Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  Kuidas vältida monitori väljalülitamist programmi töötamise ajaks? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 30.12.2008 00:43:23 Kuidas vältida monitori väljalülitamist programmi töötamise ajaks? vasta tsitaadiga

Probleem siis selline, et ostsin TV digituuneri ja sellega kaasas oleva programmiga Hypermediacenter 3.6 on see häda, et monitor lülitab välja automaatselt peale seda aega, mis ma talle sättinud olen.
Ma ei taha seda!!!
Kuvari automaatne väljalülitamine on hea asi ja praegu on ta mul keelatud, aga ma tahan selle sisse lülitada ja sellele programmile sellekohase erandi teha.
Olen lugenud artikleid:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa373208(VS.85).aspx
http://download.microsoft.com/download/9/c/5/9c5b2167-8017-4bae-9fde-d599bac8184a/AwayMode.doc
http://msdn.microsoft.com/en-gb/library/aa373206.aspx
jne ...

Kuid ma ei saa aru, mis ma nende koodidega peale hakkan. Tahan ainult selle ühe programmi jaoks erandi teha, mitte täitsa ära keelata. Oskan ka ise mõelda, kui hetkel olen tõesti tupikus ja programmeerimisest ei tea ma kahjuks veel midagi.

Kasutan Windows Vista Ultimate 32-bit.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
inzinz
HV kasutaja

sõnum 30.12.2008 11:48:46 vasta tsitaadiga

Tegin antud linke lugedes pisikese programmi visual studios mis peaks arvutile ütlema et displayd välja ei lülitaks.
http://www.upload.ee/files/1596/SleepStopper.exe.html
Paned tööle, klikid nuppu "Peata display timer" ja peakski korras olema. Ainus asi et siis pead programmi lahti hoidma sellele ajal. Kui enam ei taha display'd aktiivsena hoida siis kliki nuppu "Taasta tavaseis" või pane lihtsalt proge kinni.

Kuna sul on Vista siis peaks olema .NET framework kindlalt olemas ning see proge peaks ilusti töötama.
Kui huvitab võin source koodi ka anda.

Googlest ma küll midagi ei leidnud hypermediacenteri seadistuse kohta, vb on seal kuskil selline asi ikkagi olemas ?

DonNiger
HV Guru
DonNiger

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.12.2008 12:19:12 vasta tsitaadiga

Kas proge enda sätete all ei ole olemas disable sleep mode if fullscreen mode vms?
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 30.12.2008 18:29:32 vasta tsitaadiga

Vau, inzinz, kas sa tegid tõesti ise selle programmi? See pidi küll aega võttev töö olema, aga oma töö teeb see ilusti ära - kuvarit välja ei lülitata.
Hypermediacenteri menüüs pole mitte kuskil pool valikut, et saaks kuvari väljalülitamist ja screensaveri ilmumist takistada.
Selle screensaveri asja sain korda sellega, et installisin Microsoft Application Compatibility Toolkit 5.0 ---> http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=24da89e9-b581-47b0-b45e-492dd6da2971&displaylang=en
Peale seda, kui selle Toolkit'i avastasin, siis uurisin ka selle menüüsid ja valikuid, kuid kahjuks sealt rohkem midagi asjakohasemat ei leidnud, kui ainult selle screensaveri keelamise programmi töötamise ajaks. Ja paljudest valikutest ei saanud nagu aru, mida need teevad.

Ma siin nüüd mõtlesin, et kuna see väike programmijupike on nüüd olemas, siis mis võiks olla selle Command prompti käsk? Toolkitil on üks selline valik seal programmis, nagu Parameters:

Mida see Parameters võiks tähendada? Mõtlesin, et saab nagu rakendada mingit käsklust, kui programmi käivitan.
Mind hakkab juba see programmeerimine päris huvitama - saab anda arvutile käsklusi, mida ükski saadaval olev programm ei suuda teha. icon_biggrin.gif
Seega oleks eriti mõnna, kui sa annaksid ka selle source code, et saaksin asjast nagu ülevaate, sest senimaani ma ei saanud üldse aru, et kas ma pean Vista regitris midagi muutma, või looma mingi faili, siis millise jne, jne ... icon_wink.gif
tagasi üles
inzinz
HV kasutaja

sõnum 30.12.2008 20:30:44 vasta tsitaadiga

Tolle compatibility kit kohta ei oska kommenteerida, pole ise kasutanud kordagi. Seega ei oska hetkel screenshottidele peale vaadates kohe ka öelda mis need Parameters ja muud asjad seal täpselt teevad ja teha võimaldavad.

Ideeliselt saaks seda SleepStopper programmijuppi täiendada nii et too oleks hoopis see mis lükkab hypermediacenteri tööle, keerab display timeri kinni ja kui hypermediacenter kinni läheb, enableb display timeri uuesti ja läheb ise ka kinni. Vajaks tsipa rohkem jamamist ning eeldaks et too mediacenter läheb ühest exe'st käima ning kogu aeg see üks ja sama exe töötab ka.
Kui annad mulle selle exe faili nime millest mediacenteri käima paned, võin proovida teha testiks miskit, et näha kas töötab.

Source kood siis (siin ei ole visual studio formi disaineri koodi ega ka faili kuskohast see form üldse käivitatakse kuna nood on visual studio poolt automaatselt tehtavad kui uut projekti teed):

using System;
using System.Windows.Forms;
using System.Runtime.InteropServices;

namespace SleepStopper {
    public partial class MainForm : Form {
        public MainForm() {
            InitializeComponent();
        }

[FlagsAttribute]
        public enum EXECUTION_STATE : uint {
            ES_SYSTEM_REQUIRED = 0x00000001,
            ES_DISPLAY_REQUIRED = 0x00000002,
            ES_AWAYMODE_REQUIRED = 0x00000040,
            // Legacy flag, should not be used.
            ES_USER_PRESENT = 0x00000004,
            ES_CONTINUOUS = 0x80000000,
        }

[DllImport("Kernel32.DLL", CharSet = CharSet.Auto, SetLastError = true)]
        private extern static EXECUTION_STATE SetThreadExecutionState(EXECUTION_STATE state);

private void stopButton_Click(object sender, EventArgs e) {
            SetThreadExecutionState(EXECUTION_STATE.ES_CONTINUOUS | EXECUTION_STATE.ES_DISPLAY_REQUIRED | EXECUTION_STATE.ES_SYSTEM_REQUIRED);
        }

private void resumeButton_Click(object sender, EventArgs e) {
            SetThreadExecutionState(EXECUTION_STATE.ES_CONTINUOUS);
        }

private void MainForm_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e) {
            SetThreadExecutionState(EXECUTION_STATE.ES_CONTINUOUS);
        }
    }
}

Nagu näha kasutasin microsofti enda antud näiteid ja programmi aknas need nupud ja akna kinnipanek kutsuvad vastavanimelisi funktsioone välja.

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 30.12.2008 20:52:35 vasta tsitaadiga

See lahendus, et Sleepstopper paneks programmi käima, oleks väga super!!! icon_wink.gif Aga vist on väikene probleem ... icon_confused.gif

Nimelt programm läheb käima siit ---> "C:\Program Files\KWorld Multimedia\HyperMedia\DTVR\MainCenter.exe"
Peale selle käivitamist avaneb aken, kust saan valida, mida teha soovin. Kas vaadata telekanaleid jne.
Kui panen TV käima, siis lisandub Taskmanageri protsess DTVR2.exe, mis asub sealsamas kaustas, kus ka MainCenter.exe. Ja kui lasen DTVR2.exe kinni panna, siis Hypermediacenter jääb tööle, aga telekanalid lülitab välja. Samas aga programm sulgub, kui sulen kas MainCenter.exe või panen ristist kinni.

See Hypermediacenter pole kindlasti mitte parimate killast programm, aga vaadata saab kenasti kanaleid ja pult ka töötab sellega. AltDVB on mul vahel alternatiiviks, aga pult sellega ei tööta. Seega oleksin väga tänulik, kui saab Sleepstopperiga kenasti tööle asja. icon_wink.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 30.12.2008 20:54:00 vasta tsitaadiga

Mina kasutan vistal presenteerimise funktsiooni kui ma ei taha, et kuvar välja lülitatakse

Control Panel>Windows Mobility Center>Presentation "Turn on"

Pole mingeid spetsjomm programme vaja

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 30.12.2008 21:34:19 vasta tsitaadiga

Eemmm ... kuidas sa seda kommenteeriksid, carlking???

Mis see mobile PC on, sedagi ma ei teadnud, aga google ütles midagi ---> http://www.winmate.com.tw/TabletPC/tablet_overview.htm?gclid=CKCokLn86JcCFU4e3godsh5pCg

Aga minu viga vist - unustasin mainida, et kasutan lauaarvutit.
Keeran display keele nüüd eesti keele peale tagasi. icon_wink.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 30.12.2008 21:35:12 vasta tsitaadiga

Selge, mul on laptop.
inzinz
HV kasutaja

sõnum 31.12.2008 00:38:34 vasta tsitaadiga

http://www.upload.ee/files/1698/SleepStopper.exe.html
Uus versioon, otsib pidevalt processlistist DTVR2.exe nimelist protsessi iga 5 sekundi tagant, kui leiab lülitab display timeri välja.
Kui dtvr2.exe protsess sulgub, siis lülitab display timeri uuesti sisse.

Kui minimiseerid, siis kaob taskbarilt ära ja viskab ikooni alla paremasse nurka, kust saad topeltklikiga formi uuesti ette ning paremkliki menüüst saad samuti avada ning vajadusel ka otse sulgeda.

Kui ei tööta siis anna teada, uurib edasi, aga üldjuhul peaks funkama automaatselt ning samas saad ka käsitsi hallata nuppudega.

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 08.01.2009 21:20:21 vasta tsitaadiga

Oh, miks peab küll haigeks jääma. Aga teemast edasi.

See on väga hea, et kui SleepStopperi käima panen, siis automaatselt läheb Display timer keelu alla.
Ma mõtlesin, et võiksin teha nii, et panen programmi Windowsiga koos käima. Sellel on aga paar tülikat asjaolu.
Nimelt võiks programm käivituda koheselt minimeeritult, st, et näha ainult tray ikoon. Kuid veel parem, kui sedagi ei ilmuks. Seda selleks, et neid ikoone on mul siin isegi palju. Kuigi olen suure osa neist ära peitnud, kuid ikkagi.

Kui viimane asi väga keeruliseks kujuneb, siis ma ei taha tüli teha, aga hea oleks, kui SleepStopper hakkaks vähemalt käima minimeeritult.
tagasi üles
inzinz
HV kasutaja

sõnum 09.01.2009 08:28:15 vasta tsitaadiga

Ok, täiendasin programmi:
http://www.upload.ee/files/3557/SleepStopper.exe.html
Kui annad parameetrina kaasa /minimized siis läheb tööle nii et taskbari ilmub ainult ikoon.
Kui annad kaasa /noicon siis taskbari ikooni ei teki.
Mõlemat ette andes formi ei kuva ja ikooni ka ei teki, seega ainus võimalus programmi peatada on task manageri kaudu.

Edu kasutamisel siis icon_smile.gif

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 09.01.2009 11:30:03 vasta tsitaadiga

Aitäh, Inzinz, see on ikka tõesti superluks. Panin SleepStopperi windowsiga automaatselt käima ja toimib 100%. icon_wink.gif
Krt, ma ei tulnud selle peale, et minimized ja noicon parameetri saab ise igal ajal lisada. icon_biggrin.gif

Suur tänu veelkord, päris lahe, et saab vastavalt oma soovile arvutit tööle sättida. icon_biggrin.gif
tagasi üles
inzinz
HV kasutaja

sõnum 09.01.2009 11:46:41 vasta tsitaadiga

See et neid lisada saab ja programm neid tunnistaks (vastavalt käituks) tuli ikkagi ise juurde teha mul icon_razz.gif
Aga edu kasutamisel siis veelkord icon_wink.gif

Renka
HV Guru
Renka

sõnum 09.01.2009 11:57:16 vasta tsitaadiga

tudiludi, kui sa lased selle proge windowsi tööle minnes juba käima siis pole asjal nagu pointi vist eriti ju?

Samahästi võiks seadetest selle sliipi minemise lihtsalt maha keerata.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 09.01.2009 12:33:49 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
tudiludi, kui sa lased selle proge windowsi tööle minnes juba käima siis pole asjal nagu pointi vist eriti ju?

Samahästi võiks seadetest selle sliipi minemise lihtsalt maha keerata.

Eemm ... sa ei lugenud eelmisi postitusi. Programm töötab sel viisil, et kui ma vaatan telekanaleid, siis keelab monitori väljalülitamise ära. Kui Hypermediacenteri kinni panen, siis töötab kõik tavapärasel viisil ja monitor lülitatakse välja minu valitud aja pärast.
Kuna programm iseenesest on imepisike, siis arvuti ressursse see praktiliselt ei võta ja las ta töötab.
Proovisin ka järgi. Kui ma telekat ei vaata, siis monitor lülitub välja, aga kui programmi tööle panen, siis mitte. icon_wink.gif Niiet, mina olen igatahes väga rahul. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 09.01.2009 12:35:53 vasta tsitaadiga

See osa funktsionaalsusest jäi jah tähelepanuta icon_smile.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 26.05.2010 20:31:45 vasta tsitaadiga

Inzinz, ehk saad lisada ka windows media centeri sinna Sleepstopperi protsessi loendisse? icon_razz.gif

Media centeri asukoht on siis C:\Windows\ehome\ehshell.exe /mcesuperbar://tv?live=true

Seda lõppu - /mcesuperbar://tv?live=true - vist vaja ei ole.

Ma alati media centerit täisekraanil ei vaata ja siis käivitub screensaver või kuvar lülitub välja. icon_sad.gif
tagasi üles
andrusny
Kreisi kasutaja
andrusny

sõnum 26.05.2010 21:06:38 vasta tsitaadiga

See on tegelikult veider probleem sul. Mul on XP ja kui mingi player näitab filmi (vahet pole WMP või VLC või WinAmp) siis olenemata, kas on täisekraan või mitte ei lähe kuvar kinni. Pole ka mingeid lisa seadistusi teinud. Kunagi üks vanem VLC vist läks tuttu aga uuemad kõik toimivad.
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 26.05.2010 21:15:49 vasta tsitaadiga

Ei olegi media player, vaid media center. Täisekraanil on normaalne, muul juhul süsteemi aktiivsena ei hoita.
tagasi üles
inzinz
HV kasutaja

sõnum 28.05.2010 00:32:11 vasta tsitaadiga

http://www.upload.ee/files/602981/SleepStopper.exe.html
See peaks siis endiselt dtvr2 ning nüüd ka ehshell.exe protsessi olemasolu jälgima. Kui miskit asja veel juurde vaja siis järgmises versis peaks tegema failide asukoha valitavaks, et ei peaks enam uuesti kokku kompileerima spetsiaalselt.

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 28.05.2010 18:26:50 vasta tsitaadiga

Tänud, töötab. icon_smile.gif Aga see valimise idee on sul väga hea idee. icon_smile.gif Mul on playstation 2 pult ja kui sellega mängu mängin arvutis, siis arvuti millegipärast ei tuvasta, et ma pulti kasutan. Ja alati ei taha ma mängida mängu täisekraanirežiimil ja siis oleks see valikuvõimalustega programm mugav asi. icon_razz.gif
tagasi üles
inzinz
HV kasutaja

sõnum 29.05.2010 12:59:34 vasta tsitaadiga

http://www.upload.ee/files/604836/SleepStopper.exe.html
Veidike muudetud kood, peaks ilusti toetama mitme programmi jälgimist, saab nimekirja lisada ja sealt eemaldada failide täisnimesid, nimekirjas eraldi linnukestega määrata mida reaalselt kontrollib.
Valikute info salvestab exe'ga samasse kausta sleepstopper.txt faili formaadis failinimi|checked
Kui seadete faili loomisega/kirjutamisega ei saa hakkama (kuskil kaustas kus pole õiguseid) siis salvestab .NET vahenditega info ära appdata kausta, aga see ei kandu kaasa kui exe mujale kopeerida.

Kui mingite exe'ge jälgimisega ei saa hakkama, siis on vaja jooksutada admini õigustes, kuna vistas ja win 7's ei saa süsteemi protsessite täis pathi kätte muidu kui ei ole admin.

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 29.05.2010 20:16:40 vasta tsitaadiga

Tehtud testide järgi töötab. icon_razz.gif

Suured tänud! icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  Kuidas vältida monitori väljalülitamist programmi töötamise ajaks?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.