Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
creepyguy4
HV kasutaja

|
02.01.2009 01:13:33
Monitoril kaks heledat laiku |
|
|
Sain nädal tagasi uue monitori ning jäsku tekkisid monitori mõlemasse äärde 2 heledamat laiku, neid on märgata ainult siis kui mul on hetkel ekraanil tumedam pilt.
Monitoril on draiverid ka kõik installitud ja kõik peaks korras olema.
Kas keegi oskab nõu anda,kuidas sellest lahti saada.
monitor ise on 19 tolline
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiki
Kreisi kasutaja
|
02.01.2009 02:08:12
|
|
|
Kas tegemist LCD monitoriga.
Paljudel LCD monitoridel selline häda et tumedal taustal jäävad servad heledamaks.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.01.2009 13:28:10
|
|
|
Tasub heleduse ja kontrasti-nuppudega mängida ja mitte lükata neid 100% põhja.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
creepyguy4
HV kasutaja

|
02.01.2009 13:31:56
|
|
|
Wiki kirjutas: |
Kas tegemist LCD monitoriga.
Paljudel LCD monitoridel selline häda et tumedal taustal jäävad servad heledamaks. |
mhm tegu on lcd monitoriga.
aga imelik on see et neid heledaid laike ja alumist sisinst äärt on märgata peamiselt kindlate värvitoonidega.
NT:kui windows media playeril vaadata filmi,ning seal filmis on mingi tumedam koht siis on ilusti neid laike näha.
aga ma tegin sellist testi ka et tegin screenshoti sellest windows media playeri pildist ning kleepisin peinti.
ja kui ma peintis seda kleebitud pilti liigutasin, siis need laigud ei muuda asukohta.
järelikult on preobleem minu monitoris mitte windows media playeris.
aga olen kuuulnud ka et vahel kõlarid annavad monitorile värvi mingite magnetväljade kaudu aga minu kõllidel logitech x-230 on maginetic shielding olemas,niiet see ei tohiks monitori kahjustada
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.01.2009 13:41:24
|
|
|
creepyguy4: Loogiline, et see viga on monitoris ja ei kusagil mujal.
Ja nagu juba märkisin, on tõenäoliselt heleduse ja kontrasti reguleerimine 100% põhja reguleeeritud, et see heleduse ebaühtlus selliselt silma jääb.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
creepyguy4
HV kasutaja

|
02.01.2009 14:02:30
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Ja nagu juba märkisin, on tõenäoliselt heleduse ja kontrasti reguleerimine 100% põhja reguleeeritud, et see heleduse ebaühtlus selliselt silma jääb. |
no valesti märkasid sest monitoris pole nad ple põhja keeratud.ja ma olen nvidia control panelis reguleerinud ka contrasti ja heledust aga need laigud kaovad ainult siis ära, kui contrast põhja keerata
viimati muutis creepyguy4 02.01.2009 14:46:05, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tame
HV kasutaja

|
02.01.2009 14:07:05
|
|
|
creepyguy4 kirjutas: |
aga olen kuuulnud ka et vahel kõlarid annavad monitorile värvi mingite magnetväljade kaudu aga minu kõllidel logitech x-230 on maginetic shielding olemas,niiet see ei tohiks monitori kahjustada |
LCD-monitore magnetväljad nagunii ei mõjuta.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
04.01.2009 00:30:09
|
|
|
Ja nagu juba märkisin, on tõenäoliselt heleduse ja kontrasti reguleerimine 100% põhja reguleeeritud, et see heleduse ebaühtlus selliselt silma jääb. |
Heledust ja kontrasti võib küll nulli lähedale kruttida, kuid taustvalguse läbikumamist see täielikult ei eemalda.
Teemaalgatajale niipalju, et see on täiesti normaalne ja lahti sellest kumamisest pole võimalik saada.
Kui tõesti väga häirib, siis ainuke lahendus on osta kas CRT või mõni ~10k LCD, kuid ka neil esineb mingil määral seda sama kuma.
PS. Küsiks huvipärast, mis monitoriga on tegu?
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
creepyguy4
HV kasutaja

|
04.01.2009 01:12:53
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
Heledust ja kontrasti võib küll nulli lähedale kruttida, kuid taustvalguse läbikumamist see täielikult ei eemalda.
Teemaalgatajale niipalju, et see on täiesti normaalne ja lahti sellest kumamisest pole võimalik saada.
Kui tõesti väga häirib, siis ainuke lahendus on osta kas CRT või mõni ~10k LCD, kuid ka neil esineb mingil määral seda sama kuma.
PS. Küsiks huvipärast, mis monitoriga on tegu? |
no ausaltöeldes see eriti ei segagi , vaid alguses oli suhteliselt ehmatav.
no tegu on LG FLATRON W1934S-iga
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|