Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lexo
HV kasutaja

|
18.10.2008 10:30:21
[X360/PS3] Prince of Persia |
|
|
Prince of Persia
- Ametlik leht: Siin
- Publisher: Ubisoft
- Developer: Ubisoft Montreal
- Stiil: Seiklus-platvormer.
- Väljalaske kuupäev: 2. detsember
- Kirjeldus:
tsitaat: |
The game begins with the new Prince, a wanderer and an adventurer, returning home with a treasure he earned on his last adventure. His plans to spend this wealth on women and liquor are, however, thwarted by a sudden fierce sandstorm. When it subsides, the Prince finds himself in a garden of mythical beauty, dominated by a massive Tree of Life at its center. The Prince soon meets a girl named Elika and teams up with her. Together, they venture to the center of the grand oasis, only to witness the destruction of the Tree and the freeing of Ahriman, an ancient god of darkness who starts corrupting the lands with evil. With the aid of Elika and her newfound powers, the Prince takes up arms against Ahriman's corruption, in an attempt to drive it back and cleanse the world.
|
Eelvaade : Gamespot,
Screenshotid: Gamespot
Videod: Gamespot
Uus prince, uus süee, uus trioloogia. Neile, kes PoP-ist varem kuulnud ei ole, väga nauditav mõistatuste, võitluste, kaasakiskuva keskkonna ja stooriga platvormikas. Eelmine seeria (Sands of Time trioloogia) kippus küll väga hack'n'slashiks ära minema, aga on räägitud, et uus PoP keskendub rohkem 1vs1 võitlustele, kus iga uus vastane on pingettekitav elamus.
viimati muutis lexo 29.11.2008 12:25:49, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
PriiT_
Piiratud kasutaja

|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
1 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
thunderaan
HV vaatleja
|
28.11.2008 11:55:56
|
|
|
Möh ... arvatavasti tuleb jälle üks mõttetu Two Thrones. Ainuke normaalne PoP osa oli Warrior Within, see oli ikka pikk, hea stooriga ja nö "brutal move'dega". Aga eks nad tirivad need "brutal move'd" jälle ära et nooremad lapsed saaks ka osta seda mängu. Aga eks näeb.
PS. Su screenid ei tööta.
viimati muutis thunderaan 28.11.2008 11:58:08, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
28.11.2008 11:58:43
|
|
|
misasja? :S
Parim oli Sands of Time edasi oli ikka väga OMGZBRUTALGODSMACK.
See paistab põnev, siiski, God of War + SoT + äge visual, loodetavasti demo siiski millalgi tuleb, nii, igaks juhuks.
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
TombcaT
HV kasutaja
|
02.12.2008 11:16:32
|
|
|
Vaatasin eile Gamespotis gameplay maratoni ja meeldis väga. Meelerahu pakkuv mäng. Tundub et tuleb enne jõule veel üks ost teha...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nikson
HV kasutaja
|
02.12.2008 12:47:51
|
|
|
TombcaT kirjutas: |
Tundub et tuleb enne jõule veel üks ost teha...  |
Mul ettetellimine tehtud. Eks ootan kuna siis kätte saan.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
TombcaT
HV kasutaja
|
05.12.2008 15:25:51
|
|
|
Eile läksin poodi ja lihtsalt ostsin PoP ära. Eelnevalt sai loetud hinnanguid ja neid oli tõesti seinast seina. Osa ütlevad et on fantastiline....teised aga et täielik läbikukkumine. Kuna olen suur PoP fänn (sai juba lapsena 2D PoP mängitud) siis sai ost sooritatud puhtalt vaistust. Ja õigesti tegin... uus PoP on suurepärane. Olen mänginud umbes 3,5 tundi ja olen nautinud igat minutit. Põhiline vingumine käib selle ümber, et prints ei sa surra.... vastaks nii ja naa... tüütu loading on lihtsalt asendatud ilusa animatsiooniga, kus Ellika printsi päästab. Kui sured kakluses, päästab ta sind samuti, ainult et vastane saab enamuse oma energiast tagasi. Seega pole ju tegelikult vahet ? Animatsioonid on voolavad ja visuaalne teostus esmaklassiline. Mina võtan seda kui seiklust muinasjuturaamatus...ja see on hea. On ka väidetud , et võitlused on üksluised....see aga oleneb puhtalt mängijast....combosid on tegelikult palju ja need tuleb litsalt selgeks õppida. Kui võitluse käppa saab on neid lausa nauding vaadata. PoP liigub minu arvates õges (värskes) suunas ja mis kõige tähtsam..... Prince of Persia on lihtsalt paganama lõbus. Soovitan kõigile kes, tahaksid veristele shuuteritele mõnusat vaheldust....PoP on ilus mäng
Hindeks annaks 9.0/10
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
23.12.2008 23:52:15
|
|
|
Nii, tellisin ka ära ja loodan parimat. Kuid sooviks, et see mäng oleks rohkem Warrior Withini sarnane.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
R€imo
HV kasutaja
|
26.12.2008 14:49:40
|
|
|
Tegin mängu läbi ja minu arust pole see midagi nii kerge kui igal pool kirjutatakse. Hea mäng(Y)
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
malukas
Piiratud kasutaja

|
26.12.2008 15:03:02
|
|
|
TombcaT kirjutas: |
Eile läksin poodi ja lihtsalt ostsin PoP ära. Eelnevalt sai loetud hinnanguid ja neid oli tõesti seinast seina. Osa ütlevad et on fantastiline....teised aga et täielik läbikukkumine. Kuna olen suur PoP fänn (sai juba lapsena 2D PoP mängitud) siis sai ost sooritatud puhtalt vaistust. Ja õigesti tegin... uus PoP on suurepärane. Olen mänginud umbes 3,5 tundi ja olen nautinud igat minutit. Põhiline vingumine käib selle ümber, et prints ei sa surra.... vastaks nii ja naa... tüütu loading on lihtsalt asendatud ilusa animatsiooniga, kus Ellika printsi päästab. Kui sured kakluses, päästab ta sind samuti, ainult et vastane saab enamuse oma energiast tagasi. Seega pole ju tegelikult vahet ? Animatsioonid on voolavad ja visuaalne teostus esmaklassiline. Mina võtan seda kui seiklust muinasjuturaamatus...ja see on hea. On ka väidetud , et võitlused on üksluised....see aga oleneb puhtalt mängijast....combosid on tegelikult palju ja need tuleb litsalt selgeks õppida. Kui võitluse käppa saab on neid lausa nauding vaadata. PoP liigub minu arvates õges (värskes) suunas ja mis kõige tähtsam..... Prince of Persia on lihtsalt paganama lõbus. Soovitan kõigile kes, tahaksid veristele shuuteritele mõnusat vaheldust....PoP on ilus mäng
Hindeks annaks 9.0/10 |
Mis platformile ostsid?
_________________ Müün konsoole, tarvikuid, mänge! Küsi hinda!
M: Playstation 3 Slim 160GB (UUS) + GT5 P - 275€ |
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
25.06.2009 21:34:26
|
|
|
Kas ma olen millestki valesti aru saanud või ongi asi nii nõme:
Põhimõtteliselt olen näinud oma rohelise power'iga kõik levelid ära ja rohkem ei saa mängida, sest on vaja teisi powereid. Need omakorda nõuavad rohkem neid seed'e... Kas tõesti pean hakkama neid seed'e koguma ja leveleid uuesti läbi kammima. Tõsiselt nõme nagu. Siiamaani olen kõik need, mis ette on jäänud ära korjanud (liigun koguaeg täpselt nende Elika saadetud seed'ite järgi). Mängus ei ole veel tavalist leveli süsteemi, kas kus vajutad ja siis ta lihtsalt läheb vaid mingid väga kahtlased lineaarsed teed..
Kas tõesti peab hakkama leveleid läbi kammima..? wth.
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
25.06.2009 22:58:31
|
|
|
Suht jah pead neid korjama, aga ei näe seal midagi keerulist neid korjata, ega sa kõik ei pea üles otsima, et järgmist võimet lahti saada. Korja mingi 10-20 tükki igast levelist ära ja ongi vsjoo rohkem pole vaja, mõnes levelis võid vähem kui mõnes saad rohkem jne. Ei ütleks, et midagi keerulist oleks, sest need seedid on täpselt nii jaotatud, et alustad leveli algusest ja jõuad lõppu siis automaatselt üle 50% leitud, natuke veel otsimist ja ongi 100% täis.
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
30.07.2009 00:48:18
|
|
|
Oman mängu juba päris pikalt ja nüüd täna otsustasin, et prooviks mängida ka siis seda ..
Aga mis mul öelda, pagana pihta, jube kehv on. Kogu eelmine PoP'i trioloogia oli väga meeldiv ja kõik osad said ikka korduvalt läbitud, kuid see mäng tundub igav ja veniv.
Läheb see asi huvitavamaks ka? Või jäängi jooksma, light seed'e korjama ja maailma ilusaks tegema?
viimati muutis Olaf 30.07.2009 11:52:17, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
malukas
Piiratud kasutaja

|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
30.07.2009 02:41:58
|
|
|
Jup.
Spoiler: lõpus nullitakse ikka kõik ära ja öeldakse, et osta teine osa endale.
_________________ TALUSILDID |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
30.07.2009 12:03:46
|
|
|
PoPiga on eriti kahju sellest, et välja näeb ju tegelt super ja liikumine ja animatsioonid ka, aga gameplay jääb nii nõrgaks et pole kasu
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
03.08.2009 16:12:15
|
|
|
Peale pikka mängimist olen veendunud, et tegemist on ääretult rõveda mänguga.
Nimelt on mul vaja saada 340 light seed'i, olemas on neid ~230 .. Hakkasin siis neid korjama, korjasin neid junne poolteist tundi erinevatest levelitest ja sain lõpuks selle koguse kokku.
Sain siis uued tasemed lahti ja seivisin mängu ära (autosave oli ka veel vahepeal) ja hakkasin uut taset mängima, jõudsin kuhugi kaevude juurde ja juhe jooksis seal veidi kokku.. Mõtlesingi siis, et aitab küll ja loobusin hetkeks mängimisest, et siis hiljem uuesti ehk proovida, aga oh häda.. Nimelt on save kadunud ja nüüd tuleb uuesti hakata neid light seed'e korjama.
Ääretult tobedalt on üldse mäng üles ehitatud, ainult otsi neid light seed'e, ei ole just väga huvitav.
Kogu see jama tuletab meelde Assassin's Creedi, ka seal oli küllalt igav, kui igas linnas tuleb teha täpselt samasid asju, a'la roni torni ja avasta kaart, päästa kodanikud, varasta midagi ja siis tapa ohver.
Kas Ubisoft enam muud teha ei oskagi, kui üksluiseid mänge? Kunagine PoP oli ikka mõnus ja kaasahaarav, nüüd uued mängud on aga lihtsalt tüütud ja igavad.
Minul jääb see mäng läbimata ja olen täiesti PeZ'ga nõus.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
R€imo
HV kasutaja
|
10.08.2009 19:56:26
|
|
|
Algul tundus hea olevat nagu ka teema alguses kirjutasin ja mul sai see mäng isegi kaks korda läbi tehtud. Aga pärast seda ei tahtnud seda mängu enam näha ka.   Light seedid ajasid mind ka vihale.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mitchell
HV vaatleja
|
16.08.2009 09:25:12
|
|
|
PS3 versioonile on achievments ka olemas??
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
carisma
HV vaatleja

|
16.08.2009 14:07:31
|
|
|
PS3-el on trophies a.la. achievments. Eile sain esimese korraga mängides platinum trofee kätte. Oli lihtsam, kui alguses tundus.
_________________ PSN: Karmodos |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|