Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
30.12.2008 23:03:58
|
|
|
ny21k kirjutas: |
biomehanik kirjutas: |
tundub küll nüüd nagu üks paras hipi uuselamurajoon, kui aus olla  |
Vahet ei ole, lihtsalt see originaal värv on liiga NÕME, LABANE. Aga värvisin Neoon värvidega, elutruult on ilusam, kui piltidel. |
Mulle väga meeldib see, mõnus ergas ja häppy.
Ise ehmatasin krt täna kui Sonic Unleashedi sisse panin ja disk read errori ütles, hing oleks kinni jäänud, eks panin uuesti käima ja luges edasi, loodan et enam nii ei juhtu, valesti luges seda dvdd mayb et nii tegi.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
30.12.2008 23:17:57
|
|
|
destiny12 kirjutas: |
Mul Xbox 360 ju väriseb ka kui plaat seal suht kõva vuhinaga sees käib.
Ja seda seekimise(Krõbin või kolin) häält ei ole kui Halo 3 mängin.(Panin 1 korda halo sisse siis tuli Read error ja tahtis et ma plaati puhastaks ja Resa teeks)
Kui oled xboxi liigutanud ja ta on plaati kratsinud kas siis on Xbox õhtal ka? |
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
2 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
30.12.2008 23:23:18
|
|
|
OT:
ny21k, peaasi, et ise rahul oled; värvivalik on IMO kummaline, kuigi tundub, et korralikult vähemalt värvitud
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
30.12.2008 23:39:02
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
OT:
ny21k, peaasi, et ise rahul oled; värvivalik on IMO kummaline, kuigi tundub, et korralikult vähemalt värvitud  |
Oleks siis võinud kohe lillasks värvida.
Krt ostke mult parem kvalikteetne kroom korpus mitte ärge plätserdage ise.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
31.12.2008 00:08:49
|
|
|
Ja seda seekimise(Krõbin või kolin) häält ei ole kui Halo 3 mängin.(Panin 1 korda halo sisse siis tuli Read error ja tahtis et ma plaati puhastaks ja Resa teeks)
Kui oled xboxi liigutanud ja ta on plaati kratsinud kas siis on Xbox õhtal ka? |
|
Muideks mul on veel kollased juhtmed seal, et siis Lite on.
Mis arvate kas on Drive vigane, et ta on nagu lennukimootor Ja seekib ka veel mõne mänguga kuigi plaat korras(Mängmist ei sega)
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
zonitec
HV vaatleja

|
31.12.2008 00:41:55
|
|
|
alvaaro kirjutas: |
Oleks siis võinud kohe lillasks värvida.
Krt ostke mult parem kvalikteetne kroom korpus mitte ärge plätserdage ise.
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
31.12.2008 00:43:00
|
|
|
Ilus.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
31.12.2008 00:59:18
|
|
|
PeZ kirjutas: |
kõlab küll sedamoodi. a miks sa üldse pöörasid, ketas sees? :S
eliidiga muidugi sul võimalus installida kettale ju. siis ei karga midagi seal e nam. |
mõtlesin et võiks uurida, kumba pidi vähem vuhiseb
terry kirjutas: |
PeZ kirjutas: |
a miks sa üldse pöörasid, ketas sees? :S |
Kusjuures esimene asi, mis mul nädalavahetusel teleka kõrval töötavat xboxi vaadates sügelema hakkas, oli soov proovida, kuidas see püstises asendis välja näeb Õnneks olin siit foorumist piisavalt hoiatusi lugenud. See kast on ikka suhteliselt suur ja lärmakas, kui Wii'ga harjunud oled. |
muide, mul ta just püstises asendis tegi kuidagi suuremat mühinat.
ei ole õhtal. xbox töötab siiamaani ilusti (paar korda on lambist kokku jooksnud, kuid see küll drive'iga seotud ei ole ma arvan). mul GTA'l olid isegi sellised suhteliselt laiad ja pikad kriimud peal, kuid mängu alguses tegi isegi kõik laadimised ära (nende joonistuspiltidega) - kui mustal ekraanil laadima hakkas, viskas errori ette.
minu meelest ka ilus, kuigi jah, äkki täitsa ühevärviliselt (roosa või oranžina) oleks veelgi parem välimuselt jäänud? või siis nt. oranžile roosaga mingi teema sinna peale joonistada (printida välja midagi, teha sabloon sellest ja lasta värviga üle vm - natuke rohkem nokitsemist küll, kuid tasuks vaeva ära ma loodan).
sessuhtes, et sai endalgi natuke aega tagasi kossid / tennised üle värvitud selliste türkiissinise, tumerohelise ja mõnusa tumeda kollasega - algul oli küll veidike harjumatu, kuid nüüd juba täitsa ok.
ja üldse, mida fakki nagu, kohe kui keegi üritab natuke julgem oli ja värvib millegi mingit ägedat värvi (roosa, oranž, kasvõi lilla), hakatakse kohe kommenteerima, et hipid ja midaiganes veel.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
31.12.2008 01:00:26
|
|
|
Olgu ma siis ei hakka muretsema, kuigi ta vibreerib isegi ja vuhiseb ja Seekib PGR4 Ja Crackdowni puhul.
Lite on Drive on sees.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
31.12.2008 01:03:12
|
|
|
mul ka Lite On sellel, kuigi see jah kahtlane, et tavaliste xboxi mängude ajal (mis mängivad muidu täitsa vaikselt), teeb ta vahel nö. mingit kummalist krõbinat - vana konsooliga küll nii ei olnud.
aga muidu, vana konsooli sai ka üpris mitu korda mäng keerlemas vertikaalsest asendist horisontaalsesse ja tagasi tõstetud. - tollega ei juhtunud küll midagi - sellest vast see julgus tuligi sedasama ka eliidiga teha.
|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
31.12.2008 01:03:50
|
|
|
Crackdowni puhul oli ka mul seekimine märgatavalt suurem kui teistel mängudel
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
31.12.2008 01:10:02
|
|
|
Ma tegin su kasti natuke mehisemaks.
Spoiler 
viimati muutis Traf 31.12.2008 01:17:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
31.12.2008 01:16:46
|
|
|
Traf kirjutas: |
Ma tegin su kasti natuke mehisemaks.
Spoiler 
|
Tänud. Kuid see mida ma tegin pole veel lõplik variant.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Okman
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 429 loe/lisa |
   |
367 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
31.12.2008 01:41:00
|
|
|
Tänud. Kuid see mida ma tegin pole veel lõplik variant. |
Minu oma samuti mitte.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
FEAR007
Kreisi kasutaja

|
31.12.2008 10:01:08
|
|
|
Traf kirjutas: |
Tänud. Kuid see mida ma tegin pole veel lõplik variant. |
Minu oma samuti mitte.
Spoiler 
|
vot see on õige xbox
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
31.12.2008 10:01:56
|
|
|
Konsoolide pimpimise mahategemise teema võiks eraldi olla. Sõimupostide lugemine imeb tõeliselt, kui midagi asjalikumat otsida vaja.
ny21k, ohtlik on demoda poolikut lahendust piltidel, mis ei kajasta reaalseid värve. Aga julgustuseks, et mõnikord on roosa ja lapsik tunduvalt mehisem kui see, mida mehiseks peetakse. Mina eelistan mängudes näiteks pigem naisherosid, sest ülespumbatud tüübi juhtimine tundub so gay. Nii, et maitseasi.
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
31.12.2008 10:26:44
|
|
|
amddude kirjutas: |
No sain oma BenQ E2200HDA ka kätte.
Pilt on üpriski hea, ning kindlasti üle oma hinnaklassi, aga mis mind häirib on ühtlane heledam triip ekraani ülaosas. Muidu soovitatav toode, ning lauale sobib ilusti. |
ütleks sulle lohutuseks et praegu avastasin tööl Samsung 2243BW monitoril palju hullemad valgustriibud kui endal BenQ e2200HDA kodusel monitoril. Samsungil on igas ääres valge triip ja keskel tume koht :S hinnaklass on sama kuid Benq toetab 1080p resot. Niiet mina sain oma ostu õigsusele kindlustust järjekordselt
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
31.12.2008 11:15:39
|
|
|
Aga Vuhin on teil ka suht kõva kui mängite?
Värin ka sees xboxil?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
31.12.2008 11:24:08
|
|
|
ny21k, Sorry aga valge default x360 jätab palju soliidsema ja puhtama välimuse.
Sillerdav lilla ja oranz...
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
31.12.2008 11:24:32
|
|
|
Värin ka sees xboxil? |
Väike vuhin on küll, mis natuke käib ventidest üle aga eriti ei häiri. Mul vana arvuti DVD lugeja teeb igatahes kordi hullemat häält, kui plaate loeb (laseb vist koguaeg täiskiirusel). Värinat pole nagu täheldanud aga eks väike vibratsioon on kindlasti sees, kuna plaat teeb ikka väga suuri pöördeid. Kui vuhin ei meeldi, siis nüüd ju võimalus mängud ka kettale installeerida
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
31.12.2008 12:28:26
|
|
|
Mul on hea meel, et see mida ma tegin tõstis üles sellise poleemika. Mul on hea meel , et minu eksperiment õnnesstus. Vähemalt ma olin Esimene, kes Boxi ära värvis.
Ja tegin seda nagu tahtsin. Kahjuks ei ole LILLA, POISIKE aga normaalne inimene
Kuna täna on aasta viimane päev, siis õnnitlen kõiki UUE AASTA saabumise puhul
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
31.12.2008 12:29:24
|
|
|
juurastaja kirjutas: |
amddude kirjutas: |
No sain oma BenQ E2200HDA ka kätte.
Pilt on üpriski hea, ning kindlasti üle oma hinnaklassi, aga mis mind häirib on ühtlane heledam triip ekraani ülaosas. Muidu soovitatav toode, ning lauale sobib ilusti. |
ütleks sulle lohutuseks et praegu avastasin tööl Samsung 2243BW monitoril palju hullemad valgustriibud kui endal BenQ e2200HDA kodusel monitoril. Samsungil on igas ääres valge triip ja keskel tume koht :S hinnaklass on sama kuid Benq toetab 1080p resot. Niiet mina sain oma ostu õigsusele kindlustust järjekordselt  |
Siiamaani imestan, et nii odavalt sain nii hea monitori täiesti haige.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
31.12.2008 13:15:26
|
|
|
Ramones kirjutas: |
Värin ka sees xboxil? |
Väike vuhin on küll, mis natuke käib ventidest üle aga eriti ei häiri. Mul vana arvuti DVD lugeja teeb igatahes kordi hullemat häält, kui plaate loeb (laseb vist koguaeg täiskiirusel). Värinat pole nagu täheldanud aga eks väike vibratsioon on kindlasti sees, kuna plaat teeb ikka väga suuri pöördeid. Kui vuhin ei meeldi, siis nüüd ju võimalus mängud ka kettale installeerida  |
heh, eile gta4-ja pelades töötas minu ja teleka vahel vana arvuti ning see tegi 360-st mitu-mitu korda hullemat häält, kuid see selleks.
ennast ka hakkas mingi aeg peale ostu xboxi undamine täiega häirima ning siis hakkasin lahendusi otsima - alguses panin ta horisontaalselt, kuid siis sain teada, et tuleb NXE ja olin ülihäppi, et saab mängud HDD-le panna ning hakkasin suuremat kõvaketast otsima - ostsin hoopis uue eliidi. kahjuks tegi eliit samasugust mühinat nagu eelmine 360 (isegi see hääl häiris ütleme et rohkem, kui 360 oli dashboardi olekul - plaati sees ei olnud), kuna see oli nii vastik pea valutama panev undamine.
igatahes ükspäev koju tulles tuli päeh selline mõte, et mis juhtuks kui paneksin xboxi kappi (nimelt teleka all on ustega kapp). proovisin seda ja 360 häält pole enam üldse kuulda - ütleme et 10 punkti skaalalt oli ennist undamine 5 või 6 punkti, kuid nüüd 1 punkt ja paningi siis vahetasingi kapiuksed teiste ustega ära (nimelt samale kapile olid ka klaasuksed), niiet siis on 360't ikka näha ilusti
aga jah, et alguses mängisin kapiuksed kinni, kuid nüüd jätan mingi sentimeetrise avause lahti, kuna muidu hakkab ta jälle sellist kahtlast ininat tegema (see seotud vist jahutusega ma arvan).
|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
31.12.2008 13:26:48
|
|
|
j2mstyle kirjutas: |
aga jah, et alguses mängisin kapiuksed kinni, kuid nüüd jätan mingi sentimeetrise avause lahti, kuna muidu hakkab ta jälle sellist kahtlast ininat tegema (see seotud vist jahutusega ma arvan). |
Eks hea mõte oleks jah mingi õhuavaus jätta kastile, muidu küpsetab ennast seal kapis nagu ahjus. Kõige parem oleks ilmselt kui saaksid kapi tagaseina eemaldada. Siis ei jõua heli sinuni ja xkast on ka rahul värske õhu pealevooluga.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|