Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ronley
HV kasutaja

|
27.12.2008 23:12:00
|
|
|
pakun et fullis pooled on alfarid
_________________ Jumal annab, maksuamet võtab. |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
28.12.2008 01:04:31
|
|
|
http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=9266
Seda hääletust vaadates lähevad enamus inimeste poolele. Igal rassil on omad eelistused, inimesed on siis 'kuldne kesktee' tüüpi rass, sobib nuubidele
tsitaat: |
View Poll Results: Which Darkfall race will you play?
Alfar ------> 1,744 ----->17.32%
Päkapikud> 1,033 ----->10.26%
Inimesed > 2,597 ----->25.79%
Karvased > 2,450 ----->24.33%
Haldjad ---> 1,322 ----->13.13%
Orkid -------> 924 ------->9.18% |
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
28.12.2008 01:59:42
|
|
|
Karvased on need koerad?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
pirateEST
HV vaatleja
|
28.12.2008 03:18:08
|
|
|
Jup...ise mõtlesin ka kas minna koeraks või inimeseks, aga lähen vist ikka inimeseks,
sest mulle meeldib kõike enamvähem võrdselt arendada.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
pirateEST
HV vaatleja
|
16.01.2009 12:17:47
|
|
|
Hype surrounding Darkfall is huge right now, despite our best efforts. |
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
16.01.2009 23:04:46
|
|
|
pirateEST kirjutas: |
Hype surrounding Darkfall is huge right now, despite our best efforts. |
 |
Peaks täiesti korrektne olema grammatiliselt nagu üks inglane mulle seletas:
Some definitions of hype:
- publicize in an exaggerated and often misleading manner
- blatant or sensational promotion
- a figure of speech in which statements are exaggerated
Quite clear why they wouldn't want the game to be hugely hyped. |
Muidu pole midagi öelda praegu. Ei uskunudki, et ta nii ruttu välja tuleb mingi infota.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
pirateEST
HV vaatleja
|
16.01.2009 23:28:37
|
|
|
Grammatiliselt jah õige, ma naersin seda, et see on siiamaani ainuke mäng, mida mina tean,
kus developerid üritavad hypet vaos hoida ise hypemise asemel
Anyway, sellest on kahju, et relva swing on random, see suurendab suurtes sõdades friendly fire hulka kindlasti,
samas lubati seda hiljem muuta, nii et pole vist mõtet vinguda
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
17.01.2009 12:45:14
|
|
|
pirateEST kirjutas: |
Grammatiliselt jah õige, ma naersin seda, et see on siiamaani ainuke mäng, mida mina tean,
kus developerid üritavad hypet vaos hoida ise hypemise asemel
Anyway, sellest on kahju, et relva swing on random, see suurendab suurtes sõdades friendly fire hulka kindlasti,
samas lubati seda hiljem muuta, nii et pole vist mõtet vinguda  |
Nojah see ongi väga naljakas, et firma, kes tegelikult töötas algusest peale nagu iga "vaporware" firma ehk siis lõi mingi mängu kontseptsiooni ja sealt edasi ainult valetas ja ootas kuni haip mängu ümber tõuseb, et saada tegelikke investeerijaid ja sponsoreid ja viimaks mängu päriselt looma hakata...
Praegu tundub Mortal Online tulevat täpselt sama mudeli järgi. Väga naljakas, kuidas nad reklaamivad toda juba selleks aastaks. Tuleb meelde, et ka DFO lubas juba välja tulla kunagi 2004 või 2005 vist?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
19.01.2009 04:00:14
|
|
|
Mikiki kirjutas: |
Praegu tundub Mortal Online tulevat täpselt sama mudeli järgi. Väga naljakas, kuidas nad reklaamivad toda juba selleks aastaks. Tuleb meelde, et ka DFO lubas juba välja tulla kunagi 2004 või 2005 vist? |
MO idee sai alguse juba 2002 aastal, 2005 hakkas tõsisem development pihta. Nad ostsid mängu mootori (Unreal 3), mitte ei alustanud nullist, nagu Aventurine. Netcode on samuti Epic'u poolt. Lisaks kasutavad nad Grome modeleri ja SpeedTree'd. Nii et see 2009 release ei ole sugugi nii utoopiline, kui esmapilgul tunduda võib. Lisaks selline väike video (LINK), kus on näha, kuidas nad mängu kallal töötavad ja ka väike in-game kaader alphast. Rahalise külje pealt on neil ka kõik korras, lisaks sellele on enamus aktsiaid Star Vault'i CEO Henrik Nyström'i käes (kes on muide endine UO mängija) (PDF Link, lk 27).
Aga jah... alati on ohutum kisada vaporware, kui developeride sõnu tõepähe võtta.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
19.01.2009 04:23:56
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Mikiki kirjutas: |
Praegu tundub Mortal Online tulevat täpselt sama mudeli järgi. Väga naljakas, kuidas nad reklaamivad toda juba selleks aastaks. Tuleb meelde, et ka DFO lubas juba välja tulla kunagi 2004 või 2005 vist? |
MO idee sai alguse juba 2002 aastal, 2005 hakkas tõsisem development pihta. Nad ostsid mängu mootori (Unreal 3), mitte ei alustanud nullist, nagu Aventurine. Netcode on samuti Epic'u poolt. Lisaks kasutavad nad Grome modeleri ja SpeedTree'd. Nii et see 2009 release ei ole sugugi nii utoopiline, kui esmapilgul tunduda võib. Lisaks selline väike video (LINK), kus on näha, kuidas nad mängu kallal töötavad ja ka väike in-game kaader alphast. Rahalise külje pealt on neil ka kõik korras, lisaks sellele on enamus aktsiaid Star Vault'i CEO Henrik Nyström'i käes (kes on muide endine UO mängija) (PDF Link, lk 27).
Aga jah... alati on ohutum kisada vaporware, kui developeride sõnu tõepähe võtta. |
VAPORW.... eeee.. unreal3 engine kasutamine mingi MMO jaoks on nende esimene suur viga IMO. see et UT3 enamvähem normaalselt jookseb ka paar aastat vanadel arvutitel ei tähenda ju midagi. UT3'es olid väiksed mapid piiratud arvu mudelite, tekstuuride, skinnide jne jne'ga.... MMO's on aga suured mapid, palju tegelasi korraga ekraanil, tosinate kaupa erinevaid armoreid, skinne, helieffekte jne.
ma ei tea küll kui edukas AOC selles vallas on, aga mängijaid praegu sellel vist väga palju ei ole.
sinu lingitud video kahjuks väga palju valmis materjali ei näidanud, mingi rootsikeelne "äöõüõüõüüõüõöäöõöäüö" ja vahepeal näitas kolme karakterit ja kahte mappi, mis iseenesest kogenud mapmakeril või modelleril võtaks aega maybe 2 päeva, kõige rohkem nädal.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
19.01.2009 06:20:44
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
VAPORW.... eeee.. unreal3 engine kasutamine mingi MMO jaoks on nende esimene suur viga IMO. see et UT3 enamvähem normaalselt jookseb ka paar aastat vanadel arvutitel ei tähenda ju midagi. UT3'es olid väiksed mapid piiratud arvu mudelite, tekstuuride, skinnide jne jne'ga.... MMO's on aga suured mapid, palju tegelasi korraga ekraanil, tosinate kaupa erinevaid armoreid, skinne, helieffekte jne.
ma ei tea küll kui edukas AOC selles vallas on, aga mängijaid praegu sellel vist väga palju ei ole. |
Ma kuulen seda "U3 engine sucks for MMO's" juttu igalt poolt, kuid keegi pole suutnud siiani mõnda usaldusväärset allikat anda, mis seda väidet tõestaks. Minu teada on U3 mootor üks parimaid (kui mitte parim) mootor ning developerid kiidavad, kui lihtne on temaga ümber käia. Miks muidu Epic U3 engine litsentsi müügilt sellist hullu pappi kokku ajab?
Ma ei saa hästi aru, kuidas AoC siia puutub, FunCom ju hakkas samuti ratast uuesti leiutama, tehes ise mängu mootori.
sinu lingitud video kahjuks väga palju valmis materjali ei näidanud, mingi rootsikeelne "äöõüõüõüüõüõöäöõöäüö" ja vahepeal näitas kolme karakterit ja kahte mappi, mis iseenesest kogenud mapmakeril või modelleril võtaks aega maybe 2 päeva, kõige rohkem nädal.  |
Kas see on minu süü, et sa Rootsi keelt ei mõista? Tegemist oli Rootsi televisioonis eetrisse läinud klipiga, ning mõistagi räägivad nad ju siis Rootsi keelt.
Jah, nad tegid seal kontoris lihtsalt suure etenduse, kõik mida nad näitasid on tegelikult fake. Kaamera/heli mehed, kes telekanali poolt saadeti, maksti lihtsalt kinni (või ähvardati nende perekonnad maha lüüa), et nad tõde päevavalgele ei tooks. Kogu see mäng on suur pettus ning Star Vault üritab salakavala plaani läbi maailma vallutada. See on kõigest esimene samm.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
19.01.2009 08:29:41
|
|
|
MMO's on aga suured mapid, palju tegelasi korraga ekraanil, tosinate kaupa erinevaid armoreid, skinne, helieffekte jne. |
Sa võiks endale ikka tegelikult selgeks teha, mida tähendab Unreal Engine 3 ja alles siis hakata rebima. Endal on vähem valus pärastpoole.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
19.01.2009 15:00:11
|
|
|
oma sõnu söön ut3 engine kohta siis kui midagi käegakatsutavat näen. see pole esimene mmo mida üritatakse ut3 enginega üles haipida. mõni aeg tagasi lubati siin ühte teist MMO'd samamoodi, kuid see foorumiteema vist juba kuid mitteaktiivne.
Scart, sa oled mingi tarkvarainsener kes teab ins and outs of ut3 engine? mootor nagu iga teine ut engine. ta pole mingi ülim ja maagiline asi.
LightsabeR, investorite ligi meelitamise nimel tehakse ükskõik mida. jah, isegi teatrit tehakse.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
19.01.2009 16:12:48
|
|
|
Scart, sa oled mingi tarkvarainsener kes teab ins and outs of ut3 engine? mootor nagu iga teine ut engine. ta pole mingi ülim ja maagiline asi. |
Loe natuke: http://www.unrealtechnology.com/technology.php. On ikka päris mitu asja juurde lisatud võrreldes eelnevate unreal mootoritega.
LightsabeR, investorite ligi meelitamise nimel tehakse ükskõik mida. jah, isegi teatrit tehakse. |
Aga nagu ma eelnevalt mainisin, rahalise külje pealt on nad omadega mäel.
Kuid ok, ma ei tulnud siia teemasse vaidlema, et MO on mingi ülim mäng ja isegi mitte selle üle, kas ta on parem või halvem kui DF. Ma tahtsin lihtsalt natuke infot jagada, pärast seda, kui Mikiki hakkas MO business modelit DF omaga võrdlema. Kuna tegelikult on nad selle koha pealt täiesti erinevad.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
19.01.2009 16:34:27
|
|
|
VAPORWARE!
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
19.01.2009 18:01:24
|
|
|
Scart, sa oled mingi tarkvarainsener kes teab ins and outs of ut3 engine? mootor nagu iga teine ut engine. ta pole mingi ülim ja maagiline asi. |
UT-seeria mootoriga on sama versatiilne olnud läbi aastate ainult üks mootor ja too oli Quake 3. Ütleb nagu kõik sellest, mis on võimalik Epicu poiste asjaga teha.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
23.01.2009 01:28:02
|
|
|
Ega juhuslikult mõni õnnelik HV-lane beta-s pole? Kui oled viska pm.
First wave of Invites - Thursday January 22 2009
Posted by Darkfall News on January 22, 2009 20:36
This is an update about what is happening today:
We sent out the first wave of invites to clans and individual testers. We' will send more waves of invites within a few hours. Players will be able to download the Darkfall installer.
We are applying the latest patch, and players will be able to start patching soon, and entering the game.
We are spacing out the invites in order to facilitate the download of the client. We will continue sending out more invites every day until we reach our capacity.
Since this first phase has to do with stress testing the servers, and doing final testing on some features, we are not lifting the NDA until this testing is concluded.
We apologize for the problems with the forums and the website today, we have been experiencing denial of service attacks, and we are working to resolve them. |
http://img144.imageshack.us/img144/6339/dfloadcw7.jpg
Gay!
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
23.01.2009 13:22:51
|
|
|
Ma kujutan ette, et väga vähesed said praegu beta invite'i. Lisaks sellele, tundub mulle natuke imelik, et nad NDA'd ikka veel peal hoiavad ning samas plaanivad juba kuu aja pärast releasida. Vihjab nagu sellele, et on veel kõvasti asju, mida parandada/täiustada. Eks näeb, mis saab, loodame parimat.
http://www.youtube.com/watch?v=sMzmKFbiWQ4
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
25.01.2009 18:21:02
|
|
|
Dominus, sa said sisse?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.01.2009 19:53:43
|
|
|
Need beta leakid on ikka nii seinast seina, ühed kiidavad taevani, teised ütlevad, et mäng on täielik jura. Ma südamest loodan, et need, kes mänguga rahul ei ole on mingid kibestunud carebearid, kes betas pidevalt kolki saavad ja oma varustusest ilma jäävad. Eks vaatab, mis sellest mängust saab, ühes asjas olen aga suhteliselt kindel, kui nad suudavad luua enamvähem stabiilse mängu, siis saavad nad päris hea hulga subscirbereid ainuüksi selle tõttu, et tegemist on sandbox'iga.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|