notra. ikka ei saa mp mängida. avasin pordid ja ruuterist uPnp vms panin enabled, mängus näitab et not available ja NAT type on Strict. kellelgi veel sellist jura?
notra. ikka ei saa mp mängida. avasin pordid ja ruuterist uPnp vms panin enabled, mängus näitab et not available ja NAT type on Strict. kellelgi veel sellist jura?
Kas kellelgi veel on olnud nii et graafikat vähe tõstes läks bench paremaks
Spoiler
Statistics
Average FPS: 51.38
Duration: 37.23 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 37%
Video memory usage: 80%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 42
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8600 @ 3.33GHz
villu70,Kus klaava nuppe vaadata saab?
Kusjuures see 1C versioon, mille täna soetasin ei olegi vene keelne hetkel mängin puha inglise keel _________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel!
Timberg, Töötab töötab originaal ju aga krt aga kuidas on lood klaviatuuriga kuidas ma saan teada milline nupp mida teeb...ei taha eriti 300 lehte lugeda
villu70,Kus klaava nuppe vaadata saab?
Kusjuures see 1C versioon, mille täna soetasin ei olegi vene keelne hetkel mängin puha inglise keel
Tsekkisin Youtubest vene versiooni paari videot, tundus et seal oligi vist nii - algul oli suur nupp "igrat" ja muu oligi inglise keeles. Videotekvaliteet oli muidugi , oli monitori filmitud.
aga jumala tore... (veits lauanotti sees) OT: kõik umme võõrad, aga avitavad. et kui hakkad baaris peksu saama ytle, et sa HV-st ja kõik korras
ei ok gtaa on norm
sama siin...näiteks püüdes kellegagi joinida ütleb mul peale paarisekundilist "connectimist":
Unable to connect to game session.
Manhattanil tegin pmst kõik stunt hüpped ära .V.a Unicef(või ÜRO ei tea) juures.Seal territooriumile lähed siis kohe 4 tärni ja ei viitsinud jamada praegu.Muidu mõned lahedad pildid sain.Lisaks proovisin politsei helikopteri kah ära :
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
* Vapustav kvaliteet. Eriti, et seda on juutuubi videost aru saada.
* Internetis on HD versioone max graafikast küll ja küll.
* Kirjuta siis vähemalt, mis arvutiga tegu on..
Minu Quad Core arvuti on selline : postitan paar pilti
Klõpsisin ka midagi Video Editoriga kokku. Lõpp läks kiireks ja jäi poolikuks, kuna laul oli liiga lühike. Mingiaeg proovin uuesti midagi kokku keevitada 8)
Normaalne, mingi psycho jookseb mööda linna ringi ja tapab kõiki Lõpp oli kudagi liiga äkki aga arvasin, et hakkad hüppama vms ja siis juhtus hoopis teisiti.
Aga davai, teeme video sõja
Tegin ka uue video jälle.
Multiplayeris juhtus siis siuke lugu Meenutab kudagi täiega "Scarface" filmi lõppu valusalt anti tina mulle
Video editor on aga hullult lahe asi ning sain hõlpsalt kõik lindile, ise pidin kaamera nurgad jne jne tegema, mis on tohutult fun
Pole eriti palju siin lugenud aga mis kaardiga texture qualytit saab panna high peale???? HD4870'ga ei luba..
Patch on ka peal...
Või XP'ga ei saagi? _________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel!
Saab aga tuleb võtta maha need piirangud mis takistavad seda Kuskil siin teemas olemas õpetus
E: suht raske leida siit seda
Tee Text Ducument nimega commandline ja sisse kirjuta sinna -novblank
-norestrictions
-nomemrestrict
ja save ära ning viska see GTA4 kausta..
Ma ei mäleta ainult nüüd milline neist 3 käsust täpeslt selle limiidi maha võttis üks neist igatahes on
Editisin videot nüüd, ja saab HIGH quality peal ka vaadata
Igatahes mul tegemisel suur GTA4 filmi taoline asi kah 8)
Spoiler
PlatoonSgtElias kirjutas:
Normaalne, mingi psycho jookseb mööda linna ringi ja tapab kõiki Lõpp oli kudagi liiga äkki aga arvasin, et hakkad hüppama vms ja siis juhtus hoopis teisiti.
Multiplayeris juhtus siis siuke lugu Meenutab kudagi täiega "Scarface" filmi lõppu valusalt anti tina mulle
Video editor on aga hullult lahe asi ning sain hõlpsalt kõik lindile, ise pidin kaamera nurgad jne jne tegema, mis on tohutult fun
Ahjaa, keegi oskab seletada, et kui tahan "COPS AND CROOCKS" mängu joinida siis fps on mingi 10 ja olen spectator aga mängida ei saa nagu kudagi.. kuda mängu joinida?
tige kala, noo sest klipid mis teinud olen on kõik 1 minut pikad ja seda slow mo-ga. Muidu oleks üldse mingi 15 sekki pikad. Pealegi slow-mo´s on helieffektid palju paremad. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Editisin videot nüüd, ja saab HIGH quality peal ka vaadata
Igatahes mul tegemisel suur GTA4 filmi taoline asi kah 8)
Spoiler
PlatoonSgtElias kirjutas:
Ahjaa, keegi oskab seletada, et kui tahan "COPS AND CROOCKS" mängu joinida siis fps on mingi 10 ja olen spectator aga mängida ei saa nagu kudagi.. kuda mängu joinida?
Ja periood võiks olla 2 nädalat kuni 1 kuu .... _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.