Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Prince of Persia märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lexo
HV kasutaja
lexo

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 18.10.2008 10:30:21 [X360/PS3] Prince of Persia vasta tsitaadiga

Prince of Persia

• Ametlik leht: Siin
  • Publisher: Ubisoft
  • Developer: Ubisoft Montreal
  • Stiil: Seiklus-platvormer.
  • Väljalaske kuupäev: 2. detsember
  • Kirjeldus:
    tsitaat:

The game begins with the new Prince, a wanderer and an adventurer, returning home with a treasure he earned on his last adventure. His plans to spend this wealth on women and liquor are, however, thwarted by a sudden fierce sandstorm. When it subsides, the Prince finds himself in a garden of mythical beauty, dominated by a massive Tree of Life at its center. The Prince soon meets a girl named Elika and teams up with her. Together, they venture to the center of the grand oasis, only to witness the destruction of the Tree and the freeing of Ahriman, an ancient god of darkness who starts corrupting the lands with evil. With the aid of Elika and her newfound powers, the Prince takes up arms against Ahriman's corruption, in an attempt to drive it back and cleanse the world.

• Eelvaade : Gamespot,
  • Screenshotid: Gamespot
  • Videod: Gamespot

Uus prince, uus süžee, uus trioloogia. Neile, kes PoP-ist varem kuulnud ei ole, väga nauditav mõistatuste, võitluste, kaasakiskuva keskkonna ja stooriga platvormikas. Eelmine seeria (Sands of Time trioloogia) kippus küll väga hack'n'slashiks ära minema, aga on räägitud, et uus PoP keskendub rohkem 1vs1 võitlustele, kus iga uus vastane on pingettekitav elamus.

viimati muutis lexo 29.11.2008 12:25:49, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
PriiT_
Piiratud kasutaja
PriiT_

sõnum 28.11.2008 09:57:29 vasta tsitaadiga

Igati positiivne thumbs_up.gif

REVIEW @ IGN->9,3/10
http://xbox360.ign.com/articles/934/934014p4.html
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
thunderaan
HV vaatleja

sõnum 28.11.2008 11:55:56 vasta tsitaadiga

Möh ... arvatavasti tuleb jälle üks mõttetu Two Thrones. Ainuke normaalne PoP osa oli Warrior Within, see oli ikka pikk, hea stooriga ja nö "brutal move'dega". Aga eks nad tirivad need "brutal move'd" jälle ära et nooremad lapsed saaks ka osta seda mängu. thumbs_down.gif Aga eks näeb.

PS. Su screenid ei tööta.

viimati muutis thunderaan 28.11.2008 11:58:08, muudetud 1 kord
tagasi üles
PeZ
HV veteran

sõnum 28.11.2008 11:58:43 vasta tsitaadiga

misasja? :S
Parim oli Sands of Time icon_smile.gif edasi oli ikka väga OMGZBRUTALGODSMACK.
See paistab põnev, siiski, God of War + SoT + äge visual, loodetavasti demo siiski millalgi tuleb, nii, igaks juhuks.

TombcaT
HV kasutaja

sõnum 02.12.2008 11:16:32 vasta tsitaadiga

Vaatasin eile Gamespotis gameplay maratoni ja meeldis väga. Meelerahu pakkuv mäng. Tundub et tuleb enne jõule veel üks ost teha... icon_wink.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Nikson
HV kasutaja

sõnum 02.12.2008 12:47:51 vasta tsitaadiga

TombcaT kirjutas:
Tundub et tuleb enne jõule veel üks ost teha... icon_wink.gif

Mul ettetellimine tehtud. Eks ootan kuna siis kätte saan.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
TombcaT
HV kasutaja

sõnum 05.12.2008 15:25:51 vasta tsitaadiga

Eile läksin poodi ja lihtsalt ostsin PoP ära. Eelnevalt sai loetud hinnanguid ja neid oli tõesti seinast seina. Osa ütlevad et on fantastiline....teised aga et täielik läbikukkumine. Kuna olen suur PoP fänn (sai juba lapsena 2D PoP mängitud) siis sai ost sooritatud puhtalt vaistust. Ja õigesti tegin... uus PoP on suurepärane. Olen mänginud umbes 3,5 tundi ja olen nautinud igat minutit. Põhiline vingumine käib selle ümber, et prints ei sa surra.... vastaks nii ja naa... tüütu loading on lihtsalt asendatud ilusa animatsiooniga, kus Ellika printsi päästab. Kui sured kakluses, päästab ta sind samuti, ainult et vastane saab enamuse oma energiast tagasi. Seega pole ju tegelikult vahet ? Animatsioonid on voolavad ja visuaalne teostus esmaklassiline. Mina võtan seda kui seiklust muinasjuturaamatus...ja see on hea. On ka väidetud , et võitlused on üksluised....see aga oleneb puhtalt mängijast....combosid on tegelikult palju ja need tuleb litsalt selgeks õppida. Kui võitluse käppa saab on neid lausa nauding vaadata. PoP liigub minu arvates õges (värskes) suunas ja mis kõige tähtsam..... Prince of Persia on lihtsalt paganama lõbus. Soovitan kõigile kes, tahaksid veristele shuuteritele mõnusat vaheldust....PoP on ilus mäng icon_smile.gif

Hindeks annaks 9.0/10
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 23.12.2008 23:52:15 vasta tsitaadiga

Nii, tellisin ka ära ja loodan parimat. Kuid sooviks, et see mäng oleks rohkem Warrior Withini sarnane. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
R€imo
HV kasutaja

sõnum 26.12.2008 14:49:40 vasta tsitaadiga

Tegin mängu läbi ja minu arust pole see midagi nii kerge kui igal pool kirjutatakse. Hea mäng(Y)
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
malukas
Piiratud kasutaja
malukas

sõnum 26.12.2008 15:03:02 vasta tsitaadiga

TombcaT kirjutas:
Eile läksin poodi ja lihtsalt ostsin PoP ära. Eelnevalt sai loetud hinnanguid ja neid oli tõesti seinast seina. Osa ütlevad et on fantastiline....teised aga et täielik läbikukkumine. Kuna olen suur PoP fänn (sai juba lapsena 2D PoP mängitud) siis sai ost sooritatud puhtalt vaistust. Ja õigesti tegin... uus PoP on suurepärane. Olen mänginud umbes 3,5 tundi ja olen nautinud igat minutit. Põhiline vingumine käib selle ümber, et prints ei sa surra.... vastaks nii ja naa... tüütu loading on lihtsalt asendatud ilusa animatsiooniga, kus Ellika printsi päästab. Kui sured kakluses, päästab ta sind samuti, ainult et vastane saab enamuse oma energiast tagasi. Seega pole ju tegelikult vahet ? Animatsioonid on voolavad ja visuaalne teostus esmaklassiline. Mina võtan seda kui seiklust muinasjuturaamatus...ja see on hea. On ka väidetud , et võitlused on üksluised....see aga oleneb puhtalt mängijast....combosid on tegelikult palju ja need tuleb litsalt selgeks õppida. Kui võitluse käppa saab on neid lausa nauding vaadata. PoP liigub minu arvates õges (värskes) suunas ja mis kõige tähtsam..... Prince of Persia on lihtsalt paganama lõbus. Soovitan kõigile kes, tahaksid veristele shuuteritele mõnusat vaheldust....PoP on ilus mäng icon_smile.gif

Hindeks annaks 9.0/10

Mis platformile ostsid?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dude .
HV Guru

sõnum 25.06.2009 21:34:26 vasta tsitaadiga

Kas ma olen millestki valesti aru saanud või ongi asi nii nõme:

Põhimõtteliselt olen näinud oma rohelise power'iga kõik levelid ära ja rohkem ei saa mängida, sest on vaja teisi powereid. Need omakorda nõuavad rohkem neid seed'e... Kas tõesti pean hakkama neid seed'e koguma ja leveleid uuesti läbi kammima. Tõsiselt nõme nagu. Siiamaani olen kõik need, mis ette on jäänud ära korjanud (liigun koguaeg täpselt nende Elika saadetud seed'ite järgi). Mängus ei ole veel tavalist leveli süsteemi, kas kus vajutad ja siis ta lihtsalt läheb vaid mingid väga kahtlased lineaarsed teed..

Kas tõesti peab hakkama leveleid läbi kammima..? wth.

M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.06.2009 22:58:31 vasta tsitaadiga

Suht jah pead neid korjama, aga ei näe seal midagi keerulist neid korjata, ega sa kõik ei pea üles otsima, et järgmist võimet lahti saada. Korja mingi 10-20 tükki igast levelist ära ja ongi vsjoo rohkem pole vaja, mõnes levelis võid vähem kui mõnes saad rohkem jne. Ei ütleks, et midagi keerulist oleks, sest need seedid on täpselt nii jaotatud, et alustad leveli algusest ja jõuad lõppu siis automaatselt üle 50% leitud, natuke veel otsimist ja ongi 100% täis.
tagasi üles
Olaf

Olaf

sõnum 30.07.2009 00:48:18 vasta tsitaadiga

Oman mängu juba päris pikalt ja nüüd täna otsustasin, et prooviks mängida ka siis seda ..
Aga mis mul öelda, pagana pihta, jube kehv on. Kogu eelmine PoP'i trioloogia oli väga meeldiv ja kõik osad said ikka korduvalt läbitud, kuid see mäng tundub igav ja veniv.

Läheb see asi huvitavamaks ka? Või jäängi jooksma, light seed'e korjama ja maailma ilusaks tegema?

viimati muutis Olaf 30.07.2009 11:52:17, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
malukas
Piiratud kasutaja
malukas

sõnum 30.07.2009 00:51:42 vasta tsitaadiga

jäädki maailma ilusaks tegema icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dude .
HV Guru

sõnum 30.07.2009 02:41:58 vasta tsitaadiga

Jup.

Spoiler: lõpus nullitakse ikka kõik ära ja öeldakse, et osta teine osa endale. thumbs_up.gif

PeZ
HV veteran

sõnum 30.07.2009 12:03:46 vasta tsitaadiga

PoPiga on eriti kahju sellest, et välja näeb ju tegelt super ja liikumine ja animatsioonid ka, aga gameplay jääb nii nõrgaks et pole kasu icon_sad.gif
Olaf

Olaf

sõnum 03.08.2009 16:12:15 vasta tsitaadiga

Peale pikka mängimist olen veendunud, et tegemist on ääretult rõveda mänguga.

Nimelt on mul vaja saada 340 light seed'i, olemas on neid ~230 .. Hakkasin siis neid korjama, korjasin neid junne poolteist tundi erinevatest levelitest ja sain lõpuks selle koguse kokku.
Sain siis uued tasemed lahti ja seivisin mängu ära (autosave oli ka veel vahepeal) ja hakkasin uut taset mängima, jõudsin kuhugi kaevude juurde ja juhe jooksis seal veidi kokku.. Mõtlesingi siis, et aitab küll ja loobusin hetkeks mängimisest, et siis hiljem uuesti ehk proovida, aga oh häda.. Nimelt on save kadunud ja nüüd tuleb uuesti hakata neid light seed'e korjama. thumbs_down.gif

Ääretult tobedalt on üldse mäng üles ehitatud, ainult otsi neid light seed'e, ei ole just väga huvitav.

Kogu see jama tuletab meelde Assassin's Creedi, ka seal oli küllalt igav, kui igas linnas tuleb teha täpselt samasid asju, a'la roni torni ja avasta kaart, päästa kodanikud, varasta midagi ja siis tapa ohver.

Kas Ubisoft enam muud teha ei oskagi, kui üksluiseid mänge? Kunagine PoP oli ikka mõnus ja kaasahaarav, nüüd uued mängud on aga lihtsalt tüütud ja igavad.

Minul jääb see mäng läbimata ja olen täiesti PeZ'ga nõus.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
R€imo
HV kasutaja

sõnum 10.08.2009 19:56:26 vasta tsitaadiga

Algul tundus hea olevat nagu ka teema alguses kirjutasin ja mul sai see mäng isegi kaks korda läbi tehtud. icon_razz.gif Aga pärast seda ei tahtnud seda mängu enam näha ka. icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif Light seedid ajasid mind ka vihale.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Mitchell
HV vaatleja

sõnum 16.08.2009 09:25:12 vasta tsitaadiga

PS3 versioonile on achievments ka olemas??
carisma
HV vaatleja
carisma

sõnum 16.08.2009 14:07:31 vasta tsitaadiga

PS3-el on trophies a.la. achievments. Eile sain esimese korraga mängides platinum trofee kätte. Oli lihtsam, kui alguses tundus. thumbs_up.gif
scaryx
HV kasutaja

sõnum 16.11.2009 13:03:49 vasta tsitaadiga

www.zavvi.com hetkel hind £9.95
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Prince of Persia
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.