|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Mida arvad sina EV kaitseväe ajateenistusest? |
| Kokkuvõttes oli kasulik/huvitav aeg |
|
38% |
[ 171 ] |
| Kokkuvõttes oli mõttetu ja kahetsen |
|
13% |
[ 62 ] |
| Pole läbinud ajateenistust |
|
47% |
[ 212 ] |
|
| hääli kokku : 445 |
|
| autor |
|
Jerry
4K külmavana

|
20.01.2009 10:34:30
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
| ref kirjutas: |
| inc kirjutas: |
kas teil või kellegi teie tuttavatel pole sellist probleemi olnud, et teile saadetud pakk on kaduma läinud? Nimelt ostsin läbi HV ühe seadme, lasin otse kasarmusse saata. Olen juba nädala oodanud kuid tulemus on null- pole kätte saanud. Postkontorisse hielistades sain teada, et see pakk on väljastatud 16. jan (reedel) kellelegi kaitseväe kaadreist (täna juba 19. jan). Tund aega tagasi lasin korrapidajal helistada staapi ja sain vastuseks, et minu nimele pole ühtegi pakki.- mis jama on ??? andmed on kindlasti õiged!
Pakki väärtus pole just kõige väiksem...  |
Vargus on kaitseväes 100% taunitav asi - siinkohal saab kaader kordades hullemini mööda kuplit kui ajateenija (ja juba tema saab kartsa ja mida kõike veel), kaadri jaoks on vargus mõeldamatu tegu, seda lihtsalt ei tohi juhtuda (sellise mehe koht ei ole eesti kaitseväes, vbla kusagil vene sõjaväes aga mitte eestis!) |
Vene sõjaväes lähed magama ja hommiku ärkad ja avastad, et maks on ära varastatud koos neerudega  |
tundub,et sa oled käinud,kui nii täpselt tead
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha |
|
| Kommentaarid: 135 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
20.01.2009 10:48:12
|
|
|
Platoon haigla aknast vaatas
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
20.01.2009 19:00:41
|
|
|
Virus tuli pidevalt pakke sõduritele. Kabinet oli mul vahepeal nagu postkontor. SBK jooksul saabus ainuüksi minu rühma ligi 100 pakki.
Pakita küll keegi ei jäänud. Teinekord võis see ainult päev-paar lisaks võtta kuna KV ei saa kogu aeg postkontori vahelt joosta.
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
20.01.2009 20:08:36
|
|
|
Hr. mixxer, ega Teie juhuslikult side alal tegev ei ole KV-s ja ka vastavateemalist rühma ei dirigeerinud Virus näiteks eelmine aasta?
_________________ There is no patch for human stupidity... |
|
| Kommentaarid: 232 loe/lisa |
   |
206 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
20.01.2009 23:32:06
|
|
|
| ridariass kirjutas: |
| Hr. mixxer, ega Teie juhuslikult side alal tegev ei ole KV-s ja ka vastavateemalist rühma ei dirigeerinud Virus näiteks eelmine aasta? |
Teades ülalkõnelejat, siis võin tema eest vastata, et ta pole seda teinud. Ning ta pole side ala peal.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
21.01.2009 19:36:15
|
|
|
| ridariass kirjutas: |
| Hr. mixxer, ega Teie juhuslikult side alal tegev ei ole KV-s ja ka vastavateemalist rühma ei dirigeerinud Virus näiteks eelmine aasta? |
See, kes teil siderühma dirigeeris on mul praegu naaber
Mina jõudsin Virru alles suvel ja ka eriala on teine.
|
|
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
21.01.2009 20:18:45
|
|
|
| inc kirjutas: |
kas teil või kellegi teie tuttavatel pole sellist probleemi olnud, et teile saadetud pakk on kaduma läinud? Nimelt ostsin läbi HV ühe seadme, lasin otse kasarmusse saata. Olen juba nädala oodanud kuid tulemus on null- pole kätte saanud. Postkontorisse hielistades sain teada, et see pakk on väljastatud 16. jan (reedel) kellelegi kaitseväe kaadreist (täna juba 19. jan). Tund aega tagasi lasin korrapidajal helistada staapi ja sain vastuseks, et minu nimele pole ühtegi pakki.- mis jama on ??? andmed on kindlasti õiged!
Pakki väärtus pole just kõige väiksem...  |
Esimese asjana homme räägi RÜ-le probleem ära (kui vaja tingimata käsuahelat järgida siis enne küsi jaoülemalt luba ). Ajateenijatele posti teel saadetavate pakkide/kirjade vastuvõtt on tegelikult veidi reguleerimata - ma sain teenistuses paar tähitud kirja, kõik vedelesid päev-paar enne kompanii korrapidaja lauale jõudmist staabis...
Üldiselt, on ka võimalus, et pakk on KÜ/RÜ käes ja vbla too tunneb huvi miks sulle pakke saadetakse (meil oli selline juhus kui ühele võitlejale sokid saadeti.. wtf nagu ? )... ehk siis tingimata suhtle rühmaülemaga.
Vargus on kaitseväes 100% taunitav asi - siinkohal saab kaader kordades hullemini mööda kuplit kui ajateenija (ja juba tema saab kartsa ja mida kõike veel), kaadri jaoks on vargus mõeldamatu tegu, seda lihtsalt ei tohi juhtuda (sellise mehe koht ei ole eesti kaitseväes, vbla kusagil vene sõjaväes aga mitte eestis!) |
Nonii, rühmaülemaga räägitud ja lubas asja uurida...eks esimesel võimalusel suhtlen temaga uuesti ja uurin kas on midagi selgunud. kui ei selgu, siis 2tonni vastu taevast...weheeee
|
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
21.01.2009 21:20:59
|
|
|
tervitusi luurele, kes jalutasid t2na autodest m88da
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
clm
HV kasutaja
|
21.01.2009 21:40:32
|
|
|
2a tagasi läks kütus ja vanametall küll vasakule nii mis mühises.
On varem läinud ja läheb ka tulevikus. Erinevus on lihtsalt inimeste arvus, kes seda teavad.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
21.01.2009 21:51:27
|
|
|
| clm kirjutas: |
2a tagasi läks kütus ja vanametall küll vasakule nii mis mühises.
On varem läinud ja läheb ka tulevikus. Erinevus on lihtsalt inimeste arvus, kes seda teavad. |
See on kahjuks jah reaalsus, aga sessuhtes, et kui keegi ajateenija tagant vargusega vahele jääb siis hakkavad pead lendama.
Viimasel ajal on õnneks asja korralikult käsile võetud, 90ndate keskpaiga laga ja veel isegi 2000nde alguse jamad hakkavad ära kaduma, on veel erandeid aga reeglina siiski suuri vargusi ei toimu nii ohtralt (kuigi usun, et kompanii veebel laseb kenasti omale asju kõrvale ).... Praegu on ikkagi varastamine pigem erand, kui reegel. Loodetavasti mõne aasta pärast on vahelejäämise tõenäosus piisavalt suur, et ka varustuse juures olijad enam väga kõrvale panna ei julge...
Aastat 5 tagasi jäi ühe pataljoni transpordigrupi ülem ja remondigrupi ülem kütuse kõrvalepanekuga vahele (ikka tonnides, mingi 10 tonni kanti "auras ära"), mõlemad said reaalset istumist...
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taurix
Piiratud kasutaja

|
21.01.2009 21:55:46
|
|
|
eelmine aasta yhes teatud pat'is ei kuulnud küll, et kaader oleks ajateenija tagant midagi k6rvale t6stnud. samas pat'i ehk riigi tagant küll. kohv, suhkur, wc paber , prygikotid jne jne jne jne l2ksid kenasti k6rvale ja mitte v2ikestes kogustes. "ametihyved"
_________________ müüa e-sigarett (500.-), info privas
what would jesus do? |
|
| Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
21.01.2009 21:57:22
|
|
|
Kompanii veeblil on kõikse parem amet
Toidujagamisel metsas jääb alati midagi üle, hea koju viia jälle midagi.
Teed jääb näiteks jubedalt üle, igast konservid jne.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taurix
Piiratud kasutaja

|
21.01.2009 22:05:48
|
|
|
kv pole ainus, ry ja rv saavad ehk isegi magusama noosi.
what would jesus do? |
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
21.01.2009 22:18:39
|
|
|
No mis nüüd sõduril viga, toidupakk on ikka korralik, mitte mingi koerakonserviga nagu 2a tagasi veel oli.
| taurix kirjutas: |
| kv pole ainus, ry ja rv saavad ehk isegi magusama noosi. |
kv saab käe esimesena vahele või siis toidujagajad... oiblää, ma olin metsas alati vabatahtlik toidujagaja... teised pidid putru ja asja järama, ma lasin 10 kreemisaia sisse ja kohvi peale ning katelok jäi ka puhtaks a no peale noorteaega üldse polnud pinget... metsas käisid vaid passimas ja rühma kantseldamas
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
viimati muutis Sold OUT 21.01.2009 22:20:53, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taurix
Piiratud kasutaja

|
21.01.2009 22:20:17
|
|
|
karla, millist toidupakki m6tled?
what would jesus do? |
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
21.01.2009 22:21:30
|
|
|
| kv pole ainus, ry ja rv saavad ehk isegi magusama noosi. |
Te kujutate ikka asju väga veidralt ette.
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
21.01.2009 22:21:50
|
|
|
24h oma, see, mida sõdurkadele antakse. Viimati nägin, et olid ikka asised nuudliroad ja asjad sees, mitte mingi "loomalihakonserv" kus lisaks kogu looma jahvatatud sisikonnale leidus ka 5%liha
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
clm
HV kasutaja
|
21.01.2009 22:24:28
|
|
|
Veebel on üldse üks tore tegelane.
Meil oli kaitseväegi ja siis olid veeblid
Tegeled logistikaga, järelikult saad kõrvalt panna.
Rühmaülem võis anda igati korrektse käsu, siis veebel (rühmavanem) tuli ja assisteeris seda käsku nagu talle "kombeks" oli.
Veebel oli enamasti rühmavanem. Ja parajad kuked olid need RV'd 8)
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taurix
Piiratud kasutaja

|
21.01.2009 22:24:59
|
|
|
koputaja, ma tean mis ma n2gin. kindlasti ei ole see v2eosati sarnane. 2ra tule nüüd kaadriau p22stma. pole vaja, ma saan t2esti aru.
what would jesus do? |
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
21.01.2009 22:25:21
|
|
|
Kevadtorm 2008 24h toidupakki maksumus oli üle 100 krooni, ei mäleta enam täpselt, kas 113.- või 130.- kanti päris palju kulutas kv nende peale, arvestades palju muidu ühe päeva söögiraha on ajateenija kohta. Kaupmehes veel käsitsi komplekteeritud, sellest lisakulud jne
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
21.01.2009 22:26:57
|
|
|
| koputaja, ma tean mis ma n2gin. kindlasti ei ole see v2eosati sarnane. 2ra tule nüüd kaadriau p22stma. pole vaja, ma saan t2esti aru. |
Ok, keegi ei väidagi, et see, mida nägid, pole tõsi. Põhjus miks ma sellise postituse tegin oli see, et ära üldista. Mina tunnen end puudutatuna kui mind ilma põhjuseta vargaks tembeldatakse.
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taurix
Piiratud kasutaja

|
21.01.2009 22:29:44
|
|
|
oh seda kevadtorm 08 pakikest. kuivikud olid vahvad, soks oli saast. millised m2lestused
samas mustika pudruv2rk oli kah armas.
e:
koputaja, kindlasti ei m6elnud seda yldistusena. ma r22gin, mida ma n2gin oma kitsast vaatevinklist. arvatavasti oli asi juba erinev kompaniide kaupa.
kaadrit 66nestada mul plaanis pole. v2ga vahvaid inimesi t66tab kaadrina aga samas ka t2ielikke mu**ne.
what would jesus do? |
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
21.01.2009 22:34:14
|
|
|
taurix, nostalgia... kohvi, sidrunilapid, magus ja parimad konservid läksid käiku, ülejäänu+laojäägid sai vaestele nälgivatele luurevendadele antud. Njah, kevadtormil jäi meil ikka seda jogurtit, pudingit ja muud magusat lademetes üle, leitnandid käisid ükspäev külas laos ja viisid 3x36 laojäägi snickersit staabitelki "maha kantimisele" Aga olgem ausad, ega meilgi laos sellest puudust polnud, tagasi logistikafirmasse ei saanud saata, seega seisid laos niisama, öösel vahis olles kena hea matsutada
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taurix
Piiratud kasutaja

|
21.01.2009 22:42:51
|
|
|
logistika ei elanud kindlasti sitasti. ise tagalarotina, kah eriti n2lgi ei tundnu.
igap2evase menyy hulka kuulus sasl6kk, grillvorst, liha jne. alkost ma ei r22gi. kui luurehunt olude sunnil minu elamisest l2bi astus j2i tal suu v2ga lahti. kergelt tundub, et v6itlemisisu kadus t2ielikult 8)
what would jesus do? |
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
21.01.2009 22:48:13
|
|
|
Kõvad vennad, me ostsime endale rännakutele ja metsa oma toitu kaasa... Tänu enda kaasaveetud toidule ja pmst kohvi ja saiaga läbi ajades kannatasin täpselt nädalase metsalaagri ära ja ei pidanud metsaalla iseleiutatud peldikusse roojama minema PowerBar on ikka hea leiutis.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
21.01.2009 22:49:26
|
|
|
Pohh see, et alguse nädal-kaks käis TAP poest isegi tavalist vett ostmas, kuigi reaalis olid alusetäied ootel.
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taurix
Piiratud kasutaja

|
21.01.2009 22:50:42
|
|
|
ma m2letan neid vendi kes metsas s*tal ei k2inud. "ma pole n2dal aega sital k2inud", suht k6vad vennad
tulgu sulle taevas appi karlike
what would jesus do? |
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
21.01.2009 22:53:25
|
|
|
Okei, tegelt korra käisin. Sest mul rühm ehita eliitpeldiku... seinad ümber ja istumisvärk aga tõesti... ei tulnud nagu häda ka peale
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
21.01.2009 22:54:01
|
|
|
| carlking kirjutas: |
| 24h oma, see, mida sõdurkadele antakse. Viimati nägin, et olid ikka asised nuudliroad ja asjad sees, mitte mingi "loomalihakonserv" kus lisaks kogu looma jahvatatud sisikonnale leidus ka 5%liha |
Ma sain ühte 24H oma proovida. Mingi riis kanaga vmt oli ikka paras saast
Ja oad mingi kastmega. Krt vett ka niipalju antakse, et pärast suu ära jahutada. Jõle vürtsine oli.
oiblää, ma olin metsas alati vabatahtlik toidujagaja... teised pidid putru ja asja järama, ma lasin 10 kreemisaia sisse ja kohvi peale ning katelok jäi ka puhtaks a no peale noorteaega üldse polnud pinget... metsas käisid vaid passimas ja rühma kantseldamas |
Meil tehti mingil põhjusel mitu päeva järjest metsas mingit kollast asja, mida kokad kartulipudruks nimetasid (mingi pulber + soe vesi). Teisel päeval kui ei tahtnud siis küsiti, imestunud näoga, et miks sa ei taha . Ei taha mõeldagi, mida nad ise sõid.
Konservis saime tatraputru. Kevadtormi ajal läks üks lähedal olevasse majja mune küsima. Sai need kuidagi tatrapuduga soojaks lastud Kõige parem asi, mis ajateenistuse jooksul süüa sai.
_________________ Imperfection is perfect |
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
21.01.2009 22:59:29
|
|
|
ma m2letan neid vendi kes metsas s*tal ei k2inud. "ma pole n2dal aega sital k2inud", suht k6vad vennad
tulgu sulle taevas appi karlike |
Meil oli üks vend kes tegi rühma rekordit. Mingi 13-16 päeva (täpselt ei mäleta enam) hoidis paska kinni. Lõpus olid pisarad juba taga
Ja kui jamaks läks, siis pani jooksuga kemmergu poole.
Äge on see, et leidub mehi kes ei julge metsas paska panna
|
|
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
21.01.2009 23:01:26
|
|
|
Mulle meeldib mugavustega pott, mitte võimalus kuskile auku kukkuda
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
21.01.2009 23:05:49
|
|
|
Mulle meeldib mugavustega pott, mitte võimalus kuskile auku kukkuda  |
Nõrk.
Meil ehitati kunagi selline peldik, mis oli nii sügav, et peale jama tegemist jõudis peaaegu püksid jalga tõmmata enne kui potsu kuulsid.
Rühma "latid" olid kaevajateks ka. Mina sealt küll välja ei oleks enam saanud ilma abivahenditeta, kui sisse oleks kukkunud
|
|
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
21.01.2009 23:09:20
|
|
|
Mis krdi teema selle metsas sittumisega on, et mõnele nii vastukarva jookseb, kaevaku oma personaalne avaus siis mullakamarasse kui suurde auku on hirm sisse kukkuda
Parem ikka ju puhtas looduses püha protsessi toimetada, istud rahulikult, linnud laulavad, pläru tossab suunurgas, mitte krdi kasarmu peldik, kus midagi ajab üle ja läheb umbe alati, haisust ärme räägigi eksole.
|
   |
206 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taurix
Piiratud kasutaja

|
21.01.2009 23:09:44
|
|
|
ridariass see on juba mehe jutt.
what would jesus do? |
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
21.01.2009 23:12:02
|
|
|
Aa, meil oli veel see teema ka. Peale seda kui snaiprid kompaniisse tulid siis kardeti ka eemale pasandama minna kuna need luurasid tihti ümbr laagri
|
|
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
21.01.2009 23:56:43
|
|
|
| mixxer kirjutas: |
Aa, meil oli veel see teema ka. Peale seda kui snaiprid kompaniisse tulid siis kardeti ka eemale pasandama minna kuna need luurasid tihti ümbr laagri  |
Snaiprid peaksid just rohkem kartma, et neile peale ei kakita
neid kurjameid ei näe ka ,kui ei oska vaadata
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
21.01.2009 23:59:32
|
|
|
| -Kaivo- kirjutas: |
| mixxer kirjutas: |
Aa, meil oli veel see teema ka. Peale seda kui snaiprid kompaniisse tulid siis kardeti ka eemale pasandama minna kuna need luurasid tihti ümbr laagri  |
Snaiprid peaksid just rohkem kartma, et neile peale ei kakita
neid kurjameid ei näe ka ,kui ei oska vaadata  |
Või kui meelega tahad neid lõhnapoisteks teha...rü käskis mul rühmale teha roomamisharjutusi... mingi hetk hakkas jube möla pihta... kust mina pidin teadma, et teine rühm on keset lagedat platsi endale peldiku kaevanud
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
viimati muutis Sold OUT 22.01.2009 00:00:43, muudetud 1 kord |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
21.01.2009 23:59:46
|
|
|
Meil liikus mingi kuulujutt et kunagi Kevadtormi aeg oli üks ajateenija asjal olles Scoutsile vahele jäänud vmt
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taurix
Piiratud kasutaja

|
22.01.2009 00:06:46
|
|
|
pigem vastupidi 8)
what would jesus do? |
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
22.01.2009 00:15:36
|
|
|
Scoudid metsas on üks paras naljanumber.
Väga lärmakad.Nende häälte peale peilisime ilusti kevadtormil nende asukohad ja tellisime tule neile peale.
Üks veebel oli seal eriti lärmakas.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tame
HV kasutaja

|
22.01.2009 00:39:26
|
|
|
Tahaksin väga pärast keskkooli lõppu juulis või oktoobris aega minna teenima, kuid kõik tuttavad räägivad kui ühest suust, et hea, kui järgmiselgi aastal saan Arstlikus komisjonis veel käinud pole, homme plaanis KRA-sse helistada ja ka avaldus esitada. Äkki ikka kuidagi õnnestub
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
22.01.2009 04:57:03
|
|
|
käisid paar sõpra arstlikus nüüd kuu alguses, üks sai pikendust vererõhu tõttu ja kaks tükki lähevad juulis 2010 vahti
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
22.01.2009 05:20:18
|
|
|
Mulle meeldib mugavustega pott, mitte võimalus kuskile auku kukkuda  |
Nõrk tõesti Me läksime oma patiga maha jäetud sõjaväe kooli vms, bussijaama kõrval kohe, seal aga tuli ilge sita häda peale ja no mitte kusagil pellarit polnud ja patti tagasi jooksmiseks luba ka ju küsida ei saa ning terve päev pidime seal passima. Vahetund tuli siis läksin suicetajatega välja aint, et ise liikusin maja ees oleva võsa taha ja panin kangi maha eitea kas mõned tsiviil inimesed ka seda nägid, loodan, et mitte Aga krdi hea tunne oli pärast ikka 8) Ja nii puhtalt pole sittunud ka vist varem
|
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
22.01.2009 09:53:28
|
|
|
Platoon, you are the man!
Sittumisega meenuvad veel lood rivaalitseva, ülbitseva või muidu ebasümpaatse rühma kaevikute salajasest "mineerimisest", meestel võib päris valus üllatus olla öösel pimedas positsioonile tormates häire korral.
|
   |
206 |
|
| tagasi üles |
|
 |
infidel
HV kasutaja

|
22.01.2009 10:02:39
|
|
|
| Meie esimese metsalaagri ajal avastas üks võitleja kaevikute rajamisel ühe varasema aasta peldiku. Millegipärast polnud ta oma leiu üle ülevoolavalt rõõmus...
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
22.01.2009 16:09:33
|
|
|
Huvitav, mis rahvusest see kõige esimene pildil olevatest on?
Venelastel oli/on komme mütsi kuklas kanda. Samas eestlastel oli müts tavaliselt nii nagu sellel teisel tüübil seal on.
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
22.01.2009 16:12:07
|
|
|
Kohenduda!
_________________ No worries! |
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
22.01.2009 16:26:12
|
|
|
Tagantjärge hakata mõtlema siis meil ka venelased lükkasid ka võimalusel mütsi sedasi.
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.01.2009 16:41:55
|
|
|
Mul jäi ükskord müts koju, linnaloalt tulles autost välja ronides tuli meelde, et ilusti kodus laua peal... õnneks oli meil toas paar mütsi üle, nautisin nädal aega ilma nimesildita mütsi.
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
clm
HV kasutaja
|
22.01.2009 22:44:09
|
|
|
Meil kandsid ka venelased koguaeg mütsi kuklas.
Palgapäeval oli kõigil müts kuklas
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |