Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Priidik199
HV kasutaja

|
31.07.2008 09:02:12
|
|
|
Teinekord on seletamine raskem kui asi üldse.
Või siis ei saa teiselpool telefoni oleva inimese jutust midagi aru, peab ise probleemi nägema.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
04.10.2008 10:10:36
|
|
|
"kas sa saad mu muusikust sõbrale, keda oled elus korra kohanud, kellel on kesklinnas korter, laenata 10k, et ta saaks üüri maksta?"
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
04.10.2008 11:20:02
|
|
|
laurx kirjutas: |
Timberg, mõni naiivne neidis tuli sellise asjaga välja? |
Jah. Kunagine sõbranna, kes ilmus välja peale 4 aastat "varjusurmas" olemist =)
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.10.2008 11:23:02
|
|
|
Mul on tulnud paar korda taksot tellida msni vestluse peale kuna endisel kooliõel ei ole telefoni kõnekaardil krediiti olnud ning ta on sattunud kuskile lambipeole
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
04.10.2008 11:23:28
|
|
|
ei saa sellistest inimestest aru. kuidas saab sellise asja peale üldse tulla peab ikka äärmiselt loll või ülimalt nahaalne olema, et peale 4 aastat inimene üles otsida ja laenata kuskile-kellelegi-millegi-jaoks-ja-võib-olla-VIST-saab-tagasi-ka
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.10.2008 11:28:32
|
|
|
arm2004, mina olen näiteks teinud laenu oma koolivennale mitmel korral, kuigi ta lõpetas minust varem ja koolis toimunud suhtlemine oli vaid "hommikust" ja "tere". Ja kõik korrad on ta õigeaegselt ja intressiga tagasi maksnud. Seega lükkan siinkohal pikali väite, et laenake raha vaid iseendale ja võib-olla oma lähedastele. Samas ei ole ma selline inimene, kes iga päev kontrollib oma pangasaldot ja kui inimene on paar sekundit ülekandega hilinenud, pistab kisama. Eks need, kes minuga ka HV's on mingeid tehinguid teinud, teavad, et ma saan raha kandmisest minu kontole teada pigem neilt... siiamaani pole keegi seda ära kasutanud ja maksmata jätnud
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
04.10.2008 12:05:14
|
|
|
ma üldiselt väldin mitte-ametlikke laenusid. kui endal suuremat summat vaja, võtan pangast. kui kellelgi teisel vaja, võtku ka pangast. ma lihtsalt ei saa endale lubada seda, et suurem ports minu raha on kellegi teise käes kinni. eriti, kui tagasimakse viibib mitu kuud. minevikus mitmeid kordi olnud, et inimene on mulle võlgu, suht väikese summa isegi ja ei saa tagasi makstud. samas ise laristab oma raha täiesti arutult. täiesti süüdimatult võetakse laenu, aga ega selle peale ei tulda, et tagasi tuleks ka maksta kuna ise maksan alati laenud õige- või ennetähtaegselt tagasi, siis eeldan samasugust suhtumist ka teistelt (ausaltöelda ei mäletagi millal viimati laenu võtsin )
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
ping
HV vaatleja
|
27.10.2008 04:03:21
|
|
|
Mulle kunagi helistati ja küsiti; "Mis ma arvan mis auto mootoril viga on" ning mobla suruti koliseva automootori juurde.
Ise helistasin kunagi ammu infoliini ja küsisin operaatorilt kuidas @`i klaviatuuril vajutada ( operaator ei teadnud).
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
01.11.2008 18:12:15
|
|
|
OT pingile
sõjaväes gene ei töötanud, tegi sellist häält nagu aurumasin ja siis lämbus suure vilinaga ära. Probleem suur kuna üks lüli sidesüsteemist välja langemas. Leitnant muidugi ei osanud midagi öelda-teha. Helistas õlinäpp veeblile, too ütles kohe, et tõmmake käima ja las ma kuulan. 5 sekundi pärast oli lahendus käes: keerake sumpa maha. Diiselgene summuti filter oli seestpoolt tahma täis ja gaasid ei pääsenud välja, mille peale keegi meist ei tulnud...
niiet on kuulamisest kasu küll
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
01.11.2008 18:24:41
|
|
|
Üks tuttav hiljuti just tuli minu juurde jutuga, et ta just võitis 100.000.000 Eurot. Küsimus seisnes siis selles, et ta tahtis, et ma teda aitaks raha ülekande tegemisel välismaale. Teatavasti need meilile tulnud lotovõidud eeldavad, et sa algul kannad neile raha ja siis nad kannavad sinu võidu sulle. Vedas tal, et ei osanud ülekannet teha. Muidu oleks jälle telekast näinud kuidas miski kergemeelne ennast lotovõidu kättesaamise nimel võlgadesse on rabelenud.
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
zann
HV kasutaja
|
01.11.2008 18:48:40
|
|
|
tarantel kirjutas: |
OT pingile
sõjaväes gene ei töötanud, tegi sellist häält nagu aurumasin ja siis lämbus suure vilinaga ära. Probleem suur kuna üks lüli sidesüsteemist välja langemas. Leitnant muidugi ei osanud midagi öelda-teha. Helistas õlinäpp veeblile, too ütles kohe, et tõmmake käima ja las ma kuulan. 5 sekundi pärast oli lahendus käes: keerake sumpa maha. Diiselgene summuti filter oli seestpoolt tahma täis ja gaasid ei pääsenud välja, mille peale keegi meist ei tulnud...
niiet on kuulamisest kasu küll  |
Samasse teemasse, et siis sõber helistas teisele sõbrale võrru, kes on mootorite kohapealt päris tubli ja nii. Oli siis rolleril vaja karpat timmida. Lükkas telefoni mootori juurde ja sõber ütles kohe, et keera segu kruvi peale ja nõela astet 1 koht kõrgemale. See tehtud, ja masin sõidab, mis jube
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
12.12.2008 16:26:19
|
|
|
Hiljuti oli siis juhus, et üks tuttav lisas msn vestlusesse mingi oma tuttava, et see saaks minult abi küsida, no well.. mis seal ikka, hakkasime rääkima.
Probleem oli siis selline, et "OutlookPasswordRecovery-v1.0-küsib-ühte-koodi,-kus-ma-koodi-saan?" noh ma siis seletasin, et pead kas netist seriali otsima või
selle programmi ära ostma... järgnes pikk arutelu kuidas see serial saada.. mis pole siinkohal oluline, küll aga läks seis huvitavaks kui ta selle programmi
käima sai, nimelt ei soovinud ta seda kasutada MS Outlooki paroolide taastamiseks, nagu mina pühas lihtsameelsuses olin oletanud, vaid kavatses rate.ee-sse sisse
murda sellega omasõnul pärast oli veel solvunud kui ma juhtisin tähelepanu selle võimatusele antud programmi abil seejärel seletas, et ära põe, ma sinu kontosse sellega sisse ei murra, ütle ainult kuidas seda kasutada tuleb nii järgnes sama küsimus veel kahel-kolmel päeval kuni ma antud persooni lihtsalt msnis ära blokkisin 8)
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
12.12.2008 17:30:41
|
|
|
MSN'is kellegi aitamine on saatanast endal mitu juhust olnud, kus kellegi tuttavat/sugulast/kedaiganes aidatud ja raiped jäävadki tüütama ise enam suuresti selle pärast MSN'i ei kasuta ka eriti, ei viitsi lollikestega jaurata
eriti jabur oli Winrar'i installimist õpetada ma ütlen, et mulju "Next" ja vastu küsitakse "miks?", no kuidas sa sellist õpetad
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
12.12.2008 18:33:48
|
|
|
OT: mäletan ühte kodanikku, kes mingi programmi installimisel luges alati kõik need licence agreement'id läbi. Et install ära teha minuti-kahega, läks 10 minutit julgelt kauem
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
13.12.2008 09:56:17
|
|
|
Ma saan tihti sääraseid telefoni kõnesid:
" Kle tsau, mul on arvutiga mingi jama. Siis kui ma üritan ......... avada tuleb mingi viga" Mina: " Mis on veateade?"
Vastus:
"Kle oot.. ma kohe vaatan.. oot.. mingi et.... oot.. aaa... ahah... jajaaaa... sain.. aitäh..."
Et kõigepealt helistame paanikaosakonda, ja siis loeme veateate läbi
Kooli kehalisetund.. Teatejooks. Õnnestus uimerdada teatepulgaga mida kutsuti maakeeli kepiks. Seejärgi tütarlapse palve. "Kle kas sa mulle keppi et tahaks äkki anda?" siis kui aru sai mis ütles, oli väga punane näost.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
riffman
HV kasutaja

|
13.12.2008 11:45:14
|
|
|
No mul ka üks klassivend suht lollike jne. Ei viitsi sellest pikalt jahuda, lähen kohe asja juurde. Heal juhul oskab netis ringi liigelda, sedagi suure vaevaga, kuigi endal arvuti juba aastaid kodus.(ikka midagi ei õpi)
Nüüd kooli alguses sai mu numbri teada ja koguaeg aina helistab ja helistab, küsib ka nii debiilseid ja mõtetuid küsimusi ette anna olla. Saadaks ta ausõna sinna heasse kohta aga siis laseb vist endal kuuli pähhe kah.
Üks väike telefonikõne temalt siis:
"Tsau kle ma ei saa enam msni sisse logida, tuleb mingi error ette...et...et...ma ei tea nüüd"
Ma siis vastu seletasin kõik pikalt laialt mis võib viga olla ja mida ta proovima peaks ja te ei arva iial ära mis ta mulle siis vastas
"Aga ma ei ole praegu arvutis, ma olen sünnipäeval ja helista mulle homme"
Raiskasin 7min, seletasin ausõna VÄGA ilusti kõik lahti, jäin tähtsale kohtumisele hiljaks ja tema polegi arvutis. On siis vaja üldse helistada ja sünnipäeval teiste eest kõva venda mängida. Ei saa kohe sellistest aru.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.12.2008 22:47:59
|
|
|
riffman, joogid ei mõju mõistusele hästi osadel
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
13.12.2008 22:53:14
|
|
|
riffman, äkki sa oled ta mingi new best friend ja muidu suur eeskuju kellele tuleb teiste tuttavate ees helistada
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
13.12.2008 23:30:02
|
|
|
täitsa huvitav oleks teada, et kui palju oleks teeninud, kui iga abistamise eest oleks raha küsinud päris ulme summa saaks kokku 8)
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|