Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion remonditeema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 51, 52, 53  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 18.12.2008 18:52:24 vasta tsitaadiga

sfx kirjutas:
Elioni esinduses öeldi pärast arvuti servicenetist tagasisaatmist, et selline kõrge pinin on normaalne.

inimeste suremine on kah normaalne.. iseasi, mis ajal ning põhjusel
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
riffman
HV kasutaja
riffman

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.12.2008 22:41:43 vasta tsitaadiga

sfx, mul sama asi. Piniseb vahel päris korralikult.

Aga keegi selle ServiceNeti kohta oskab öelda, et kui mul ostu kviitung puudub siis kas võetakse mind üldse jutule. (ei nõua mingit garantiiremonti vaid tahan lihtsalt emaplaadi vahetust)

Keegi oskab järsku öelda ka palju see umbes maksma läheb. (emaplaadi hind + töö hind)
tagasi üles
jansadj
HV Guru

sõnum 19.12.2008 01:16:38 vasta tsitaadiga

riffman kirjutas:
sfx, mul sama asi. Piniseb vahel päris korralikult.

Aga keegi selle ServiceNeti kohta oskab öelda, et kui mul ostu kviitung puudub siis kas võetakse mind üldse jutule. (ei nõua mingit garantiiremonti vaid tahan lihtsalt emaplaadi vahetust)

Keegi oskab järsku öelda ka palju see umbes maksma läheb. (emaplaadi hind + töö hind)

see vahetus sul taskust ikka päris kirveks läheb ma arvan oma 4-5k võid arvestada! kui sul läks sellel mudelil wifi siis on võimalus et mingi hetk läheb ka video chip ja siis ei ole sul pilti ka kui sul huvi saada mulle priva ehk saan aidata sind selle probleemiga icon_wink.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
reints
HV Guru
reints

sõnum 19.12.2008 17:28:32 vasta tsitaadiga

marxxx, ütles mulle kunagi et teeb 3k eest ära. Arvutiks oli Pavilion dv9323ea
janek87
HV kasutaja

sõnum 21.12.2008 04:56:25 vasta tsitaadiga

Mainiks ära, et tuttaval HP Pavilioniga sama mure...Wifi kaardi võiks ära vahetada, aga kui emme varsti ära kustub, siis mida ma enam temast vahetan icon_neutral.gif
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 22.12.2008 02:52:34 vasta tsitaadiga

ehk aitab see - run -> %SystemRoot%\system32\services.msc /s
ja seal otsi ülesse WLAN AutoConfig ja Start..
maybe aitab.. kui selles üldse probla
tagasi üles
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 25.12.2008 12:38:27 vasta tsitaadiga

Jõule AHV-id!Kas keegi saaks visata lingi kust saaks kontrollida hp service tage,mulle sattus 2 hp läppi millel 1a garantiid läbi ja mõlemad masinad pilditud.Tahaks kontrollida kas antud mudelitele on hp pikendanud emaplaadi vahetust või ei. beer_yum.gif
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 25.12.2008 12:44:52 vasta tsitaadiga

janek87 kirjutas:
Mainiks ära, et tuttaval HP Pavilioniga sama mure...Wifi kaardi võiks ära vahetada, aga kui emme varsti ära kustub, siis mida ma enam temast vahetan icon_neutral.gif

Kui Wifi ära kaob siis wifi kaardi vahetus ei aita. emaplaati tuleb vahetada.
tagasi üles
ickybella
HV vaatleja

sõnum 28.12.2008 16:07:00 vasta tsitaadiga

Sülearvuti (HP Pavilion) just käis garantiiremondis, kus vahetati ära kõvaketas, ja ka Recovery HDD. Sellest ka siis küsimus. Kui vanal kõvakettal mingi süsteemifail puudu jäi, siis arvuti automaatselt kopeeris selle taastekettalt. Nüüd juhtus sama lugu, üks süsteemifail oli puudu, aga arvuti teatas, et taasteketas on ligipääsmatu. Isegi, kui ma sisestasin Recovery Disci ja arvuti küsis, kas ma soovin taastada kõvakettalt või plaadilt ja ma valisin kõvaketta, siis sama lugu - Recovery HDD ligipääsmatu. Et kas see ongi siis vahepeal normaalne või läks garantiiremondis midagi valesti?
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 28.12.2008 16:56:16 vasta tsitaadiga

rbr kirjutas:
Jõule AHV-id!Kas keegi saaks visata lingi kust saaks kontrollida hp service tage,mulle sattus 2 hp läppi millel 1a garantiid läbi ja mõlemad masinad pilditud.Tahaks kontrollida kas antud mudelitele on hp pikendanud emaplaadi vahetust või ei. beer_yum.gif

mis puue Sul siis on ,et ise teema algust lugeda ei suuda? icon_lol.gif
tagasi üles
Ülempealik
HV vaatleja

sõnum 30.12.2008 22:49:52 vasta tsitaadiga

Lugesin teema läbi ja kiikasin ka antud linkidele. Aga küsin ikkagi üle, et äkki jäi mul midagi kahe silma vahele:
Kas minu mittekäivituv HP Pavilion DV6000 (S/N CNF7312X4P; P/N GT842EA#ABB; Service Tag dv6450en) ei kuulu tõesti selle emaplaadi garantiilaienduse alla?
Sümptomid samad mis siin kirjeldatud - üks pikk ja kaks lühikest piiksu.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 30.12.2008 22:56:12 vasta tsitaadiga

Ülempealik: Võid ka ServiceNet-ist üle küsida. Aga üldiselt on jah nii, et kui ei sobi garantiipikendusvahemikku, siis pole seda garantiipikendust. Aga üle uurida tasub igal juhul - mitemst allikast saadav info on tihti parem, kui ühe allika oma.

Ehk tuleb väike Nääripäkapikk, kes teatab, et Näärivana kingikotis on see garantiipikendus täiesti olemas thumbs_up.gif
tagasi üles
Foucault
HV vaatleja
Foucault

sõnum 03.01.2009 17:56:26 KIIRE! Hp nx6125 ei käivitu. Videoküsimus!! vasta tsitaadiga

Ostsin endale kolm aastat tagasi sülearvuti Hp nx6125. Olen masinat korralikult hoidnud. See tähendab regulaarset registripuhastust, viiruseskänneeringuid ja defragmenteerimist. Olen kindel, et küsimus ei saa olla viiruses vaid probleem peaks olema jahutuses. Asi sai alguse umbes nädal aega tagasi. Enne seda olin juba tähele pannud, et arvuti läheb alt üsna kuumaks. Seejärel arvuti enam ei käivitunud. Käivitamisel hakkas ventilatsioon küll tööle ja protsessor(?) tegi mõned liigutused, aga seejärel kõik lakkas pärast kostuvat "klõpsu" ning protsess hakkas uuesti otsast peale - vent alustas uuesti enda üles kerimist kuni järgmise klõpsuni jne. Seejärel avastasin, et korpuse nurgale koputamisel selline kordumine lakkab ja arvuti käivitub. Nüüd nädala möödumisel ei võta aga arvuti ka pärast koputamist enam pilti ette.

Pärast probleemide algust võtsin arvuti korpuse ettevaatlikult juhiste järgi lahti, tõstin ventilaatori välja ja eemaldasin vendi ja jahutusvõrede vahelt üsna palju sodi. Puhastasin kogu ventilatsiooni nii palju kui sain vatitikuga. Kuna viibin praegu Hispaanias, siis ei ole mul muid vajalikke vahendeid käepärast - mõtlen siinkohal eelkõige termopastat. Sellel põhjusel jäi ülejäänud jahutussüsteem maha võtmata. Panin arvuti täpselt samamoodi kokku tagasi, aga probleem ei ole lahenenud - kõik on täpselt samamoodi nagu enne. Arvuti käivitub kuid jääbki "klõpsima" ükskõik kuhu ja kui palju ka ei koputaks.

Postitan siia arvuti käitumisest ka video, et oleks paremini aru saada kuidas probleem välja näeb. Kuna just praegu - semestri lõpus - on mul arvutit absoluutselt kõigerohkem vaja ja siin - välismaal - ei ole mul lootustki kuskilt mujalt muud arvutit kasvõi laenata, siis on minu häda väga suur ja saan ainult HV foorumlaste abile lootma jääda. Palun vaadake videot aadressil http://www.youtube.com/watch?v=urJ0kPpsaag ja andke nõu mida teha, milles võib asi olla ja kuidas seda lahendada!?!?

Abile lootma jäädes Teie F
Barcelonast.
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 03.01.2009 18:05:50 vasta tsitaadiga

Selle kohta on meil siin suur mamut teema icon_cry.gif , seda arvutit pole võimalik parandada, emaplaadil kiibistiku mõned jalad lahti sulanud, odavam on uus arvuti osta kui seda emaplaati raha eest vahetada, mis nii või teisiti kaua ei tööta.
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 03.01.2009 18:07:18 vasta tsitaadiga

Liitsin teemad kokku
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Foucault
HV vaatleja
Foucault

sõnum 03.01.2009 18:09:23 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Selle kohta on meil siin suur mamut teema icon_cry.gif , seda arvutit pole võimalik parandada, emaplaadil kiibistiku mõned jalad lahti sulanud, odavam on uus arvuti osta kui seda emaplaati raha eest vahetada, mis nii või teisiti kaua ei tööta.

See teema käib Hp Pavilion seeria kohta. Kolm aastat vanal Hp nx6125'l peaks ju nö. paavianitega üsna vähe ühist olema. Või mis?
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 03.01.2009 18:17:22 vasta tsitaadiga

Foucault kirjutas:

See teema käib Hp Pavilion seeria kohta. Kolm aastat vanal Hp nx6125'l peaks ju nö. paavianitega üsna vähe ühist olema. Või mis?

Samad vead olid ka sellel, ka see mudel on siin korduvalt läbi käinud
HV üleval servas KKK järel on otsing, kirjuta sinna nx6125 ja saad teada kui saast isend see on.

Foucault
HV vaatleja
Foucault

sõnum 03.01.2009 18:47:09 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Väike märkus - see masin pole HP Paviljon, vaid on hoopis HP Compaq. Ehk siis masin vähe teisest "puust". Ning see masin võib pärast korrektset ja ja korralikku puhastust / hooldust täiesti töötada.

Ja kui ei tööta ka pärst puhastust / hooldust, siis pole tõenäoline põhjus mitte niiväga "liimist lahtisulanud mikroskeem", vaid pigem mõni muu jootest lahti tulnud väike-pudin - takisti, kondekas - mille tõttu lülitus-ahel-pinge 5V pole stabiilselt paigas. Iseküsimus sel juhul on, et kus ja milline vidin seda ebastabiilset olukorda tekitab.

Milles siis õigupoolest asi on? Maria, te topite igalepoole seda äranämmutatud pavilioniseeria tüüpviga puudutavat foorumit. Samas on päris mitmelt poolt läbi jooksnud see, et nx'l ei ole pavilionidega palju ühist. Mida ma siis õigupoolest uskuma peaksin? Et mu läpakal on "kivid sees ära sulanud" sest tegemist on "saastaga" ja asja sinnapaika jätma?? Terve mu akadeemiline karjäär on selles kuradi kastis, ma ei saa seda ju nii lihtsalt minema visata.. Selleks on mul vaja teada kõiki võimalusi kuidas selles olukorras käituda..
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 03.01.2009 18:59:04 vasta tsitaadiga

Foucault kirjutas:
... Milles siis õigupoolest asi on? Maria, te topite igalepoole seda äranämmutatud pavilioniseeria tüüpviga puudutavat foorumit. Samas on päris mitmelt poolt läbi jooksnud see, et nx'l ei ole pavilionidega palju ühist. Mida ma siis õigupoolest uskuma peaksin? Et mu läpakal on "kivid sees ära sulanud" sest tegemist on "saastaga" ja asja sinnapaika jätma?? Terve mu akadeemiline karjäär on selles kuradi kastis, ma ei saa seda ju nii lihtsalt minema visata.. Selleks on mul vaja teada kõiki võimalusi kuidas selles olukorras käituda..

Ma ei soovitanud mitte siia teemase vaid üld otsingusse https://foorum.hinnavaatlus.ee/search.php nx6125 kirjutada, kõvaketalt saab alati andmed kätte, pannes selle vastava üleminekuga või vastava kõvaketta sahtliga teise arvuti taha, ja ka seal eespool sinupoolt toodud lõigus osutus mu väide õigeks, nimi HP Compaq ei muuda seda arvutit üli võrdeliseks ja vastupidavaks

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.01.2009 19:12:47 vasta tsitaadiga

Marie: Täiesti mööda paned ja väga kõvasti. HP Compaqid on tehtud hoopis teise firma poolt ning oma ehituse poolest kuuluvad nad Äriklassi. Ehk siis kõikvõimalikud topeltkorpused ja teistsugused jahutused.
Ja kui HP klassi masinatel esineb suur ülekuumus ja sellest tingituna kiipide lahtisulamine, siis HP Compaqide viga kipub olema hoopis mõne peene trükiraja katkemine või mõni kehv joode.

Esmaspäeval peaks just uurimisele tulema HP Compaq, et kas annab seda, katkenud trükirada / lahtist detaili üles otsida.

www.compaq.com
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 03.01.2009 19:17:45 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:

Esmaspäeval peaks just uurimisele tulema HP Compaq, et kas annab seda, katkenud trükirada / lahtist detaili üles otsida.

www.compaq.com

sinu jaoks võib see parandatav olla , võib olla, aga mitte Foucault jaoks, nii et jõuame ikka samase punkti.

laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 04.01.2009 16:45:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Terve mu akadeemiline karjäär on selles kuradi kastis,

kõvaketta saab masinast ära võtta ja mujal andmed kopeerida. NX6125 sureb samamoodi puuduliku emaplaadi jahutuse tõttu. andsin ühe sellise kaks nädalat tagasi xtro kätte uurida. masin suudab kuni soojenemiseni ca +5 kraadi juurest umbes 15 minutit töötada, toasoojas tuleb lagi enne postscreeni. teine sama marki surnud isend jääb kliendile " vanade heade aegade mälestuseks" kapipeale. igatahes on mõistlik ka sellest konkreetsest isendist väga kauge kaarega mööda käia: lõpp on neil sama nagu suurel osal hp toodangul.

afex
HV kasutaja
afex

sõnum 05.01.2009 00:56:24 vasta tsitaadiga

http://forums13.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447627+1231105870320+28353475&threadId=1129504

jälgi kas probleem laheneb kui paremat esinurka kergitad või kui vajutad tugevasti paremale poole touchpadi kõrvale klaviatuuri alla siis kui masinat käivitad.
kas masin mingeid usb probleeme pole näidanud?

kõvaketta saab jah masinast välja võtta ja nt. usb karbi osta kuhu läeb 2.5 ide vint sisse.
tagasi üles
rudolf.
HV vaatleja

sõnum 05.01.2009 21:01:12 vasta tsitaadiga

Nüüd siis ka meie läpaka surm käes, kusjuures teist korda. Räägin oma kogemusest Serviceneti teenindusest.
Läpakas sai soetatud 21. august 2006. Ja nagu võluväel kolm päeva peale garantii lõppu ehk siis 24.aug.2007
nagu siin eelpoolmainitud kolm piiksu jne. Uurisin siis järgi, kes neid pavilllione remondib ja kappasin servicenetti. Sealt kosteti mulle kohe,
et garantii läbi ja pean pappi välja käima ja mitte vähe. Ütlesin küll, et ainult kolm päeva tagasi garantii lõppes
aga see neid ei huvitanud. Mis siis ikka lasin siis defekteerida, et mis tal siis viga on.
Samal ajal hakkasin uurima läpaka garantii kohta, sest endal jäi meelde et oli 2 aastat garantiid. Siis leidsin lingi,
kus sai kontrollida oma läpaka warranty date ja ennnäe imet. Garantii oli veel nädal aega peal.
Printisin selle paberi välja tõendusmaterjaliks ja läksin tagasi servicenetti. Näitasin seda paberit ,
mille peale teenindaja läks taharuumi ja peale 10 min. teatati mulle, et remont läheb 90% tõenäosusega garantii alla.
Olin muidugi väga rõõmus, sest ära vahetati emaplaat.

Sain siis läpakat kasutada ca 10 kuud ja hakkas jälle peale. Wifi töötas jumala suvaliselt.
Peale 3 kuni 6 restarti tuli wifi ikoon nähtavale, ise arvasin et mingi väike asi ja
kuna läpakat kasutasin vähe, siis ei pööranud eriti tähelepanu sellele. Krt praegu loen seda foorumit ja ei või ennast ära kiruda!!!
Enda läpakas mahub ka selle lisagarantii alla. R..sk

Nüüd siis kui läppar 2.4a vana, kaks päeva tagasi panin käima. Üks pikk piiks ja kaks lühikest piiksu. Lülitasin uuesti välja ja sisse
ja läks ilusti käima. Eile õhtul enam ei läinud ja paistab et enam ei lähe.

isend ise HP Pavillion DV6018ea, kui keegi soovib varuosi 53513678
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 05.01.2009 21:24:07 vasta tsitaadiga

rudolf. kirjutas:

isend ise HP Pavillion DV6018ea, kui keegi soovib varuosi 53513678

Müü see ront kiiresti maha, ise leidsin huvilise kes selle sama mudeli ostis 2500 krooniga ära (kaasa kõik mis ostes, mõned asjad originaalkilekotis, avamata). Midagi paremaks seal ei lähe, lahe on aga see, et see arvuti läheb mulle 2009 aasta lõpuks kokku 20 000 maksma icon_biggrin.gif Sajandi majandustehing.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion remonditeema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 51, 52, 53  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.