Oleks endal abi vaja.
Meisterdasin mingi video seal VideoEditoris kokku ja nüüd on mingi jama sellega. Kui vaatasin preview'd (kolm klippi), siis teist klippi ei laadinudki ära. Ootasin oma 3 minutit ja siis enam lihtsalt ei viitsinud. Esimene läks ~15 sekundiga. See ei ole ka tunduvalt pikem kui esimene.
Mul on varem sellist jama ka mängus endas esinenud, et laeb ja laeb, aga ära ei lae. Sai siis mäng alla ja üles pandud ning laadis ilusti ära. Aga VideoEditori klippi laadis eksportimisel 5 minutit, panin mängu alla ja üles, et äkki aitab seekordki, aga ei.. ikka jäi laadima ja lõppu mina küll ei näinud.
Endiselt huvitaks, kuidas eelpool mainitud käsud teevad mängu paremaks. Enda katsetuste kohaselt, eemaldavad osad nendest käskudest teatud graafika piirangud (sai vist texture quality panna high vms?) ja lisavad uusi piiranguid (max reso madalam, max view distance madalam jne).
Endiselt huvitaks, kuidas eelpool mainitud käsud teevad mängu paremaks. Enda katsetuste kohaselt, eemaldavad osad nendest käskudest teatud graafika piirangud (sai vist texture quality panna high vms?) ja lisavad uusi piiranguid (max reso madalam, max view distance madalam jne).
Ma ei ole küll kindel, kas see sinu viga on, aga üldiselt lasevad need inimestel asja lihtsalt maksimaalsete settingute peal joosta. Uusi piiranguid ei tohiks küll peale panna. Endal sain reso panna sama, mis on ekraanil ja view distance ka 100 peale. Kummaline, võin vaid öelda.
-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
-help: Display list of all command line options
Graphics
-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-width: Set width of main render window (default is 800)
-height: Set height of main render window (default is 600)
-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ frameLimit 1 = Locks down to 60HZ)
-refreshrate: Set the refresh rate of main render window Warning - Monitor must support (ex. refreshrate 60)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-windowed: Force windowed mode
-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. availablevidmem 0.9)
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
Audio
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
System
-noprecache: Disable precache of resources
-nomemrestrict: Disable memory restrictions
politsei Hummeriga üle teiste autode sõita on täitsa lõbus
Pärast mängu lõpetamist on cheatidega tore möllata linnas samuti(näiteks rocketlaunceriga kõrghoonete otsas helikoptereid jms lasta
+ pärast ühe kasutaja ära hirmutamist siit foorumist hakkas ta oma youtube videotega teist foorumit risustama: klikk. Eks enamus teab mis kasutajast ma räägin.
+ pärast ühe kasutaja ära hirmutamist siit foorumist hakkas ta oma youtube videotega teist foorumit risustama: klikk. Eks enamus teab mis kasutajast ma räägin.
IRW, seal kommenteeritakse tema üllitisi samamoodi
keegi juba jõudis küsida ka et ka HV naerdi sind välja v
see olingi mina
kõige parem kommentaar temalt endalt:
tsitaat:
kule ükski normaalne vend ei hüppa 40 korruseliselt majalt mottorrattaga alla plus väga stiilse saltoga ning mis kõige huvitavam, ma jäen elama kõige selle asja juures.
Küsiks korra veel, et on keegi võrrelnud samade sätetega sama masinaga Quad Vs DualCore prosesid FPS-i vahe on märgatav? _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
no mind kukkus ps ähvardama kui ma küsisin kus ta mu nime teab.
sama nimega gunnar19 on rates ka kasutaja ei tea kas tema, vanuseks seal 24.
aga see on juba ot
ise keevitan ka videot kokku
Tänud.
Sain ka siis ühe proovivideo valmis. Ärge neid kadunud tekstuure tähele pange, video vaatamisel nii ei juhtunud, aga miskipärast renderdamisel hakkas asi ikka päris korralikult näkku panema.
Paned kaks markerit, mõlemale kaks eraldi vaatenurka. Siis esimesele valid kaamera alt kas Movement: Linear/Blend või kui sul on Targetiga kaamera, siis Orbit. Eks proovi ise järgi, saad vähe paremini aru, mida ma üritan öelda.
XATM092 kirjutas:
Luc, väheke rohkem plahvatusi ja mente tahaks näha..
Olen nüüd paar päeva eemal olnud ning tõesti ei ole tuju neid kõiki 500't posti läbi lugeda. Et kas on mingeid asiseid mod'e juba ilmunud ka? _________________
nii..tegin formati ja tegin selle kasutaja..a mul pole draivereid vist enam
äküll aitab OT-st ma mõistsin küll!
endal veidi kopp ees juba gtaaa 4 jast peab puhkama ja video tegemisega on nii, et kui jõuan kuhugi viimase klipi "tuunimiseni" siis viskab koppa ette ja Alt+F4
Statistics
Average FPS: 25.54
Duration: 37.36 sec
CPU Usage: 95%
System memory usage: 62%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Very High
View Distance: 100
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600M GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P9500 @ 2.53GHz
File ID: Benchmark.cli
ntune performance'ga on gpu kellasid lihtsalt peale keeratud nati (teeb pildi sujuvaks)
kahtlane lahjematel setingutel nagu jookseb sama halvasti/hästi 1024 x 768 (85 Hz) peal
ainult, et pildil ja pildil on väga suur talutavuse/ilu vahe
ja kui lasta lihtsalt hertze alla, siis enam ei jookse neil setingutel, hakib
kui võtan rcd monitori tagant ära ja suunan pildi läppari lcd'sse 1280x800 (60hz) peale siis seal jookseb ilusti
üldiselt olen igast draivereid proovinud
FPS pole ükskõik kui lahjadel seadetel üle 30 eriti läinud benchmarkiga
busta, see siis sellest , et see nõuab pigem proset ja rammu kui videokaardi jõudlust .
See Gunnar19 on ikka naljakas kuju küll tõesti alguses tuleb siia sellise jutuga et tal pira mäng jms , siis hakkab kellegagi õiendama , ning siis paneb veel hunniku videosid üles , ning kiidab neid ise taevani , kuid midagi erilist ei olnud , ning lõpuks paneb neid videosid sinna teise foorumisse üles , kus naerdakse teda jällegi välja . Eks ma parajalt õel inimene olen , aga nalja teeb see mulle ikkagist .
busta, see siis sellest , et see nõuab pigem proset ja rammu kui videokaardi jõudlust .
See Gunnar19 on ikka naljakas kuju küll tõesti alguses tuleb siia sellise jutuga et tal pira mäng jms , siis hakkab kellegagi õiendama , ning siis paneb veel hunniku videosid üles , ning kiidab neid ise taevani , kuid midagi erilist ei olnud , ning lõpuks paneb neid videosid sinna teise foorumisse üles , kus naerdakse teda jällegi välja . Eks ma parajalt õel inimene olen , aga nalja teeb see mulle ikkagist .
Sain ka mängu läbi tehtud. Väike kirjeldus, kuidas mul viimane missioon möödus:
Spoiler
Kõik läks kenasti, kuni kopteri peale sain. Siis vaatasin, et hiirega pilt liigutada ei saa, arvasin et cut scene ja jäin ootama, kuni kopter vette kukkus ja ma ära surin (uppusin). Uuesti sünides sain sõnumi, et kas tahan korrata, aga kuna oli vaja armorit jms osta, siis loobusin, käisin relvapoes (Jacobil oli kiire) ja tegin missiooni uuesti. Kõik etapid tegin jälle ära, kuni jõudsin kopterini. Hakkasin paati jälitama, aga taevas ja vesi olid nii ühte värvi ja graafika on nagu ta on; tulemuseks maandusin vees ja uppusin jälle ära. Külastasin relvapoodi ja alustasin 3. korda missiooni. Siis olin juba üsna vihane ja lasin auto, mida pidi jälitama, õhku (meelega). Vahelduseks sain näha alternatiivset lõppu ja seekord sain ka mobiilile tulnud sõnumi kaudu missiooni alustada, mis viis mind otse esimese tulevahetuseni. Seekord jõudsin lõpuni ja hakkasin tiitreid vaatama. Kõik oli tore, kuni heli kadus ära ja taustavideol kadusid tekstuurid. Ei viitsinud lõpuni vaadata ning vajutasin Enter. Pilt läks mustaks ja all paremal Loading... Pool tundi hiljem oli seis sama. Üle kivide ja kändude õnnestus mäng kinni panna. Kävitasin uuesti, pärast algset laadimist oli Niko oma korteris, sekund hiljem tuli jälle Loading... ja siis algasid lõputiitrid. Seekord heli jäi mängima, pilt ilusaks ja lasin tiitritel lõpuni joosta ja kõik läks õnneks.
Mängust. Esialgu oli väga hea mäng. Graafika ja füüsika hämmastas. Mida edasi, seda rohkem vigu tuli välja.
1. Väga üksluised missioonid (minu lemmikut - keegi juhib autot/paati/helikopterit ja mina saan kõike liikuvat lasta - ei olnudki).
2. Cut scene'id mõttetult pikad. IIRC tahtis Rockstar mängu filmilikumaks teha, aga see tegi asja igavaks. Klippides räägiti maast ja ilmast, tegevust ei olnud ja rakse oli lõppu oodata.
3. Aga kõige hullemad olid laadimisaknad. Võtame näiteks järgnevad stsenaariumi: paned mängu käima, ladimine, Niko ärkab hotellis, peab liftiga alla minema, laadimine, kutsud takso, määrad sihtpunkit, laadimine, alustad missiooni, laadimine, klippi ei viitsi vaadat (võibla teed missiooni mitmendat korda), laadimine, pead kuhugi minema, enam ei viitsi sama rada sõita, võtad takso, laadimine, jõuad kohale, laadimine, klippi ei viitsi vaadata, laadimine, asud asja kallale. See tähendab, et kui esimese missiooni saad tehtud, oled julgelt 75% ajast musta ekraani passinud.
Seega peaaegu iga sessioon lõppedes olin äärmiselt vihane.
Kokkuvõtteks: mäng oli hea, eelmise aasta parim (see, et ma häid külgi välja ei toonud, ei tähenda, et mulle mäng ei meeldi). Samas mulle meeldib just missioone teha ning selles suhtes ei ole ta parim mäng. Kui üks õhtu väga vihaseks sain, panin Vice City uuesti peale. See mõjus rahustavalt ja tuletas meelde, milline õige mäng peaks olema.
Õnneks on tulevik helgem: kõrvalmissioonides on tavaliselt palju tegevust, vaheldust ja vähe laadimist.
No ju ta laseb lahti, aga maha ei viska.
Või siis ei viitsinud granaat oodata enam ja detoneerus ise. _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
ei lase lahti
lihtsalt hakkan sihtima nagu
granaat ju samas käes ja käsi rusikas....
granaadid ikka splindi eemaldudes veel ei hakka plahvatama
alles siis kui see julla ära lendab, mis käes hoidmiseks on mõeldud
asjal nagu ongi see point, et viskaja valib vajaliku hetke
mõtle sõjas oled ja lased rindel oma vendi laiali kaevikus nii
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.