praegune kellaaeg 22.06.2025 15:32:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mogo
HV kasutaja

|
10.01.2009 15:54:45
Põnev probleem pildiga |
|
|
Et kõik ausalt ära rääkida, peab alustama sellest, et 1-l hetkel arvuti keeldus winni avamast.
Must win pro ekraan on kõik, mida on võimeline näitama.
Lasin peale puhta wini(ilma võrgukaablita) - installis ära, isegi lõpuni, aga tööle ei lähe.
Vahetasin videokaardi (ati9250) ati x800 vastu - kõik OK.
Proovisin teises arvutis ati9250-t - ka kõik OK.
Seega toitekas ja video peaksid korras olema.
Proovisin ka win-me-ga(see niiöelda live win) - töötab.
Enne oli arvutisse muidugi igast p***ka laaditud - näiteks peamine kõvaketas pakkus avamismenüüs 'autoplay'd (jõnglaste arvuti, saage aru). Puhta wini installiga peaks see ju ikka ää kaduma?
Emaplaat epox 8kha+ - toide mingi vana noname 300W(vedas siiski ka ati x800 käima).
Mida teha?
_________________ Inimesel oli, on ja on ka tulevikus põhiseaduslik õigus olla loll ! |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
10.01.2009 17:10:54
|
|
|
No kui live- cd`ga töötab, siis võiks peale kõvaketta ülejäänud raud ilmselt korras olla. No kui ma nüüd õigesti aru sain. Juhul kui sain. Võta kõvaketta juhtmed lahti(datakaablit mõtlen - eemalda kettast ja ka emaplaadist, ja pane uuesti tagasi). Arvuti peaks muidugi olema eemaldatud elektrivõrgust. Ja sellest avamismenüü jutust ei saa mina küll miskit aru, vabandust
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
mogo
HV kasutaja

|
17.01.2009 12:52:48
|
|
|
Tänud karukas,
Sain vahepeal pisut aega, et asjaga mängida.
Lõpuks võib ilmselt öelda, et asi vist ? emaplaadis.
Kui arvuti on umbes 10min. sees olnud(ilma pildita) ja restartida, on kõik ok.
Emaplaadi viga pakun seepärast, et tegemist on osaliselt vahetatud kondedega Epox8kha+, mis mõni aasta tagasi ka jamas.
Teise videoga töötaski ilmselt seepärast, et mõnda aega oli vool taga olnud.
Minu teada on kondekad ainukesed elektroonikapulgad, mis niimoodi "soojenedes" lolli hakkavad mängima.
Kardetavasti tuleks veel mõned konded välja vahetada, mida ma kindlasti tegema ei hakka.
Pikk jutt sai igaks juhuks, et ehk on kellelegi abiks.
_________________ Inimesel oli, on ja on ka tulevikus põhiseaduslik õigus olla loll ! |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|