Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mutiq
HV kasutaja
|
06.01.2009 12:06:04
|
|
|
kristjan07 kirjutas: |
Kuna siin Windows7 nii kiideti ja soov oli suur ise seda näppida siis sai katsetamine ette võetud. Ja kuna soetasin kasutatud läppari endale (2 tuumaline AMD ja 2GB mälu) siis mõtlesin mis seal ikka. Kõik käis ikka väga kiirelt. Format ja windowsi installimine. Rohkem aega võttis hiljem draiverite peale laskmine. Ja samuti ei töötanud mul need ATI w7 beta draiverid. Kuid kõik muu töötab siiamaani nagu kulda ja mul jääb see kindlalt läpparisse main op süsteemiks. Võrreldes Vista home premiumiga mis siin arvutis ennem oli siis kiiruste poolest on vahe ikka oluline. Kiitus microsoftile minu poolt et nii hea betaga on valmis saadud...ja mul tarbib ta hetkel 900mb kuid see on ilma tweakimata...täna alustan ka sellega  |
Catalyst 8.12 töötab küll ilusti ja W 7 enda omad töötavad ka, pole mingit probleemi täheldanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan07
HV kasutaja
|
06.01.2009 13:17:31
|
|
|
Mutiq kirjutas: |
kristjan07 kirjutas: |
Kuna siin Windows7 nii kiideti ja soov oli suur ise seda näppida siis sai katsetamine ette võetud. Ja kuna soetasin kasutatud läppari endale (2 tuumaline AMD ja 2GB mälu) siis mõtlesin mis seal ikka. Kõik käis ikka väga kiirelt. Format ja windowsi installimine. Rohkem aega võttis hiljem draiverite peale laskmine. Ja samuti ei töötanud mul need ATI w7 beta draiverid. Kuid kõik muu töötab siiamaani nagu kulda ja mul jääb see kindlalt läpparisse main op süsteemiks. Võrreldes Vista home premiumiga mis siin arvutis ennem oli siis kiiruste poolest on vahe ikka oluline. Kiitus microsoftile minu poolt et nii hea betaga on valmis saadud...ja mul tarbib ta hetkel 900mb kuid see on ilma tweakimata...täna alustan ka sellega  |
Catalyst 8.12 töötab küll ilusti ja W 7 enda omad töötavad ka, pole mingit probleemi täheldanud |
ok pean uuesti proovima siis
_________________ sa pole hea seni, kuni sa teisi paremaks ei tee
 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
06.01.2009 13:42:31
|
|
|
Mitte win 7 VISTA ATI Catalysti kasutamine lõppeb sellega, et tuleb teha uus os install. Vahet pole kas installid ccc joga või ainult driver device manageri kaudu. Lolliks asi läheb ikka ja hiljem uut ccc peale ega maha ei saa. Kasutage device manageri kaudu search driver online.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
06.01.2009 13:51:58
|
|
|
Sain ka eile Beta tõmmatud, tuleb nüüd DVD plaat leida
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
06.01.2009 13:58:50
|
|
|
äkki siit keegi targem kui mina oskab siiski mulle ehk nats seletada et kas on mingi võimalus ka proovida betat kui arvutis on ainult 1 kõvaketas ja momendil on seal Vista peal (vaba ruumi momendil 160GB) et kunagi proovisin vista betat XP all ja pärast kui aeg täis sai siis pidin xp uuesti peale panema aga kas mingit muud võimalust näiteks ei ole ? oleks tänulik kui keegi oskab midagi selle kohta öelda tahaks teada õudsat moodi
|
|
tagasi üles |
|
 |
rbr
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Kr1s
Kreisi kasutaja
|
06.01.2009 14:17:09
|
|
|
Sain igatepidi asja tööle, hetkel funkab ja draiverid leidis kõik ise.
|
 |
Gap
HV Guru

|
06.01.2009 14:17:36
|
|
|
aa nii lihtne ongi tänud sulle teen proovi kui tuleb 64bitine välja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.01.2009 14:21:02
|
|
|
Endal Vista-Win7 dualboot.Mõnus see,et Vista tunneb Win7 ära ja vice versa .Kasutan küll Vistabootpro aga rohkem mugavuse tõttu ja selle tõttu,et mulle meeldib bcd-s muuta OS-de nimetust jne
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
06.01.2009 14:24:35
|
|
|
Redikate kirjutas: |
tomorrow, paarteist lehte tagasi tegid siin väga normaalse Vista vs W7 review, kuid ega äkki pole lootust oodata sinult XP vs W7 oma(eriti kõva oleks muidugi kui XP test oleks tehtud sama masinaga, ning läheks sinna samasse võrdlusesse)? Üks positiivne oleks minupoolt lubatud  |
No mul on läpakas 7 ja xp dualbuudis. Tviigitud xp lippab ikka kuradima kiiresti ning samas masin pole ka nii yberpüss, et 7 oskaks rauda efektiivsemalt ära kasutada, et sealt suur kiirusevahe tekiks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
06.01.2009 14:25:58
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Endal Vista-Win7 dualboot.Mõnus see,et Vista tunneb Win7 ära ja vice versa .Kasutan küll Vistabootpro aga rohkem mugavuse tõttu ja selle tõttu,et mulle meeldib bcd-s muuta OS-de nimetust jne  |
Vistabootpro? mingi spetsiaalne programm on ka selle jaoks v mis see on kui võib uurida ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.01.2009 14:41:56
|
|
|
Gap kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
Endal Vista-Win7 dualboot.Mõnus see,et Vista tunneb Win7 ära ja vice versa .Kasutan küll Vistabootpro aga rohkem mugavuse tõttu ja selle tõttu,et mulle meeldib bcd-s muuta OS-de nimetust jne  |
Vistabootpro? mingi spetsiaalne programm on ka selle jaoks v mis see on kui võib uurida ? |
See on BCD(Boot Configuration Data) modimise programm.Võib seal määrata igast asju ja värke.Mis järjekorras operatsioonisüsteemid kuvatakse,milline on default,mis nimetused neil on.Lisaks BCD backup jne.Pmst windowsi sees saab kah bcdedit abil suure osa samasid asju teha aga no ma olen mugav
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
06.01.2009 14:59:25
|
|
|
aa tänud tomorrow. mugavus on hea jah uurisin seda rbr antud linki ja nagu ma aru saan teha see mingi shrinki värk seal ära ja ta teeb mulle nagu mingi teise kõvaketta nagu ma aru saan ? ja siis kui tõmban selle win 7 ära (testversiooni muidugi) siis saan nagu selle sinna kohe installida ? sry kui rumalada küsimused aga ise ei jaga seda asja nii hästi ja tahaks ka ikka nii kangesti seda uut win7 ära proovida või on see Vistabootpro kergem variant näiteks ? ette tänades.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.01.2009 15:16:56
|
|
|
Nojah.Teed shrinki ära.Siis näitab mingit lahmakat seal Unpartitioned space näol.Win7 kirjutad plaadile ja pistad masinasse.Installiprodseduuri esimeses pooles viskab sellise tabeli umbes ette:
Spoiler 
Seal valid Unallocated Space ja Drive Options ja Format.Edasi Next jne
Vaata pilte.Saad paremini aimu:
http://www.winsupersite.com/win7/win7_beta_screens_01.asp
EDIT:
Muidugi installi bootides pannes DVD seadme BIOS-st esimeseks bootivaks seadmeks või spets klahviga tood korraks bootides tabeli ette kust valid seadme millelt bootida(sõltub emaplaadist).Install küsib siis paned Custom Install mitte Upgrade
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
06.01.2009 15:34:11
|
|
|
Keegi Quickpwn'i on saanud tööle 7 peal? Või mingi analoogi, mis teeks töö samahästi ära.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
jarxer
HV vaatleja
|
06.01.2009 15:44:47
|
|
|
Tahtsin küsida, et kui mul on Vista peal ja panen upgrade kas ta siis kirjutab 7'me visata peale?
Ja kui nii kas see oleks soovituslik?
viimati muutis jarxer 06.01.2009 15:48:56, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.01.2009 15:47:01
|
|
|
jarxer kirjutas: |
Tahtsin küsida, et kui mul on Vista peal ja panen upgrade kas ta siis kirjutab 7'me visata peale?
Ja kui nii kas see oleks soovitav? |
Jah.Vista kirjutatakse üle.Settingud jms jäävad alles.Üldiselt ei soovita.Tee eraldi partitsioon ja clean install
|
|
tagasi üles |
|
 |
Erlend
HV vaatleja
|
06.01.2009 16:05:27
|
|
|
küsimus selline, et kui ma tahan installida Win7 läpakale millel puudub dvd-rom ja ka usb pealt boot võimalus, daemon toolsiga mountides .iso faili, kas ma saan teha formati C: kettale ja hiljem jätkata installi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jarxer
HV vaatleja
|
06.01.2009 16:07:09
|
|
|
Erlend kirjutas: |
küsimus selline, et kui ma tahan installida Win7 läpakale millel puudub dvd-rom ja ka usb pealt boot võimalus, daemon toolsiga mountides .iso faili, kas ma saan teha formati C: kettale ja hiljem jätkata installi? |
Ei saa kahjuks!
|
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
06.01.2009 17:11:35
|
|
|
Erlend kirjutas: |
küsimus selline, et kui ma tahan installida Win7 läpakale millel puudub dvd-rom ja ka usb pealt boot võimalus, daemon toolsiga mountides .iso faili, kas ma saan teha formati C: kettale ja hiljem jätkata installi? |
Kui mingi tooliga (näiteks PartitionMagic) lood teise partitsiooni ja sinna installid, siis on täiesti võimalik. Selleks ei pea sa formatit ka tegema. Teed lihtsalt esialgu piisavalt suure parti Win7 tarvis (nt 20-30gb) ja paned defaultis progede installi asukohaks vana ketta peale seda, kui oled pärast Win7 installi selle tühjaks formattinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
06.01.2009 18:50:57
|
|
|
Kuidas W7 jookseb läppari peal oskab paremine optimaalselt voolu kasutada?
Keegi 1 GB ramiga ka on proovinud?
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
06.01.2009 18:56:43
|
|
|
Nii palju ka ma võrrelnud olen, siis mitte. Enamuse ajast siiski kaabliga. Minu läpakal XP all max ~3:50 ning 7 näitas umbes sama. Vb kui tviikida ära, et vähem processe jms, siis vb venitaks nats juurde.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
06.01.2009 19:56:41
|
|
|
Minul kasutas vähem energiat kui Vista.
Vistaga ei jäänud ventilaator kordagi seisma (XPS M1330 @ T8300), Win7'ga aga tegi seda suhteliselt kiirelt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
06.01.2009 21:44:16
|
|
|
Natuke omast kurvast kogemusest: W7 keeras mu pleieri kapitaalselt nahka. Sai teda laetud natuke ja nibin-nabin faile liigutatud. Pidevalt käis pinda mingi autoplay popup ja pleier kadus ja tekkis iseenesest - kuni ühel hetkel oli vaikus majas. Enam pleierit üles ei leia ei W7 kui ka XP'ga masin ja sisse ka teine ei lülitu - kahtlustan, et kuidagi õnnestus sealt kõik soft ära kaotada.
Loogiline järeldus oleks muidugi soft peale tagasi lasta, ent mitte üks masin seda pleierit enam USB otsas ei tunnista - garantii ka otseloomulikult läbi juba.
(Õnneks polnud hirmkallis asi)(Hoiatuseks teistele: tegemist oli ilma ekraanita Creative Zen Stone 2Gb aparaadiga.)
|
|
tagasi üles |
|
 |
etk
HV kasutaja

|
06.01.2009 21:58:37
|
|
|
Steff. kirjutas: |
Kuidas W7 jookseb läppari peal oskab paremine optimaalselt voolu kasutada?
Keegi 1 GB ramiga ka on proovinud? |
'
Voolu kohapealt ei oska öelda aga 1gb ramiga jookseb küll ludinal
Sai siis peale lastud ühele HP Paviljonile(dv2600 seeria oma) dual core Pnetium ja 1gb rami, bootup(nagu kõik aina kiitlevad) on kiire, nagu tõsiselt kui ta ennast nii kaua kinni ei paneks oleks vahe sleepi paneku ja shut down vahel ikka üsna väike
|
|
tagasi üles |
|
 |
|