Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
v6hik
HV kasutaja

|
21.08.2003 00:20:58
videokaart pees? |
|
|
Jamasin tv-out'iga ja lükkasin kaablit tv-outi, sain sealt paar korda särakat ja kui monitori vaatasin pilt seisis. Restarti tehes on kuulda aint pikka piiksu ja kõik, ei tule midagi ette.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
21.08.2003 00:23:43
|
|
|
See pikk piiks peaks jah tähendama, et midagi hardwarega kõvasti sitasti on. Kui pilti absull ees ei ole siis tõenäoline, et mõni jupp läks.
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoperniK
HV kasutaja
|
21.08.2003 00:23:47
|
|
|
Tseki igaks juhuks kaart yle,äkki nihkus paigast kui kablaga jurasid,mul oli endal yxkord täpselt sama lugu.......võttis algul päris jahedaks küll.Pärast selgus jah et kaart ei olnud korralikult pesas... :wink
sorry,tah piixu jtu lasin silmist mööda...mnjah,siis on wist küll midagi muud.....
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
21.08.2003 00:27:24
|
|
|
Sa võid ju videokaarti ka pesas puutuda veits.. seegi võib süüdi olla
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
21.08.2003 00:54:58
|
|
|
Oeh, kas emme pole õpetanud et kõige ohutum riistvara näppida on siis kui masin väljas, ma tean et ma ise kah paljugist eiran seda reeglit, saanud särakat kah päris mitu korda tänu sellele, õnnex küll audio ühendustest, mul neid toas suht palju koos igast üleminekutega... need kui masin sees ei läe ju garantii alla kah nagu Proovi veel nati riistvara üle kontrollida, äkki veab ja saad paika...
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
v6hik
HV kasutaja

|
21.08.2003 01:01:47
|
|
|
proovisin siis uuesti kuid ikka sama jama.
Tean et tasub näppida aint siis kui arvuti väljas, kuid mul ei taha see svhs pistik eriti seal tv-outis istuda ja pean seda tegema kui arvuti ja telku töötab et näha kas ikka on korralikult pesas.
Kas siis garantiisse ka ei saa seda nüüd viia? Kes seal ikka kindlaks teeb kas arvuti oli sees vai mitte. Uut nagu ei raatsiks osta.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
21.08.2003 01:05:17
|
|
|
v6hik kirjutas: |
proovisin siis uuesti kuid ikka sama jama.
Tean et tasub näppida aint siis kui arvuti väljas, kuid mul ei taha see svhs pistik eriti seal tv-outis istuda ja pean seda tegema kui arvuti ja telku töötab et näha kas ikka on korralikult pesas.
Kas siis garantiisse ka ei saa seda nüüd viia? Kes seal ikka kindlaks teeb kas arvuti oli sees vai mitte. Uut nagu ei raatsiks osta. |
tglt kui hästi läeb siis garantii isegi teeb korda...kui seal targemad vennad ees siis sul aint nati seletamist vist küll vaja teha....loodan et hätta ei jää, kui jutt hea siis saad kindlalt läbi...nagu ma K garantii vendadega möllanud olen Igastahes jõudu!
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
21.08.2003 14:35:54
|
|
|
Kindlasti vii garantiisse! Pole sul vaja seal midagi seletada, ütle ainult, et hommikul käivitades andis pika piiksu ja kõik! Käitu oma nime vääriliselt!
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeathCommando
HV kasutaja
|
23.08.2003 22:39:24
|
|
|
troll kirjutas: |
/--/ Käitu oma nime vääriliselt!  |
irwww
_________________ Nothing's eternal...
Vajad mõnda PHP/SQL rakendust? või hoopis tervet webi?
Võta ühendust.. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
v6hik
HV kasutaja

|
24.08.2003 11:26:01
|
|
|
tundub et vastu võtavad nad lihtsalt, tegin kurba nägu ja kehitasin õlgu et ei tea mis juhtus aga katki on. Ise asi kui seal mõni tark uurib mis viga et kas siis teevad enda rahadega korda või annavad uue.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliyx
Kreisi kasutaja
|
24.08.2003 12:43:53
|
|
|
ei hakka seal keegi uurima. proovitakse lihtsalt kas ikka tõest ei tööta ja seelega asi piirdubki.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|