* Vapustav kvaliteet. Eriti, et seda on juutuubi videost aru saada.
* Internetis on HD versioone max graafikast küll ja küll.
* Kirjuta siis vähemalt, mis arvutiga tegu on..
Minu Quad Core arvuti on selline : postitan paar pilti
Klõpsisin ka midagi Video Editoriga kokku. Lõpp läks kiireks ja jäi poolikuks, kuna laul oli liiga lühike. Mingiaeg proovin uuesti midagi kokku keevitada 8)
Normaalne, mingi psycho jookseb mööda linna ringi ja tapab kõiki Lõpp oli kudagi liiga äkki aga arvasin, et hakkad hüppama vms ja siis juhtus hoopis teisiti.
Aga davai, teeme video sõja
Tegin ka uue video jälle.
Multiplayeris juhtus siis siuke lugu Meenutab kudagi täiega "Scarface" filmi lõppu valusalt anti tina mulle
Video editor on aga hullult lahe asi ning sain hõlpsalt kõik lindile, ise pidin kaamera nurgad jne jne tegema, mis on tohutult fun
Pole eriti palju siin lugenud aga mis kaardiga texture qualytit saab panna high peale???? HD4870'ga ei luba..
Patch on ka peal...
Või XP'ga ei saagi? _________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel!
Saab aga tuleb võtta maha need piirangud mis takistavad seda Kuskil siin teemas olemas õpetus
E: suht raske leida siit seda
Tee Text Ducument nimega commandline ja sisse kirjuta sinna -novblank
-norestrictions
-nomemrestrict
ja save ära ning viska see GTA4 kausta..
Ma ei mäleta ainult nüüd milline neist 3 käsust täpeslt selle limiidi maha võttis üks neist igatahes on
Editisin videot nüüd, ja saab HIGH quality peal ka vaadata
Igatahes mul tegemisel suur GTA4 filmi taoline asi kah 8)
Spoiler
PlatoonSgtElias kirjutas:
Normaalne, mingi psycho jookseb mööda linna ringi ja tapab kõiki Lõpp oli kudagi liiga äkki aga arvasin, et hakkad hüppama vms ja siis juhtus hoopis teisiti.
Multiplayeris juhtus siis siuke lugu Meenutab kudagi täiega "Scarface" filmi lõppu valusalt anti tina mulle
Video editor on aga hullult lahe asi ning sain hõlpsalt kõik lindile, ise pidin kaamera nurgad jne jne tegema, mis on tohutult fun
Ahjaa, keegi oskab seletada, et kui tahan "COPS AND CROOCKS" mängu joinida siis fps on mingi 10 ja olen spectator aga mängida ei saa nagu kudagi.. kuda mängu joinida?
tige kala, noo sest klipid mis teinud olen on kõik 1 minut pikad ja seda slow mo-ga. Muidu oleks üldse mingi 15 sekki pikad. Pealegi slow-mo´s on helieffektid palju paremad. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Editisin videot nüüd, ja saab HIGH quality peal ka vaadata
Igatahes mul tegemisel suur GTA4 filmi taoline asi kah 8)
Spoiler
PlatoonSgtElias kirjutas:
Ahjaa, keegi oskab seletada, et kui tahan "COPS AND CROOCKS" mängu joinida siis fps on mingi 10 ja olen spectator aga mängida ei saa nagu kudagi.. kuda mängu joinida?
Ja periood võiks olla 2 nädalat kuni 1 kuu .... _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.