Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Duckhead
HV veteran

|
29.12.2008 23:33:21
|
|
|
ma ka ei põe ja metsas paremat pole jahh.
alguses oli ikka ilge kammajaa, aga sellest saadi õnneks üle.
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
30.12.2008 02:05:10
|
|
|
Duckhead kirjutas: |
alguses oli ikka ilge kammajaa, aga sellest saadi õnneks üle.  |
Kuidas neid porte avada ?
Ärge öelge ,et lisa raha eest !!!
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
30.12.2008 02:09:34
|
|
|
Lisa raha eest
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
30.12.2008 04:04:35
|
|
|
Killzone88 kirjutas: |
Ärge öelge ,et lisa raha eest !!! |
+200kr tuleb kuutasule juurde.
Sellega tuleb siis dünaamiline IP + kõik avatud pordid.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
30.12.2008 12:23:47
|
|
|
hendrik32 kirjutas: |
Killzone88 kirjutas: |
Ärge öelge ,et lisa raha eest !!! |
+200kr tuleb kuutasule juurde.
Sellega tuleb siis dünaamiline IP + kõik avatud pordid. |
osad prodid on lahti peab aint suunama ruuterist.
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
30.12.2008 13:20:36
|
|
|
113 peaks ainuke lahtine port kõul olema
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
30.12.2008 14:02:12
|
|
|
crypto kirjutas: |
113 peaks ainuke lahtine port kõul olema  |
neid on veel,,, kodus väike list
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
juta230
HV vaatleja
|
30.12.2008 23:43:05
|
|
|
sellest polnud kahjuks abi. Kõik need levira teenuse edasimüüjad on juba läbi uuritud. Mitte ükski neist ei paku meile midagi. Oh oleks ometi mõnel wifil või wimaxil levikaart just selline nagu see 97.a. mobiililevi kaart, siis oleksime kindlasti või sees
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
31.12.2008 00:27:07
|
|
|
Selline küsimus, et kas CNU680 annab firmware'i ka vahetada? Pole küll mingeid probleeme, aga pulli pärast võiks uusimad peale lükata juhul kui on olemas
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
31.12.2008 03:00:28
|
|
|
juta230, wifi.ee peal on viimane kaardistatud vabade võrkude leviala kaart. wi-fi t kõud ( CDMA ) ja wimax i ühendab a ainult see, et nad levivad keskkonnas juhtmevabalt. muu on kinni saveduses ja tehnoloogias mida kasutatakse. ilmselt ainus asi, mis sulle sobiks, oleks emt / elisa mobiilne internet.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
31.12.2008 12:28:51
|
|
|
Ja lõpuks töötab kõik jälle nagu siidi - raudstabiilne ühendus ja normaalne kiirus
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
31.12.2008 12:42:00
|
|
|
juta230: Kui oled antenniga maapinnast 2-3 meetri kõrgusel, siis pole Sul mingit signaali kusagil olemas. Kui upitad antenni 20-30 meetri kõrgusele, on Sul igasuguseid signaale nii et vähe pole.
Ja Su maja katusel vedeleb nagunii mittevajalik Soome-TV antenn, miks Sa selle asemele midagi muud ei areta ja selle aretamise asemel vesistad ning pisaraid valad
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
31.12.2008 13:25:26
|
|
|
Siinkohal olen küll eelkõnelejaga ühte meelt - ise tuleb midagi ette võtta. Kunagi eelmisel sajandil oli mul vaja RAS telefoni, eljoonikud ütlesid et tutkit - elad täpselt teoreetilise levi piiril, järelikult ei saa. Võtsin siis tuttavalt korra aparaadi laenuks, panin üles ning helistasin sellelt uuesti Elioni. Kui nad ütlesid taas et ei saa siis küsisin et kuidas nad mind kuulevad, nemad et hästi ja ilmselt mina neid ka... Ma siis ütlesin et asun just selles kohas kuhu telefoni vaja ning asi töötab nagu nad ise just väitsid . Tulemus - järgmiseks päevaks sai kokku lepitud et tulen esindusse, annavad karbid, lasti kenasti numbrit valida ja asi korras. Vahetasin karbid, teatasin GPS koordinaadid mida nende tehnik nädala pärast käis kohapeal kontrollimas (tahtis vist näha võimatut ) ja asi tehtud.
Ma juta230 nahas olles võtaksin ühe Mikrotiku, varustaksin ta nii 5GHZ kui 2,4GHz antennidega ja vaataksin kõrgelt kes kuskohast ja kuidas paistab. Ülejäänu on juba lepete küsimus. Wimaxi tegelikku levi on tülikam kontrollida, see eeldab provaideritelt info omamist sektorite kohta seal lähistel.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ivoshiee
HV veteran
|
31.12.2008 14:08:04
|
|
|
Maldur kirjutas: |
Siinkohal olen küll eelkõnelejaga ühte meelt - ise tuleb midagi ette võtta. Kunagi eelmisel sajandil oli mul vaja RAS telefoni, eljoonikud ütlesid et tutkit - elad täpselt teoreetilise levi piiril, järelikult ei saa. Võtsin siis tuttavalt korra aparaadi laenuks, panin üles ning helistasin sellelt uuesti Elioni. Kui nad ütlesid taas et ei saa siis küsisin et kuidas nad mind kuulevad, nemad et hästi ja ilmselt mina neid ka... Ma siis ütlesin et asun just selles kohas kuhu telefoni vaja ning asi töötab nagu nad ise just väitsid . Tulemus - järgmiseks päevaks sai kokku lepitud et tulen esindusse, annavad karbid, lasti kenasti numbrit valida ja asi korras. Vahetasin karbid, teatasin GPS koordinaadid mida nende tehnik nädala pärast käis kohapeal kontrollimas (tahtis vist näha võimatut ) ja asi tehtud.
Ma juta230 nahas olles võtaksin ühe Mikrotiku, varustaksin ta nii 5GHZ kui 2,4GHz antennidega ja vaataksin kõrgelt kes kuskohast ja kuidas paistab. Ülejäänu on juba lepete küsimus. Wimaxi tegelikku levi on tülikam kontrollida, see eeldab provaideritelt info omamist sektorite kohta seal lähistel. |
Sa ei saa otse loomuliselt eeldada, et juta230 on valmis ning võimeline mööda kuuski-mände turnima ning samas ka Mikrotiku seadmeid haldama, aga sellest hoolimata tuleb vähem viriseda ning isetegevust harjutada. Kas naabreid seal ei olegi? Ehk saaks veidi koostööd teha vms.
_________________ Folding@home
FAH foorum |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
31.12.2008 16:18:22
|
|
|
Ivoshiee kirjutas: |
Sa ei saa otse loomuliselt eeldada, et juta230 on valmis ning võimeline mööda kuuski-mände turnima ning samas ka Mikrotiku seadmeid haldama, aga sellest hoolimata tuleb vähem viriseda ning isetegevust harjutada. |
See tõi mulle helgeid mälestusi meelde Ras1000 algusaegadest, kui oli ka soov seda saada kohta kuhu e-lõvi kanged mehed väitsid asja võimatu olevat. Kuna olen vähe laisavõitu, siis puudeotsas turnimise ja mastidega katsetamise asemel aretasin antennile ja jaamale hunniku õhupalle külge ja vaikselt seda kompotti ülespoole lastes sain teada millisel kõrgusel piisav levi tekkis. 8)
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
31.12.2008 17:52:12
|
|
|
[quote="Ivoshiee"]
Maldur kirjutas: |
Siinkohal olen küll eelkõnelejaga ühte meelt - ise tuleb midagi ette võtta. Kunagi levi on
Sa ei saa otse loomuliselt eeldada, et juta230 on valmis ning võimeline mööda kuuski-mände turnima ning samas ka Mikrotiku seadmeid haldama, aga sellest hoolimata tuleb vähem viriseda ning isetegevust harjutada. Kas naabreid seal ei olegi? Ehk saaks veidi koostööd teha vms. |
juta ei olegi, aga eitahanteada on, sest kuidas ta muidu teab, mis kellelgi majakatustel on või ei ole. nii et olge selle suure suli ja pealekaebaja osas ettevaatlikud, ikkagi eesti nsv tervishoiuministeerium hoiatab.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
juta230
HV vaatleja
|
01.01.2009 03:34:16
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
juta230: Kui oled antenniga maapinnast 2-3 meetri kõrgusel, siis pole Sul mingit signaali kusagil olemas. Kui upitad antenni 20-30 meetri kõrgusele, on Sul igasuguseid signaale nii et vähe pole.
Ja Su maja katusel vedeleb nagunii mittevajalik Soome-TV antenn, miks Sa selle asemele midagi muud ei areta ja selle aretamise asemel vesistad ning pisaraid valad  |
Meie katusel oli suisa mitu soome antenni, kuid kahjuks on maja pisike ja katus madal. Norby poisid ronisid nagu väledad oravad mööda katust ja proovisid antenni siia-sinna, kuid ei miskit.
Ma ei saa aru, miks arvatakse, et me ei tegele ise sellega, et omale korralikku ühendust saada. Ega siis lambist ikka magavale kassile hiirt suhu ei jookse. Ikka käime igalt poolt ise küsimas ja kui saame eitava vastuse, siis uuriume kindlasti välja, miks see jaatav pole.
Naabritega pole kahjuks kah võimalik koostööd teha. Meil siiski väike haja-asusutusega küla ja kahasse pole võimalik miskit võtta.
Veel loodame KÕUe peale. Meil on ju veel üks trump: nimelt nad oma kodukal ise ju mainivad, et tahavad pakkuda teenust ennekõike neile, kelleni pole varem ükski internetiteenus jõudnud. Et kui neil juba selline strateegia, siis toogu pealinnast üks tugijaam Hiiumaale juurde. (Tallinnlastel valikuvõimalusi niikuinii palju). Las tõestavad meile oma strateegiat. Ja kui nad seda teha ei suuda, siis hakkame aktiivsemalt teistele ettevõtetele pinda käima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
01.01.2009 13:31:33
|
|
|
[quote="juta230"][quote="tahanteada"]juta230: Kui oled antenniga maapinnast 2-3 meetri kõrgusel, siis pole Sul mingit signaali kusagil olemas. Kui upitad antenni 20-30 meetri kõrgusele, on Sul igasuguseid signaale nii et vähe pole.
>>> Ega siis lambist ikka >>magavale kassile hiirt suhu ei jookse.
õige, hiir jookseb tavaliselt ikka urust, või kuskilt kasti alt
>>>Naabritega pole kahjuks kah võimalik koostööd teha. Meil siiski väike haja-asusutusega küla ja kahasse pole võimalik >>miskit võtta.
jah, sest tegu on jestlastega, kui tegu oleks mistahes muust rahvusest inimestega oleks seal juba hiina imed!
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
mryx
HV kasutaja
|
01.01.2009 16:46:07
|
|
|
juta230 kirjutas: |
...Ma ei saa aru, miks arvatakse, et me ei tegele ise sellega, et omale korralikku ühendust saada. Ega siis lambist ikka magavale kassile hiirt suhu ei jookse. Ikka käime igalt poolt ise küsimas ja kui saame eitava vastuse, siis uuriume kindlasti välja, miks see jaatav pole.... |
Muudes foorumites on juttu olnud ka internetiühendusest satelliidi kaudu.
Ise ei oska täpsemalt kommenteerida, aga näiteks siin on sellest juttu ja lingid mõnede pakkujate juurde:
http://www.wifi.ee/foorum2/viewtopic.php?f=7&t=1189
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
01.01.2009 16:54:10
|
|
|
mõned ahvid, kellel erinevaid seadmeid on, kokku võtta, interface, kes meil siin nii ehk naa sihitult ringi sõidab veidi statoili burksi ja kütet ja hiiumaale asja uurima siis.. juta tänutäheks näitab veidi kohalikke vaatamisväärsusi ja keedab veidi lobi
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
01.01.2009 20:03:49
|
|
|
kunagi enne vanasti kui pold Kõud ja Ras1000 ei vedand välja...
Oli siis sedasi...
sai siis tuttava juurest visatud elioni adsl ühendus meile metsa sisse
e siis ... ehitasime ise nö suund wifi... mingid purgid, juhtmed, jne
et netist miskud näpunäited, eskiisid ja adsl net sai 2,5 km (otsenähtavus) kaugusele visatud
mõni asi oli ja on seni mulle segane (kuna polnud just see tehnik) kuid asi toimis
... JA SIIS TULI KÕU...
Kõmisedes üle maa
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
03.01.2009 06:50:12
|
|
|
ma pole vanal koduseadmel sellist uppi veel kohanudki
See pea et maksimum:
Andmeside maksimaalne kiirus 2Mbit/s allalaadimisel ja 153kbit/s üleslaadimisel
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.01.2009 18:12:59
|
|
|
Ja USB-seade on taaskord täiesti kasutamatu. Hoolimata püstiseisvast ühendusest endast kukub iga mõne minuti tagant info liikumine pikali, minuti kaks vehib oma "ping request could not find host www.ee. Please check the name and try again," ja siis hakkab 2000sest pingist alla lugema 60 peale, minuti püsib ja läinud jälle - nagu ühendust resetitakse koguaeg. Sellise asja jätkudes peale uue nädala algust on aeg hakata mõtlema lepingu lõpetamise peale.
Stabiilset netti pole eelmise kuu keskpaigast kasutada saanud. Info liikumise hetkel on kiiruseks üks-kaks kilobaiti alla, üles läheb alati 60 kiloga nagu normaalsel ajal. KÕU - esimene internet maailmas, mille upload on 30x suurem, kui download.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|