praegune kellaaeg 22.06.2025 15:30:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
drache
HV vaatleja
|
20.12.2008 12:32:15
Arutlus/küsimus 3-dimensiooni kohta. |
|
|
Tervist.
Viimasel ajal on hakanud mind huvitama teema 3D filmid/mängud/proged. See tulenes peamiselt sellest, et tuli see film "journey to the center of the earth 3D" plazasse.
Et see tekitas minus küsimuse: kui ma kodus arvutiga soovin 3D asju vaadata (just see nö. udune pilt:P, mitte 3D nagu "lame pilt kuvaril") mida selleks vaja:
* Monitor on mul SyncMaster 930BF <- ma ei tea, kas see toetab seda või mitte;
* Video on GeForce 8800GT 513M <- ma ei tea, kas see ka toetab ja testida kuidagi ei oska kah.
Rääkimata veel sellest, et kust eestist saaks muretseda omale 3D-prillid.. aga see teine teema.
Kui keegi oskab sel teemal kaasa rääkida, ootan huviga vastukaja:)
viimati muutis drache 20.12.2008 13:08:15, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.12.2008 12:58:03
|
|
|
Hangid endale 3D versiooni sellest filmist mida vaadata tahad ja hangid 3D prillid. Kodustes tingimustes tuleb vast kasutada passiivsüsteemi, ehk sobivad tavalised "sinine-punane" kiledega prillid. Mida suurema pildi suudad enda ette manada, seda enam 3D välja tuleb. Parim variant ongi vist projektoriga seinale näidates filmi vaadata. Aktiivsüsteemi jaoks on vist vaja ka spetsiaalset projektorit ning prille, nagu ka CCPlazas.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
drache
HV vaatleja
|
20.12.2008 13:08:02
|
|
|
carlking kirjutas: |
Hangid endale 3D versiooni sellest filmist mida vaadata tahad ja hangid 3D prillid. Kodustes tingimustes tuleb vast kasutada passiivsüsteemi, ehk sobivad tavalised "sinine-punane" kiledega prillid. Mida suurema pildi suudad enda ette manada, seda enam 3D välja tuleb. Parim variant ongi vist projektoriga seinale näidates filmi vaadata. Aktiivsüsteemi jaoks on vist vaja ka spetsiaalset projektorit ning prille, nagu ka CCPlazas. |
Aga kas arvutist otse ei saa vaadata? ma pean silmas siis monitorilt..? ja kust neid 3D prille eestist saada? ma olen otsinud "eesti suurimate tarnijte" kodulehtedelt - pole nagu leind..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.12.2008 13:13:06
|
|
|
Saab kindlasti aga efekt on vähem tajutavam. Ma ostsin prismast 49 kroonise filmi 3D variandi ja seal olid prillid kaasas. Pole pakendit veel lahti kiskunud, et öelda, kas see värk töötab ka, või on niisama tilulilu.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|