Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
siLc
HV Guru
|
01.10.2008 19:34:39
|
|
|
Nädal ja paar päeva möödas, Elisa tehnikult tuli kõne, et tuleme paneme reedel sisse. Väga pro
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
ozooner
HV veteran

|
02.10.2008 00:00:58
|
|
|
Tere,
plaanis oleks ka võtta see elisa netivärk
küsiks,et kuidas toimima peaks?elisaga sõlmida leping ja nad ise lõpetavad elioni lepingu ära,või pean elionist lahti ütlema ja siis lepingu sõlmima.
ning ükstapuha kumb variant on,kaua ilma netita pab olema?(average)
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
02.10.2008 19:08:59
|
|
|
Lepingu lõpetamise kohta ei tea, kuid ootama pead miski nädala vähemalt. Minul lubati, et tehnik tuleb ~kuu aja pärast, kuid tegelikkuses tuli nädal ja mõned päevad peale. Isegi olin üllatunud, et nüüd järsku nii vara tuli.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
03.10.2008 11:30:33
|
|
|
Elteli tehnik käis, alguses kummastas miks kiirus läbi ruuteri 250KB/s aga kui otse arvutile külge panin, siis 1,5MB/s tuli mühinal ära
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
09.01.2009 19:57:35
|
|
|
Sai nädala algul endale lahtised pordid juurde tellitud KODU 5 interneti ühendusele. Internet ise juba eelmisest aastast.
eldi, et 9ndal jaanuail avatakse vast ära.
Küsimus- kas modemi restardist piisab või peab resettima seaded ja uuesti panema?
kellelgi on kogemust?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kreisi
HV vaatleja

|
09.01.2009 20:04:34
|
|
|
iceincube kirjutas: |
Sai nädala algul endale lahtised pordid juurde tellitud KODU 5 interneti ühendusele. Internet ise juba eelmisest aastast.
eldi, et 9ndal jaanuail avatakse vast ära.
Küsimus- kas modemi restardist piisab või peab resettima seaded ja uuesti panema?
kellelgi on kogemust? |
mitte midagi ära reseti kui kasutad elisa seadet (modem, ruuter).
üldiselt ei pea ise midagi tegema, nende poolt tehakse su pordile restart.
kui kasutad ruuterit siis ruuteris vajalik teha vastavad pordisuunamised konkreetsele arvutile ja arvutis tulemüüri olemasolul samuti pordis müürist läbi suunata või müür maha võtta.
_________________ Ma tean mida Sa tunned, eile oli mul elion ja veel varem starman! |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
09.01.2009 20:08:58
|
|
|
Ok, v hea, ei viitsiks uuesti sättida modemi sätteid.
Käin siis igaksjuhuks suunamised üle ruuteris. (Omaarust on tglt juba olemas ja peaks toimima)
Samas proovisin enda IP'd pingida.. pingis täitsa..
vist ongi mingi asi ees veel praegu
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.01.2009 20:14:34
|
|
|
Ok, v hea, ei viitsiks uuesti sättida modemi sätteid. |
Elisa modemile reseti teed, siis uued sätted paneb 3 päeva pärast tehnik sul
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
09.01.2009 20:17:41
|
|
|
libe kirjutas: |
Elisa modemile reseti teed, siis uued sätted paneb 3 päeva pärast tehnik sul  |
Viimati, st esimest korda tegin selle telefoni teel tegelikult.
Nimelt siis kui selle neti üldse sisse sain. Algul ei võtnud järgi netti, siis sai seal pusitud tehnikuga kes aglaselt venitas juttu telefoni.
Lõpuks tegime reseti sätetele ja uuesti peale.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kreisi
HV vaatleja

|
09.01.2009 20:18:01
|
|
|
Ok, v hea, ei viitsiks uuesti sättida modemi sätteid.
Käin siis igaksjuhuks suunamised üle ruuteris. (Omaarust on tglt juba olemas ja peaks toimima)
Samas proovisin enda IP'd pingida.. pingis täitsa..
vist ongi mingi asi ees veel praegu  |
no ühenda arvuti otse modemi külge ja vaata kas siis toimib. ära unusta konkreetne port tulemüüris suunata.
_________________ Ma tean mida Sa tunned, eile oli mul elion ja veel varem starman! |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
09.01.2009 20:59:02
|
|
|
oeh.
Kõik toimis kui otse modemisse ühendasin masina.
Hakkan oma ruuteriga jebima nüüd - omaaarust on kõik õige, aga võta näpust.. miski seal ikka veel ei ole õieti.
Igastahes muidu teenus töötab ja oleams
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
10.01.2009 01:45:51
|
|
|
elisa ( loe: uninet ) i nett on hea aga teenus on sitt kuubis raisk. mul oli omateada aastase tähtajaga leping, millest saab kohe kaks aastat täis. poole aasta pealt tahtsin kolida. seda ei võimaldatud isegi kui ka uues majas oli elisa valmidus olemas, öeldi tookord, et ümber tõsta pole võõimalik eriti uutele klientidele, kes peavad siis tuhat krooni leppetrahvi maksma, kuna vana leping TULEB lõpetada ja uut alustada ja kliendistaa hakkab uuesti jooksma. nüüd sõber, kes peale mind mu vanasse üürikasse kolis, läks sleat ära ja ma läksin elisasse modemit tagasi viima. esimese laksuga seletati mulle et " ah, teil on pooleteistaastane leping vä.." ja siis ei vaadanud teller liitumiskuupäeva ja käskis mul 27 jaanuaril, kui kaks aastat, tema arvates aasta täis saab, tagasi tulla. mitte ühtegi teenust ma enam elisast ei võta, isegi mobiiliga on neil tuttavatel mingi kamm koguaeg, raha võetakse valesti, lähed eristusega sinna, siis seletatakse, et oih, juhtus ja paari kolme kuu pärast pakutakse tasaarveldust..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kreisi
HV vaatleja

|
10.01.2009 02:00:28
|
|
|
no aga mida on. unineti aegki polnud kolimine tasuta, kolisin unineti ajal ühendust 2 korda ja maksin liitumist. kuna uninet ja nüüd elisa ei oma oma vaske siis iga uue aadressi puhul küsib elion ühenduse tekitamise eest pappi. ma pole seda liitumist kunagi pidanud liigseks, lihtsalt nüüd elisa puhul on see summa tõstetud ühele kilole. vanasti sõrdus kuumaksuga. aga ikkagi on teenus kvaliteetsem kui elionil. olin vahepeal elionivõrgus ja tean mida räägin.
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
10.01.2009 02:17:18
|
|
|
aga see, et kolimine maksab niimoodi raha, polnud kuskil lahti räägitud. on elijunn mis on, aga kolimine maksab 30 krooni kui traati tõmbama ei pea. lisaks muudeti mu liitumise ajal vist ka mulle kehtiva lepingu tingimusi ühepoolselst seoses tähtaegadega.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kreisi
HV vaatleja

|
10.01.2009 02:44:38
|
|
|
laurx kirjutas: |
aga see, et kolimine maksab niimoodi raha, polnud kuskil lahti räägitud. on elijunn mis on, aga kolimine maksab 30 krooni kui traati tõmbama ei pea. lisaks muudeti mu liitumise ajal vist ka mulle kehtiva lepingu tingimusi ühepoolselst seoses tähtaegadega. |
no elioniga kolimisel võeti mul ka 30 eeku aga elion teistele, elisale , viatelile jne kehtestab kirve. elionil pole vahet kas on tegu elisa uue kliendiga või kolitakse endist ühendust uude kohta, arve esitatakse vastavalt loodud ühendusele. ee muidugi elisa viga et ei seletata lahti hindasid et kolimine tähendab sama mis liitumist. ( a 1000 eeku)
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
10.01.2009 04:06:09
|
|
|
laurx kirjutas: |
aga see, et kolimine maksab niimoodi raha, polnud kuskil lahti räägitud. on elijunn mis on, aga kolimine maksab 30 krooni kui traati tõmbama ei pea. lisaks muudeti mu liitumise ajal vist ka mulle kehtiva lepingu tingimusi ühepoolselst seoses tähtaegadega. |
kui probleeme on tingimustega, siis targem kohe tarbijakaitsele teada anada, sest muidu muudavad tingimusi nagu starman
elu on näidanud, et aegajalt tasub targem olla, kuid elisaga pole õnneks viimased 2a probleeme olnud
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
14.01.2009 23:02:17
|
|
|
[quote="iceincube"]
libe kirjutas: |
Elisa modemile reseti teed, siis uued sätted paneb 3 päeva pärast tehnik sul  |
Ei pruugi tulla tehnik kui sul on oma ADSL2 ruuter olemas siis saad ise kah hakkama
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
keiser
HV vaatleja
|
18.01.2009 00:27:22
|
|
|
Kas keegi paneks ülesse Speedtouch 510v6 user.ini faili, mida 192.168.1.254->Speedtouch->Configuration->Save or restore configuration->backup configuration now alt kätte saab?
AITÄH!
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
18.01.2009 12:23:48
|
|
|
Väike juhtum Elisaga
Sai siis koduaadresi muuta. Uuel aadresil oli Elion olemas. Käisin Elisa esinduses küsimas kuidas saab uuele aadresile Elisa internet (Elisa kodu 15 endal oli) paigaldada ja mida selleks peab tegema!?? Milline imestus mul oli kui klienditeenindaja ütles et ainuke võimalus on kehtiv leping lõpetada ja uus sõlmida uue aadresiga Miski pärast lootsin et pole vaja vana aleping lõpetada ja uus sõlmida ning lihtsalt tehnik käib uueöl kohal ära ja ütleb kas seal Elisa internet on võimalik luua või mitte...aga jah...nii ei länud...ju siis minu loogika ja Elisa loogika on erinevad
Eks ma siis võtsin modem pihku ja padavai Elisa esindusse. Seal pull jätkus Minu süü et ma unustasin kaabli (mis oli kollast värvi ja käis koos modemiga). Öeldu et tuleb väike trahv maksta kaabli eest min on umbes 100.- eeku suurune. Pakkusin et kas on võimalik et ma käin kõrval poes ja ostan neile sama asendus kaabli (maksab kuskil 59-69-.eek)!?? Kahtluse teenindajale (kena naisterahvas...paistab et -ainult- kena naisterahvas) tõi see et see kaabel ei ole kollast värvi (!!!ASSA) Noh ega ma enam ei viitsinud möllata selle kaabli pärast ja palusin seda trahvi lisada lõpparvesse. Kuid ka sellega minu seiklus ei lõppenud....Olen juba umbes 2 aastat kasutanud Elisa koduinterneti...ja ime!!! Neiuke teenindaja ütleb et pean maksma ühendustasu 1000.- kuna lõpetan lepingu tähtajast (18 kuud) varem!? Küll mina poes pidin huuli hammustama et mitte kõva häälega hakata naerma Selgitan: peale Elisa interneti kasutan ka Elisa mobiilteenuseid ning mul oli soodukas Elisa Koduinternet kuna loobusin boonuspunktidest mis käivad mobiili kasutamisel. Ju siis ta hakkas lugema seda aja (18 kuud) sellest ajast kus mina tellisin endale seda interneti sooduka. Mina üritasin ikka viisakas olla ja mitte irvitada. Palusin kontrollida seda infot veel kuna ei olnud mul soove 1000.- eeku maksta mitte milegi eest. Neiu siis ütles et helistab targale inimesele-tehnikule ja küsib üle (pull oli see kuidas jutt telefoni teel algas: sauh, kuule mul siin väike jama)...muidugi tema jaoks on see väike jama aga minu jaoks ka 1000.- eeku on raha Minut jutustamist telefoni teel ja ma näen kuidas valge nahk neiu näol muutub punaseks Peale selle siis oli väike vabandus ja suur kingitus, nimelt teenindaja ütles et ta registreerib seda kaabli mida ma unustasin tuua et nagu ma oleks seda toonud ja sellega teeb mulle suure kingituse (suured tänud, elu päästetud)
Ahjaa...sain veel tasuta Elisa kilekotti 8)
Kahju et nii läks, olen Elisa internetiühendusega rahul. Eks paistab kas uuel kohal tuleb midagi muud või sõlmin uuesti Elisaga lepingut.
viimati muutis Timoha 18.01.2009 15:04:04, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
18.01.2009 14:03:51
|
|
|
Timoha kirjutas: |
Kahju et nii läks, olen Elisa internetiühendusega rahul. Eks paistab kas uuel kohal tuleb midagi muut või sõlmin uuesti Elisaga lepingut.  |
ära muretse, kuna vastavalt Elisa tingimustele
Tavahind - kuutasu 450.- ja liitumistasu 990.-*
Elisa 250 ja Elisa Pere 300 klientidele - kuutasu 198.- ja liitumistasu 990.-
*kehtib liitumistasu allahindlus 100%
ehk siis kuna sul on mobiiltelefon juba olemas, pead sa uue interneti võtmisel maksma 990.- liitumistasu
mõistlik oleks võtta omale ajutiselt mingi teine pakett ning alles siis internet võtta
peab küll igaksjuhuks tingimusi põhjalikult analüüsima, sest võimalik, et nad tõmbavad sul naha ikka üle kõvade 8)
muidugi kui 18 kuu jooksul uue interneti taas üles ütled, maksad veel teise 1000.- otsa
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
18.01.2009 15:11:16
|
|
|
libe, Hmm...huvitav see et kui ma algul võtsin Koduinternet 5 siis ei pidanud ma maksma liitumistasu kuigi olin juba Elisa mobiili teenused kasutanud Helistasin ja uurisin seda värki just ning öeldi et liitumine on tasuta kui võtan ilma ´´Elisa 250 ja Elisa Pere 300 klientidele - kuutasu 198.- ja liitumistasu 990.-´´ ja siis järgmine päev või paari päeva pärast tulen Elisa teenindusse ja valin seda soduka uuesti. Nii et pole mingit probleeme uuesti liituda ja ei pea liitumistasu maksma kui oled mobiiloperaatori teenused kasutaja.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
mindfreaker1
HV vaatleja
|
19.01.2009 19:40:36
|
|
|
tegin lepingu, tore asi on see, et tehnikul võtab u. 3 nädalat aega et tulla ja netiga pusida
üks küsimus veel, kas WiFi kaudu internet võtab kiirust maha?
_________________ spämm |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
19.01.2009 19:57:28
|
|
|
mindfreaker1, 3 nädalat kuni suisa kuu aega näib tavaline praktika olevat. Sinu õnneks võid juba nädala pärast tehnikult kõne saada.
Oleneb ju WiFi võrgust. Oma 2a vana Zyxeli 54Mbit ruuter laseb 15Mbit ühenduse korral üle õhu läbi ~1,2MB/s, üle kaabli tuleb kuni ~1,6MB/s.
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|