Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dude .
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
20.01.2009 17:17:01
|
|
|
3 sammu ära teed saadki oma vajalikud asjad ju. Mitte dsl vaid DNS
viimati muutis Oliverk 20.01.2009 17:17:43, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2009 17:17:02
|
|
|
Dude ., kas sul on pordid avatud Elioni poolt? (avatud portidega ühendus, saab tellida iseteenindusest) By default on avatud vaid port 113 mis tuleb siis suunata speedtouchist vastava seadme IP peale, kasutajaliides on graafiline ja lollikindel.
Kui sul on vaja mingit torrentit jooksutada korralikult, siis pane programm kuulama porti 113 ja tee ruuterist suunamine, kui aga mingit veebiserverit/FTP'd jne, siis kasuta avatud portidega ühendust, on lihtsam
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
20.01.2009 17:32:46
|
|
|
Oliverk, sa mõtled selle aadressi jaoks? "Some router's act as a proxy between the actual name servers and your computer. You will know when this is the case, because the Default Gateway will list the same ip address as the Name Servers entry. We need to have the correct Name Server IP addresses." Mul see DNS ja Default Gateway üks ja sama..
carlking, kas see avatud portidega versioon maksab kah midagi? Muidu proovisin näiteks uTorrentile panna 113, aga all on ikka punane hüüumärk, mis ütleb, et pordid on vaja avada. Kuidas see suunamine käib? Olen proovinud küll seda, et lähen seal kodukal vms Home Network - Vajutan oma arvuti peale - Assign a game or application to a local network device vms.
_________________ TALUSILDID |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
20.01.2009 17:58:06
|
|
|
Portide avamine iseteeninduses on tasuta.
Spoiler 
Lahtritesse kribad 113, va. viimasesse, sinna pole miskit vaja kribada.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
20.01.2009 18:10:57
|
|
|
Nojah, seda ma olen ennem juba mitu korda teinud. Hiljem lisan Assigned Games & Applications alt sinna listi jah?
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2009 18:30:52
|
|
|
Võta windowsi enda tulemüür maha või tee seal samamoodi portide suunamine Mõnikord jah peab kaua ootama torrentis, siis abiks programmile restart teha või kui ruuter on pikalt sees olnud, teha ka ruuterile restart. Minul igastahes töötab ja ei ole probleemi, et peaksin lahtised pordid tellima.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
20.01.2009 19:45:49
|
|
|
Muidugi jääb veel võimalus, mis osadel on ette juhtunud, et webUI kaudu pordi liiklus ei suundugi edasi, küll aga töötab siis, kui suunamine teha telnetis käsurea kaudu. Seda muidugi seal webUI's ka näha ei jää.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
07.02.2009 22:16:06
|
|
|
carlking, lisasin 113'e küll Windows Firewalli alla aga ei midagi.
Dijital, ja kuidas see töötaks?
Kas mõjutab see, et mul on Kaspersky Internet Security 7? Näiteks selle uTorrent'i 113 kohta.. Lähen Firewall - Filtration rules, siis programmide alla on uTorrent lisatud, aga mis ma packet filteringi alla panen? 113 läheb nii local kui remote pord'i alla ja ip'd on kah vaja?
edit: Okei, mul uus ruuter. Seekord Thomson TG585 v7 ja http://192.168.1.254/ näeb veidi teistsugune välja. Kui nüüd on midagi teistmoodi, siis võite öelda.
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|