Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
tarx1000
HV kasutaja

|
12.12.2008 23:24:57
Recovery Partition |
|
|
Tekkis selline küsimus, et kas oleks võimalik ise oma arvuti kõvakettale luua taoline recovery partitsioon nagu HP ja Dell uute läpakatega kaasa annavad. Et ikka boodivad ja puha.
Olen juba paar päeva laias internetis ringi luusinud ja igal pool öeldakse, et SEE VÕIMATU........ no kuulge- ei ole ju võimatu kui need eelnimetatud arvutifirmad neid toodavad.
Mingi versioon on ka Norton Ghost'iga aga see pole see, sest ikka on vaja bootivat Nortoni plaati, et recoverit alustada.
Pakuvad ka mingit jama, et kopeerid Win CD kuhugi varu partitsiooni peale ja siis boodid Win98 floppy/CD'ga üles ja teatud käskudega saab lõpuks setupi käima. Selle vead jällegi- ei saa formattida setupi käigus ja küsib CD-Key'd.
Asi võiks ikka omal jõul üles bootida.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
12.12.2008 23:29:17
|
|
|
tarx1000: Firmad toodavad enda Recoveri välja koostöös Microsoftiga Nii, et kui Sul õnnestub Microsoftile selgeks teha, et oled (suur)firma - (suur)tootja, siis ehk õnnestub see Recover ka Sul endale saada.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarx1000
HV kasutaja

|
12.12.2008 23:33:03
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
tarx1000: Firmad toodavad enda Recoveri välja koostöös Microsoftiga Nii, et kui Sul õnnestub Microsoftile selgeks teha, et oled (suur)firma - (suur)tootja, siis ehk õnnestub see Recover ka Sul endale saada. |
Kipun arvama, et mõne aja pärast pead sa oma sõnu sööma
Kindlasti leitakse/on leitud mingi lahendus asjale.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
12.12.2008 23:39:59
Re: Recovery Partition |
|
|
tarx1000 kirjutas: |
Tekkis selline küsimus, et kas oleks võimalik ise oma arvuti kõvakettale luua taoline recovery <b>ketta sektsioon</b> nagu HP ja Dell uute läpakatega kaasa annavad. Et ikka boodivad ja puha.
Olen juba paar päeva laias internetis ringi luusinud ja igal pool öeldakse, et SEE VÕIMATU........ no kuulge- ei ole ju võimatu kui need eelnimetatud arvutifirmad neid toodavad. |
Hmm, igasugused kolmanda partei bootmanagerid võimaldavad lisada näiteks omaette bootiva backup recovery - kunagi sai syscommanderi alla tehtud win+linuks+win recovery ja kõik toimis.
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarx1000
HV kasutaja

|
12.12.2008 23:45:25
Re: Recovery Partition |
|
|
avax kirjutas: |
tarx1000 kirjutas: |
Tekkis selline küsimus, et kas oleks võimalik ise oma arvuti kõvakettale luua taoline recovery <b>ketta sektsioon</b> nagu HP ja Dell uute läpakatega kaasa annavad. Et ikka boodivad ja puha.
Olen juba paar päeva laias internetis ringi luusinud ja igal pool öeldakse, et SEE VÕIMATU........ no kuulge- ei ole ju võimatu kui need eelnimetatud arvutifirmad neid toodavad. |
Hmm, igasugused kolmanda partei bootmanagerid võimaldavad lisada näiteks omaette bootiva backup recovery - kunagi sai syscommanderi alla tehtud win+linuks+win recovery ja kõik toimis. |
Oleks tore kui ka natuke lähemalt kirjeldaks.........
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
27.12.2008 18:52:18
|
|
|
kas keegi seletaks sellest secure zonest tiba lähemalt? ma ise muidu kasutan acronist aga mul see variant et teen kuskile teise masinasse selle asja ja siis plaadiga buudin asja käima jne... aga sooviks ka sellist et ilma plaadita saaks ka seda asja oma masinast näiteks bootida.. mõtlen siis ikka et recovery on tehtud oma masinasse:)
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarx1000
HV kasutaja

|
15.01.2009 22:22:20
|
|
|
Markspoiss kirjutas: |
kas keegi seletaks sellest secure zonest tiba lähemalt? ma ise muidu kasutan acronist aga mul see <b>variant</b> et teen kuskile teise masinasse selle asja ja siis plaadiga buudin asja käima jne... aga sooviks ka sellist et ilma plaadita saaks ka seda asja oma masinast näiteks bootida.. mõtlen siis ikka et recovery on tehtud oma masinasse:) |
Just seda vstust ma ootasingi... See peab ju võimalik olema!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
meelist
HV vaatleja
|
29.01.2010 18:37:24
Recovery Partitoni |
|
|
Kas oled selle Recovery Partitoni tööle saanud? Ma ka otsin kõikjalt sellist inft aga ei ole midagi selle kohta kirjutatud. Kui HP, Dell ja Lenovo seda süsteemi kasutavad, siis on see ju võimalik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarx1000
HV kasutaja

|
29.01.2010 22:26:11
|
|
|
Tegelt laidsin sellele ise aseaine!
Nimelt panin 2 netis olevat õpetust kokku ja tulemus= Recovery partition (no peaaegu)
Tegin ka pisikese õpetuse:
http://www.youtube.com/watch?v=NDWd0X0ofEo
Et tulemuseks on siis täiesti BOOTIV partitsioon, mis võimaldab teostada format/ installi!
Ennetades järgmist küsimust kujul "Aga kuidas need eelnimetatud firmad seda teevad?", vastan, et nendel on pisipehmega mingi oma diil ja nö salajane tehnika, millele keegi ligi ei pääse.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
3 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarx1000
HV kasutaja

|
30.01.2010 19:07:55
|
|
|
Ma ju reaalselt kasutangi seda!
Aga ghost'i soovitan kohe julgelt Acronis True Image'i vastu vahetada!
Et puhta installi jaoks on mul kõigi tuttavate masinatesse tekitatud see 5GB partitsioon.
Ise kasutan aga Acronis True Image Home. Varem kasutasin Ghosti, aga keegi soovitas- No on ikka öö ja päev!!!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
31.01.2010 02:36:43
|
|
|
kasutan ka seda acroni true image home 2010 ja no siiani on süsteemi taaste töötanud probleemivabalt:) peale formatit installin ilusti kõik vajaliku nänni peale... nero, office, ja muud jubinad... siis teen backupi eelnevalt tehtud partitsoonile selle acronisega... ja kui süsteemis sassi lasen on sealt kohe hea taastada ja funkab:)(siiani pole probleeme olnud) aga kas sellega saab kuidagi teha ka midagi sellist nagu windowsi omal see restore töötab? et teeb kuupäevaliselt vms vastavad punktid ainult... et mida siis saan taastada võimalusel?
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|