Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzinz
HV kasutaja
|
30.12.2008 11:48:46
|
|
|
Tegin antud linke lugedes pisikese programmi visual studios mis peaks arvutile ütlema et displayd välja ei lülitaks.
http://www.upload.ee/files/1596/SleepStopper.exe.html
Paned tööle, klikid nuppu "Peata display timer" ja peakski korras olema. Ainus asi et siis pead programmi lahti hoidma sellele ajal. Kui enam ei taha display'd aktiivsena hoida siis kliki nuppu "Taasta tavaseis" või pane lihtsalt proge kinni.
Kuna sul on Vista siis peaks olema .NET framework kindlalt olemas ning see proge peaks ilusti töötama.
Kui huvitab võin source koodi ka anda.
Googlest ma küll midagi ei leidnud hypermediacenteri seadistuse kohta, vb on seal kuskil selline asi ikkagi olemas ?
_________________ Upload.ee - eestimaine failiupload |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
DonNiger
HV Guru

|
30.12.2008 12:19:12
|
|
|
Kas proge enda sätete all ei ole olemas disable sleep mode if fullscreen mode vms?
_________________ Müüa EOS 50D |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
30.12.2008 18:29:32
|
|
|
Vau, inzinz, kas sa tegid tõesti ise selle programmi? See pidi küll aega võttev töö olema, aga oma töö teeb see ilusti ära - kuvarit välja ei lülitata.
Hypermediacenteri menüüs pole mitte kuskil pool valikut, et saaks kuvari väljalülitamist ja screensaveri ilmumist takistada.
Selle screensaveri asja sain korda sellega, et installisin Microsoft Application Compatibility Toolkit 5.0 ---> http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=24da89e9-b581-47b0-b45e-492dd6da2971&displaylang=en
Peale seda, kui selle Toolkit'i avastasin, siis uurisin ka selle menüüsid ja valikuid, kuid kahjuks sealt rohkem midagi asjakohasemat ei leidnud, kui ainult selle screensaveri keelamise programmi töötamise ajaks. Ja paljudest valikutest ei saanud nagu aru, mida need teevad.
Ma siin nüüd mõtlesin, et kuna see väike programmijupike on nüüd olemas, siis mis võiks olla selle Command prompti käsk? Toolkitil on üks selline valik seal programmis, nagu Parameters:
Mida see Parameters võiks tähendada? Mõtlesin, et saab nagu rakendada mingit käsklust, kui programmi käivitan.
Mind hakkab juba see programmeerimine päris huvitama - saab anda arvutile käsklusi, mida ükski saadaval olev programm ei suuda teha.
Seega oleks eriti mõnna, kui sa annaksid ka selle source code, et saaksin asjast nagu ülevaate, sest senimaani ma ei saanud üldse aru, et kas ma pean Vista regitris midagi muutma, või looma mingi faili, siis millise jne, jne ...
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzinz
HV kasutaja
|
30.12.2008 20:30:44
|
|
|
Tolle compatibility kit kohta ei oska kommenteerida, pole ise kasutanud kordagi. Seega ei oska hetkel screenshottidele peale vaadates kohe ka öelda mis need Parameters ja muud asjad seal täpselt teevad ja teha võimaldavad.
Ideeliselt saaks seda SleepStopper programmijuppi täiendada nii et too oleks hoopis see mis lükkab hypermediacenteri tööle, keerab display timeri kinni ja kui hypermediacenter kinni läheb, enableb display timeri uuesti ja läheb ise ka kinni. Vajaks tsipa rohkem jamamist ning eeldaks et too mediacenter läheb ühest exe'st käima ning kogu aeg see üks ja sama exe töötab ka.
Kui annad mulle selle exe faili nime millest mediacenteri käima paned, võin proovida teha testiks miskit, et näha kas töötab.
Source kood siis (siin ei ole visual studio formi disaineri koodi ega ka faili kuskohast see form üldse käivitatakse kuna nood on visual studio poolt automaatselt tehtavad kui uut projekti teed):
using System;
using System.Windows.Forms;
using System.Runtime.InteropServices;
namespace SleepStopper {
public partial class MainForm : Form {
public MainForm() {
InitializeComponent();
}
[FlagsAttribute]
public enum EXECUTION_STATE : uint {
ES_SYSTEM_REQUIRED = 0x00000001,
ES_DISPLAY_REQUIRED = 0x00000002,
ES_AWAYMODE_REQUIRED = 0x00000040,
// Legacy flag, should not be used.
ES_USER_PRESENT = 0x00000004,
ES_CONTINUOUS = 0x80000000,
}
[DllImport("Kernel32.DLL", CharSet = CharSet.Auto, SetLastError = true)]
private extern static EXECUTION_STATE SetThreadExecutionState(EXECUTION_STATE state);
private void stopButton_Click(object sender, EventArgs e) {
SetThreadExecutionState(EXECUTION_STATE.ES_CONTINUOUS | EXECUTION_STATE.ES_DISPLAY_REQUIRED | EXECUTION_STATE.ES_SYSTEM_REQUIRED);
}
private void resumeButton_Click(object sender, EventArgs e) {
SetThreadExecutionState(EXECUTION_STATE.ES_CONTINUOUS);
}
private void MainForm_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e) {
SetThreadExecutionState(EXECUTION_STATE.ES_CONTINUOUS);
}
}
}
|
Nagu näha kasutasin microsofti enda antud näiteid ja programmi aknas need nupud ja akna kinnipanek kutsuvad vastavanimelisi funktsioone välja.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
30.12.2008 20:52:35
|
|
|
See lahendus, et Sleepstopper paneks programmi käima, oleks väga super!!! Aga vist on väikene probleem ...
Nimelt programm läheb käima siit ---> "C:\Program Files\KWorld Multimedia\HyperMedia\DTVR\MainCenter.exe"
Peale selle käivitamist avaneb aken, kust saan valida, mida teha soovin. Kas vaadata telekanaleid jne.
Kui panen TV käima, siis lisandub Taskmanageri protsess DTVR2.exe, mis asub sealsamas kaustas, kus ka MainCenter.exe. Ja kui lasen DTVR2.exe kinni panna, siis Hypermediacenter jääb tööle, aga telekanalid lülitab välja. Samas aga programm sulgub, kui sulen kas MainCenter.exe või panen ristist kinni.
See Hypermediacenter pole kindlasti mitte parimate killast programm, aga vaadata saab kenasti kanaleid ja pult ka töötab sellega. AltDVB on mul vahel alternatiiviks, aga pult sellega ei tööta. Seega oleksin väga tänulik, kui saab Sleepstopperiga kenasti tööle asja.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.12.2008 20:54:00
|
|
|
Mina kasutan vistal presenteerimise funktsiooni kui ma ei taha, et kuvar välja lülitatakse
Control Panel>Windows Mobility Center>Presentation "Turn on"
Pole mingeid spetsjomm programme vaja
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.12.2008 21:35:12
|
|
|
Selge, mul on laptop.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzinz
HV kasutaja
|
31.12.2008 00:38:34
|
|
|
http://www.upload.ee/files/1698/SleepStopper.exe.html
Uus versioon, otsib pidevalt processlistist DTVR2.exe nimelist protsessi iga 5 sekundi tagant, kui leiab lülitab display timeri välja.
Kui dtvr2.exe protsess sulgub, siis lülitab display timeri uuesti sisse.
Kui minimiseerid, siis kaob taskbarilt ära ja viskab ikooni alla paremasse nurka, kust saad topeltklikiga formi uuesti ette ning paremkliki menüüst saad samuti avada ning vajadusel ka otse sulgeda.
Kui ei tööta siis anna teada, uurib edasi, aga üldjuhul peaks funkama automaatselt ning samas saad ka käsitsi hallata nuppudega.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
08.01.2009 21:20:21
|
|
|
Oh, miks peab küll haigeks jääma. Aga teemast edasi.
See on väga hea, et kui SleepStopperi käima panen, siis automaatselt läheb Display timer keelu alla.
Ma mõtlesin, et võiksin teha nii, et panen programmi Windowsiga koos käima. Sellel on aga paar tülikat asjaolu.
Nimelt võiks programm käivituda koheselt minimeeritult, st, et näha ainult tray ikoon. Kuid veel parem, kui sedagi ei ilmuks. Seda selleks, et neid ikoone on mul siin isegi palju. Kuigi olen suure osa neist ära peitnud, kuid ikkagi.
Kui viimane asi väga keeruliseks kujuneb, siis ma ei taha tüli teha, aga hea oleks, kui SleepStopper hakkaks vähemalt käima minimeeritult.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzinz
HV kasutaja
|
09.01.2009 08:28:15
|
|
|
Ok, täiendasin programmi:
http://www.upload.ee/files/3557/SleepStopper.exe.html
Kui annad parameetrina kaasa /minimized siis läheb tööle nii et taskbari ilmub ainult ikoon.
Kui annad kaasa /noicon siis taskbari ikooni ei teki.
Mõlemat ette andes formi ei kuva ja ikooni ka ei teki, seega ainus võimalus programmi peatada on task manageri kaudu.
Edu kasutamisel siis
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
09.01.2009 11:30:03
|
|
|
Aitäh, Inzinz, see on ikka tõesti superluks. Panin SleepStopperi windowsiga automaatselt käima ja toimib 100%.
Krt, ma ei tulnud selle peale, et minimized ja noicon parameetri saab ise igal ajal lisada.
Suur tänu veelkord, päris lahe, et saab vastavalt oma soovile arvutit tööle sättida.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzinz
HV kasutaja
|
09.01.2009 11:46:41
|
|
|
See et neid lisada saab ja programm neid tunnistaks (vastavalt käituks) tuli ikkagi ise juurde teha mul
Aga edu kasutamisel siis veelkord
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
09.01.2009 11:57:16
|
|
|
tudiludi, kui sa lased selle proge windowsi tööle minnes juba käima siis pole asjal nagu pointi vist eriti ju?
Samahästi võiks seadetest selle sliipi minemise lihtsalt maha keerata.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
09.01.2009 12:33:49
|
|
|
Renka kirjutas: |
tudiludi, kui sa lased selle proge windowsi tööle minnes juba käima siis pole asjal nagu pointi vist eriti ju?
Samahästi võiks seadetest selle sliipi minemise lihtsalt maha keerata. |
Eemm ... sa ei lugenud eelmisi postitusi. Programm töötab sel viisil, et kui ma vaatan telekanaleid, siis keelab monitori väljalülitamise ära. Kui Hypermediacenteri kinni panen, siis töötab kõik tavapärasel viisil ja monitor lülitatakse välja minu valitud aja pärast.
Kuna programm iseenesest on imepisike, siis arvuti ressursse see praktiliselt ei võta ja las ta töötab.
Proovisin ka järgi. Kui ma telekat ei vaata, siis monitor lülitub välja, aga kui programmi tööle panen, siis mitte. Niiet, mina olen igatahes väga rahul.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
09.01.2009 12:35:53
|
|
|
See osa funktsionaalsusest jäi jah tähelepanuta
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
26.05.2010 20:31:45
|
|
|
Inzinz, ehk saad lisada ka windows media centeri sinna Sleepstopperi protsessi loendisse?
Media centeri asukoht on siis C:\Windows\ehome\ehshell.exe /mcesuperbar://tv?live=true
Seda lõppu - /mcesuperbar://tv?live=true - vist vaja ei ole.
Ma alati media centerit täisekraanil ei vaata ja siis käivitub screensaver või kuvar lülitub välja.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
26.05.2010 21:06:38
|
|
|
See on tegelikult veider probleem sul. Mul on XP ja kui mingi player näitab filmi (vahet pole WMP või VLC või WinAmp) siis olenemata, kas on täisekraan või mitte ei lähe kuvar kinni. Pole ka mingeid lisa seadistusi teinud. Kunagi üks vanem VLC vist läks tuttu aga uuemad kõik toimivad.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
26.05.2010 21:15:49
|
|
|
Ei olegi media player, vaid media center. Täisekraanil on normaalne, muul juhul süsteemi aktiivsena ei hoita.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzinz
HV kasutaja
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
28.05.2010 18:26:50
|
|
|
Tänud, töötab. Aga see valimise idee on sul väga hea idee. Mul on playstation 2 pult ja kui sellega mängu mängin arvutis, siis arvuti millegipärast ei tuvasta, et ma pulti kasutan. Ja alati ei taha ma mängida mängu täisekraanirežiimil ja siis oleks see valikuvõimalustega programm mugav asi.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzinz
HV kasutaja
|
29.05.2010 12:59:34
|
|
|
http://www.upload.ee/files/604836/SleepStopper.exe.html
Veidike muudetud kood, peaks ilusti toetama mitme programmi jälgimist, saab nimekirja lisada ja sealt eemaldada failide täisnimesid, nimekirjas eraldi linnukestega määrata mida reaalselt kontrollib.
Valikute info salvestab exe'ga samasse kausta sleepstopper.txt faili formaadis failinimi|checked
Kui seadete faili loomisega/kirjutamisega ei saa hakkama (kuskil kaustas kus pole õiguseid) siis salvestab .NET vahenditega info ära appdata kausta, aga see ei kandu kaasa kui exe mujale kopeerida.
Kui mingite exe'ge jälgimisega ei saa hakkama, siis on vaja jooksutada admini õigustes, kuna vistas ja win 7's ei saa süsteemi protsessite täis pathi kätte muidu kui ei ole admin.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|