Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [XBLA] Xbox LIVE Arcade mängude arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 21, 22, 23  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
qodopob
HV kasutaja
qodopob

sõnum 18.12.2008 14:59:45 vasta tsitaadiga

Ei. Õnneks oli mul kitarr, mida aksepteeris kui teise puldina icon_biggrin.gif

Easist. Arcade Gamecompletion. Ever.

ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 18.12.2008 15:28:09 vasta tsitaadiga

Mul kaks pulti... valge mis arcadega kaasas ja must mille tõi kas jõulumees või sünnipäevamees... icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 18.12.2008 21:24:07 vasta tsitaadiga

ajee... midagi mulle. OutRun tuleb XBLA-sse icon_razz.gif
tsitaat:
PRESS RELEASE: FEEL THE WIND IN YOUR HAIR AS YOU POWER YOUR WAY ALONG THE HIGHWAYS IN OUTRUNTM ONLINE ARCADE

SEGA’s classic arcade racer returns, but this time it’s in stunning HiDef and available via PlayStation® Network and Xbox LIVE® Arcade for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft®. Developed by acclaimed Sheffield studio Sumo Digital, OutRun Online Arcade, will be available early 2009.

Test your time, speed and handling ability as you race through vibrant, colourful stages and rediscover the 15 glorious OutRun courses. From the steep streets of San Francisco to the beautiful beaches of California, it’s mile after mile of unrelenting acceleration, thrills and action. Feel the kick as you put your foot to the floor in one of the 10 high-performance, fully licensed Ferrari cars as you race your way across the U.S. to a killer soundtrack.

For the first time on PlayStation® Network and Xbox LIVE®, OutRun Online Arcade delivers online multiplayer racing for up to 6 players, with fast paced OutRun, Heart Attack and Time Attack modes, the draw to the open road has never been so appealing. OutRun Online Arcade on Xbox LIVE® will feature achievements and voice; and on PlayStation® Network will include trophies, voice over IP and leaderboards.

Which route will you choose on your drive for the highest possible score?

OutRun Online Arcade will be released on Xbox LIVE® Arcade and PlayStation® Network early 2009. For assets please visit www.sega-press.com.

tagasi üles
Olaf

Olaf

sõnum 18.12.2008 22:19:14 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Lol jah aga mulle meeldis see doritose asi :$, fun oli

Braid on ikka täielik ajunuss ma ütlen icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Kurat, Braid on ainuke mäng, mida saada tahaks. Peab vist ikka millaski ära ostma.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 18.12.2008 23:43:01 vasta tsitaadiga

see on väärt ma ütlen icon_smile.gif. Puzzled olid lõbusad ja aju ragistas täiega, millalgi peaks speedruni ära tegema.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 26.12.2008 00:23:43 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Yaris Free1

Huvitav, kui see free mäng sinu juurest mälukaardil enda masinasse transportida, kas siis oleks minul ka Free Yaris? Netis pole seda ammu enam saada, nagu ma näen...
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 26.12.2008 00:57:05 vasta tsitaadiga

Ma ka tglt ei leia seda kuid tegelikult mul PEAKS see ju olema, ma downloadisin seda... äkki on mul download historis, pen uurima, kui koju saab.
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 26.12.2008 13:24:52 vasta tsitaadiga

Krt kas tõesti peab Puzzle questis enne viimast bossi grindima? Nu suht võimatu max lvl juures sellest tondist jagu saada :S
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
qodopob
HV kasutaja
qodopob

sõnum 27.12.2008 01:25:04 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:
Krt kas tõesti peab Puzzle questis enne viimast bossi grindima? Nu suht võimatu max lvl juures sellest tondist jagu saada :S
Grindist pole ju kasu, kui sa max level... Raha teenida ja tasemeid osta?

Mul õnnestus tema maha võtta oma paari üritamise järel ilma lisa arenemist tegemata. Natuke oli vaja spelle paika sättida (vahetada), ning siis ei olnud enam nii hull. Natuke õnne kividega ja ongi ok.

Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 27.12.2008 12:54:41 vasta tsitaadiga

qodopob kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:
Grindist pole ju kasu, kui sa max level... Raha teenida ja tasemeid osta?

Mul õnnestus tema maha võtta oma paari üritamise järel ilma lisa arenemist tegemata. Natuke oli vaja spelle paika sättida (vahetada), ning siis ei olnud enam nii hull. Natuke õnne kividega ja ongi ok.

jah pidasin silmas seda raha grindimist ja siis raha eest skillide uppimist, suht naljakas kuidas ta neid combosid laseb, hetke parim bossil ligi 150hp ühe oma käiguga maha võtta.
Njah eks ma siis proovin edasi kui jälle isu tuleb haledalt tappa saada arvuti käest puzzle mängus icon_smile.gif
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.01.2009 23:49:40 vasta tsitaadiga

Tasuta mängud siis (neile kes uued või pole tähele pannud)
Hexic HD
Dash of Destruction
Aegis Wing

tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 02.01.2009 00:42:07 vasta tsitaadiga

yaris
Totemball

Ja Hexic HD ei või olla kõigil Xboxidel, see ainult HDD eksklusiiv

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 02.01.2009 00:49:33 vasta tsitaadiga

Flacko, totemball vajab mängimiseks kaamerat, seega päris tasuta ta pole ja yaris pole saadaval.
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 02.01.2009 15:41:51 vasta tsitaadiga

Ma avastasin sama jama - tirisin totemballi - aga käima ei lähe - nutab et pole kaamerat pole kaamerat... icon_neutral.gif
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 02.01.2009 19:51:58 vasta tsitaadiga

soovitage hea arcade mäng alla 1000pts
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 02.01.2009 20:19:16 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:

Geometry Wars Evolved² (800) või Bionic Commando: Rearmed (800) ehk. Lahedad mängud ja neli inimest saavad korraga mängida. thumbs_up.gif Parimad Arcade mängud täpselt 1200 muidu icon_wink.gif Või kui Beat em' up'id meeldivad, siis samuti neljale inimesele vana hea TMNT 1989 Arcade (400) ja kahele Golden Axe (400). Ka Prince of Persia'ga (800) / Castlevania: SOTN ei saa arvatavasti valesti minna. Beat em' upi žanrist veel näiteks Streets of Rage 2 (400) eest. Ikaruga (800) on kah hea, aga raske. Sarnane on ka vana hea Galaga (400). Tegelikult neid nii palju, et jah...

http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d802584108ff/
http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d802584108f1/
http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410862/
http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410870/
http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410865/
http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410847/
http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d8025841086d/
http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410878/
http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410812/

viimati muutis Dude . 02.01.2009 20:27:40, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 02.01.2009 20:20:01 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:

Geometry Wars Evolved² (800) või Bionic Commando: Rearmed (800) ehk. Lahedad mängud ja neli inimest saavad korraga mängida. thumbs_up.gif Parimad Arcade mängud täpselt 1200. muidu icon_wink.gif Või kui Beat em' up'id meeldivad, siis samuti neljale inimesele vana hea TMNT 1989 Arcade (400) ja kahele Golden Axe (400).

selles probleem ongi et plaanisin Braid ja Castle Crashers osta aga ei vaadanud enne palju punkte nad maksavad ning ostsin ebayst 2100pts ja nüüd ei saagi mõlemat osta. Kui paljud üldse neid lauamänge onlines mängivad? Catan, Carcasson, Ticket to Ride, Lost City
ma muidu lauataga ikka mängin lauamänge, samas demo proovides arvuti vastu tundus kuidagi igav icon_smile.gif
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.01.2009 20:32:46 vasta tsitaadiga

Castlevania: Symphony of the Night ja Ikaruga on parimad 800 punnised mängud.
Kui aga soovid kahte mängu saada 800 eest, siis soovitan tugevalt Streets of Rage 2 ja Small Arms.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Qwertylink
HV vaatleja
Qwertylink

sõnum 02.01.2009 23:52:41 vasta tsitaadiga

Kuidas Dash of Destruction'i lives mängida saab?
Mitte kohe ei saa sellest menüüst seal aru.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
PeZ
HV veteran

sõnum 03.01.2009 00:04:08 vasta tsitaadiga

üldiselt soovitan kõik soovitused läbi proovida (tasuta demod ju kõigil) ja vaadata siis, mis tunduvad sellised, et tahaks veel mängida.

Qwerty, ei saagi. Local MP ainult.

Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 03.01.2009 13:45:52 vasta tsitaadiga

Castle Crashers on nii krdi hea mäng, miskipärast ei saanud ma Mercury ja d3tiga mängida, aga oma parima sõbraga UKst sain. Damn, kuidas ma armastan seda joonistustiili ja huumorit, ma täiega irwasin kui see öökull puu otsas sittus ja karu pöösast tuli ja need põdrad sitapowerit kasutasid icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Lemmikud kollid on see kes majas mind taga ajab, nende suurte silmadega ja veekass, irw see on nii naljakas. Tahaks kohe ise ka mängu teha, annet mul ju on ja sellist twisted huumorit. Oeh oleks vaid ka äge programmeerija ...

Galaga Legions

Galaga legions on mõnna action, tuleb hunnikute viisi kolle ja sa pead need ära tapma, kiireim on tulistada otse kollasesse kohta, lähevad korraga, väga addicting on jne, koguaeg saan 2 lvlis surma.

Banjo kazooie

Banjo Kazooie on ka üks lemmik mäng seal, hässstii pikkk, olen alles mingis lumemaailmas, tegelased on hästi armsad ja see Kazooie kraaksub hästi icon_biggrin.gif. Hääled on ka naljakad, meenutab täiega Conkerit, kuid leebema huumoriga icon_biggrin.gif Sitax on asju korjata, mingid jiggyd et saaks edasi maailmades, noote et saaks ka, jinjod, pealuud jne jne. see mäng on worth 1200 ms!

Braid

Braid on ülikõva, ma sain selle kingiks ühelt sõbralt icon_biggrin.gif edasi tagasi ajas käimine on super fun ning paneb ajud ikka ragisema et kuidas nüüd edasi saada. Surma pole võimalik saada, ainult keri aega tagasi ja oled uuel ringil. World 3 on mu lemmik, kus edasi tagasi liikudes liiguvad ka asjad.

Happy Tree Friends false Alarm

Happy tree friends false alarm on oma haige huumoriga mäng, kus sul tuleb HTF tegelasi ohutusse kohta viia, ilma et neid väga palju vigastaks või tapaks. Meenutab lemmingsit. Fun ja lõbus, võib suht lihtne tunduda. Kui kõik HTFid tapad, peab uuesti alustama.

Jewel Quest

Meenutab alguses Bejewellet, kuid teise goaliga on see, nimelt tuleb sul saada 3 samamkujuga väärtkivi kokku, et tagant kuldeks läheks. Kõik need plaadid tuleb kuldeks teha, et edasi saada. lõbus aga samas ka challenging, kuna aeg jookseb. Eile jäi üks plaat värvimata ja aeg sai otsa. Nooooo!

Boogie Bunnies

Boogie Bunnies on puzzlemäng, kus sul tuleb saada 3 või rohkem samavärvijänkusi kokku lüüa, siis nad lendavad ära. Aqua värvi jänkuga hakkab pidu peale ja siis on punktiskoor 2x suurem icon_biggrin.gif Punastega plahvatad nad minema icon_biggrin.gif. Ka üks lõbus puzzlekas, mis naistele võib peale minna.

Feeding Frenzy 2

Esimese osa mul plaadil ja meeldis, nüüd 2 osa ja sama lõbus kui 1. Sul tuleb süüa kalu et suureks kasvada ja siis sa saad suuremaid kalu süüa. Igasugu powerappe on ka, mis aitavad sind.

Tempest

Atari klassika uues kuues, kosmose shooting mäng, sul tuleb tulistada kollid tee pealt ära, et edasi saada. Iga level on omamoodi kujuga. Tulista ja skoori, muud see polegi, aint ära surma saa.

Streetfighter HD remix

Kaklusmäng, kus tuleb vastane nokauti lüüa. Sarnaneb ka Mortal Kombati ja kunagi NESil oleva TMNT kaklusmängule, mida sai tohutult mängitud. Graafika on väga ilus, kuid taustaga oleksid nad võinud rohkem vaeva näha, näiteks tegelaste animeerimisega. Muidu mäng on ilus ja detailne. kahjuks mul kineskoop, eriti ei näe seda HD icon_biggrin.gif, kuid arusaadav on, et need sprited ei ole.

Väikesed miniülevaated mängudest mis ma hiljuti sain.

Dude .
HV Guru

sõnum 03.01.2009 14:52:06 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Meenutab täiega Conkerit, kuid leebema huumoriga.

Samad tegiajd ikkagi. icon_wink.gif

Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 03.01.2009 16:20:46 vasta tsitaadiga

Ja ma tean icon_biggrin.gif. Rare on ka üks mu lemmikfirma, kuna sealt see Conker. The great mighty Poo !!
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 03.01.2009 17:55:17 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Tasuta mängud siis (neile kes uued või pole tähele pannud)
Hexic HD
Dash of Destruction
Aegis Wing

Aegis Wing kohta tuleb teade: This offer is not valid in your region.
See ainult US kontole jah?
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 03.01.2009 18:33:41 vasta tsitaadiga

Võtsin siis lõpuks omale Assault Heroes ja Street of rage 2. Täitsa lahedad ja kui keegi Castle Craschersit onlines tahab mängida andku teada icon_smile.gif Ma insanega ühe bossi juures kinni, mingi 20x proovinud juba kindlasti ja parim tulemus oli bossi elud kuhugi 20% lähedale saada
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [XBLA] Xbox LIVE Arcade mängude arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 21, 22, 23  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.