Oleks endal abi vaja.
Meisterdasin mingi video seal VideoEditoris kokku ja nüüd on mingi jama sellega. Kui vaatasin preview'd (kolm klippi), siis teist klippi ei laadinudki ära. Ootasin oma 3 minutit ja siis enam lihtsalt ei viitsinud. Esimene läks ~15 sekundiga. See ei ole ka tunduvalt pikem kui esimene.
Mul on varem sellist jama ka mängus endas esinenud, et laeb ja laeb, aga ära ei lae. Sai siis mäng alla ja üles pandud ning laadis ilusti ära. Aga VideoEditori klippi laadis eksportimisel 5 minutit, panin mängu alla ja üles, et äkki aitab seekordki, aga ei.. ikka jäi laadima ja lõppu mina küll ei näinud.
Endiselt huvitaks, kuidas eelpool mainitud käsud teevad mängu paremaks. Enda katsetuste kohaselt, eemaldavad osad nendest käskudest teatud graafika piirangud (sai vist texture quality panna high vms?) ja lisavad uusi piiranguid (max reso madalam, max view distance madalam jne).
Endiselt huvitaks, kuidas eelpool mainitud käsud teevad mängu paremaks. Enda katsetuste kohaselt, eemaldavad osad nendest käskudest teatud graafika piirangud (sai vist texture quality panna high vms?) ja lisavad uusi piiranguid (max reso madalam, max view distance madalam jne).
Ma ei ole küll kindel, kas see sinu viga on, aga üldiselt lasevad need inimestel asja lihtsalt maksimaalsete settingute peal joosta. Uusi piiranguid ei tohiks küll peale panna. Endal sain reso panna sama, mis on ekraanil ja view distance ka 100 peale. Kummaline, võin vaid öelda.
-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
-help: Display list of all command line options
Graphics
-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-width: Set width of main render window (default is 800)
-height: Set height of main render window (default is 600)
-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ frameLimit 1 = Locks down to 60HZ)
-refreshrate: Set the refresh rate of main render window Warning - Monitor must support (ex. refreshrate 60)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-windowed: Force windowed mode
-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. availablevidmem 0.9)
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
Audio
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
System
-noprecache: Disable precache of resources
-nomemrestrict: Disable memory restrictions _________________
politsei Hummeriga üle teiste autode sõita on täitsa lõbus
Pärast mängu lõpetamist on cheatidega tore möllata linnas samuti(näiteks rocketlaunceriga kõrghoonete otsas helikoptereid jms lasta
+ pärast ühe kasutaja ära hirmutamist siit foorumist hakkas ta oma youtube videotega teist foorumit risustama: klikk. Eks enamus teab mis kasutajast ma räägin.
+ pärast ühe kasutaja ära hirmutamist siit foorumist hakkas ta oma youtube videotega teist foorumit risustama: klikk. Eks enamus teab mis kasutajast ma räägin.
IRW, seal kommenteeritakse tema üllitisi samamoodi _________________
keegi juba jõudis küsida ka et ka HV naerdi sind välja v
see olingi mina
kõige parem kommentaar temalt endalt:
tsitaat:
kule ükski normaalne vend ei hüppa 40 korruseliselt majalt mottorrattaga alla plus väga stiilse saltoga ning mis kõige huvitavam, ma jäen elama kõige selle asja juures.
Küsiks korra veel, et on keegi võrrelnud samade sätetega sama masinaga Quad Vs DualCore prosesid FPS-i vahe on märgatav? _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
no mind kukkus ps ähvardama kui ma küsisin kus ta mu nime teab.
sama nimega gunnar19 on rates ka kasutaja ei tea kas tema, vanuseks seal 24.
aga see on juba ot
ise keevitan ka videot kokku
Tänud.
Sain ka siis ühe proovivideo valmis. Ärge neid kadunud tekstuure tähele pange, video vaatamisel nii ei juhtunud, aga miskipärast renderdamisel hakkas asi ikka päris korralikult näkku panema.
Paned kaks markerit, mõlemale kaks eraldi vaatenurka. Siis esimesele valid kaamera alt kas Movement: Linear/Blend või kui sul on Targetiga kaamera, siis Orbit. Eks proovi ise järgi, saad vähe paremini aru, mida ma üritan öelda.
XATM092 kirjutas:
Luc, väheke rohkem plahvatusi ja mente tahaks näha..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.