Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Kummaliseim abipalve millega on sinu poole pöördutud. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 31.07.2008 09:02:12 vasta tsitaadiga

Teinekord on seletamine raskem kui asi üldse.
Või siis ei saa teiselpool telefoni oleva inimese jutust midagi aru, peab ise probleemi nägema.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.10.2008 10:10:36 vasta tsitaadiga

"kas sa saad mu muusikust sõbrale, keda oled elus korra kohanud, kellel on kesklinnas korter, laenata 10k, et ta saaks üüri maksta?"
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 04.10.2008 10:17:24 vasta tsitaadiga

Timberg, mõni naiivne neidis tuli sellise asjaga välja?
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 04.10.2008 11:20:02 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
Timberg, mõni naiivne neidis tuli sellise asjaga välja?

Jah. Kunagine sõbranna, kes ilmus välja peale 4 aastat "varjusurmas" olemist =)
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 04.10.2008 11:21:20 vasta tsitaadiga

tavaliselt sellised ilmumised tähendavadki " kummalisi abipalveid" muidu. ja saad ka oma olemasolu kohta teada, miks ja kuidas sind tegelikult vaja on ja mismoodi asju serveeritakse. kasulik teavae üldiselt.
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 04.10.2008 11:23:02 vasta tsitaadiga

Mul on tulnud paar korda taksot tellida msni vestluse peale kuna endisel kooliõel ei ole telefoni kõnekaardil krediiti olnud ning ta on sattunud kuskile lambipeole icon_biggrin.gif
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 04.10.2008 11:23:28 vasta tsitaadiga

ei saa sellistest inimestest aru. kuidas saab sellise asja peale üldse tulla icon_razz.gif peab ikka äärmiselt loll või ülimalt nahaalne olema, et peale 4 aastat inimene üles otsida ja laenata kuskile-kellelegi-millegi-jaoks-ja-võib-olla-VIST-saab-tagasi-ka icon_biggrin.gif
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 04.10.2008 11:26:41 vasta tsitaadiga

arm2004, aga küsija suu pihta ei lööda. vahel saab sedasi ikka utoopilisi probleeme lahendada. minu seisukoht on, et pigem küsi kui jäta küsimata. vastaja asi on otsustada, kas ta annab / teeb / toob / on või mitte.
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 04.10.2008 11:28:32 vasta tsitaadiga

arm2004, mina olen näiteks teinud laenu oma koolivennale mitmel korral, kuigi ta lõpetas minust varem ja koolis toimunud suhtlemine oli vaid "hommikust" ja "tere". Ja kõik korrad on ta õigeaegselt ja intressiga tagasi maksnud. Seega lükkan siinkohal pikali väite, et laenake raha vaid iseendale ja võib-olla oma lähedastele. Samas ei ole ma selline inimene, kes iga päev kontrollib oma pangasaldot ja kui inimene on paar sekundit ülekandega hilinenud, pistab kisama. Eks need, kes minuga ka HV's on mingeid tehinguid teinud, teavad, et ma saan raha kandmisest minu kontole teada pigem neilt... siiamaani pole keegi seda ära kasutanud ja maksmata jätnud
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 04.10.2008 12:05:14 vasta tsitaadiga

ma üldiselt väldin mitte-ametlikke laenusid. kui endal suuremat summat vaja, võtan pangast. kui kellelgi teisel vaja, võtku ka pangast. ma lihtsalt ei saa endale lubada seda, et suurem ports minu raha on kellegi teise käes kinni. eriti, kui tagasimakse viibib mitu kuud. minevikus mitmeid kordi olnud, et inimene on mulle võlgu, suht väikese summa isegi ja ei saa tagasi makstud. samas ise laristab oma raha täiesti arutult. täiesti süüdimatult võetakse laenu, aga ega selle peale ei tulda, et tagasi tuleks ka maksta icon_rolleyes.gif kuna ise maksan alati laenud õige- või ennetähtaegselt tagasi, siis eeldan samasugust suhtumist ka teistelt icon_smile.gif (ausaltöelda ei mäletagi millal viimati laenu võtsin icon_razz1.gif )
ping
HV vaatleja

sõnum 27.10.2008 04:03:21 vasta tsitaadiga

Mulle kunagi helistati ja küsiti; "Mis ma arvan mis auto mootoril viga on" ning mobla suruti koliseva automootori juurde.
Ise helistasin kunagi ammu infoliini ja küsisin operaatorilt kuidas @`i klaviatuuril vajutada ( operaator ei teadnud).
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 27.10.2008 11:43:11 vasta tsitaadiga

ping, mõlemad väga andekad icon_biggrin.gif
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 01.11.2008 18:12:15 vasta tsitaadiga

OT pingile
sõjaväes gene ei töötanud, tegi sellist häält nagu aurumasin ja siis lämbus suure vilinaga ära. Probleem suur kuna üks lüli sidesüsteemist välja langemas. Leitnant muidugi ei osanud midagi öelda-teha. Helistas õlinäpp veeblile, too ütles kohe, et tõmmake käima ja las ma kuulan. 5 sekundi pärast oli lahendus käes: keerake sumpa maha. Diiselgene summuti filter oli seestpoolt tahma täis ja gaasid ei pääsenud välja, mille peale keegi meist ei tulnud...

niiet on kuulamisest kasu küll icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 01.11.2008 18:24:41 vasta tsitaadiga

Üks tuttav hiljuti just tuli minu juurde jutuga, et ta just võitis 100.000.000 Eurot. Küsimus seisnes siis selles, et ta tahtis, et ma teda aitaks raha ülekande tegemisel välismaale. Teatavasti need meilile tulnud lotovõidud eeldavad, et sa algul kannad neile raha ja siis nad kannavad sinu võidu sulle. Vedas tal, et ei osanud ülekannet teha. Muidu oleks jälle telekast näinud kuidas miski kergemeelne ennast lotovõidu kättesaamise nimel võlgadesse on rabelenud.
tagasi üles
zann
HV kasutaja

sõnum 01.11.2008 18:48:40 vasta tsitaadiga

tarantel kirjutas:
OT pingile
sõjaväes gene ei töötanud, tegi sellist häält nagu aurumasin ja siis lämbus suure vilinaga ära. Probleem suur kuna üks lüli sidesüsteemist välja langemas. Leitnant muidugi ei osanud midagi öelda-teha. Helistas õlinäpp veeblile, too ütles kohe, et tõmmake käima ja las ma kuulan. 5 sekundi pärast oli lahendus käes: keerake sumpa maha. Diiselgene summuti filter oli seestpoolt tahma täis ja gaasid ei pääsenud välja, mille peale keegi meist ei tulnud...

niiet on kuulamisest kasu küll icon_biggrin.gif

Samasse teemasse, et siis sõber helistas teisele sõbrale võrru, kes on mootorite kohapealt päris tubli ja nii. Oli siis rolleril vaja karpat timmida. Lükkas telefoni mootori juurde ja sõber ütles kohe, et keera segu kruvi peale ja nõela astet 1 koht kõrgemale. See tehtud, ja masin sõidab, mis jube icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 13
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 12.12.2008 16:26:19 vasta tsitaadiga

Hiljuti oli siis juhus, et üks tuttav lisas msn vestlusesse mingi oma tuttava, et see saaks minult abi küsida, no well.. mis seal ikka, hakkasime rääkima.
Probleem oli siis selline, et "OutlookPasswordRecovery-v1.0-küsib-ühte-koodi,-kus-ma-koodi-saan?" noh ma siis seletasin, et pead kas netist seriali otsima või
selle programmi ära ostma... järgnes pikk arutelu kuidas see serial saada.. mis pole siinkohal oluline, küll aga läks seis huvitavaks kui ta selle programmi
käima sai, nimelt ei soovinud ta seda kasutada MS Outlooki paroolide taastamiseks, nagu mina pühas lihtsameelsuses olin oletanud, vaid kavatses rate.ee-sse sisse
murda sellega omasõnul icon_lol.gif pärast oli veel solvunud kui ma juhtisin tähelepanu selle võimatusele antud programmi abil beer_yum.gif seejärel seletas, et ära põe, ma sinu kontosse sellega sisse ei murra, ütle ainult kuidas seda kasutada tuleb icon_neutral.gif nii järgnes sama küsimus veel kahel-kolmel päeval kuni ma antud persooni lihtsalt msnis ära blokkisin 8)
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 12.12.2008 17:30:41 vasta tsitaadiga

MSN'is kellegi aitamine on saatanast thumbs_down.gif endal mitu juhust olnud, kus kellegi tuttavat/sugulast/kedaiganes aidatud ja raiped jäävadki tüütama icon_mad.gif ise enam suuresti selle pärast MSN'i ei kasuta ka eriti, ei viitsi lollikestega jaurata icon_razz1.gif
eriti jabur oli Winrar'i installimist õpetada icon_razz.gif ma ütlen, et mulju "Next" ja vastu küsitakse "miks?", no kuidas sa sellist õpetad icon_lol.gif

Anna tooli

sõnum 12.12.2008 18:33:48 vasta tsitaadiga

OT: mäletan ühte kodanikku, kes mingi programmi installimisel luges alati kõik need licence agreement'id läbi. Et install ära teha minuti-kahega, läks 10 minutit julgelt kauem
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 12.12.2008 19:33:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:

luges alati kõik need licence agreement'id läbi

väga tark temast. tegelikult kah.

ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 13.12.2008 09:56:17 vasta tsitaadiga

Ma saan tihti sääraseid telefoni kõnesid:
" Kle tsau, mul on arvutiga mingi jama. Siis kui ma üritan ......... avada tuleb mingi viga" Mina: " Mis on veateade?"
Vastus:
"Kle oot.. ma kohe vaatan.. oot.. mingi et.... oot.. aaa... ahah... jajaaaa... sain.. aitäh..."

Et kõigepealt helistame paanikaosakonda, ja siis loeme veateate läbi icon_eek.gif

Kooli kehalisetund.. Teatejooks. Õnnestus uimerdada teatepulgaga mida kutsuti maakeeli kepiks. Seejärgi tütarlapse palve. "Kle kas sa mulle keppi et tahaks äkki anda?" siis kui aru sai mis ütles, oli väga punane näost.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
riffman
HV kasutaja
riffman

sõnum 13.12.2008 11:45:14 vasta tsitaadiga

No mul ka üks klassivend suht lollike jne. Ei viitsi sellest pikalt jahuda, lähen kohe asja juurde. Heal juhul oskab netis ringi liigelda, sedagi suure vaevaga, kuigi endal arvuti juba aastaid kodus.(ikka midagi ei õpi)

Nüüd kooli alguses sai mu numbri teada ja koguaeg aina helistab ja helistab, küsib ka nii debiilseid ja mõtetuid küsimusi ette anna olla. Saadaks ta ausõna sinna heasse kohta aga siis laseb vist endal kuuli pähhe kah.
Üks väike telefonikõne temalt siis:
"Tsau kle ma ei saa enam msni sisse logida, tuleb mingi error ette...et...et...ma ei tea nüüd"
Ma siis vastu seletasin kõik pikalt laialt mis võib viga olla ja mida ta proovima peaks ja te ei arva iial ära mis ta mulle siis vastas
"Aga ma ei ole praegu arvutis, ma olen sünnipäeval ja helista mulle homme"
Raiskasin 7min, seletasin ausõna VÄGA ilusti kõik lahti, jäin tähtsale kohtumisele hiljaks ja tema polegi arvutis. On siis vaja üldse helistada ja sünnipäeval teiste eest kõva venda mängida. Ei saa kohe sellistest aru. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 13.12.2008 22:47:59 vasta tsitaadiga

riffman, joogid ei mõju mõistusele hästi osadel icon_wink.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 13.12.2008 22:53:14 vasta tsitaadiga

riffman, äkki sa oled ta mingi new best friend ja muidu suur eeskuju kellele tuleb teiste tuttavate ees helistada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 13.12.2008 23:16:47 vasta tsitaadiga

lihtne viis sellistest sellidest vabanemiseks on raha küsimine.
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 13.12.2008 23:30:02 vasta tsitaadiga

täitsa huvitav oleks teada, et kui palju oleks teeninud, kui iga abistamise eest oleks raha küsinud icon_razz.gif päris ulme summa saaks kokku 8)
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Kummaliseim abipalve millega on sinu poole pöördutud. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 21, 22, 23  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.