Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  HV-lased vs. EV kaitseväe ajateenistus (Lisatud küsitlus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 244, 245, 246  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mida arvad sina EV kaitseväe ajateenistusest?
Kokkuvõttes oli kasulik/huvitav aeg
38%
 38%  [ 171 ]
Kokkuvõttes oli mõttetu ja kahetsen
13%
 13%  [ 62 ]
Pole läbinud ajateenistust
47%
 47%  [ 212 ]
hääli kokku : 445

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Jerry
4K külmavana
Jerry

sõnum 20.01.2009 10:34:30 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
ref kirjutas:
inc kirjutas:
kas teil või kellegi teie tuttavatel pole sellist probleemi olnud, et teile saadetud pakk on kaduma läinud? Nimelt ostsin läbi HV ühe seadme, lasin otse kasarmusse saata. Olen juba nädala oodanud kuid tulemus on null- pole kätte saanud. Postkontorisse hielistades sain teada, et see pakk on väljastatud 16. jan (reedel) kellelegi kaitseväe kaadreist (täna juba 19. jan). Tund aega tagasi lasin korrapidajal helistada staapi ja sain vastuseks, et minu nimele pole ühtegi pakki.- mis jama on icon_eek.gif ??? andmed on kindlasti õiged!
Pakki väärtus pole just kõige väiksem... icon_sad.gif

Vargus on kaitseväes 100% taunitav asi - siinkohal saab kaader kordades hullemini mööda kuplit kui ajateenija (ja juba tema saab kartsa ja mida kõike veel), kaadri jaoks on vargus mõeldamatu tegu, seda lihtsalt ei tohi juhtuda (sellise mehe koht ei ole eesti kaitseväes, vbla kusagil vene sõjaväes aga mitte eestis!)

Vene sõjaväes lähed magama ja hommiku ärkad ja avastad, et maks on ära varastatud koos neerudega icon_lol.gif

tundub,et sa oled käinud,kui nii täpselt tead thumbs_up.gif

Kommentaarid: 135 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Max Powers

sõnum 20.01.2009 10:48:12 vasta tsitaadiga

Platoon haigla aknast vaatas thumbs_up.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
mixxer
Kreisi kasutaja
mixxer

sõnum 20.01.2009 19:00:41 vasta tsitaadiga

Virus tuli pidevalt pakke sõduritele. Kabinet oli mul vahepeal nagu postkontor. SBK jooksul saabus ainuüksi minu rühma ligi 100 pakki.
Pakita küll keegi ei jäänud. Teinekord võis see ainult päev-paar lisaks võtta kuna KV ei saa kogu aeg postkontori vahelt joosta.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 107
tagasi üles
ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 20.01.2009 20:08:36 vasta tsitaadiga

Hr. mixxer, ega Teie juhuslikult side alal tegev ei ole KV-s ja ka vastavateemalist rühma ei dirigeerinud Virus näiteks eelmine aasta?
MaitK
HV veteran
MaitK

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 20.01.2009 23:32:06 vasta tsitaadiga

ridariass kirjutas:
Hr. mixxer, ega Teie juhuslikult side alal tegev ei ole KV-s ja ka vastavateemalist rühma ei dirigeerinud Virus näiteks eelmine aasta?

Teades ülalkõnelejat, siis võin tema eest vastata, et ta pole seda teinud. Ning ta pole side ala peal.

tagasi üles
mixxer
Kreisi kasutaja
mixxer

sõnum 21.01.2009 19:36:15 vasta tsitaadiga

ridariass kirjutas:

See, kes teil siderühma dirigeeris on mul praegu naaber icon_razz.gif
Mina jõudsin Virru alles suvel ja ka eriala on teine.
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 21.01.2009 20:18:45 vasta tsitaadiga

ref kirjutas:
inc kirjutas:
kas teil või kellegi teie tuttavatel pole sellist probleemi olnud, et teile saadetud pakk on kaduma läinud? Nimelt ostsin läbi HV ühe seadme, lasin otse kasarmusse saata. Olen juba nädala oodanud kuid tulemus on null- pole kätte saanud. Postkontorisse hielistades sain teada, et see pakk on väljastatud 16. jan (reedel) kellelegi kaitseväe kaadreist (täna juba 19. jan). Tund aega tagasi lasin korrapidajal helistada staapi ja sain vastuseks, et minu nimele pole ühtegi pakki.- mis jama on icon_eek.gif ??? andmed on kindlasti õiged!
Pakki väärtus pole just kõige väiksem... icon_sad.gif

Esimese asjana homme räägi RÜ-le probleem ära (kui vaja tingimata käsuahelat järgida siis enne küsi jaoülemalt luba icon_wink.gif). Ajateenijatele posti teel saadetavate pakkide/kirjade vastuvõtt on tegelikult veidi reguleerimata - ma sain teenistuses paar tähitud kirja, kõik vedelesid päev-paar enne kompanii korrapidaja lauale jõudmist staabis...

Üldiselt, on ka võimalus, et pakk on KÜ/RÜ käes ja vbla too tunneb huvi miks sulle pakke saadetakse (meil oli selline juhus kui ühele võitlejale sokid saadeti.. wtf nagu ? icon_razz.gif)... ehk siis tingimata suhtle rühmaülemaga.

Vargus on kaitseväes 100% taunitav asi - siinkohal saab kaader kordades hullemini mööda kuplit kui ajateenija (ja juba tema saab kartsa ja mida kõike veel), kaadri jaoks on vargus mõeldamatu tegu, seda lihtsalt ei tohi juhtuda (sellise mehe koht ei ole eesti kaitseväes, vbla kusagil vene sõjaväes aga mitte eestis!)

Nonii, rühmaülemaga räägitud ja lubas asja uurida...eks esimesel võimalusel suhtlen temaga uuesti ja uurin kas on midagi selgunud. icon_neutral.gif kui ei selgu, siis 2tonni vastu taevast...weheeee thumbs_down.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 21.01.2009 21:20:59 vasta tsitaadiga

tervitusi luurele, kes jalutasid t2na autodest m88da icon_wink.gif
clm
HV kasutaja

sõnum 21.01.2009 21:40:32 vasta tsitaadiga

ref kirjutas:

2a tagasi läks kütus ja vanametall küll vasakule nii mis mühises.

On varem läinud ja läheb ka tulevikus. Erinevus on lihtsalt inimeste arvus, kes seda teavad.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
ref
Kreisi kasutaja

sõnum 21.01.2009 21:51:27 vasta tsitaadiga

clm kirjutas:
ref kirjutas:

2a tagasi läks kütus ja vanametall küll vasakule nii mis mühises.

On varem läinud ja läheb ka tulevikus. Erinevus on lihtsalt inimeste arvus, kes seda teavad.

See on kahjuks jah reaalsus, aga sessuhtes, et kui keegi ajateenija tagant vargusega vahele jääb siis hakkavad pead lendama.

Viimasel ajal on õnneks asja korralikult käsile võetud, 90ndate keskpaiga laga ja veel isegi 2000nde alguse jamad hakkavad ära kaduma, on veel erandeid aga reeglina siiski suuri vargusi ei toimu nii ohtralt (kuigi usun, et kompanii veebel laseb kenasti omale asju kõrvale icon_razz.gif).... Praegu on ikkagi varastamine pigem erand, kui reegel. Loodetavasti mõne aasta pärast on vahelejäämise tõenäosus piisavalt suur, et ka varustuse juures olijad enam väga kõrvale panna ei julge...

Aastat 5 tagasi jäi ühe pataljoni transpordigrupi ülem ja remondigrupi ülem kütuse kõrvalepanekuga vahele (ikka tonnides, mingi 10 tonni kanti "auras ära"), mõlemad said reaalset istumist...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
taurix
Piiratud kasutaja
taurix

sõnum 21.01.2009 21:55:46 vasta tsitaadiga

eelmine aasta yhes teatud pat'is ei kuulnud küll, et kaader oleks ajateenija tagant midagi k6rvale t6stnud. samas pat'i ehk riigi tagant küll. kohv, suhkur, wc paber icon_eek.gif , prygikotid jne jne jne jne l2ksid kenasti k6rvale ja mitte v2ikestes kogustes. "ametihyved"
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 21.01.2009 21:57:22 vasta tsitaadiga

Kompanii veeblil on kõikse parem amet icon_razz.gif
Toidujagamisel metsas jääb alati midagi üle, hea koju viia jälle midagi.
Teed jääb näiteks jubedalt üle, igast konservid jne.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
taurix
Piiratud kasutaja
taurix

sõnum 21.01.2009 22:05:48 vasta tsitaadiga

kv pole ainus, ry ja rv saavad ehk isegi magusama noosi.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.01.2009 22:18:39 vasta tsitaadiga

No mis nüüd sõduril viga, toidupakk on ikka korralik, mitte mingi koerakonserviga nagu 2a tagasi veel oli.

taurix kirjutas:

kv saab käe esimesena vahele icon_razz.gif või siis toidujagajad... oiblää, ma olin metsas alati vabatahtlik toidujagaja... teised pidid putru ja asja järama, ma lasin 10 kreemisaia sisse ja kohvi peale ning katelok jäi ka puhtaks icon_razz.gif a no peale noorteaega üldse polnud pinget... metsas käisid vaid passimas ja rühma kantseldamas

viimati muutis Sold OUT 21.01.2009 22:20:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
taurix
Piiratud kasutaja
taurix

sõnum 21.01.2009 22:20:17 vasta tsitaadiga

karla, millist toidupakki m6tled?
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 21.01.2009 22:21:30 vasta tsitaadiga

taurix kirjutas:

Te kujutate ikka asju väga veidralt ette.

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.01.2009 22:21:50 vasta tsitaadiga

24h oma, see, mida sõdurkadele antakse. Viimati nägin, et olid ikka asised nuudliroad ja asjad sees, mitte mingi "loomalihakonserv" kus lisaks kogu looma jahvatatud sisikonnale leidus ka 5%liha
clm
HV kasutaja

sõnum 21.01.2009 22:24:28 vasta tsitaadiga

Veebel on üldse üks tore tegelane.

Meil oli kaitseväegi ja siis olid veeblid icon_biggrin.gif

Tegeled logistikaga, järelikult saad kõrvalt panna.
Rühmaülem võis anda igati korrektse käsu, siis veebel (rühmavanem) tuli ja assisteeris seda käsku nagu talle "kombeks" oli.
Veebel oli enamasti rühmavanem. Ja parajad kuked olid need RV'd icon_lol.gif 8)
tagasi üles
taurix
Piiratud kasutaja
taurix

sõnum 21.01.2009 22:24:59 vasta tsitaadiga

koputaja, ma tean mis ma n2gin. kindlasti ei ole see v2eosati sarnane. 2ra tule nüüd kaadriau p22stma. pole vaja, ma saan t2esti aru.
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 21.01.2009 22:25:21 vasta tsitaadiga

Kevadtorm 2008 24h toidupakki maksumus oli üle 100 krooni, ei mäleta enam täpselt, kas 113.- või 130.- kanti icon_rolleyes.gif päris palju kulutas kv nende peale, arvestades palju muidu ühe päeva söögiraha on ajateenija kohta. Kaupmehes veel käsitsi komplekteeritud, sellest lisakulud jne
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 21.01.2009 22:26:57 vasta tsitaadiga

taurix kirjutas:
koputaja, ma tean mis ma n2gin. kindlasti ei ole see v2eosati sarnane. 2ra tule nüüd kaadriau p22stma. pole vaja, ma saan t2esti aru.

Ok, keegi ei väidagi, et see, mida nägid, pole tõsi. Põhjus miks ma sellise postituse tegin oli see, et ära üldista. Mina tunnen end puudutatuna kui mind ilma põhjuseta vargaks tembeldatakse.

tagasi üles
taurix
Piiratud kasutaja
taurix

sõnum 21.01.2009 22:29:44 vasta tsitaadiga

oh seda kevadtorm 08 pakikest. kuivikud olid vahvad, soks oli saast. millised m2lestused icon_lol.gif
samas mustika pudruv2rk oli kah armas.

e:
koputaja, kindlasti ei m6elnud seda yldistusena. ma r22gin, mida ma n2gin oma kitsast vaatevinklist. arvatavasti oli asi juba erinev kompaniide kaupa.
kaadrit 66nestada mul plaanis pole. v2ga vahvaid inimesi t66tab kaadrina aga samas ka t2ielikke mu**ne.

tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 21.01.2009 22:34:14 vasta tsitaadiga

taurix, nostalgia... kohvi, sidrunilapid, magus ja parimad konservid läksid käiku, ülejäänu+laojäägid sai vaestele nälgivatele luurevendadele antud. Njah, kevadtormil jäi meil ikka seda jogurtit, pudingit ja muud magusat lademetes üle, leitnandid käisid ükspäev külas laos ja viisid 3x36 laojäägi snickersit staabitelki "maha kantimisele" icon_biggrin.gif Aga olgem ausad, ega meilgi laos sellest puudust polnud, tagasi logistikafirmasse ei saanud saata, seega seisid laos niisama, öösel vahis olles kena hea matsutada thumbs_up.gif
taurix
Piiratud kasutaja
taurix

sõnum 21.01.2009 22:42:51 vasta tsitaadiga

logistika ei elanud kindlasti sitasti. ise tagalarotina, kah eriti n2lgi ei tundnu.
igap2evase menyy hulka kuulus sasl6kk, grillvorst, liha jne. alkost ma ei r22gi. kui luurehunt olude sunnil minu elamisest l2bi astus j2i tal suu v2ga lahti. kergelt tundub, et v6itlemisisu kadus t2ielikult 8)

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.01.2009 22:48:13 vasta tsitaadiga

Kõvad vennad, me ostsime endale rännakutele ja metsa oma toitu kaasa... Tänu enda kaasaveetud toidule ja pmst kohvi ja saiaga läbi ajades kannatasin täpselt nädalase metsalaagri ära ja ei pidanud metsaalla iseleiutatud peldikusse roojama minema icon_smile.gif PowerBar on ikka hea leiutis.
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 21.01.2009 22:49:26 vasta tsitaadiga

Pohh see, et alguse nädal-kaks käis TAP poest isegi tavalist vett ostmas, kuigi reaalis olid alusetäied ootel.
taurix
Piiratud kasutaja
taurix

sõnum 21.01.2009 22:50:42 vasta tsitaadiga

ma m2letan neid vendi kes metsas s*tal ei k2inud. "ma pole n2dal aega sital k2inud", suht k6vad vennad icon_lol.gif
tulgu sulle taevas appi karlike

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.01.2009 22:53:25 vasta tsitaadiga

Okei, tegelt korra käisin. Sest mul rühm ehita eliitpeldiku... seinad ümber ja istumisvärk thumbs_up.gif aga tõesti... ei tulnud nagu häda ka peale
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 21.01.2009 22:54:01 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
24h oma, see, mida sõdurkadele antakse. Viimati nägin, et olid ikka asised nuudliroad ja asjad sees, mitte mingi "loomalihakonserv" kus lisaks kogu looma jahvatatud sisikonnale leidus ka 5%liha

Ma sain ühte 24H oma proovida. Mingi riis kanaga vmt oli ikka paras saast thumbs_down.gif

Ja oad mingi kastmega. Krt vett ka niipalju antakse, et pärast suu ära jahutada. Jõle vürtsine oli.

carlking kirjutas:
oiblää, ma olin metsas alati vabatahtlik toidujagaja... teised pidid putru ja asja järama, ma lasin 10 kreemisaia sisse ja kohvi peale ning katelok jäi ka puhtaks icon_razz.gif a no peale noorteaega üldse polnud pinget... metsas käisid vaid passimas ja rühma kantseldamas

thumbs_down.gif Meil tehti mingil põhjusel mitu päeva järjest metsas mingit kollast asja, mida kokad kartulipudruks nimetasid (mingi pulber + soe vesi). Teisel päeval kui ei tahtnud siis küsiti, imestunud näoga, et miks sa ei taha icon_evil.gif . Ei taha mõeldagi, mida nad ise sõid.

Konservis saime tatraputru. Kevadtormi ajal läks üks lähedal olevasse majja mune küsima. Sai need kuidagi tatrapuduga soojaks lastud thumbs_up.gif Kõige parem asi, mis ajateenistuse jooksul süüa sai.

mixxer
Kreisi kasutaja
mixxer

sõnum 21.01.2009 22:59:29 vasta tsitaadiga

taurix kirjutas:
ma m2letan neid vendi kes metsas s*tal ei k2inud. "ma pole n2dal aega sital k2inud", suht k6vad vennad icon_lol.gif
tulgu sulle taevas appi karlike

Meil oli üks vend kes tegi rühma rekordit. Mingi 13-16 päeva (täpselt ei mäleta enam) hoidis paska kinni. Lõpus olid pisarad juba taga icon_biggrin.gif
Ja kui jamaks läks, siis pani jooksuga kemmergu poole.

Äge on see, et leidub mehi kes ei julge metsas paska panna icon_lol.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.01.2009 23:01:26 vasta tsitaadiga

Mulle meeldib mugavustega pott, mitte võimalus kuskile auku kukkuda icon_lol.gif
mixxer
Kreisi kasutaja
mixxer

sõnum 21.01.2009 23:05:49 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
Mulle meeldib mugavustega pott, mitte võimalus kuskile auku kukkuda icon_lol.gif

Nõrk.

Meil ehitati kunagi selline peldik, mis oli nii sügav, et peale jama tegemist jõudis peaaegu püksid jalga tõmmata enne kui potsu kuulsid.
Rühma "latid" olid kaevajateks ka. Mina sealt küll välja ei oleks enam saanud ilma abivahenditeta, kui sisse oleks kukkunud icon_smile.gif
tagasi üles
ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 21.01.2009 23:09:20 vasta tsitaadiga

Mis krdi teema selle metsas sittumisega on, et mõnele nii vastukarva jookseb, kaevaku oma personaalne avaus siis mullakamarasse kui suurde auku on hirm sisse kukkuda icon_lol.gif
Parem ikka ju puhtas looduses püha protsessi toimetada, istud rahulikult, linnud laulavad, pläru tossab suunurgas, mitte krdi kasarmu peldik, kus midagi ajab üle ja läheb umbe alati, haisust ärme räägigi eksole.

taurix
Piiratud kasutaja
taurix

sõnum 21.01.2009 23:09:44 vasta tsitaadiga

ridariass see on juba mehe jutt.
tagasi üles
mixxer
Kreisi kasutaja
mixxer

sõnum 21.01.2009 23:12:02 vasta tsitaadiga

Aa, meil oli veel see teema ka. Peale seda kui snaiprid kompaniisse tulid siis kardeti ka eemale pasandama minna kuna need luurasid tihti ümbr laagri icon_lol.gif
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 21.01.2009 23:56:43 vasta tsitaadiga

mixxer kirjutas:
Aa, meil oli veel see teema ka. Peale seda kui snaiprid kompaniisse tulid siis kardeti ka eemale pasandama minna kuna need luurasid tihti ümbr laagri icon_lol.gif

Snaiprid peaksid just rohkem kartma, et neile peale ei kakita icon_biggrin.gif
neid kurjameid ei näe ka ,kui ei oska vaadata icon_biggrin.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.01.2009 23:59:32 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
mixxer kirjutas:

Snaiprid peaksid just rohkem kartma, et neile peale ei kakita icon_biggrin.gif
neid kurjameid ei näe ka ,kui ei oska vaadata icon_biggrin.gif

Või kui meelega tahad neid lõhnapoisteks teha...rü käskis mul rühmale teha roomamisharjutusi... mingi hetk hakkas jube möla pihta... kust mina pidin teadma, et teine rühm on keset lagedat platsi endale peldiku kaevanud icon_biggrin.gif

viimati muutis Sold OUT 22.01.2009 00:00:43, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 21.01.2009 23:59:46 vasta tsitaadiga

Meil liikus mingi kuulujutt et kunagi Kevadtormi aeg oli üks ajateenija asjal olles Scoutsile vahele jäänud vmt icon_biggrin.gif
taurix
Piiratud kasutaja
taurix

sõnum 22.01.2009 00:06:46 vasta tsitaadiga

pigem vastupidi 8)
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 22.01.2009 00:15:36 vasta tsitaadiga

Scoudid metsas on üks paras naljanumber.
Väga lärmakad.Nende häälte peale peilisime ilusti kevadtormil nende asukohad ja tellisime tule neile peale.
Üks veebel oli seal eriti lärmakas.
tagasi üles
tame
HV kasutaja
tame

sõnum 22.01.2009 00:39:26 vasta tsitaadiga

Tahaksin väga pärast keskkooli lõppu juulis või oktoobris aega minna teenima, kuid kõik tuttavad räägivad kui ühest suust, et hea, kui järgmiselgi aastal saan icon_confused.gif Arstlikus komisjonis veel käinud pole, homme plaanis KRA-sse helistada ja ka avaldus esitada. Äkki ikka kuidagi õnnestub icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 22.01.2009 04:57:03 vasta tsitaadiga

käisid paar sõpra arstlikus nüüd kuu alguses, üks sai pikendust vererõhu tõttu ja kaks tükki lähevad juulis 2010 vahti icon_rolleyes.gif
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 22.01.2009 05:20:18 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:

Nõrk tõesti icon_lol.gif Me läksime oma patiga maha jäetud sõjaväe kooli vms, bussijaama kõrval kohe, seal aga tuli ilge sita häda peale ja no mitte kusagil pellarit polnud ja patti tagasi jooksmiseks luba ka ju küsida ei saa ning terve päev pidime seal passima. Vahetund tuli siis läksin suicetajatega välja aint, et ise liikusin maja ees oleva võsa taha ja panin kangi maha icon_biggrin.gif eitea kas mõned tsiviil inimesed ka seda nägid, loodan, et mitte icon_lol.gif Aga krdi hea tunne oli pärast ikka 8) Ja nii puhtalt pole sittunud ka vist varem icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 22.01.2009 09:53:28 vasta tsitaadiga

Platoon, you are the man! icon_lol.gif
Sittumisega meenuvad veel lood rivaalitseva, ülbitseva või muidu ebasümpaatse rühma kaevikute salajasest "mineerimisest", meestel võib päris valus üllatus olla öösel pimedas positsioonile tormates häire korral.

infidel
HV kasutaja
infidel

sõnum 22.01.2009 10:02:39 vasta tsitaadiga

Meie esimese metsalaagri ajal avastas üks võitleja kaevikute rajamisel ühe varasema aasta peldiku. Millegipärast polnud ta oma leiu üle ülevoolavalt rõõmus...
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Max Powers

sõnum 22.01.2009 16:09:33 vasta tsitaadiga

Huvitav, mis rahvusest see kõige esimene pildil olevatest on?
Venelastel oli/on komme mütsi kuklas kanda. Samas eestlastel oli müts tavaliselt nii nagu sellel teisel tüübil seal on.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
ArQ
Kreisi kasutaja
ArQ

sõnum 22.01.2009 16:12:07 vasta tsitaadiga

Kohenduda!
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 22.01.2009 16:26:12 vasta tsitaadiga

ArQ kirjutas:
Kohenduda!

thumbs_up.gif

Tagantjärge hakata mõtlema siis meil ka venelased lükkasid ka võimalusel mütsi sedasi.

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 22.01.2009 16:41:55 vasta tsitaadiga

Mul jäi ükskord müts koju, linnaloalt tulles autost välja ronides tuli meelde, et ilusti kodus laua peal... õnneks oli meil toas paar mütsi üle, nautisin nädal aega ilma nimesildita mütsi.
clm
HV kasutaja

sõnum 22.01.2009 22:44:09 vasta tsitaadiga

Meil kandsid ka venelased koguaeg mütsi kuklas.

Palgapäeval oli kõigil müts kuklas icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  HV-lased vs. EV kaitseväe ajateenistus (Lisatud küsitlus) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 244, 245, 246  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.