praegune kellaaeg 22.06.2025 01:00:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
StR
HV vaatleja
|
03.01.2009 04:38:02
Prose maxed out... |
|
|
Niisiis, mure´on selline, et juba mõnda aega (mõned kuud) on olnud niimodi, et dell xps m1330 läpaka 2.2ghz core 2 duo prose on lihtsalt läpaka enda idelides 100% igatpidi ja siis undand, no seda high performance peal, vahepeal sai et kui powersaver panna oli rahulik aga see lõppes ka nüüd ära.. ja lõpuks nüüd otsustasin selle formati prooviks ära teha, et mingid viirused värgid äkki ja panin proovimõttes ka selle uue windows 7'e beta peale.. aga nüüd prose annab küll natuke järgi aga 100% on see freeguency ja kohe kui windoosa login screeniks läheb tõmbab ventikas helid sisse ja hakkab undama nii mis jube.. aga kõige jubedm pole mitte see, vaid et ta hakkab kohe varcti peale sisse lülitamist käituma nii, et 3-5 sekundit undab täiel arul ja siis sekundikese rahuneb maha vist täiesti seisma yritab jääda ja siis jälle see kiirendus ja sellisesse tsüklisse jääbki.. aga see ajab nii pea ja kõhu ja kõik asjad ringi käima plus veel cpu temp oli kusagil 86 kraadi ja mõlemal tuumal näitas vist 60 juures midagi, ei tea, kahtlane.. kardan et ventikas võib niimodi otsad anda ja prose Samuti.. Et oskab äkki keegi selle pika segase jutukese peale arvata milles võib asi olla või kuidas seda parandada oleks võimalik.. Garantii muidu veel alles, aga ei tahaks mingi pikalt ilma arvutita olla eriti. Kui veel keegi aru ei saanud oli algul tegemist vistaga oejah, see juba omaette teema (PS! ei teadnud kas prosede või jahutuse alla kirjutada, sest mõlemast oli juttu) Igatahes suured tänud kõigile juba selle eest kui jaksasid mu tekstikese siin läbi lugeda ja veel eriti tänulik oleksin võimalike lahenduste/mõtete üle ! Head uut aastat !
|
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
03.01.2009 04:55:45
|
|
|
vii garantiisse, probleemid iseenesest ei lahene ja kui aparaadi lahti võtad, kaotad garantii
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
StR
HV vaatleja
|
03.01.2009 18:44:57
|
|
|
See tundub tõesti kõige mõistlikum asi mida teha Ma lihtsalt mõtlesin, et äkki kellelgi on mingeid kogemuste põhiseid või niisama teadmisi selle asja kohapealt, et lihtsalt mingisugune os'i poolne värgindus et ei suuda sidudatemperatuuri anduritelt saadut ventika kontrollimisega vms.. :S Aga ma siis nii teengi, ei jõua esmaspäeva ära oodata tänks sulle!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
03.01.2009 19:22:17
|
|
|
bios updatet pole proovinud?
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
StR
HV vaatleja
|
03.01.2009 20:20:33
|
|
|
Biose update pole proovinud, aga kui ma enne bioses ringi uurisin siis oli ventikas täiesti rahulik kuni windowsini ehk selle login aknani, siis läks jälle fullspeed ja hakkas oma trikke tegema.. Varem oli mul vistaga ainult see prose jama, et prose oli koguaeg 100% aktiivne ja arvuti seega aeglane aga ventikas vhemalt töötas vastavalt, nüüd prose veidi maha rahunenud kuigi frequency on veidike haige aga ventikas hullab ja siis see temperatuur kerkibki.. kardan, et ventikas ka niimodi eriti kaua vastu ei pea. Aga üldse peale eelmist clean installi ja ka praegust annab see vista score mu 2,2 core 2 duo prosele 4,5 punkti kui teised samade arvutitega saavad 1,8 c2d prosega 4,8 punktindust ja 2,2-sel peaks olema cachei ka topelt 1,8-sest niiet ma kardan, et on mingi riistvaraline probleem.. ehk vist tulebki garantii laks, aga ei tea ainult kuidas neile oma muret ära seletada, sest nagu teada, ei ole nad väga vaimustuses osade välja vahetamisest, ega ju ? aga eks näis mis saab.. proovin igaksjuhuks uut biost ka..
|
|
tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
03.01.2009 20:30:40
Re: Prose maxed out... |
|
|
StR kirjutas: |
Igatahes suured tänud kõigile juba selle eest kui jaksasid mu tekstikese siin läbi lugeda! |
Õpi teksti liigendama, selleks on enter klahv kasulik.
Ei mõtle midagi halvasti, aga mina küll ühtegi su postitust läbi lugeda ei viitsinud.
_________________ PS, kui teemades ei vasta |
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
StR
HV vaatleja
|
04.01.2009 22:19:24
|
|
|
Mu mure oli hetkel rohkem arvuti alane kui filoloogiline, aga eks ma katsun ennast edaspidi parandada ..
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|