No täiesti haige ikka. MP-s deathmatch, nii 7-10 mängijat, olen juba rahakogumises teisel kohal ja siis FPS langeb lambist seitsme peale. Disconnected from server.
Editisin videot nüüd, ja saab HIGH quality peal ka vaadata
Igatahes mul tegemisel suur GTA4 filmi taoline asi kah 8)
Spoiler
PlatoonSgtElias kirjutas:
Normaalne, mingi psycho jookseb mööda linna ringi ja tapab kõiki Lõpp oli kudagi liiga äkki aga arvasin, et hakkad hüppama vms ja siis juhtus hoopis teisiti.
Aga davai, teeme video sõja
Tegin ka uue video jälle.
Multiplayeris juhtus siis siuke lugu Meenutab kudagi täiega "Scarface" filmi lõppu valusalt anti tina mulle
Video editor on aga hullult lahe asi ning sain hõlpsalt kõik lindile, ise pidin kaamera nurgad jne jne tegema, mis on tohutult fun
Ahjaa, keegi oskab seletada, et kui tahan "COPS AND CROOCKS" mängu joinida siis fps on mingi 10 ja olen spectator aga mängida ei saa nagu kudagi.. kuda mängu joinida?
mis värk nende achivmentidega on? mul neid hunnikute viisi tehtud (mängu sees öeldnud) aga kui oma profiili vaatan siis on nad ikka veel lukus. Nagu complete the game ja unlock all the islands... jne. Mäng läbi tehtud jne (sain isegi selle 30 hour jura kätte). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Editisin videot nüüd, ja saab HIGH quality peal ka vaadata
Igatahes mul tegemisel suur GTA4 filmi taoline asi kah 8)
Spoiler
PlatoonSgtElias kirjutas:
Normaalne, mingi psycho jookseb mööda linna ringi ja tapab kõiki Lõpp oli kudagi liiga äkki aga arvasin, et hakkad hüppama vms ja siis juhtus hoopis teisiti.
Aga davai, teeme video sõja
Tegin ka uue video jälle.
Multiplayeris juhtus siis siuke lugu Meenutab kudagi täiega "Scarface" filmi lõppu valusalt anti tina mulle
Video editor on aga hullult lahe asi ning sain hõlpsalt kõik lindile, ise pidin kaamera nurgad jne jne tegema, mis on tohutult fun
Ahjaa, keegi oskab seletada, et kui tahan "COPS AND CROOCKS" mängu joinida siis fps on mingi 10 ja olen spectator aga mängida ei saa nagu kudagi.. kuda mängu joinida?
kuulge kuidas seda NET-i asja open-iks saada kui mul ei ole ruuterit ega modemit, aidake palun, googleist ei leidnud midagi peale xboxi probleemiide
sama probleem, ruuter ja asjad on olemas, sisse saan ruuterisse logida, aga kuidas avada NAT seaded, hetkel on strict ja ei lase multiplayeris mängida. Googles otsides viskab ainult xbox probleemid ette.
kuulge kuidas seda NET-i asja open-iks saada kui mul ei ole ruuterit ega modemit, aidake palun, googleist ei leidnud midagi peale xboxi probleemiide
sama probleem, ruuter ja asjad on olemas, sisse saan ruuterisse logida, aga kuidas avada NAT seaded, hetkel on strict ja ei lase multiplayeris mängida. Googles otsides viskab ainult xbox probleemid ette.
+2
ikka veel. kõik pordid suunatud ja peaks nagu töötama. ikka UPnP unavailable ja NAT Strict.
Mis käsud need head olid millega textuurid jne rammi laadida saab?
Oli mingi rida põhilisemad käskusid, ei viitsi praegalt tuhnima hakata et äkki keegi ütleks mis ja kus?
keegi võiks mingi sticky kirjutada või siis teema esimesse postitusse lisada kõikvõimalikud tweakid ja muud häkid. pidevalt jäävad silma korduvad küsimused
kellelgi kah selle social clubiga jama olnud et ei saa valideerimise emaili hot.ee peale? maili listi valideerimis jura tuleb kohale aga mitu korda juba "resend" vajutanud aga piixugi ei ilmu mailboxi (ei märka et hot'il ka mingi junk olemas oleks). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
otsustasin et proovin selle video editori siis ära lõpuks.
minu esimene üllitis, renderdatud 720p ja hiljem flv formaati converditud, 560x widescreen resoga. vaadake HQ versiooni parem.
Ja pealegi, on väline kaamera palju mugavam, proovi sa taha tulistada seest vaates _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
Sest nad peaksid autodest seest ka kõik ilusaks tegema, muidu hakatakse nutma jälle.
Taksod jäeti küll rõvedaks, va taksomeeter. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Statistics
Average FPS: 57.49
Duration: 37.21 sec
CPU Usage: 31%
System memory usage: 73%
Video memory usage: 76%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 40
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Business
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz
File ID: Benchmark.cli
täitsa hea, mängus sees jookseb ka kõik sujuvalt, praegu view distance vist isegi 60 peal. Ega erilist vahet pole. Hea mäng, miski 23% tehtud ka, alustasin uuesti.
küsiks veelkord kas keegi on üldse hot.ee aadressile social club regamise kinnitus emaili saanud või mitte? juba 24h varste möödas aga peerugi. MP vist jääb nõnda proovimata või peab endale veel maili aadresse juurde genereerima hakkama.... rstar4shit@live.com on veel tegemata _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sain küll hoti aga mitte kohe peale regamist. tuli sinna RS lehele minna ja lasta uuesti saata. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
mnjah... sittagi. FF lihtsalt ei ole supportitud vist kuna nii kui IE7'ega uuesti käskisin lingi saata tuli natukese aja pärast kohale mail. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.