Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 49, 50, 51  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
TombcaT
HV kasutaja

sõnum 30.12.2008 16:32:57 vasta tsitaadiga

Peaks ka varsti oma saadetise inglismaalt kätte saama. Millise raskusastmega keegi mängib? Olen lugenud ,et normal pidi liiga lihtne olema. On sellel ka mingisugune tõepõhi all?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 30.12.2008 16:36:54 vasta tsitaadiga

TombcaT kirjutas:
Peaks ka varsti oma saadetise inglismaalt kätte saama. Millise raskusastmega keegi mängib? Olen lugenud ,et normal pidi liiga lihtne olema. On sellel ka mingisugune tõepõhi all?

Normal tõesti lihtne, ise pelan hardiga, aga peaks vist isegi very hardi panema, kui mängida "oskad" on normal pointless icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
TombcaT
HV kasutaja

sõnum 30.12.2008 16:43:34 vasta tsitaadiga

Hetkel mängin nostalgiast Fallout 2-e (sooviks sarnast raskusastet). No vaatab...proovib Hard-iga siis. icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 30.12.2008 16:53:25 vasta tsitaadiga

simpanzzz, Normal on päris raske kui VATSi ei kasuta. Kui VATSI kasutad siis ikka raskusaste põhja icon_razz.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 30.12.2008 17:18:08 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
simpanzzz, Normal on päris raske kui VATSi ei kasuta. Kui VATSI kasutad siis ikka raskusaste põhja icon_razz.gif

Mängin hardiga ja VATSi kasutan väga vähe(VATS ikkagist ju relvi kulutab kähku), ei ütleks, et eriti raske oleks, pead lihtsalt jälgima ammot ja niisama ei tasu kõmmutada, peab mõistlik olema thumbs_up.gif
tagasi üles
sasskinn12
HV kasutaja

sõnum 30.12.2008 17:23:56 vasta tsitaadiga

olge nüüd normal suht raske ka ju..mina mängisin esimest korda üldse fallout 3 me alguses ei saanud üldse asjale pihta mida teha ja üldses mis point on..nüüd kui juba piisavalt palju mänginud väga hea mäng mu arust ikka...hard või easy mis vahet on point jääb ikka samaks täida missioone ja kola ringi...ainult et kuule taod rohkem sisse vaenlastesse..muud ju midagi või on mingi vahe veel hard või easy..see on äge ka et kui tundub väga raske mõnes kohas lihtsalt keerad maha reaal ajas easy peale või very easy ja saadki edasi icon_smile.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 30.12.2008 17:26:45 vasta tsitaadiga

sasskinn12 kirjutas:
olge nüüd normal suht raske ka ju..mina mängisin esimest korda üldse fallout 3 me alguses ei saanud üldse asjale pihta mida teha ja üldses mis point on..nüüd kui juba piisavalt palju mänginud väga hea mäng mu arust ikka...hard või easy mis vahet on point jääb ikka samaks täida missioone ja kola ringi...ainult et kuule taod rohkem sisse vaenlastesse..muud ju midagi või on mingi vahe veel hard või easy..see on äge ka et kui tundub väga raske mõnes kohas lihtsalt keerad maha reaal ajas easy peale või very easy ja saadki edasi icon_smile.gif

See kuidas kellelegi, endale tundub see mäng suht kerge olevat(ma mingi pro-gamer küll nüüd ei ole), Stalkeris aga näiteks sain mingi iisiga kah vist juba haledalt tina igalt poolt icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vedru>
HV kasutaja
vedru>

sõnum 30.12.2008 20:23:15 vasta tsitaadiga

Kuidas ma The Citadeli sisse saan.. tahaks Power Armorit treenida..
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.12.2008 20:31:08 vasta tsitaadiga

vedru> kirjutas:
Kuidas ma The Citadeli sisse saan.. tahaks Power Armorit treenida..

Jõua main questiga sinnamaale, siis saad.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 31.12.2008 02:47:48 vasta tsitaadiga

simpanzzz kirjutas:
See kuidas kellelegi, endale tundub see mäng suht kerge olevat(ma mingi pro-gamer küll nüüd ei ole), Stalkeris aga näiteks sain mingi iisiga kah vist juba haledalt tina igalt poolt icon_rolleyes.gif
Normal tase on jah suht lihtne kui vähegi võitlusvõimelisema tüübi omale teed. Kui plasma rifle ka veel saad, siis edasine on juba suht jalutuskäik. 3 deathclaw'd korraga on ainult veidi rohkem sebimist aga surma saamise hirmu polnud küll kordagi... Niiet kes pinget tahab omal mängus hoida, ärge plasmarelvi kasutage.
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 31.12.2008 14:07:28 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
simpanzzz kirjutas:
Normal tase on jah suht lihtne kui vähegi võitlusvõimelisema tüübi omale teed. Kui plasma rifle ka veel saad, siis edasine on juba suht jalutuskäik. 3 deathclaw'd korraga on ainult veidi rohkem sebimist aga surma saamise hirmu polnud küll kordagi... Niiet kes pinget tahab omal mängus hoida, ärge plasmarelvi kasutage.

Mulle need plasmarelvad ei meeldi kohe üldse icon_neutral.gif Üks vähestest asjadest, mi mulle selle mängu juures ei meeldi
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 31.12.2008 18:19:14 vasta tsitaadiga

Ma olen stoorilinega sealmaal, et aitasin mingid tegelased Citadeli, aga ise järgi minna ei saa, kuna sealt aparaadist signaali ei ole ja sisse ie saa. Ei oska main questiga kuidagi edasi minna ja kõrvalquestid kah kõik ära teinud. Mingi script on katki läinud, nagu sellel Oblivioni mootoril teinekord juhtus, ja pean otsast alustama? icon_eek.gif

Tegin tegelikult ise lollusi kah. Kui neid sinna pidin eskortima siis lasin fast traveliga üldse jalga Megatoni nodi müüma. Mis edasi? icon_confused.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 01.01.2009 23:05:57 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Arvuti peal konsooli näppides pole just eriti keeruline ka statid lakke keerata.

mis statse sa seal lakke keerad? ma ei ole veel leidnud käsku mis paneks Sandman kills 50000. basic skillid(med, repair, jne) on võimalik 100 peale ilma probleemita saada(1300 punkti kokku, võimalik on saada ~1480). ja kui peaks olema main skillid(strenght, luck) kõik 10 peal siis kohe näha et fake.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 02.01.2009 10:45:44 vasta tsitaadiga

Noh statsidele saab intense traininguga saada juurde kokku 10 pointsa - bobbleheadidest saab kah igale asjale ühe pointsa - mõnest questist annab kahh stat bonust saada (fireants näit.) Ehk siis kõik miinimum 7 ja osad asjad 9-10 pole võimatu.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 02.01.2009 15:24:40 vasta tsitaadiga

Leveleid saades on võimalik valida perk-e nende seas on ka "+1 vabalt valitud statsile" - mina lolli peaga muidugi alguses valisin 3 korda seda et "10% more experience". Tagantjärgi mõeldes väga loll mõte oli see. icon_razz.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 03.01.2009 00:11:40 vasta tsitaadiga

Head Uut algavat kõikidele 8)

Seda et olen ka seda mängu nüüd päris tükk aega mänginud ja vahepeal tuli ainult tänu GTA-le vahe sisse icon_lol.gif et olen ise jõudnud sinnamaani kus pean minema kuhugi Vault 112 vist.. (võin eksida ka numbriga) et kuna mäng on täiega lahe ja endale väga meeldib.... aga nüüd siis teel sinna vault(osad linnad mul läbi käimata veel et ei saa otse nagu minna et klikin linna peale ja olen kohal pean jalgsi minema) kuigi mulle meeldib ka seal nii ringi hulkuda aga nüüd nagu jänni need mingid veest välja tulevad kilpkonna moodi elukad ja nüüd tuli veel 2 mingi hiid koera keda on peaaegu võimatu tappa ... ja laskemoon on ka päris otsas... tulin sealt mingist citadelist l kolasin selle risti põiki läbi ja ei saanud ka nagu kuskilt seda moona metsikult raha ka nagu eriti ei ole viimasel ajal icon_rolleyes.gif et oskate öelda kas selle peastoryga ei tule siis mingit pappi sisse ? kuigi see mäng täiega meeldib ei saa ma tegelt sttagi aru milleks on seal need mingid perksid ja skillid jne mis nendega teha saab ja kõik see igasugune träni mida vahest korjan ja tavaliselt olen maha parseldanud icon_lol.gif aga kui keegi on nii hea ja viitsib võiks mulle nats seletad mis ja kuidas ? sest neid koeri on võimatu tappa... täristasin kõik rtelvad tühjaks mis vähegi oli icon_neutral.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 03.01.2009 01:25:40 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Head Uut algavat kõikidele 8)

Seda et olen ka seda mängu nüüd päris tükk aega mänginud ja vahepeal tuli ainult tänu GTA-le vahe sisse icon_lol.gif et olen ise jõudnud sinnamaani kus pean minema kuhugi Vault 112 vist.. (võin eksida ka numbriga) et kuna mäng on täiega lahe ja endale väga meeldib.... aga nüüd siis teel sinna vault(osad linnad mul läbi käimata veel et ei saa otse nagu minna et klikin linna peale ja olen kohal pean jalgsi minema) kuigi mulle meeldib ka seal nii ringi hulkuda aga nüüd nagu jänni need mingid veest välja tulevad kilpkonna moodi elukad ja nüüd tuli veel 2 mingi hiid koera keda on peaaegu võimatu tappa ... ja laskemoon on ka päris otsas... tulin sealt mingist citadelist l kolasin selle risti põiki läbi ja ei saanud ka nagu kuskilt seda moona metsikult raha ka nagu eriti ei ole viimasel ajal icon_rolleyes.gif et oskate öelda kas selle peastoryga ei tule siis mingit pappi sisse ? kuigi see mäng täiega meeldib ei saa ma tegelt sttagi aru milleks on seal need mingid perksid ja skillid jne mis nendega teha saab ja kõik see igasugune träni mida vahest korjan ja tavaliselt olen maha parseldanud icon_lol.gif aga kui keegi on nii hea ja viitsib võiks mulle nats seletad mis ja kuidas ? sest neid koeri on võimatu tappa... täristasin kõik rtelvad tühjaks mis vähegi oli icon_neutral.gif

Ma ei tea, kuidas teistega on, aga mina saan laskemoona ja raha seiklemisega icon_wink.gif Ma lihtsalt tuhnin igal pool iga viimase kui urka läbi ja usu mind, niimoodi leiab hulga kraami mida müüa ja ka piisavalt laskemoona thumbs_up.gif Korja üles, mis vähegi väärt on ja ei kaalu ülearu palju ja müü see Megatonis nt maha. Megatonis on vist isegi viis inimest kokku, kes vahetavad kaupa, müü neile kõigile oma kraami ja kui neil enam raha pole, siis vaheta oma kraam nt stimpakide vastu, ühesõnaga investeeri millegisse kasulikku(ammo, kui võimalik). Kui raha vähegi koos on soovitan kolama minna lõunasse, kus asub Tenpenny Tower, seal on see turvaülem(Gustavo oli nimi vist), kellel on roppumoodi laskemoona müügiks ja tal tuleb seda juurde iga nädala tagant. Kui oled "hea" nagu mina, siis soovitan ka rüüstada Paradise Falls-i, seal siis orjakauplejad, selleks peab aga hullumoodi laskemoona olema, seal on mitu tosinat relvastatud orjakaubitsejat, kes kõik avavad tule, kui niisama linna sisse kõnnid. Mina sain sealt tagasi kolm korda rohkem laskemoona kui kulutasin ja relvu on seal kah huipumoodi. Igatahes avasta ja otsi ega see laskemoon end igavesti ei peida sinu eest icon_wink.gif
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 03.01.2009 08:02:21 vasta tsitaadiga

Jõudsin irradiated metroosse lõpuks. Kõmbin siis rahulikult, lasen paar tsompsi juppeks, kolan kappides. Jõuan miski rõdu peale ja jääb silma helendav tsombi allkorrusel kes rõõmsasti minu poole padinal silkab. Noh, pole midagi, üks tsombi ees või taga oisittoisittoisittkuradiparvonneidsealkuskuratsiinmõnikindlaseljatagusegakohton

icon_lol.gif

tagasi üles
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 03.01.2009 12:48:42 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
Jõudsin irradiated metroosse lõpuks. Kõmbin siis rahulikult, lasen paar tsompsi juppeks, kolan kappides. Jõuan miski rõdu peale ja jääb silma helendav tsombi allkorrusel kes rõõmsasti minu poole padinal silkab. Noh, pole midagi, üks tsombi ees või taga oisittoisittoisittkuradiparvonneidsealkuskuratsiinmõnikindlaseljatagusegakohton

icon_lol.gif

icon_lol.gif hea töö icon_biggrin.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 03.01.2009 13:29:14 vasta tsitaadiga

Neid Glowing One Zombiesid oli ikka kõige lahedam juppeks lasta thumbs_up.gif .
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Liivaannus
HV vaatleja

sõnum 03.01.2009 13:43:55 vasta tsitaadiga

SSirvisin seda foorumit, kuid kõike läbi ei jõudnud vaadata. Aga kas siin pole kellegi olnud pc versioonil ctd probleeme või muud jama. Bethesda foorum on paks sellest, kuid abi ei leia asi ei jookse korralikult. Pangestub iga 10 minuti tagant. suht nutune värk.
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 03.01.2009 16:17:02 vasta tsitaadiga

mul crashib nüüd koguaeg seal, kui
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 03.01.2009 17:18:47 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Miks ma seda spilerit lugesin -.-
Ei osanud arvata, et nii juhtub
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 03.01.2009 17:27:18 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
Ega sealt kohast ongi mäng läbi niiet midagi sa ei kaota. Lõpuvideo näed youtubest ka ära.
Saiapäts
HV kasutaja
Saiapäts

sõnum 03.01.2009 17:29:34 vasta tsitaadiga

Krt endal juhtus selline asi et alguses oli Fallout 3 mäng ühe korra läbi siis hakkasin uuesti tegema olin juba üsna kaugel, tuli välja siis GTA IV koos sellega tuli peale Windows LIVE, ning nüüd avastasin Fallouti minnes, et savegame kadunud :S
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.01.2009 17:36:14 vasta tsitaadiga

Saiapäts kirjutas:
Krt endal juhtus selline asi et alguses oli Fallout 3 mäng ühe korra läbi siis hakkasin uuesti tegema olin juba üsna kaugel, tuli välja siis GTA IV koos sellega tuli peale Windows LIVE, ning nüüd avastasin Fallouti minnes, et savegame kadunud :S

Vale profiili all oled sees. Kõik tänu suurepärasele ja läbi mõeldud süsteemile nimega LIVE.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 03.01.2009 17:48:02 vasta tsitaadiga

Saiapäts kirjutas:

logi välja LIVEst..

Sain ka edasi sealt kus enne crashis pärast mitmeid üritusi..Mäng pole veel läbi midagi, Vault 87'see vaja veel minna jne icon_razz1.gif
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 03.01.2009 21:16:31 vasta tsitaadiga

Keegi miskit graafika perfi tõstvat modi pole kohanud?

Ma ise leidsin midagi sellist: http://www.tweakguides.com/Fallout3_1.html

tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 04.01.2009 06:23:29 vasta tsitaadiga

Einoh Lincolns Repeater + teksaseelik + kauboikaabu tegid oma töö icon_razz1.gif
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 04.01.2009 11:42:08 vasta tsitaadiga

Palju kellelgi relvi tavaliselt kaasas on missioone alustades?

Mul endal on tavaliselt 3 relva ainult majast välja minnes, sest ma olen selline sneak/small guns spetsialist.

Esimene valik ja nn. default relv - Dart gun vaelnaste mürgitamiseks ja aeglustamiseks.
Kui teel tuleb mõni robot või skorpion vastu või on vaenlaseid palju / lähedal - Xuanlong Assault Rifle
Kaugelt mõne pahalase maha nottimiseks / kaugel toimuva actioni uurimiseks (binokli asemel) - Sniper Rifle.
tagasi üles
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 04.01.2009 11:54:45 vasta tsitaadiga

ex6 kirjutas:
Palju kellelgi relvi tavaliselt kaasas on missioone alustades?

Mul endal on tavaliselt 3 relva ainult majast välja minnes, sest ma olen selline sneak/small guns spetsialist.

Esimene valik ja nn. default relv - Dart gun vaelnaste mürgitamiseks ja aeglustamiseks.
Kui teel tuleb mõni robot või skorpion vastu või on vaenlaseid palju / lähedal - Xuanlong Assault Rifle
Kaugelt mõne pahalase maha nottimiseks / kaugel toimuva actioni uurimiseks (binokli asemel) - Sniper Rifle.

Endal kaasas praegu c.a kümme relva, aga ideealis kannaks kaasas umbes 4-5 relva... Sniper, chinese rifle, combat shotgum, fat man, ja mingi väike junn veel(10mm smg või .44 magnum) plus frag granaadid
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 04.01.2009 11:56:49 vasta tsitaadiga

Mul oli iga ammo jaoks relv olemas. thumbs_up.gif
v.a fatman, mis kaalus nii palju, et ei viitsinud tassidagi.

madness
HV veteran
madness

sõnum 04.01.2009 12:56:06 vasta tsitaadiga

Mul on igasugu relvi kaasas..
Kõige rohkem kasutan aga Xuanlong AR, Terrible Shotgun, Wazer Wifle ja kaugemalt võtmiseks Victory Rifle
tagasi üles
Crocs
HV vaatleja
Crocs

sõnum 04.01.2009 16:34:43 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:

Einoh Lincolns Repeater + teksaseelik + kauboikaabu tegid oma töö icon_razz1.gif

Oskad ikka stori põnevaks ajada. icon_biggrin.gif Hakka või ise mängima, ainus viga see, et kardan pauku. Teil paistavad seal karmid relvad olema. icon_biggrin.gif
Nii, et jään truuks mõõga, mantli, mürgi ja maagia ajastule. icon_wink.gif

.
tagasi üles
psydeblo
HV Guru
psydeblo

sõnum 04.01.2009 16:44:59 vasta tsitaadiga

Crocs, mis teema sul teiste tsiteerimisega koguaeg on?
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 135
tagasi üles
Celos
Kreisi kasutaja
Celos

sõnum 04.01.2009 17:18:21 vasta tsitaadiga

Crocs kirjutas:
Oskad ikka stori põnevaks ajada. icon_biggrin.gif Hakka või ise mängima, ainus viga see, et kardan pauku. Teil paistavad seal karmid relvad olema. icon_biggrin.gif
Nii, et jään truuks mõõga, mantli, mürgi ja maagia ajastule. icon_wink.gif

.

Maagiat sa siit mängust vast ei saa, aga mõõgad, mantlid ja mürgid on täiesti olemas.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 04.01.2009 17:22:45 vasta tsitaadiga

Fat Man on vägagi kasulik püss , eriti kui kari mingisuguseid tüüpe tuleb kallale , või siis komistad Super Mutant Behemothi otsa icon_razz.gif .
Aga jah sa võid melee relvade ja selliste asjadega kah ringi kammida , ei peagi püsse kasutama .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Crocs
HV vaatleja
Crocs

sõnum 04.01.2009 17:43:47 vasta tsitaadiga

psydeblo kirjutas:
Crocs, mis teema sul teiste tsiteerimisega koguaeg on?

icon_eek.gif Ongi nii, ma teen seda jälle. Paistab mul on probleem jah. icon_confused.gif Kuigi kuskil on öeldud, kui tunnistad seda, siis on lootust paraneda. icon_biggrin.gif Alati hea meel, kui leidub selliseid tõsiseid inimesi, kes rajalt eksinud jälle õigele teele juhatavad.

Lisatud: Heineken kena kuulda, aga kui tõhusad nad on? Ega ma lõpuks sombidele alla jää? icon_smile.gif Mulle kohe ei meeldi mängus kaotada. icon_confused.gif

-

viimati muutis Crocs 05.01.2009 02:01:16, muudetud 1 kord
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 04.01.2009 23:00:06 vasta tsitaadiga

Heineken kirjutas:
Fat Man on vägagi kasulik püss , eriti kui kari mingisuguseid tüüpe tuleb kallale , või siis komistad Super Mutant Behemothi otsa icon_razz.gif .
Aga jah sa võid melee relvade ja selliste asjadega kah ringi kammida , ei peagi püsse kasutama .

Spoiler Spoiler Spoiler

fatman, fatman - kari taloni tyype valvas seal vault 101 mäepealset, laks ja 623xp tuli. mirvi kätte saab siis läheb peoks.

pm expi kohapealt asi suht pees, jõutsin rivet citysse olin lvl 17. ja kui sealt tulema sain olin lvl 19. suht mõttevaba see expi jagamine iga asja eest.
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 04.01.2009 23:02:05 vasta tsitaadiga

Ma kaks korda täiesti ootamatult neile ostsa sattunud ja miski peale Fat Mani ei aidanud , niiet better safe , than sorry . icon_smile.gif Ja ma kasutan seda ka siis , kui liiga palju vastaseid , et Eugene-ga maha nottida jms .
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 05.01.2009 01:53:41 vasta tsitaadiga

Mis need behemothid on kõvemad kui deathclawd? Lincolni repeaterga võtab heal juhul kahe laksuga deathclaw maha, sitemal juhul kolm pauku ja shotgun pihku :p
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 05.01.2009 02:18:14 vasta tsitaadiga

Omaarust on küll omajagu kõvemad kui deathclawd , suuremad kah icon_razz.gif .
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 05.01.2009 13:56:06 vasta tsitaadiga

behemothil on 2000 hp aga deathclawl umbes 600hp icon_wink.gif. fallouti lehelt saab gecki vms millega saab uurida ja puurida ning muuta neid tegelasi seal. tegin behemothil väikse muudatuse, hp 20000 ja att 200. ei vastupanu peab ikka olema. teine hea nipp on yao guai speedi kahekordistamine icon_wink.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 05.01.2009 14:08:05 vasta tsitaadiga

5tk justkui ongi, need ära tappes tuleb ka achievment koheselt.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 05.01.2009 16:03:08 vasta tsitaadiga

vot just seda minagi aga sellel kuuendal on ees lyhend mingi mpl? see yhilduks elektrijaamaga aga ei leia ja achivement väidab ka et yle 5 neid pole.
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 05.01.2009 16:26:37 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:
vot just seda minagi aga sellel kuuendal on ees lyhend mingi mpl? see yhilduks elektrijaamaga aga ei leia ja achivement väidab ka et yle 5 neid pole.

Nu 5 on achievementiks vaja, võibolla GECK-is on 6 asukohta kuskohast neid leida võib. 4 on suht paiksed, viies on Slaverite poolt puuri pandud. Kui puuri uksed lahti teed kogemata või meelega, siis Behemott kakleb seal sleiveritega ja hiljem tõmbab uttu. see 6-s koht GECK-is ongi äkki selle puuri pandud behemoti "kodu" et kui pole puuris, siis on #6 kohas???
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 05.01.2009 19:55:14 vasta tsitaadiga

miks laip silmi pilgutab ? icon_lol.gif

Link
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 05.01.2009 20:16:18 vasta tsitaadiga

madness, ehk teeskles surnut ? icon_smile.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 05.01.2009 20:45:41 vasta tsitaadiga

klge leidsin täna netis kolades et sellele mängule on mingi patch väljas mis parandab mingeid tekstuure vms ? et tõmbasin selle ära gamershellist ja pakkisin lahti aga seal mingit exet ei ole mis on tavaliselt patchidel icon_rolleyes.gif oskab keegi öelda et mismoodi või kuhu seda paika panna ? et kas see midagi pekki ei keera et save gamed ei kao ära ? ette tänades.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 05.01.2009 20:49:52 vasta tsitaadiga

Kui on tegemist modiga , siis peaksid seal olema mingid textuuri failid , tee vanadest backup ja pane uued asemele . Seal peaks mingi õpetus kah olema .
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 49, 50, 51  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.