No täiesti haige ikka. MP-s deathmatch, nii 7-10 mängijat, olen juba rahakogumises teisel kohal ja siis FPS langeb lambist seitsme peale. Disconnected from server. _________________
Editisin videot nüüd, ja saab HIGH quality peal ka vaadata
Igatahes mul tegemisel suur GTA4 filmi taoline asi kah 8)
Spoiler
PlatoonSgtElias kirjutas:
Normaalne, mingi psycho jookseb mööda linna ringi ja tapab kõiki Lõpp oli kudagi liiga äkki aga arvasin, et hakkad hüppama vms ja siis juhtus hoopis teisiti.
Aga davai, teeme video sõja
Tegin ka uue video jälle.
Multiplayeris juhtus siis siuke lugu Meenutab kudagi täiega "Scarface" filmi lõppu valusalt anti tina mulle
Video editor on aga hullult lahe asi ning sain hõlpsalt kõik lindile, ise pidin kaamera nurgad jne jne tegema, mis on tohutult fun
Ahjaa, keegi oskab seletada, et kui tahan "COPS AND CROOCKS" mängu joinida siis fps on mingi 10 ja olen spectator aga mängida ei saa nagu kudagi.. kuda mängu joinida?
mis värk nende achivmentidega on? mul neid hunnikute viisi tehtud (mängu sees öeldnud) aga kui oma profiili vaatan siis on nad ikka veel lukus. Nagu complete the game ja unlock all the islands... jne. Mäng läbi tehtud jne (sain isegi selle 30 hour jura kätte). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Editisin videot nüüd, ja saab HIGH quality peal ka vaadata
Igatahes mul tegemisel suur GTA4 filmi taoline asi kah 8)
Spoiler
PlatoonSgtElias kirjutas:
Normaalne, mingi psycho jookseb mööda linna ringi ja tapab kõiki Lõpp oli kudagi liiga äkki aga arvasin, et hakkad hüppama vms ja siis juhtus hoopis teisiti.
Aga davai, teeme video sõja
Tegin ka uue video jälle.
Multiplayeris juhtus siis siuke lugu Meenutab kudagi täiega "Scarface" filmi lõppu valusalt anti tina mulle
Video editor on aga hullult lahe asi ning sain hõlpsalt kõik lindile, ise pidin kaamera nurgad jne jne tegema, mis on tohutult fun
Ahjaa, keegi oskab seletada, et kui tahan "COPS AND CROOCKS" mängu joinida siis fps on mingi 10 ja olen spectator aga mängida ei saa nagu kudagi.. kuda mängu joinida?
kuulge kuidas seda NET-i asja open-iks saada kui mul ei ole ruuterit ega modemit, aidake palun, googleist ei leidnud midagi peale xboxi probleemiide
sama probleem, ruuter ja asjad on olemas, sisse saan ruuterisse logida, aga kuidas avada NAT seaded, hetkel on strict ja ei lase multiplayeris mängida. Googles otsides viskab ainult xbox probleemid ette.
kuulge kuidas seda NET-i asja open-iks saada kui mul ei ole ruuterit ega modemit, aidake palun, googleist ei leidnud midagi peale xboxi probleemiide
sama probleem, ruuter ja asjad on olemas, sisse saan ruuterisse logida, aga kuidas avada NAT seaded, hetkel on strict ja ei lase multiplayeris mängida. Googles otsides viskab ainult xbox probleemid ette.
+2
ikka veel. kõik pordid suunatud ja peaks nagu töötama. ikka UPnP unavailable ja NAT Strict.
Mis käsud need head olid millega textuurid jne rammi laadida saab?
Oli mingi rida põhilisemad käskusid, ei viitsi praegalt tuhnima hakata et äkki keegi ütleks mis ja kus?
keegi võiks mingi sticky kirjutada või siis teema esimesse postitusse lisada kõikvõimalikud tweakid ja muud häkid. pidevalt jäävad silma korduvad küsimused
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.