OMG, sain MP korda JÕHKER laks ikka 20+ mängijaga Siukest kildu ja nalja ple ammu saanud üheski MP-s, hullult fun oli, tuletas nagu Carmageddonit meelde natuke.
Enivei, panin pordid paika aga ANY asemel määrasin kas UDP või TCP otse ära!
Mõned pildid ka teile
Ma ei teadnudki, et neljakesi saab korraga autos sõita, ilgelt pull oli neljakesi mendi autos sõita ja siis igast aknast keegi UZI-ga ketras
Statistics
Average FPS: 30.16
Duration: 36.93 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 95%
Video memory usage: 80%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 7
Detail Distance: 15
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: NVIDIA(R) nForce(TM) Audio
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+
prose 2,7ghz, videot natuke klokitud
prose ikka täispidur.
mäng on super ,graafika ja keskkond väga mõnus(y)
Tegin paar videot siis aga peate kindlalt HIGH quality peal vaatama. Ma ei saa aru kuda ta nii kehva kvaliteediga jättis normalil, et midagi arugi pole saada.
Enivei kaks Multiplayeris juhtunud lugu
Ei jah, mutliplayer on fun kui on 15+ inimest Ma ei saa aga liiga palju laamendada, viskab fpsi alla ning saan kicki serverist tSpoiler _________________
Tegin paar videot siis aga peate kindlalt HIGH quality peal vaatama. Ma ei saa aru kuda ta nii kehva kvaliteediga jättis normalil, et midagi arugi pole saada.
Enivei kaks Multiplayeris juhtunud lugu
Mul arvuti ei taha plaati lugeda. Milles probleem võiks olla, kas võibolla proses? Mõnikord loeb aga väga harva.
Võibolla on plaat vigane sest kui installima hakkasin(siis ka ei tahtnud seda plaati lugeda) siis viskas selle installika akna ette ja seal oli teksi asemel ruudud ja nupud seal all olid tühjad ja ühtegi kirja peal ei olnud. Lambist vajutasin seda suuremat nuppu ja teise plaadiga oli sama lugu.
äss, kas sul DVD2 loeb kenasti välja? Kui jah, siis vb dvd sul tuksis? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Ah neid megabaite ei ole mõtet vaadata.
Heal juhul saad mingi 10FPS @ 800x600
Põhimõtteliselt käis küll enam-vähem aga kui pimedamaks hakkas minema siis oli küll . Tundus, et sellest 10-st veel pool alla. Mõnel pool olid mustad augud ehk siis tekstuurid laadimata ja kui pime oli siis polnud üldse maju ka mitte vaid nägin ainult inimesi kes seal olid
Multiplayeris mängimine võtab fpsi kenasti alla? Ja pordid peab multiplayeris mängimiseks avatud olema? Endal jagatud nett kuskil 20le inimesele, ega siis ei pääse neid vist lahti teha? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
päris jube on vaadatat tegelikult kuidas paljudel see mäng joosta võib kui benchmark sinn 30fpsi juurde jääb
endal jookseb
Statistics
Average FPS: 46.40
Duration: 37.28 sec
CPU Usage: 89%
System memory usage: 50%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Very High
View Distance: 31
Detail Distance: 31
ja mängus on tunduvalt näha fpsi langust mis siis nel võib olla kellel fps seal 30 ligi _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.