_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Jasper also have a 150-watt power
supply, less than the earlier versions with 175 watts. These power
supplies have a different plug so that you wont confuse them with
older versions and plug the wrong one into a machine.
kõik vanemad toiteplokid sobivad uuematele konsoolidele! _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
mikk36 kasutab ka vist seda? Sorry et sind kurvastama pean Skeptik aga võrreldes juhtmega komplektiga kostub see ikka kõvasti kehvemalt(vaiksemalt).
Endal oli plaanisin ka soetada aga see nagu võttis kindluse ära.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Mugav on jah see seade, kuid väidetakse jah et kuidagi kehvasti kostan sellega, samas originaal wired headset sai mul kuidagi õli mikri peale ja see ei funka eriti enam (õli kurdistas ära mikri), lahti ka ei anna seda võtta.
Mugav on jah see seade, kuid väidetakse jah et kuidagi kehvasti kostan sellega, samas originaal wired headset sai mul kuidagi õli mikri peale ja see ei funka eriti enam (õli kurdistas ära mikri), lahti ka ei anna seda võtta.
Sind on jah kuidagi vaikselt alati kuulda, aga selguse poolest on heli küll teiste omadest üle.
Sind on jah kuidagi vaikselt alati kuulda, aga selguse poolest on heli küll teiste omadest üle.
Skeptik, pole ise ostnud veel hinna pärast. PS3 sai ikka suvalist bluetooth peakomplekti kasutatud. Nokia BH-800 on nii seadistatud, et esimene ühendus on PS3, teien lauaarvuti, siis telefon. Ehk kui PS3 levialas olen, lülitub bt üle kohe ps3 peale, kui ps3 pole siis lauaarvuti peale ja kui eelnevaid pole siis telefonile. Mis on ülimugav, üks seade ja kolmega seotud. Igatsen seda lisa. Wifi peab ka mingiaeg ära ostma Xboxile. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
kas kellelgi on pärnus god4 plaati korra laenata et saaks hdd peale ära installida minu omal on kraaps peal ja install jääb 25% peale
oleks väga tänulik
Eile lõuna ajal tegin ox.ee lehel mängu tellimuse ja täna hommikul kell 8.00 helistati et kuidas saame mängu teieni toimetada. Hetk tagasi tõi kuller mulle mängu tööle ära.
samas e-marketist tehtud sama mängu tellimusele peale (tellimuse tegin kolmap.) pole veel emaili kinnitust isegi tulnud et saaks arve ära maksta
Mul e-marketis küll kohe tulnud kinnitusmail, pole veel kohanud juhust et nii kaua läheb aega. Kohaltoimetamine sealt võttis samuti tavalist 24h aega (els).
Mul e-marketis küll kohe tulnud kinnitusmail, pole veel kohanud juhust et nii kaua läheb aega. Kohaltoimetamine sealt võttis samuti tavalist 24h aega (els).
mul esimene kord mõlemast kohast tellida kaupa, võib olla see mingi ajutine asi neil võib olla lihtsalt mul ei vedanud
igastahes õhtul läheb BF: BC mängimiseks
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.