

Mikiki kirjutas:
Ise küll alla L50 praegu. Otsin pidevalt gruppe, et Toirdealbach ära teha. Ei viitsi grindida niisama neid "tapa 30 punajuukselist" queste. Aga praegu jah oleks lihtsalt rohkem rahvast veits madalamatel levelitel vaja.
Veidi tuuri ajas see kui FotD ala mingil grupi questil algul öeldi, et tapke 30 punajuukselist (kes on küll madal level, kuid tehtud nagu oleks mingi epic vms). Seega läksime lambi grupiga terve ala läbi, tapsime bossid ära jne. Pärast kohe järgmine quest: tapa boss...Kuna mapi järgi tundus õige koht läksime padavai uuesti sama bossi juurde tegime ruttu ära...Korraga saame aru, et see, keda vaja hoopis all korrusel! Egas midagi tapsime selle peale mingit 2 wipe ära icon_biggrin.gif Siis tuli aga quest tappa see boss, keda enne juba 2 korda olime maha võtnud...Niisiis hakkasime liikuma, kuni saime aru, et ravitseja on AFK ja korraga haihtus. Seega kedagi uut ei leidnud ja nii jäigi jälle XP saamata. Sellest oli küll kahju.

Toirdealbach sakib enamiku arvates, seepärast ongi gruppi raske leida icon_smile.gif See Vaniri questi jada juures läks isegi hästi, mul juhtus ikka et enamus rahvast sai oma 30 münti kätte ja ülejäänud ütlesid "minge lööge bossid maha, me saame teepeal oma 30 täis". Me lõime bossid maha, nad said oma 30 münti täis ja hakkasid ka bosse tahtma. icon_confused.gif Õpetab et kui kellegagi koos questida, siis tuleb esimese asjana questid samale tasemele saada...
Lvl 50 peal saab vist tasakesi hakata uut cisterny nuusutama ja kui veab, siis võib sealt saada mõne omapärase armori.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Conan mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 68, 69, 70  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.