Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mutiq
HV kasutaja

sõnum 06.01.2009 12:06:04 vasta tsitaadiga

kristjan07 kirjutas:
Kuna siin Windows7 nii kiideti ja soov oli suur ise seda näppida siis sai katsetamine ette võetud. Ja kuna soetasin kasutatud läppari endale (2 tuumaline AMD ja 2GB mälu) siis mõtlesin mis seal ikka. Kõik käis ikka väga kiirelt. Format ja windowsi installimine. Rohkem aega võttis hiljem draiverite peale laskmine. Ja samuti ei töötanud mul need ATI w7 beta draiverid. Kuid kõik muu töötab siiamaani nagu kulda ja mul jääb see kindlalt läpparisse main op süsteemiks. Võrreldes Vista home premiumiga mis siin arvutis ennem oli siis kiiruste poolest on vahe ikka oluline. Kiitus microsoftile minu poolt et nii hea betaga on valmis saadud...ja mul tarbib ta hetkel 900mb kuid see on ilma tweakimata...täna alustan ka sellega icon_wink.gif

Catalyst 8.12 töötab küll ilusti ja W 7 enda omad töötavad ka, pole mingit probleemi täheldanud
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kristjan07
HV kasutaja

sõnum 06.01.2009 13:17:31 vasta tsitaadiga

Mutiq kirjutas:
kristjan07 kirjutas:
Kuna siin Windows7 nii kiideti ja soov oli suur ise seda näppida siis sai katsetamine ette võetud. Ja kuna soetasin kasutatud läppari endale (2 tuumaline AMD ja 2GB mälu) siis mõtlesin mis seal ikka. Kõik käis ikka väga kiirelt. Format ja windowsi installimine. Rohkem aega võttis hiljem draiverite peale laskmine. Ja samuti ei töötanud mul need ATI w7 beta draiverid. Kuid kõik muu töötab siiamaani nagu kulda ja mul jääb see kindlalt läpparisse main op süsteemiks. Võrreldes Vista home premiumiga mis siin arvutis ennem oli siis kiiruste poolest on vahe ikka oluline. Kiitus microsoftile minu poolt et nii hea betaga on valmis saadud...ja mul tarbib ta hetkel 900mb kuid see on ilma tweakimata...täna alustan ka sellega icon_wink.gif

Catalyst 8.12 töötab küll ilusti ja W 7 enda omad töötavad ka, pole mingit probleemi täheldanud

ok pean uuesti proovima siis

XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 06.01.2009 13:42:31 vasta tsitaadiga

Mitte win 7 VISTA ATI Catalysti kasutamine lõppeb sellega, et tuleb teha uus os install. Vahet pole kas installid ccc joga või ainult driver device manageri kaudu. Lolliks asi läheb ikka ja hiljem uut ccc peale ega maha ei saa. Kasutage device manageri kaudu search driver online.
recent
HV veteran
recent

sõnum 06.01.2009 13:51:58 vasta tsitaadiga

Sain ka eile Beta tõmmatud, tuleb nüüd DVD plaat leida icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.01.2009 13:58:50 vasta tsitaadiga

äkki siit keegi targem kui mina oskab siiski mulle ehk nats seletada et kas on mingi võimalus ka proovida betat kui arvutis on ainult 1 kõvaketas ja momendil on seal Vista peal (vaba ruumi momendil 160GB) et kunagi proovisin vista betat XP all ja pärast kui aeg täis sai siis pidin xp uuesti peale panema aga kas mingit muud võimalust näiteks ei ole ? oleks tänulik kui keegi oskab midagi selle kohta öelda tahaks teada õudsat moodi icon_biggrin.gif
tagasi üles
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 06.01.2009 14:08:54 vasta tsitaadiga

Gap, http://apcmag.com/how_to_dualboot_vista_with_linux_vista_installed_first.htm?page=2 loe siit kuidas kõvakettale partitsioon teha-soovitan 20-30 gb-ja ubuntu asemel lase w7 peale thumbs_up.gif
tagasi üles
Kr1s
Kreisi kasutaja

sõnum 06.01.2009 14:17:09 vasta tsitaadiga

Sain igatepidi asja tööle, hetkel funkab ja draiverid leidis kõik ise.

icon_smile.gif

HV Guru
Gap

sõnum 06.01.2009 14:17:36 vasta tsitaadiga

rbr kirjutas:
Gap, http://apcmag.com/how_to_dualboot_vista_with_linux_vista_installed_first.htm?page=2 loe siit kuidas kõvakettale partitsioon teha-soovitan 20-30 gb-ja ubuntu asemel lase w7 peale thumbs_up.gif

aa nii lihtne ongi icon_biggrin.gif tänud sulle teen proovi kui tuleb 64bitine välja thumbs_up.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.01.2009 14:21:02 vasta tsitaadiga

Endal Vista-Win7 dualboot.Mõnus see,et Vista tunneb Win7 ära ja vice versa icon_smile.gif .Kasutan küll Vistabootpro aga rohkem mugavuse tõttu ja selle tõttu,et mulle meeldib bcd-s muuta OS-de nimetust jne icon_smile.gif
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 06.01.2009 14:24:35 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
tomorrow, paarteist lehte tagasi tegid siin väga normaalse Vista vs W7 review, kuid ega äkki pole lootust oodata sinult XP vs W7 oma(eriti kõva oleks muidugi kui XP test oleks tehtud sama masinaga, ning läheks sinna samasse võrdlusesse)? Üks positiivne oleks minupoolt lubatud thumbs_up.gif
No mul on läpakas 7 ja xp dualbuudis. Tviigitud xp lippab ikka kuradima kiiresti ning samas masin pole ka nii yberpüss, et 7 oskaks rauda efektiivsemalt ära kasutada, et sealt suur kiirusevahe tekiks.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.01.2009 14:25:58 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Endal Vista-Win7 dualboot.Mõnus see,et Vista tunneb Win7 ära ja vice versa icon_smile.gif .Kasutan küll Vistabootpro aga rohkem mugavuse tõttu ja selle tõttu,et mulle meeldib bcd-s muuta OS-de nimetust jne icon_smile.gif

Vistabootpro? mingi spetsiaalne programm on ka selle jaoks v mis see on kui võib uurida ?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.01.2009 14:41:56 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
tomorrow kirjutas:

Vistabootpro? mingi spetsiaalne programm on ka selle jaoks v mis see on kui võib uurida ?

See on BCD(Boot Configuration Data) modimise programm.Võib seal määrata igast asju ja värke.Mis järjekorras operatsioonisüsteemid kuvatakse,milline on default,mis nimetused neil on.Lisaks BCD backup jne.Pmst windowsi sees saab kah bcdedit abil suure osa samasid asju teha aga no ma olen mugav icon_lol.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.01.2009 14:59:25 vasta tsitaadiga

aa tänud tomorrow. mugavus on hea jah icon_lol.gif uurisin seda rbr antud linki ja nagu ma aru saan teha see mingi shrinki värk seal ära ja ta teeb mulle nagu mingi teise kõvaketta nagu ma aru saan ? ja siis kui tõmban selle win 7 ära (testversiooni muidugi) siis saan nagu selle sinna kohe installida ? sry kui rumalada küsimused aga ise ei jaga seda asja nii hästi ja tahaks ka ikka nii kangesti seda uut win7 ära proovida icon_biggrin.gif või on see Vistabootpro kergem variant näiteks ? ette tänades.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.01.2009 15:16:56 vasta tsitaadiga

Nojah.Teed shrinki ära.Siis näitab mingit lahmakat seal Unpartitioned space näol.Win7 kirjutad plaadile ja pistad masinasse.Installiprodseduuri esimeses pooles viskab sellise tabeli umbes ette:
Spoiler Spoiler Spoiler

Seal valid Unallocated Space ja Drive Options ja Format.Edasi Next jne

Vaata pilte.Saad paremini aimu:
http://www.winsupersite.com/win7/win7_beta_screens_01.asp

EDIT:
Muidugi installi bootides pannes DVD seadme BIOS-st esimeseks bootivaks seadmeks või spets klahviga tood korraks bootides tabeli ette kust valid seadme millelt bootida(sõltub emaplaadist).Install küsib siis paned Custom Install mitte Upgrade icon_exclaim.gif
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 06.01.2009 15:34:11 vasta tsitaadiga

Keegi Quickpwn'i on saanud tööle 7 peal? Või mingi analoogi, mis teeks töö samahästi ära.
jarxer
HV vaatleja

sõnum 06.01.2009 15:44:47 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

Tahtsin küsida, et kui mul on Vista peal ja panen upgrade kas ta siis kirjutab 7'me visata peale?
Ja kui nii kas see oleks soovituslik?

viimati muutis jarxer 06.01.2009 15:48:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.01.2009 15:47:01 vasta tsitaadiga

jarxer kirjutas:
tomorrow kirjutas:

Tahtsin küsida, et kui mul on Vista peal ja panen upgrade kas ta siis kirjutab 7'me visata peale?
Ja kui nii kas see oleks soovitav?

Jah.Vista kirjutatakse üle.Settingud jms jäävad alles.Üldiselt ei soovita.Tee eraldi partitsioon ja clean install icon_wink.gif
tagasi üles
Erlend
HV vaatleja

sõnum 06.01.2009 16:05:27 vasta tsitaadiga

küsimus selline, et kui ma tahan installida Win7 läpakale millel puudub dvd-rom ja ka usb pealt boot võimalus, daemon toolsiga mountides .iso faili, kas ma saan teha formati C: kettale ja hiljem jätkata installi?
tagasi üles
jarxer
HV vaatleja

sõnum 06.01.2009 16:07:09 vasta tsitaadiga

Erlend kirjutas:
küsimus selline, et kui ma tahan installida Win7 läpakale millel puudub dvd-rom ja ka usb pealt boot võimalus, daemon toolsiga mountides .iso faili, kas ma saan teha formati C: kettale ja hiljem jätkata installi?

Ei saa kahjuks!
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 06.01.2009 17:11:35 vasta tsitaadiga

Erlend kirjutas:

Kui mingi tooliga (näiteks PartitionMagic) lood teise partitsiooni ja sinna installid, siis on täiesti võimalik. Selleks ei pea sa formatit ka tegema. Teed lihtsalt esialgu piisavalt suure parti Win7 tarvis (nt 20-30gb) ja paned defaultis progede installi asukohaks vana ketta peale seda, kui oled pärast Win7 installi selle tühjaks formattinud.
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 06.01.2009 18:50:57 vasta tsitaadiga

Kuidas W7 jookseb läppari peal oskab paremine optimaalselt voolu kasutada? icon_rolleyes.gif
Keegi 1 GB ramiga ka on proovinud?

Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 06.01.2009 18:56:43 vasta tsitaadiga

Nii palju ka ma võrrelnud olen, siis mitte. Enamuse ajast siiski kaabliga. Minu läpakal XP all max ~3:50 ning 7 näitas umbes sama. Vb kui tviikida ära, et vähem processe jms, siis vb venitaks nats juurde.
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 06.01.2009 19:56:41 vasta tsitaadiga

Minul kasutas vähem energiat kui Vista.
Vistaga ei jäänud ventilaator kordagi seisma (XPS M1330 @ T8300), Win7'ga aga tegi seda suhteliselt kiirelt.
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 06.01.2009 21:44:16 vasta tsitaadiga

Natuke omast kurvast kogemusest: W7 keeras mu pleieri kapitaalselt nahka. Sai teda laetud natuke ja nibin-nabin faile liigutatud. Pidevalt käis pinda mingi autoplay popup ja pleier kadus ja tekkis iseenesest - kuni ühel hetkel oli vaikus majas. Enam pleierit üles ei leia ei W7 kui ka XP'ga masin ja sisse ka teine ei lülitu - kahtlustan, et kuidagi õnnestus sealt kõik soft ära kaotada.

Loogiline järeldus oleks muidugi soft peale tagasi lasta, ent mitte üks masin seda pleierit enam USB otsas ei tunnista - garantii ka otseloomulikult läbi juba.
(Õnneks polnud hirmkallis asi)(Hoiatuseks teistele: tegemist oli ilma ekraanita Creative Zen Stone 2Gb aparaadiga.)
tagasi üles
etk
HV kasutaja
etk

sõnum 06.01.2009 21:58:37 vasta tsitaadiga

Steff. kirjutas:
Kuidas W7 jookseb läppari peal oskab paremine optimaalselt voolu kasutada? icon_rolleyes.gif
Keegi 1 GB ramiga ka on proovinud?
'
Voolu kohapealt ei oska öelda aga 1gb ramiga jookseb küll ludinal icon_biggrin.gif
Sai siis peale lastud ühele HP Paviljonile(dv2600 seeria oma) dual core Pnetium ja 1gb rami, bootup(nagu kõik aina kiitlevad) on kiire, nagu tõsiselt icon_biggrin.gif kui ta ennast nii kaua kinni ei paneks oleks vahe sleepi paneku ja shut down vahel ikka üsna väike icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.