Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
qodopob
HV kasutaja

|
18.12.2008 14:59:45
|
|
|
Ei. Õnneks oli mul kitarr, mida aksepteeris kui teise puldina
Easist. Arcade Gamecompletion. Ever.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
18.12.2008 15:28:09
|
|
|
Mul kaks pulti... valge mis arcadega kaasas ja must mille tõi kas jõulumees või sünnipäevamees...
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
18.12.2008 21:24:07
|
|
|
ajee... midagi mulle. OutRun tuleb XBLA-sse
tsitaat: |
PRESS RELEASE: FEEL THE WIND IN YOUR HAIR AS YOU POWER YOUR WAY ALONG THE HIGHWAYS IN OUTRUNTM ONLINE ARCADE
SEGAs classic arcade racer returns, but this time its in stunning HiDef and available via PlayStation® Network and Xbox LIVE® Arcade for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft®. Developed by acclaimed Sheffield studio Sumo Digital, OutRun Online Arcade, will be available early 2009.
Test your time, speed and handling ability as you race through vibrant, colourful stages and rediscover the 15 glorious OutRun courses. From the steep streets of San Francisco to the beautiful beaches of California, its mile after mile of unrelenting acceleration, thrills and action. Feel the kick as you put your foot to the floor in one of the 10 high-performance, fully licensed Ferrari cars as you race your way across the U.S. to a killer soundtrack.
For the first time on PlayStation® Network and Xbox LIVE®, OutRun Online Arcade delivers online multiplayer racing for up to 6 players, with fast paced OutRun, Heart Attack and Time Attack modes, the draw to the open road has never been so appealing. OutRun Online Arcade on Xbox LIVE® will feature achievements and voice; and on PlayStation® Network will include trophies, voice over IP and leaderboards.
Which route will you choose on your drive for the highest possible score?
OutRun Online Arcade will be released on Xbox LIVE® Arcade and PlayStation® Network early 2009. For assets please visit www.sega-press.com. |
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
18.12.2008 22:19:14
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Lol jah aga mulle meeldis see doritose asi :$, fun oli
Braid on ikka täielik ajunuss ma ütlen   |
Kurat, Braid on ainuke mäng, mida saada tahaks. Peab vist ikka millaski ära ostma.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
18.12.2008 23:43:01
|
|
|
see on väärt ma ütlen . Puzzled olid lõbusad ja aju ragistas täiega, millalgi peaks speedruni ära tegema.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
26.12.2008 00:23:43
|
|
|
Yaris Free1 |
Huvitav, kui see free mäng sinu juurest mälukaardil enda masinasse transportida, kas siis oleks minul ka Free Yaris? Netis pole seda ammu enam saada, nagu ma näen...
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
26.12.2008 00:57:05
|
|
|
Ma ka tglt ei leia seda kuid tegelikult mul PEAKS see ju olema, ma downloadisin seda... äkki on mul download historis, pen uurima, kui koju saab.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
26.12.2008 13:24:52
|
|
|
Krt kas tõesti peab Puzzle questis enne viimast bossi grindima? Nu suht võimatu max lvl juures sellest tondist jagu saada :S
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
qodopob
HV kasutaja

|
27.12.2008 01:25:04
|
|
|
Ravenclaw kirjutas: |
Krt kas tõesti peab Puzzle questis enne viimast bossi grindima? Nu suht võimatu max lvl juures sellest tondist jagu saada :S |
Grindist pole ju kasu, kui sa max level... Raha teenida ja tasemeid osta?
Mul õnnestus tema maha võtta oma paari üritamise järel ilma lisa arenemist tegemata. Natuke oli vaja spelle paika sättida (vahetada), ning siis ei olnud enam nii hull. Natuke õnne kividega ja ongi ok.
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
27.12.2008 12:54:41
|
|
|
qodopob kirjutas: |
Krt kas tõesti peab Puzzle questis enne viimast bossi grindima? Nu suht võimatu max lvl juures sellest tondist jagu saada :S |
Grindist pole ju kasu, kui sa max level... Raha teenida ja tasemeid osta?
Mul õnnestus tema maha võtta oma paari üritamise järel ilma lisa arenemist tegemata. Natuke oli vaja spelle paika sättida (vahetada), ning siis ei olnud enam nii hull. Natuke õnne kividega ja ongi ok. |
jah pidasin silmas seda raha grindimist ja siis raha eest skillide uppimist, suht naljakas kuidas ta neid combosid laseb, hetke parim bossil ligi 150hp ühe oma käiguga maha võtta.
Njah eks ma siis proovin edasi kui jälle isu tuleb haledalt tappa saada arvuti käest puzzle mängus
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
01.01.2009 23:49:40
|
|
|
Tasuta mängud siis (neile kes uued või pole tähele pannud)
Hexic HD
Dash of Destruction
Aegis Wing
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
02.01.2009 00:42:07
|
|
|
yaris
Totemball
Ja Hexic HD ei või olla kõigil Xboxidel, see ainult HDD eksklusiiv
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
02.01.2009 00:49:33
|
|
|
Flacko, totemball vajab mängimiseks kaamerat, seega päris tasuta ta pole ja yaris pole saadaval.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
02.01.2009 15:41:51
|
|
|
Ma avastasin sama jama - tirisin totemballi - aga käima ei lähe - nutab et pole kaamerat pole kaamerat...
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
02.01.2009 19:51:58
|
|
|
soovitage hea arcade mäng alla 1000pts
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
02.01.2009 20:20:01
|
|
|
Dude . kirjutas: |
soovitage hea arcade mäng alla 1000pts |
Geometry Wars Evolved² (800) või Bionic Commando: Rearmed (800) ehk. Lahedad mängud ja neli inimest saavad korraga mängida. Parimad Arcade mängud täpselt 1200. muidu Või kui Beat em' up'id meeldivad, siis samuti neljale inimesele vana hea TMNT 1989 Arcade (400) ja kahele Golden Axe (400). |
selles probleem ongi et plaanisin Braid ja Castle Crashers osta aga ei vaadanud enne palju punkte nad maksavad ning ostsin ebayst 2100pts ja nüüd ei saagi mõlemat osta. Kui paljud üldse neid lauamänge onlines mängivad? Catan, Carcasson, Ticket to Ride, Lost City
ma muidu lauataga ikka mängin lauamänge, samas demo proovides arvuti vastu tundus kuidagi igav
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
02.01.2009 20:32:46
|
|
|
Castlevania: Symphony of the Night ja Ikaruga on parimad 800 punnised mängud.
Kui aga soovid kahte mängu saada 800 eest, siis soovitan tugevalt Streets of Rage 2 ja Small Arms.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qwertylink
HV vaatleja

|
02.01.2009 23:52:41
|
|
|
Kuidas Dash of Destruction'i lives mängida saab?
Mitte kohe ei saa sellest menüüst seal aru.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
03.01.2009 00:04:08
|
|
|
üldiselt soovitan kõik soovitused läbi proovida (tasuta demod ju kõigil) ja vaadata siis, mis tunduvad sellised, et tahaks veel mängida.
Qwerty, ei saagi. Local MP ainult.
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
03.01.2009 13:45:52
|
|
|
Castle Crashers on nii krdi hea mäng, miskipärast ei saanud ma Mercury ja d3tiga mängida, aga oma parima sõbraga UKst sain. Damn, kuidas ma armastan seda joonistustiili ja huumorit, ma täiega irwasin kui see öökull puu otsas sittus ja karu pöösast tuli ja need põdrad sitapowerit kasutasid  Lemmikud kollid on see kes majas mind taga ajab, nende suurte silmadega ja veekass, irw see on nii naljakas. Tahaks kohe ise ka mängu teha, annet mul ju on ja sellist twisted huumorit. Oeh oleks vaid ka äge programmeerija ...
Galaga Legions
Galaga legions on mõnna action, tuleb hunnikute viisi kolle ja sa pead need ära tapma, kiireim on tulistada otse kollasesse kohta, lähevad korraga, väga addicting on jne, koguaeg saan 2 lvlis surma.
Banjo kazooie
Banjo Kazooie on ka üks lemmik mäng seal, hässstii pikkk, olen alles mingis lumemaailmas, tegelased on hästi armsad ja see Kazooie kraaksub hästi . Hääled on ka naljakad, meenutab täiega Conkerit, kuid leebema huumoriga Sitax on asju korjata, mingid jiggyd et saaks edasi maailmades, noote et saaks ka, jinjod, pealuud jne jne. see mäng on worth 1200 ms!
Braid
Braid on ülikõva, ma sain selle kingiks ühelt sõbralt edasi tagasi ajas käimine on super fun ning paneb ajud ikka ragisema et kuidas nüüd edasi saada. Surma pole võimalik saada, ainult keri aega tagasi ja oled uuel ringil. World 3 on mu lemmik, kus edasi tagasi liikudes liiguvad ka asjad.
Happy Tree Friends false Alarm
Happy tree friends false alarm on oma haige huumoriga mäng, kus sul tuleb HTF tegelasi ohutusse kohta viia, ilma et neid väga palju vigastaks või tapaks. Meenutab lemmingsit. Fun ja lõbus, võib suht lihtne tunduda. Kui kõik HTFid tapad, peab uuesti alustama.
Jewel Quest
Meenutab alguses Bejewellet, kuid teise goaliga on see, nimelt tuleb sul saada 3 samamkujuga väärtkivi kokku, et tagant kuldeks läheks. Kõik need plaadid tuleb kuldeks teha, et edasi saada. lõbus aga samas ka challenging, kuna aeg jookseb. Eile jäi üks plaat värvimata ja aeg sai otsa. Nooooo!
Boogie Bunnies
Boogie Bunnies on puzzlemäng, kus sul tuleb saada 3 või rohkem samavärvijänkusi kokku lüüa, siis nad lendavad ära. Aqua värvi jänkuga hakkab pidu peale ja siis on punktiskoor 2x suurem Punastega plahvatad nad minema . Ka üks lõbus puzzlekas, mis naistele võib peale minna.
Feeding Frenzy 2
Esimese osa mul plaadil ja meeldis, nüüd 2 osa ja sama lõbus kui 1. Sul tuleb süüa kalu et suureks kasvada ja siis sa saad suuremaid kalu süüa. Igasugu powerappe on ka, mis aitavad sind.
Tempest
Atari klassika uues kuues, kosmose shooting mäng, sul tuleb tulistada kollid tee pealt ära, et edasi saada. Iga level on omamoodi kujuga. Tulista ja skoori, muud see polegi, aint ära surma saa.
Streetfighter HD remix
Kaklusmäng, kus tuleb vastane nokauti lüüa. Sarnaneb ka Mortal Kombati ja kunagi NESil oleva TMNT kaklusmängule, mida sai tohutult mängitud. Graafika on väga ilus, kuid taustaga oleksid nad võinud rohkem vaeva näha, näiteks tegelaste animeerimisega. Muidu mäng on ilus ja detailne. kahjuks mul kineskoop, eriti ei näe seda HD , kuid arusaadav on, et need sprited ei ole.
Väikesed miniülevaated mängudest mis ma hiljuti sain.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
03.01.2009 14:52:06
|
|
|
Meenutab täiega Conkerit, kuid leebema huumoriga. |
Samad tegiajd ikkagi.
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
03.01.2009 16:20:46
|
|
|
Ja ma tean . Rare on ka üks mu lemmikfirma, kuna sealt see Conker. The great mighty Poo !!
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
03.01.2009 17:55:17
|
|
|
d3t kirjutas: |
Tasuta mängud siis (neile kes uued või pole tähele pannud)
Hexic HD
Dash of Destruction
Aegis Wing |
Aegis Wing kohta tuleb teade: This offer is not valid in your region.
See ainult US kontole jah?
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
03.01.2009 18:33:41
|
|
|
Võtsin siis lõpuks omale Assault Heroes ja Street of rage 2. Täitsa lahedad ja kui keegi Castle Craschersit onlines tahab mängida andku teada Ma insanega ühe bossi juures kinni, mingi 20x proovinud juba kindlasti ja parim tulemus oli bossi elud kuhugi 20% lähedale saada
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|