Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 379, 380, 381  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.12.2008 02:12:15 vasta tsitaadiga

Üsna selgelt on näha, et kui inimesed on jõulupuhkuse ajal kodus, ei suuda KÕU võrk koormusega hakkama saada. Siinkandis on dial-upi kiirused juba nädal aega. Seda nii masti otsas oleva antenniga kui ka USB-lutsu pisikese antenniga, täpselt samad kiirused.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Duckhead
HV veteran
Duckhead

sõnum 28.12.2008 11:43:38 vasta tsitaadiga

ma olen täheldanud vastupidist
vaatasin et ju vist jõulu ajal keegi netti ei kasuta. lippab, kui meeletu icon_razz.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.12.2008 11:57:48 vasta tsitaadiga

Duckhead kirjutas:
vaatasin et ju vist jõulu ajal keegi netti ei kasuta. lippab, kui meeletu icon_razz.gif

Ju see on kinni asukohast, sest praegu peale maha kukkumist sain neljandal sissehelistamise katsel sisse - eelmised kolm korda "ei vastanud server".
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 28.12.2008 12:10:20 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Duckhead kirjutas:

Ju see on kinni asukohast, sest praegu peale maha kukkumist sain neljandal sissehelistamise katsel sisse - eelmised kolm korda "ei vastanud server".

ise nagu ei nurise, stabiilne on aga kiirus 0.3mb suht koguaeg
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
walwur
Kreisi kasutaja

sõnum 28.12.2008 13:24:20 vasta tsitaadiga

Jah,kõu ruulib.Ühendusega on küll lood seinast-seina,vahel hea vahel mitte.Kiirus ok,aga viskab ikka ühenduse maha.Tundub et kõik tegurid mõjutavad seda.Ühes masinas mul Ubuntu,seal tekib täielik kokkujooks kui kõu ennast lahti ühendab.Teisalt;Xp-ga masinas 2 võrkarit,ühega on ühendus 85% stabiilne,teisega viskab maha ja jääbki.Tundub et asi draiverites.Muidu oli ok,aga paari kuu eest hakkas see kammajaa.
Asukoht siis Kadrina ja Tapa vahepeal,on veel kaaskannatajaid?.

tsitaat:

kunagi liikus siin vanale sarvikule mingi uuem firmvares, mida keegi EEst lekitas. Kas keegi teab sellest midagi, või üldse uuendusest?

Pakuks huvi jah selle halli kasti mõistus,olen googeldanud aga tulemus null.Kast ise küll võimaldab firmvarest upgreidida,aga kust saab uuendusi???
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 92
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 28.12.2008 13:43:12 vasta tsitaadiga

walwur kirjutas:
Jah,kõu ruulib.Ühendusega on küll lood seinast-seina,vahel hea vahel mitte.Kiirus ok,aga viskab ikka ühenduse maha.Tundub et kõik tegurid mõjutavad seda.Ühes masinas mul Ubuntu,seal tekib täielik kokkujooks kui kõu ennast lahti ühendab.Teisalt;Xp-ga masinas 2 võrkarit,ühega on ühendus 85% stabiilne,teisega viskab maha ja jääbki.Tundub et asi draiverites.Muidu oli ok,aga paari kuu eest hakkas see kammajaa.
Asukoht siis Kadrina ja Tapa vahepeal,on veel kaaskannatajaid?.

tsitaat:

kunagi liikus siin vanale sarvikule mingi uuem firmvares, mida keegi EEst lekitas. Kas keegi teab sellest midagi, või üldse uuendusest?

Pakuks huvi jah selle halli kasti mõistus,olen googeldanud aga tulemus null.Kast ise küll võimaldab firmvarest upgreidida,aga kust saab uuendusi???

Mul enda vana sarvik jookseb hetkel:
D2_ETH_302C_ESTE Aug-1-2007 17:33:31
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.12.2008 14:21:50 vasta tsitaadiga

walwur kirjutas:
Tundub et asi draiverites.

Sarvikuga, mis LANi läheb - on asi LANi kaardis kinni. Ühe masina taga Realteki tavalise jullaga ühendab asi end võrgust 10 sekundiga konstantselt lahti, kui aktiivsust ei ole ning 50/50, et ei suuda end uuesti aktiivsuse tekkides tagasi ühendada. Ping hoiab üleval, download näiteks ei hoia. Paarimegast faili tõmmates tuleb pingida või mööda intarwebi surfida samal ajal, sest muidu ühendus katkeb. Teise arvuti taga ja teise tootja LANi kaardiga on aga ühendus raudstabiilne ja ei ühenda end kunagi lahti.
tagasi üles
Duckhead
HV veteran
Duckhead

sõnum 28.12.2008 15:20:00 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:

Küsin tuttavalt EE-s seadme firmware ja lahendust, vaatab , mis räägitakse

mis seis on? Kas said?

hendrik32
HV Guru

sõnum 29.12.2008 13:40:46 vasta tsitaadiga

Ise praaga ei kurda neti üle, suht kiire on nett ja pole nüüd paar päeva enam välja visanud.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
o-u-t-r-o
HV kasutaja
o-u-t-r-o

sõnum 29.12.2008 14:03:05 vasta tsitaadiga

Oleks ka huvi KÕU vastu aga tahaks teada, et kui kiire see on ja kas tasub üldse võtta. Praegu on mingi 7-8Kb nett aga väheks jääb sellest. Et kuda on siis, tasub võtta või mitte?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 29.12.2008 14:17:27 vasta tsitaadiga

o-u-t-r-o kirjutas:
Oleks ka huvi KÕU vastu aga tahaks teada, et kui kiire see on ja kas tasub üldse võtta. Praegu on mingi 7-8Kb nett aga väheks jääb sellest. Et kuda on siis, tasub võtta või mitte?

KÕU maksimum on 3,1Mbit üles 1,8Mbit alla(see siis saavutatakse wifiga koduseadme ja ideaaltingimustega)
Endal on Wifiga koduseade, allalaadimiskiirus on kuskil 50-130kb/s, uploadi pole nii väga uurinud aga viimati kui uploadisin, siis oli seal 60kb/s kanti.
tagasi üles
o-u-t-r-o
HV kasutaja
o-u-t-r-o

sõnum 29.12.2008 14:21:05 vasta tsitaadiga

Sa rääkisid midagi välja viskamisest et mis jant sellega on? ja kuidas nett üldse õhtuti on?
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 29.12.2008 14:24:49 vasta tsitaadiga

Ma olen 3Mbit saanud ka mobiilsega kätte koos selle pisikese lisaantenniga ning max upload on olnud mul 1.5Mbit. Keskmine on ikka nii 1-2Mbit vahel alla ja 0.5-1Mbit üles, seda siis Kohilas. Enda pole kunagi olnud väljaviskamisega probleeme ega ka ühenduse saamisega. Arvutiks siis iBook G4 millega KÕUd peamiselt kasutan.
o-u-t-r-o
HV kasutaja
o-u-t-r-o

sõnum 29.12.2008 14:39:22 vasta tsitaadiga

Okei, aga kuidas seadmetega on, et kas põhiliselt ruuterist piisab ja kas paigaldusega saab ise hakkama või kindlam tehnikul lasta teha? Elukohaks on mul Koonga ja lähim tugijaam asubP-Jaagupis (linnulennult oma 10-15km) et sellise maa peale peaks levi ikka olema jah?!

Palju küsimusi aga tahan lihtsalt kindel olla kui võtan selle beer_yum.gif icon_wink.gif
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 29.12.2008 14:59:54 vasta tsitaadiga

No sulle antakse nädal proovimiseks.
hendrik32
HV Guru

sõnum 29.12.2008 15:26:59 vasta tsitaadiga

o-u-t-r-o kirjutas:
Sa rääkisid midagi välja viskamisest et mis jant sellega on? ja kuidas nett üldse õhtuti on?

Praegu on nett suht stabiilne olnud paar päeva, vahepeal võib esineda kiiruse langust ja/või ruuteri "crashI", aga seda ei esine väga tihti.

o-u-t-r-o kirjutas:
Okei, aga kuidas seadmetega on, et kas põhiliselt ruuterist piisab ja kas paigaldusega saab ise hakkama või kindlam tehnikul lasta teha? Elukohaks on mul Koonga ja lähim tugijaam asubP-Jaagupis (linnulennult oma 10-15km) et sellise maa peale peaks levi ikka olema jah?!

Palju küsimusi aga tahan lihtsalt kindel olla kui võtan selle beer_yum.gif icon_wink.gif

1) Paigaldamine on imelihtne: Mobiilse seadmega ühendad arvutiga, installid kaasa antud tarkvara ja saadki kohe kasutada.
Koduseadmega keerad need 2 kaasaantud antennid külge, ühendad avutiga(kas siis läbi USB või Etherneti kaabli), ootab paar min ja valmis
2) Kui jääb kiirust ja levi liiga väheks, võid juurde osta ka detsimeeterantenni, mis parandab levi kvaliteeti ja kiirust.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.12.2008 15:56:54 vasta tsitaadiga

Sarvik töötab, USB on kasutamatu. Iga kümnes ping läheb läbi, netilehed lihtsalt ei avane.

Hommikust kuni kusagil kella 1ni töötas, nüüd on paras sellega lutsu visata.
tagasi üles
Lindremant
Kreisi kasutaja
Lindremant

sõnum 29.12.2008 16:30:30 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Sarvik töötab, USB on kasutamatu. Iga kümnes ping läheb läbi, netilehed lihtsalt ei avane.

Hommikust kuni kusagil kella 1ni töötas, nüüd on paras sellega lutsu visata.

hetkel on jah mingi kamm, mul ei ühenda äragim näitab küll 4 pulka aga kui connect panna siis ei jää ühtegi pulka järele. Kesklinn tõnismäe kant
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.12.2008 16:35:45 vasta tsitaadiga

Lindremant kirjutas:

hetkel on jah mingi kamm, mul ei ühenda äragim näitab küll 4 pulka aga kui connect panna siis ei jää ühtegi pulka järele. Kesklinn tõnismäe kant

Nüüd ühendas mul enam-vähem ära, aga välislink on täiesti umbes ja katki. HV näiteks töötab samas nagu siidi, seega on HV Eesti serveris?
tagasi üles
juta230
HV vaatleja

sõnum 29.12.2008 22:43:22 vasta tsitaadiga

Lotharius kirjutas:
No sulle antakse nädal proovimiseks.

Kui aparaadi peab välja ostma ja neid pärast enam tagasi ei osteta, siis pole selle nädalaga miskit peale hakata. Uuri, kas saab seadet nädalaks laenutada või ostavad nad seadme tagasi. Ma ise ei viitsi varsti selle KÕUe peale isegi mõelda. Nende koduleht on minu jaoks justkui muinasjutt. Tegelt on levi ikka viimase peal vilets ja KÕU on saamatu seda ise tunnistama. Viimaste andmete järgi soovitasid nad mingi netipõhise raadjojaama meil tööle panna, siis ei kao nett ära. No mida veel. Me ei saa seda netti niipaljukestki kätte, et seda raadjojaama üldse käivitada.

Kas keegi KÕU koduseadet ei tahaks ära osta? Meil pole seda enam vist vaja.
tagasi üles
Duckhead
HV veteran
Duckhead

sõnum 29.12.2008 22:57:48 vasta tsitaadiga

juta230, kas sul on uuem või vanem?
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 29.12.2008 22:58:59 vasta tsitaadiga

Ei pea sa miskit ostma. Seade antakse niisama ikka nädalaks, mulle küll anti, enne ainult pidin allkirjad andma et ikka olen sel kuupäeval seadme saanud ja olen kohustatud tagasi tooma selleks kuupäevaks jms.
juta230
HV vaatleja

sõnum 29.12.2008 23:25:25 vasta tsitaadiga

Duckhead kirjutas:
juta230, kas sul on uuem või vanem?

1,5 aastat vana. Miks küsid? Kas sellepärast, et ära osta või sellepärast, et hüva nõu anda?
Aga seda ma olen juba uurinud, et kas nad vahetaks meie vana seadme uuema mudeli vastu välja, kui maksaksime hinnavahe kinni. Sellepeale sain vastuseks, et ei vahetata. Kui tahame Wifiga seadet, siis peame selle ikka kõige täiega kinni maksma, mis sellest et vana seadmega pole kah miskit peale siis enam hakata. Esiteks ei raatsiks liiga palju raha maksnud aparaati niisama kah ära visata ja teiseks ei julge enam arvestades nende levi kadumist uut kah soetama hakata. Kui meil sellega ikka midagi teha pole, siis pole kindel, et nad tagasi ei võta.

Oh oleks ometi mingisugustki alternatiivi KÕUele konkurendiks meie elamises icon_cry.gif Mitte midagi.
tagasi üles
Duckhead
HV veteran
Duckhead

sõnum 29.12.2008 23:27:22 vasta tsitaadiga

uue vastu oleks olnud huvi icon_wink.gif
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 29.12.2008 23:29:28 vasta tsitaadiga

ei tea... isiklikult kõuga küll probleeme pole. Parim lahendus mis metsas selle raha eest thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 379, 380, 381  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.