Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Prose maxed out... märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
StR
HV vaatleja

sõnum 03.01.2009 04:38:02 Prose maxed out... vasta tsitaadiga

Niisiis, mure´on selline, et juba mõnda aega (mõned kuud) on olnud niimodi, et dell xps m1330 läpaka 2.2ghz core 2 duo prose on lihtsalt läpaka enda idelides 100% igatpidi ja siis undand, no seda high performance peal, vahepeal sai et kui powersaver panna oli rahulik aga see lõppes ka nüüd ära.. ja lõpuks nüüd otsustasin selle formati prooviks ära teha, et mingid viirused värgid äkki ja panin proovimõttes ka selle uue windows 7'e beta peale.. aga nüüd prose annab küll natuke järgi aga 100% on see freeguency ja kohe kui windoosa login screeniks läheb tõmbab ventikas helid sisse ja hakkab undama nii mis jube.. aga kõige jubedm pole mitte see, vaid et ta hakkab kohe varcti peale sisse lülitamist käituma nii, et 3-5 sekundit undab täiel arul ja siis sekundikese rahuneb maha vist täiesti seisma yritab jääda ja siis jälle see kiirendus ja sellisesse tsüklisse jääbki.. aga see ajab nii pea ja kõhu ja kõik asjad ringi käima icon_biggrin.gif plus veel cpu temp oli kusagil 86 kraadi ja mõlemal tuumal näitas vist 60 juures midagi, ei tea, kahtlane.. kardan et ventikas võib niimodi otsad anda ja prose Samuti.. Et oskab äkki keegi selle pika segase jutukese peale arvata milles võib asi olla või kuidas seda parandada oleks võimalik.. Garantii muidu veel alles, aga ei tahaks mingi pikalt ilma arvutita olla eriti. Kui veel keegi aru ei saanud oli algul tegemist vistaga icon_biggrin.gif oejah, see juba omaette teema icon_biggrin.gif (PS! ei teadnud kas prosede või jahutuse alla kirjutada, sest mõlemast oli juttu) Igatahes suured tänud kõigile juba selle eest kui jaksasid mu tekstikese siin läbi lugeda ja veel eriti tänulik oleksin võimalike lahenduste/mõtete üle icon_smile.gif! Head uut aastat icon_wink.gif!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 03.01.2009 04:55:45 vasta tsitaadiga

vii garantiisse, probleemid iseenesest ei lahene ja kui aparaadi lahti võtad, kaotad garantii
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
StR
HV vaatleja

sõnum 03.01.2009 18:44:57 vasta tsitaadiga

See tundub tõesti kõige mõistlikum asi mida teha icon_smile.gif Ma lihtsalt mõtlesin, et äkki kellelgi on mingeid kogemuste põhiseid või niisama teadmisi selle asja kohapealt, et lihtsalt mingisugune os'i poolne värgindus et ei suuda sidudatemperatuuri anduritelt saadut ventika kontrollimisega vms.. :Sicon_biggrin.gif Aga ma siis nii teengi, ei jõua esmaspäeva ära oodata icon_smile.gif tänks sulle!
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 03.01.2009 19:22:17 vasta tsitaadiga

bios updatet pole proovinud?
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
StR
HV vaatleja

sõnum 03.01.2009 20:20:33 vasta tsitaadiga

Biose update pole proovinud, aga kui ma enne bioses ringi uurisin siis oli ventikas täiesti rahulik kuni windowsini ehk selle login aknani, siis läks jälle fullspeed ja hakkas oma trikke tegema.. Varem oli mul vistaga ainult see prose jama, et prose oli koguaeg 100% aktiivne ja arvuti seega aeglane aga ventikas vhemalt töötas vastavalt, nüüd prose veidi maha rahunenud kuigi frequency on veidike haige aga ventikas hullab ja siis see temperatuur kerkibki.. kardan, et ventikas ka niimodi eriti kaua vastu ei pea. Aga üldse peale eelmist clean installi ja ka praegust annab see vista score mu 2,2 core 2 duo prosele 4,5 punkti kui teised samade arvutitega saavad 1,8 c2d prosega 4,8 punktindust ja 2,2-sel peaks olema cachei ka topelt 1,8-sest niiet ma kardan, et on mingi riistvaraline probleem.. ehk vist tulebki garantii laks, aga ei tea ainult kuidas neile oma muret ära seletada, sest nagu teada, ei ole nad väga vaimustuses osade välja vahetamisest, ega ju icon_biggrin.gif? aga eks näis mis saab.. proovin igaksjuhuks uut biost ka..
tagasi üles
O
Kreisi kasutaja
O

sõnum 03.01.2009 20:30:40 Re: Prose maxed out... vasta tsitaadiga

StR kirjutas:
Igatahes suured tänud kõigile juba selle eest kui jaksasid mu tekstikese siin läbi lugeda!

Õpi teksti liigendama, selleks on enter klahv kasulik.

Ei mõtle midagi halvasti, aga mina küll ühtegi su postitust läbi lugeda ei viitsinud.

StR
HV vaatleja

sõnum 04.01.2009 22:19:24 vasta tsitaadiga

Mu mure oli hetkel rohkem arvuti alane kui filoloogiline, aga eks ma katsun ennast edaspidi parandada icon_smile.gif..
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Prose maxed out...
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.