Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Recovery Partition märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tarx1000
HV kasutaja
tarx1000

sõnum 12.12.2008 23:24:57 Recovery Partition vasta tsitaadiga

Tekkis selline küsimus, et kas oleks võimalik ise oma arvuti kõvakettale luua taoline recovery partitsioon nagu HP ja Dell uute läpakatega kaasa annavad. Et ikka boodivad ja puha.

Olen juba paar päeva laias internetis ringi luusinud ja igal pool öeldakse, et SEE VÕIMATU........ no kuulge- ei ole ju võimatu kui need eelnimetatud arvutifirmad neid toodavad.

Mingi versioon on ka Norton Ghost'iga aga see pole see, sest ikka on vaja bootivat Nortoni plaati, et recoverit alustada.

Pakuvad ka mingit jama, et kopeerid Win CD kuhugi varu partitsiooni peale ja siis boodid Win98 floppy/CD'ga üles ja teatud käskudega saab lõpuks setupi käima. Selle vead jällegi- ei saa formattida setupi käigus ja küsib CD-Key'd.

Asi võiks ikka omal jõul üles bootida. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.12.2008 23:29:17 vasta tsitaadiga

tarx1000: Firmad toodavad enda Recoveri välja koostöös Microsoftiga icon_wink.gif Nii, et kui Sul õnnestub Microsoftile selgeks teha, et oled (suur)firma - (suur)tootja, siis ehk õnnestub see Recover ka Sul endale saada.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
tarx1000
HV kasutaja
tarx1000

sõnum 12.12.2008 23:33:03 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
tarx1000: Firmad toodavad enda Recoveri välja koostöös Microsoftiga icon_wink.gif Nii, et kui Sul õnnestub Microsoftile selgeks teha, et oled (suur)firma - (suur)tootja, siis ehk õnnestub see Recover ka Sul endale saada.

Kipun arvama, et mõne aja pärast pead sa oma sõnu sööma icon_rolleyes.gif
Kindlasti leitakse/on leitud mingi lahendus asjale. icon_biggrin.gif
tagasi üles
avax
HV Guru
avax

sõnum 12.12.2008 23:39:59 Re: Recovery Partition vasta tsitaadiga

tarx1000 kirjutas:
Tekkis selline küsimus, et kas oleks võimalik ise oma arvuti kõvakettale luua taoline recovery <b>ketta sektsioon</b> nagu HP ja Dell uute läpakatega kaasa annavad. Et ikka boodivad ja puha.

Olen juba paar päeva laias internetis ringi luusinud ja igal pool öeldakse, et SEE VÕIMATU........ no kuulge- ei ole ju võimatu kui need eelnimetatud arvutifirmad neid toodavad.

Hmm, igasugused kolmanda partei bootmanagerid võimaldavad lisada näiteks omaette bootiva backup recovery - kunagi sai syscommanderi alla tehtud win+linuks+win recovery ja kõik toimis.
Kommentaarid: 269 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 212
tagasi üles
tarx1000
HV kasutaja
tarx1000

sõnum 12.12.2008 23:45:25 Re: Recovery Partition vasta tsitaadiga

avax kirjutas:
tarx1000 kirjutas:
Tekkis selline küsimus, et kas oleks võimalik ise oma arvuti kõvakettale luua taoline recovery <b>ketta sektsioon</b> nagu HP ja Dell uute läpakatega kaasa annavad. Et ikka boodivad ja puha.

Hmm, igasugused kolmanda partei bootmanagerid võimaldavad lisada näiteks omaette bootiva backup recovery - kunagi sai syscommanderi alla tehtud win+linuks+win recovery ja kõik toimis.

Oleks tore kui ka natuke lähemalt kirjeldaks......... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.12.2008 11:04:55 Re: Recovery Partition vasta tsitaadiga

Näiteks http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/ ja sealt siis Secure Zone ning Startup Recovery Manager

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 27.12.2008 18:52:18 vasta tsitaadiga

kas keegi seletaks sellest secure zonest tiba lähemalt? ma ise muidu kasutan acronist aga mul see variant et teen kuskile teise masinasse selle asja ja siis plaadiga buudin asja käima jne... aga sooviks ka sellist et ilma plaadita saaks ka seda asja oma masinast näiteks bootida.. mõtlen siis ikka et recovery on tehtud oma masinasse:)
tarx1000
HV kasutaja
tarx1000

sõnum 15.01.2009 22:22:20 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
kas keegi seletaks sellest secure zonest tiba lähemalt? ma ise muidu kasutan acronist aga mul see <b>variant</b> et teen kuskile teise masinasse selle asja ja siis plaadiga buudin asja käima jne... aga sooviks ka sellist et ilma plaadita saaks ka seda asja oma masinast näiteks bootida.. mõtlen siis ikka et recovery on tehtud oma masinasse:)

Just seda vstust ma ootasingi... See peab ju võimalik olema! icon_neutral.gif
tagasi üles
meelist
HV vaatleja

sõnum 29.01.2010 18:37:24 Recovery Partitoni vasta tsitaadiga

Kas oled selle Recovery Partitoni tööle saanud? Ma ka otsin kõikjalt sellist inft aga ei ole midagi selle kohta kirjutatud. Kui HP, Dell ja Lenovo seda süsteemi kasutavad, siis on see ju võimalik.
tagasi üles
tarx1000
HV kasutaja
tarx1000

sõnum 29.01.2010 22:26:11 vasta tsitaadiga

Tegelt laidsin sellele ise aseaine!
Nimelt panin 2 netis olevat õpetust kokku ja tulemus= Recovery partition (no peaaegu)
Tegin ka pisikese õpetuse:
http://www.youtube.com/watch?v=NDWd0X0ofEo
Et tulemuseks on siis täiesti BOOTIV partitsioon, mis võimaldab teostada format/ installi! thumbs_up.gif

Ennetades järgmist küsimust kujul "Aga kuidas need eelnimetatud firmad seda teevad?", vastan, et nendel on pisipehmega mingi oma diil ja nö salajane tehnika, millele keegi ligi ei pääse.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 30.01.2010 11:48:24 vasta tsitaadiga

tarx1000, reaalselt ka proovisid oma leiutist? ma olen kriitilistest masinatest teinud ghosti dvd(dele), et kui lendab, siis taastan suvalisele kõvakettale samas masinas ca 15 minutiga töötava süsteemi, mis küll võib mõnetist uuendamist vajada aga on töökorras.
tarx1000
HV kasutaja
tarx1000

sõnum 30.01.2010 19:07:55 vasta tsitaadiga

Ma ju reaalselt kasutangi seda! icon_biggrin.gif
Aga ghost'i soovitan kohe julgelt Acronis True Image'i vastu vahetada! thumbs_up.gif

Et puhta installi jaoks on mul kõigi tuttavate masinatesse tekitatud see 5GB partitsioon.
Ise kasutan aga Acronis True Image Home. Varem kasutasin Ghosti, aga keegi soovitas- No on ikka öö ja päev!!!
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 31.01.2010 02:36:43 vasta tsitaadiga

kasutan ka seda acroni true image home 2010 ja no siiani on süsteemi taaste töötanud probleemivabalt:) peale formatit installin ilusti kõik vajaliku nänni peale... nero, office, ja muud jubinad... siis teen backupi eelnevalt tehtud partitsoonile selle acronisega... ja kui süsteemis sassi lasen on sealt kohe hea taastada ja funkab:)(siiani pole probleeme olnud) aga kas sellega saab kuidagi teha ka midagi sellist nagu windowsi omal see restore töötab? et teeb kuupäevaliselt vms vastavad punktid ainult... et mida siis saan taastada võimalusel?icon_smile.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Recovery Partition
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.